Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-02-13

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Editorial

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] ΠΑΣΟΚ-Ιδεολογικός προσανατολισμός
  • [02] Ελληνοτουρκικά
  • [03] Ολυμπιακή
  • [04] Νέα Δημοκρατία
  • [05] Σημίτης-Κεραμεικός
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [06] Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
  • [07] Μαζιώτης
  • [08] Σεισμός
  • [09] Νέφος
  • [10] Αστυνομικό δελτίο
  • [11] Απεργίες
  • [Δ] Πολιτική - Διεθνή

  • [12] Στενεύουν τα περιθώρια στον κόλπο
  • [13] Και νέα ερωμένη του Κλίντον
  • [Ε] Γεγονότα - Διεθνή

  • [14] Ινδονησία-Οικονομική κρίση
  • [15] Μαιμούδες Μακάκι
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [16] Χρηματιστήριο
  • [17] Πανωτόκια
  • [18] Αποσύρσεις

  • [Α] Editorial

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 18:11:59
    Κομμένη στα δύο η Ελλάδα

    Στα Τέμπη τα τρακτέρ των αγροτών της Θεσσαλίας μετά το χθεσινό ναυάγιο των συνομιλιών με τον Στέφανο Τζουμάκα.

    Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της Πανθεσσαλικής Επιτροπής για τον αποκλεισμό ή μή της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

    Να μην πέσουν στην παγίδα της κυβέρνησης και αποκλείσουν το εθνικό δίκτυο κάλεσε τους αγρότες ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε τον κόμβο της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ.

    Οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας, στις 11.00πμ, αύριο, θ' αποκλείσουν τους δρόμους που οδηγούν στη Θεσσαλονίκη.

    Μια ώρα αργότερα αντιπροσωπεία των αγροτών θα συναντηθεί με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Στέφανο Τζουμάκα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

    Υπό κατάληψη τελούν η Νομαρχία Αλεξανδρούπολης και οι εφορίες της περιοχής, καθώς και η εφορία Αιγίου.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 16:01:17
    13/02/98

    [01] ΠΑΣΟΚ-Ιδεολογικός προσανατολισμός

    Το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ευρύτερης κεντροαριστεράς έδωσε κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη συνδιάσκεψη για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος ο Κώστας Σημίτης.

    Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσκάλεσε τις ευρύτερες δυνάμεις της Αριστεράς να ανιχνεύσεουν το νέο δρόμο του σοσιαλισμού τονίζοντας ότι τα σχήματα σκέψης που αναπτύχθηκαν παλαιότερα δεν αρμόζουν στη σημερινή εποχή .

    Και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε δέσμιο ιδεολογικών αγκυλώσεων που ταλάνισαν άλλες δυνάμεις της Αριστεράς.

    Οι θυσίες , είπε, είναι απαραίτητες και από την πλευρά των εργαζομένων για να καταστεί η Ελλάδα ισχυρή και να πετύχει τον Ευρωπαικό της στόχο .

    Παράλληλα επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ, παραμένει πατριωτικό κόμμα, αλλά πατριωτισμός είπε είναι ότι καθιστά την Ελλάδα ισχυρή σήμερα .

    Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας μετά τον πρωθυπουργό υπογράμμισε ότι έχει επέλθει τέλος εποχής σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ. Εκτίμησε ότι υπάρχει ριζική αμφισβήτηση όλων των ιδεών και κάλεσε την Αριστερά να δηλώσει παρούσα σήμερα και όχι αύριο.

    Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις ο κ. Σκανδαλίδης είπε όχι σε όσους τους εγκαλούν σε αναμέτρηση κουκιών και πόλεμο χαρακωμάτων. "Δεν ξορκίζω τα ανυπόγραφα κείμενα", είπε χαρακτηριστικά."Ξορκίζω τις ετερόκλητες ενυπόγραφες επιδιώξεις που συντηρούν το κλίμα του περασμένου συνεδρίου."

    13/02/98

    [02] Ελληνοτουρκικά

    Σε διαφορετικούς τόνους απάντησε η κυβέρνηση στις 5 προτάσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζέμ, προς την Αθήνα για διάλογο.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε κατά αρχάς αρνητικά, δηλώνοντας ότι πρόκειται για τις γνωστές θέσεις των Τουρκών, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι η Αθήνα θα τις μελετήσει.

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννος Κρανιδιώτης δηλωσε στον Antenna, ότι η Αθηνα μελετά τις προτάσεις και θα απαντήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

    13/02/98

    [03] Ολυμπιακή

    Την άμεση αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής πρότεινε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που επισκέφθηκε το Δυτικό Αεροδρόμιο. Ο κύριος Καραμανλής επέκρινε την κυβέρνηση για το πρόγραμμα εξυγίανσης που εφαρμόζει και πρότεινε ακόμη ενίσχυση του ανταγωνισμού, κανονισμό λειτουργίας της εταιρίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και ανεξάρτητη αρχή ελέγχου.

    Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπυργό για το πρόγραμμα εξυγίανσης της Ολυμπιακής και τις αποφάσεις της κυβέρνησης κατέθεσε στη Βουλή, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

    Να σημειωθεί ότι και σήμερα ακυρώνονται αλλά και συγχωνεύονται πτήσεις λόγω έλλειψης πληρωμάτων, ενώ η Διοίκηση της Ολυμπιακής αποφάσισε χθες για να πληρώσει μισθούς και άλλες υποχρεώσεις, να ζητήσει δάνειο δέκα δισεκατομμυρίων από την Εθνική Τράπεζα χωρίς την εγγύηση του Δημοσίου.

    Νέα βέλη εξακοντίζουν Γερμανοί πιλότοι για τον Ελληνικό εναέριο χώρο που τον θεωρούν ανασφαλή, λόγω έλλειψης ραντάρ αλλά και ελλειπούς εκπαίδευσης των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

    13/02/98

    [04] Νέα Δημοκρατία

    Τις επόμενες κινήσεις τους σχεδιάζουν όλες οι πλευρές στη Νέα Δημοκρατία.

    Ο κ. Σουφλιάς, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στον Αntenna, μετά τη διαγραφή του, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία υπό τις παρούσες συνθήκες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.

    Ο κ. Καραμανλής από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί το θέμα λήξαν και ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

    13/02/98

    [05] Σημίτης-Κεραμεικός

    Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει το Μετρό κάτω απο τον Κεραμεικό εάν διακυβεύεται έστω και κατ' ελάχιστο η αρτιότητα και η ασφάλεια των μνημείων του αρχαιολογικου χωρου.

    Αυτό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, σε δισέλιδη επιστολή που ο πρωθυπουργός Κωστας Σημίτης ειχε αποστειλει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Η παράκαμψη του Κεραμεικού έχει ήδη αποφασισθεί , αλλά η επιστολή έγινε γνωστή, μόλις ο κ. Χιλ Ρόμπλες την κοινοποίησε στην Ευρωβουλευτή της Πολιτικής Ανοιξης, Κατερίνα Δασκαλάκη. Η κυρία Δασκαλάκη είχε απευθύνθει στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου ζητώντας την παρεμβασή του για τη σωτηρία του Αρχαιολογικού χώρου.

    Ο κ.Σημίτης ενημέρωσε ακόμη για τις ανασκαφές που έχουν γίνει και τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν έρθει στο φώς λόγω Μετρό, καθώς και για την αξιοποίησή τους σε μικρά μουσεία στους σταθμούς του Μετρό .

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 18:09:31
    13/02/98

    [06] Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων

    Οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στον παραλιακό άξονα προς το Καλαμάκι από τη Νομαρχία Αθηνών, συνεχίζεται.

    Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση αυθαιρέτων επεκτάσεων του κέντρου "Θέατρο", στην προβλήτα του Φλοίσβου, ενώ πρόβλημα παρουσιάζεται με το κέντρο ΛΕΜΟΝΙ.

    Οι περισσότεροι από τους εργαζομένους που βρίσκονται μέσα στο κτίριο, αρνούνται να αποχωρήσουν ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες για την κατεδάφιση του κέντρου.

    13/02/98

    [07] Μαζιώτης

    Εκπληξη στην αστυνομία από την ομολογία του Νίκου Μαζιώτη στην Ελευθεροτυπία ότι ο ίδιος αποτελεί την οργάνωση Αναρχικοί Αντάρτες Πόλεων και τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο υπουργείο Βιομηχανίας.

    13/02/98

    [08] Σεισμός

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 09.20πμ, στη Ρόδο και τα γύρω νησιά.

    13/02/98

    [09] Νέφος

    Πάνω από το όριο επιφυλακής οι τιμές των ατμοσφαιρικών ρύπων στην Αθήνα.

    Το διοξείδιο του αζώτου μετρήθηκε στις 12 το μεσημερι στα 323 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα στη Λυκοβρυση , στα 239 στην Πατησίων και στα 232 στη Γεωπονική με όριο επιφυλακής τα 200.

    13/02/98

    [10] Αστυνομικό δελτίο

    Μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών προσπάθησε να μεταφέρει στη χώρα μας από την Αλβανία, ο Γεώργιος Αντωνόπουλος, 34 ετών, που συνελήφθη τα ξημερώματα στο Καλπάκι Ιωαννίνων .

    Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με έναν Αλβανό , ο οποίος διέφυγε της σύλληψης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 χειροβομβίδες, 10 κιλά δυναμίτιδα , πυροκροτητές και μικρή ποσότητα Ινδικής κανάβης

    13/02/98

    [11] Απεργίες

    Χειρόφρενο θα τραβήξουν και πάλι οι εργαζόμενοι στα τρόλλεϋ από τις 10 το βράδυ εώς τα μεσάνυχτα.

    [Δ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 16:32:42
    13/02/98

    [12] Στενεύουν τα περιθώρια στον κόλπο

    Τα περιθώρια για μία διπλωματική επίλυση της κρίσης στο Ιράκ στενεύουν όλο και περισσότερο, ενώ η πιθανότητα μιας στρατιωτικής επίθεσης εναντίον του Ιράκ φαίνεται όλο και πιό πιθανη.

    Ηδη ο Αμερικανός πρέσβης στα Ηνωμένα Εθνη, Μπίλ Ρίτσαρντσον, από το Τόκυο όπου βρίσκεται σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει την υποστήριξη της Ιαπωνικής κυβέρνησης σε μία ενδεχόμενη επίθεση εναντίον του Ιράκ, δήλωσε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμβιβασμός με το Ιράκ.

    Την ίδα περίπου άποψη διατύπωσε και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ρόμπιν Κουκ, από τις Μπαχάμες, λέγοντας ότι οι προτάσεις του Σαντάμ Χουσείν δεν είναι ούτε κατά διάνοια ικανοποιητικές.

    Η Μόσχα μέσω του υπουργου Αμύνης, Ιγκόρ Σεργκέγιεφ, προειδοποίησε την Ουάσινγκοτν ότι μια πιθανή επίθεση ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στις αμυντικές σχέσεις Ρωσίας - Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ενώ όμως τα περιθώρια στενεύουν το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι θα συμβεί άν οι Ηνωμένες Πολιτείες πλήξουν αποθήκες με χημικά όπλα .

    Την απάντηση δίνουν οι επιστήμονες της Ρωσικής μετεωρολογικής υπηρεσίας οι οποίοι πραγματοποίησαν δύο μαθηματικές προσομοιώσεις σε κομπιούτερ για το τι θα μπορούσε να συμβεί τις πρωτες τρείς μέρες μετα την επιτυχή ανατίναξη μιάς δεξαμενής με χημικά όπλα, μία απάντηση που είδε το φως της δημοσιότητας στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ισβέστια.

    Στην περίπτωση λοιπόν ανατίναξης μιας δεξαμενής με 10.000 τονουν με δηλητιριώδη αέρια που περιέχει κατά κύριο λόγο το αέριο υπερίτη οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους όχι μόνο μέσα στο Ιράκ . Ο υπερίτης, ή το αέριο της μουστάρδας ώς νευροπαραλυτικό αέριο πλήττει την ανώτερη αναπνευστική οδό και οδηγεί σε ακαριαίο θάνατο, σε συγκέντρωση 14 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο άερα.

    Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, άν η έκρηξη πραγματοποιόταν στις 9 Φεβρουαρίου, με τις μετερεωλογικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Μόσχα στις 4 το πρωί, τα χημικά αέρια θα διεσπείροντο στο ανατολικό τμήμα του Ιράκ, στο βορειο και πλέον πυκνοκατοικήμενο τμήμα του Ιράν , το νότιο Αζερμπαιτζάν, το ανατολικό Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το βόρειο Αφγανιστάν.

    Αν όμως επικρατούσαν οι μετεωρολογικές συνθήκες της 10ης Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα τότε τα χημικά αερια θα κατευθύνονταν προς την Συρία, την Ιορδανία, το Ισραήλ, τη Νότιο Τουρκία και νότιο Σαουδική Αραβία ενώ θα έφθαναν εξασθενημένα στην Κύπρο και το Αιγαίο.

    Η περιοχή των καταστροφών εκτείνεται σε 150.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα ενώ η ακτίνα δράσης του χημικού νέφους φθάνει τα 600- με 700 χιλιομέτρα, ενώ τονευροπαραλυτικό αέριο υπερίτης παραμένει ενεργό επί 21 ολόκληρες μέρες.

    Η πρόβλεψη της Ρωσικής μετεωρολογικής υπηρεσίας δινεται με ποσοστό ακριβείας 90% , και πάντα σε συναρτηση με τις επικρατούσες καιρικές συνθηκες της συγκεριμένης ημέρας,ενω Η ϊδια ηυπηρεσια εχει επεξεργαστει μοντέλα αντιμετωπισης των συνεπειών του Τσερνομπίλ ενω ειχε προβλεψει το καιρο στην 7 Νοεμβριου του 1941 που καθηλωσε τα γερμανικά βομβαρδιστικά και επετρεψε την στρατιωτική παρελαση στην κοκκινη πλατεία.

    12/02/98

    [13] Και νέα ερωμένη του Κλίντον

    Κι άλλη υπάλληλος του Λευκού Οίκου εμφανίζεται ως ερωμένη του προέδρου Κλίντον.

    Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Ντέηλι Τέλεγκραφ, πρόκειται για την Ρόμπιν Ντίκι, η οποία μετατέθηκε αιφνιδίως στο Πεντάγωνο τον περασμένο Νοέμβριο, όταν το όνομά της αναφέρθηκε σε κατάθεση σχετική με την υπόθεση Πώλα Τζόουνς. Πρώην αστυνομικός του Αρκανσο αποκάλυψε ότι ο Κλίντον είχε σχέση με την Ντίκι κατά την δεκαετία του 80.

    Ο ίδιος είπε στο περιοδικό Σπεκτέητορ ότι είχε προσπαθήσει να ψαρέψει πάνω από 100 γυναίκες για λογαριασμό του Κλίντον,που ήταν τότε κυβερνήτης της πολιτείας Αρκανσο.

    [Ε] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 18:09:45
    13/02/98

    [14] Ινδονησία-Οικονομική κρίση

    Ο αγρότης Σουράτζι στην Νότια Σουμάτρα της Ινδονησίας δεν έχει δει χειρότερη χρονιά για την σοδειά του.

    Τα τρία συνεχόμενα χρόνια ξηρασίας κατέστρεψαν τελείως την γη που καλιεργούσε για χρόνια ρύζι. Σήμερα οι αγρότες δεν διαθέτουν αποθέματα ρυζιού και αναγκάζονται να ξοδέψουν τα λιγοστά τους χρήματα στις αγορές των πόλεων για να τραφούν.

    Ομως η οικονομική κρίση της Ινδονησίας έχει τριπλασιάσει τις τιμές των βασικών προιόντων και του λαδιού και οι πωλήσεις των τροφίμων έχουν μειωθεί τους τελευταίους μήνες καθώς οι κάτοικοι δεν έχουν άλλα χρήματα να ξοδέψουν.

    Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς πολλοί νέοι επιστρέφουν στα χωριά τους στα περίχωρα της Σουμάτρα λόγω της ανεργίας στις πόλεις της Ινδονησίας.

    Σε άλλες περιοχές της χώρας μάλιστα η οικονομική κατάσταση έχει προκλαέσει αναταραχές. Τα σημάδια της πείνας έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται στο δέρμα των κατοίκων της Νότιας Σουμάτρα που καλούνται να αντιμετωπίσουν την ξηρασία αβοήθητοι.

    13/02/98

    [15] Μαιμούδες Μακάκι

    Για τριάντα χρόνια οι μαιμούδες Μακάκι ή αλλιώς μαιμούδες του χιονιού που πρωταγωνιστούν σε δισκεδαστικά σώου βρίσκονταν υπό εξαφάνιση. Το φυσικό τους περιβάλλον είναι παγωμένα βουνά κοντά στο χωριό Ναγκάνο όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Η Ιαπωνική κυβέρνηση είχε επιδοθεί πρόσφατα σε ένα πρόγραμμα διάσωσης των θηλαστικών το οποίο ήταν τόσο επιτυχημένο που δημιούργησε τεράστιο αριθμό μαιμούδων και η Ιαπωνική κυβέρνηση αναγκάστηκε να τις εξάγει στην Κίνα.

    Τώρα όμως η Ιαπωνία προτείθετε να χρησιμοποιήσει πάνω από 200 μαιμούδες του χιονιού ως πειραματόζωα γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις των οικολογικών οργανώσεων. Οι οικολόγοι προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή των χιλιάδων ακροατών των Ολυμπιακών Αγώνων που επισκέπτονται τις ζεστές πηγές όπου κολυμπούν οι μαιμούδες στον κίνδυνο που διατρέχουν τα θηλαστικά για να τα σώσουν.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 13-Feb-98 15:26:35
    13/02/98

    [16] Χρηματιστήριο

    Με πτώση 1,73 τοις εκατό, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1493,04 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 16 δισεκατομμύρια 471 εκατομμύρια δραχμές.

    10/02/98

    [17] Πανωτόκια

    Ανατοκισμό ανά έξι μήνες, θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η νομοθετική ρύθμιση για τα πανωτόκια που ετοιμάζει η κυβέρνηση, ενώ δεν έχει αποφασιστεί άν θα υπάρξει αναδρομική ισχύς της απόφασης του Αρείου Πάγου.

    Το θέμα συζητήθηκε χθες στη συνάντηση Παπαντωνίου με εκπροσώπους των τραπεζών.

    10/02/98

    [18] Αποσύρσεις

    Από τον Ιανουάριο του 1999, θα ισχύσει το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 13 February 1998 - 18:40:20 UTC