Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-06-19

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Σε ρίνγκ μετατράπηκε η αίθουσα συνελεύσεων της Εμπορικής

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Κλιμακώνει την ένταση η Αγκυρα
  • [02] Ανοιξε η διαθήκη του Κ.Καραμανλή
  • [03] Τσοχατζόπουλος-Ελληνοτουρκικά
  • [04] Καραμανλής-Αγροτική πολιτική
  • [05] Συνάντηση Στεφανόπουλου-Κωνσταντόπουλου
  • [06] Δ.Αθηναίων-"Υγιείς πόλεις"
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [07] Γενικές Εξετάσεις
  • [08] Κρίσιμη κατάσταση για τα τρία κοριτσάκια
  • [09] Ελεύθερη αφέθηκε η Τσερμίκοβα
  • [10] Νέοι τρόποι απόκτησης διπλώματος-άδειας κυκλοφορίας
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [11] Εκρυθμη κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [12] Ευρ.Κοινοβούλιο-Ελαιόλαδο
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [13] Μακελειό στο Σαν Φραντζίσκο
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [14] Χρηματιστήριο 16/06
  • [15] Νεό σύστημα πληρωμής συντάξεων
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [16] ΑIDS-Πρωτείνη GP120
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Σε ρίνγκ μετατράπηκε η αίθουσα συνελεύσεων της Εμπορικής

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:46:22
    Συζητήτε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση της Εμπορικής μετά τα επεισόδια στο Κάραβελ.

    Με την αίτηση ζητείτε η συμμετοχή ολιγάριθμων συνδικαλιστών στην διεξαγωγή της συνέλευσης και να γίνει στα γραφεία της Εμπορικής στην Σοφοκλέους 1.

    Εν' τω μεταξύ κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση για τα πρωινά επεισόδια στο Κάραβελ διέταξε η εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών και άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για παράνομη βία και διακεκριμένες φθορές.

    Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η αίθουσα που επρόκειτο να γίνει το πρωί η συνέλευση όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Ιονική, κατήγγειλε ότι η διοίκηση της Εμπορικής αρνείται να δεσμευθεί για τη διατήρηση των εργασιακών θέσεων.

    Προπηλακίστηκαν οι πρόεδροι της Εμπορικής και της Ιονικής και ο υφυπουργός Οικονομικών.

    Ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, Δημήτρης Κουσελάς αποδοκίμασε τα πρωϊνα επεισόδια δηλώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές δεν δικαιολογούνται από την όποια δίκαιη αγανάκτηση.

    Ο Μιλτιάδης Εβερτ χαρακτήρισε τα επεισόδια που έγιναν χθες και σήμερα απαράδεκτα και πρωτόγνωρα και κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί εάν δεν μπορεί να υλοποιήσει την πολιτική της.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:34:21

    [01] Κλιμακώνει την ένταση η Αγκυρα

    Συστάσεις των Ηνωμένων Πολιτειών προς Αθήνα και Αγκυρα με αφορμή τις προσγειώσεις πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο.

    "Οι εξελίξεις στην Κύπρο αποσταθεροποιούν την περιοχή και είναι ενδεικτικές του πως μπορεί ν'αυξηθεί η ένταση, από τη μεταφορά οπλικών συστημάτων στο νησί," δήλωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, Κέν Μπέικον.

    Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι οι δύο χώρες μπορούν να βρούν τρόπους, γιά να μειώσουν την ένταση στο Αιγαίο ενώ για τα Ιμια είπε ότι θέση της Ουάσιγκτον είναι ότι πρέπει να λυθεί το θέμα στη Χάγη.

    Νέες κατηγορίες κατά της Ελλάδας, ότι επιδιώκει να διατάραξει την ειρήνη στην περιοχή εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ντεμιρέλ, με αφορμή την προσγείωση τεσσάρων ελληνικών αεροσκαφών στην Πάφο.

    Την ίδια ώρα η Αγκυρα σχεδιάζει ναυτικά γυμνάσια στο βόρειο Αιγαίο, όπως γράφει η εφημερίδα Μιλιέτ, ενώ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζέμ και ο υπαρχηγός των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Τσεβίκ Μπίρ αναχωρούν σήμερα για τα κατεχόμενα.

    Στις αρχές Ιουλίου θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα και ο Ντεμιρέλ.

    "Οι υψηλοί πολεμικοί τόνοι της Αγκυρας δεν δικαιολογούνται σε καμμία περίπτωση", δήλωσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος και επεσήμανε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας και της Κύπρου να κάνουν κοινές ασκήσεις.

    [02] Ανοιξε η διαθήκη του Κ.Καραμανλή

    Στο ίδρυμα "Κωνσταντίνου Καραμανλή", καθώς και στα τρία ανήψια του αφήνει τα περισσότερα πράγματα από την κινητή και ακίνητη περιουσία του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σύμφωνα με το περιεχόμενο της ιδιόγραφης διαθήκης του που δημοσιεύθηκε το πρωϊ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

    Συγκεκριμένα ζητά να παραδοθούν στο ίδρυμα τα αρχεία του, τα παράσημα και το γραφείο του, τα δώρα ξένων ηγετών, καθώς και διάφορα έργα τέχνης.

    Το μεριδιό του από το σπίτι στην Πολιτεία και το σπίτι του στην Πρώτη Σερρών, τα αφήνει στα τρία ανήψια του.

    [03] Τσοχατζόπουλος-Ελληνοτουρκικά

    Δεν δικαιολογούνται σε καμμία περίπτωση οι υψηλοί πολεμικοί τόννοι της Αγκυρας. Ειναι αναφέρετο δικαίωμα της Ελληνικής και Κυπριακής δημοκρατίας να κάνουν κοινές ασκήσεις. Επανέλαβε ότι οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμες είναι έτοιμες και ισχυρές να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

    [04] Καραμανλής-Αγροτική πολιτική

    Ευθύνες στην κυβέρνηση για την αγροτική της πολιτική επέριψε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

    "Η κυβέρνηση -είπε- ακολουθεί τακτική στρουθόκαμηλισμού την ώρα που διογκώνονται τα προβλήματα με δραματικές εξελίξεις για το μέλλον" και την κάλεσε να ακολουθήσει μια ολοκληρωμένη αγροτική πολιτική για την ανάπτυξη της υπαίθρου

    [05] Συνάντηση Στεφανόπουλου-Κωνσταντόπουλου

    Επικίνδυνη για την δημοκρατική ομαλότητα και την κοινωνική συνοχή χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    "Ανακυκλώνοντας τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες νοοτροπίες η κυβέρνηση οδηγεί σε κοινωνικές αναταραχές," συμπλήρωσε.

    [06] Δ.Αθηναίων-"Υγιείς πόλεις"

    Σε πρόγραμμα βελτίωσης της ποιοτητας ζωής των κατοίκων της Αθήνας μετέχει και ο Δήμος Αθηναίων.

    Μαζί με την Παγκοσμια Οργάνωση Υγείας θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα "Υγιείς Πόλεις", σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και θα συμμετέχουν 600 περίπου συνεδροι από όλο τον κόσμο.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:29:57

    [07] Γενικές Εξετάσεις

    Τη σημασία του γέλιου στη ζωή, ένα πρωτότυπο, αλλα οχι αναμενομενο θεμα, κλήθηκαν να αναπτύξουν στην έκθεση, σήμερα πρώτη ημέρα των εξετάσεων, οι υποψηφιοι της πρώτης, δεύτερης και τρίτης δέσμης.

    Το θεμα τους ζητούσε να τεκμηριώσουν τη σημασία του γέλιου στη ζωή μας και να απαντήσουν εάν η πνευματική στάθμη, η ευαισθησία και η αισθητική καλλιέργεια μιας κοινωνίας συνδέονται με το γέλιο.

    Η Κεντρική Επιτροπή των εξετάσεων για πρώτη φορά έβαλε θέμα που περιλαμβάνεται στο βιβλίο "Εκθεση και Εκφραση" της πρώτης Λυκείου.

    Οι εξετάσεις διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα, ενώ αύριο οι υποψήφιοι της 4ης δέσμης παίρνουν τη σκυτάλη και εκείνοι με το μάθημα της εκθεσης.

    [08] Κρίσιμη κατάσταση για τα τρία κοριτσάκια

    Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση για τα τρία κοριτσάκια που ήπιαν φυτοφάρμακο στην Ορμύλια Χαλκιδικής και τα οποία νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαϊα Κυριακού.

    Οι γιατροί δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες επιπλοκές, ενώ τα παιδιά υποβάλλονται σε συνεχείς αιμοκαθαρσεις με ειδικά φίλτρα, καθώς δεν υπάρχει αντίδοτο για το συγκεκριμένο φυτοφάρμακο.

    [09] Ελεύθερη αφέθηκε η Τσερμίκοβα

    Ελεύθερη αφέθηκε η Ρωσίδα βιοθεραπεύτρια Ναταλία Τσερμίκοβα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση επειδή έπεισε έναν ασθενή της να σταματήσει την χημειοθεραπεία που έκανε.

    Η Ρωσίδα αφέθηκε ελεύθερη μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.

    [10] Νέοι τρόποι απόκτησης διπλώματος-άδειας κυκλοφορίας

    Απλοποιούνται και επιταχύνονται οι διαδικασίες για την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος οδήγησης.

    Για το δίπλωμα οδήγησης δεν θα χρειάζεται πλέον η προσκόμιση απολυτηρίου στρατού και εκλογικού βιβλιαρίου.

    Για την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας καταργούνται πέντε δικαιολογητικά. Η βεβαίωση τελών κυκλφοορίας, η προσκόμιση εκλογικού βιβλιαρίου, το αντίγραφο άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος, η υπεύθυνη δήλωση για καλή λειτουργία του μετρητή ή του ταξιμέτρου για τα ταξί και του ταχογράφου για τα φορτηγά και τα λεωφορεία.

    Επίσης για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων καταργούνται τα δικαιολογητικά για την καλή λειτουργία ταξιμέτρου και ταχογράφου.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:30:41

    [11] Εκρυθμη κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο

    Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε σήμερα η Ρωσία τονίζοντας ότι το ΝΑΤΟ θα προκαλέσει ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο, αν χρησιμοποιήσει στρατιωτική ισχύ για να σταματήσει τη βία στο Κοσσυφοπέδιο, χωρίς να υπάρξει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

    Η κατάσταση, πάντως, είναι έκρυθμη στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς οι σερβικές δυνάμεις στην περιοχή απέκλεισαν τα σύνορα με την Αλβανία, σε μία προσπάθεια να εμποδίσουν την έξοδο προσφύγων.

    Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες διευκρίνισε ότι υπάρχουν εκατονταδες άτομα αβοήθητα σε βραχώδες περιοχές των συνόρων, ενώ εκτιμά ότι ο αριθμός των προσφύγων εχει ανέλθει σε 70 χιλιάδες.

    Η σερβική κυβέρνηση τους κάλεσε πάντως να επιστρέψουν στα σπίτια τους και υποσχέθηκε βοήθεια για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παράλληλα, ενέκρινε τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας περίπου 500 εκατομμυρίων δραχμών, που θα διατεθεί μέσω υπηρεσιών αρωγής.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:31:07

    [12] Ευρ.Κοινοβούλιο-Ελαιόλαδο

    Εντονα επικριτικό υπήρξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον προτεινόμενο απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κανονισμό για την μεταρρύθμιση της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Ελαιολάδου.

    Ο προτεινόμενος κανονισμός, που σύμφωνα με την Κομισιόν θα ισχύσει μεταβατικά έως το 2001 αρχής γενομένη απο την περίοδο 1998-99, καταργεί το καθεστώς της παρέμβασης, μεταθέτει το βάρος στις ιδιωτικές αποθεματοποιήσεις, δεν ασχολείται καθόλου με την επιτραπέζια ελιά, ενώ σύμφωνα με την άποψη του Κοινοβουλίου, τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε η Κομισιόν για να προτείνει τον νέο κανονισμό είναι ελλιπή και αμφισβητούμενα.

    Στις διαβουλεύσεις που είχαν προηγηθεί μεταξύ Κοινοβουλίου και Κομισιόν, το Κοινοβούλιο κατάφερε να ανατρέψει την αρχική ιδέα της Κομισιόν που προέβλεπε την επιδότηση ανά δένδρο και όχι στο σύνολο της παραγωγής.

    Η αντίθεση του Κοινοβουλίου -το οποίο τάσσεται αναφανδόν υπέρ της διατήρησης του καθεστώτος παρέμβασης- στις προτάσεις της

    Κομισιόν, φαίνεται και απο τις 163 τροπολογίες που έχουν κατατεθεί.

    Στη σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια, ήταν ιδιαίτερα έντονη η παρουσία ευρωβουλευτών απο χώρες του ελαιοπαραγωγού Κοινοτικού Νότου (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) που κατηγόρησαν τον Αυστριακό Επίτροπο, Φραντς Φίσλερ, ότι προφασίζεται χρηματοδοτικές δυσκολίες μόνον όταν πρόκειται για μεσογειακά προϊόντα και δεν έχει την ίδια στάση για προϊόντα του Κοινοτικού Βορρά.

    Οι τρείς Ελληνες Ευρωβουλευτές που πήραν τον λόγο στη σημερινή συζήτηση, η Ειρήνη Λαμπράκη (ΠΑΣΟΚ), ο Κώστας Χατζηδάκης (ΝΔ) και η Κατερίνα Δασκαλάκη (ΠΟΛΑΝ), τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης του καθεστώτος παρέμβασης, επισημαίνοντας τη σημασία της παραγωγής του προϊόντος για τους καλλιεργητές του Νότου καθώς και το γεγονός ότι ο προτεινόμενος απο την Κομισιόν κανονισμός, εάν υιοθετηθεί θα προκαλέσει την απώλεια θέσεων εργασίας, θα συμβάλει στην ερήμωση της υπαίθρου, ενώ παράλληλα θα προκαλέσει σοβαρά ρήγματα στη συνοχή του κοινωνικού ιστού, στις χώρες του Νότου.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:30:09

    [13] Μακελειό στο Σαν Φραντζίσκο

    Ο χώρος αθλοπαιδιών τού Σάν Φρανσίσκο ήταν κατάμεστος από κόσμο.

    Περισσότερα από εξήντα παιδιά βρίσκονταν εκείνην τήν στιγμή στά γήπεδα τού βόλει καί τού τέννις.

    Εντελώς ξαφνικά καί χωρίς καμμία προειδοποίηση ένας έφηβος οπλισμένος μέ μία ημιαυτόματη καραμπίνα άνοιξε πύρ εναντίον τών ανύπτοπτων παιδιών.

    Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άγνωστος οπλοφόρος πυροβόλησε περισσότερες από δεκαέξι φορές μέ αποτέλεσμα έξι άνθρωποι νά τραυματισθούν, οί τρείς έκ τών οποίων νοσηλεύονται σέ κρίσιμη κατάσταση μέ τραύματα στό στήθος καί τήν πλάτη.

    Η ηλικία τών τραυματισθέντων κυμαίνεται από τά δεκατέσσερα έως τά δεκαεννέα χρόνια.

    Ενας οδηγός λεωφορείου πού τήν ώρα τού μακελειού στάθμευε τό όχημα του κοντά στήν παιδική χαρά ανέφερε ότι ο οπλοφόρος πήγε κατ'ευθείαν επάνω στά θύματα καί πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση.

    Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πρόκειται γιά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντιπάλων συμμοριών.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:29:39

    [14] Χρηματιστήριο 16/06

    Με πτώση 0,94%, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.451,82 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 87 δισεκατομμύρια 968 εκατομμύρια δραχμές.

    [15] Νεό σύστημα πληρωμής συντάξεων

    Μετ' εμποδίων εγκαινιάστηκε το νέο σύστημα πληρωμής, των συντάξεων του δημοσίου. Αλλες τράπεζες υπέδειξαν και σ'άλλες κλήθηκαν να εισπράξουν τα χρηματά τους πολλοί συνταξιούχοι, ενώ υπήρξε και καταγγελία ότι τράπεζα αρνήθηκε να καταβάλλει σύνταξη με τη δικαιολογία ότι δεν είχε σχετικές οδηγίες.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:30:25

    [16] ΑIDS-Πρωτείνη GP120

    Ενα σημαντικό όπλο έχουν στά χέρια τους οί επιστήμονες στήν μάχη κατά τού Ειτζ.

    Κατορθωσαν να απεικονίσουν την κρυσταλλική δομή της πρωτεϊνης που χρησιμοποιεί ο θανατηφόρος ιός για να εισβάλλει στον οργανισμό καταστρέφοντας την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος.

    Η πρωτεϊνη αυτή που ονομάζεται GP 120 διαθέτει τρομερή ικανότητα στην αλλαγή μορφών, προκειμένου να διαφεύγει της άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού.

    Η σαφής αποκρυπτογράφηση της δομής της αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο βήμα για την παρασκευή νέων φαρμάκων και εμβολίων για την καταπολέμηση του AIDS.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Friday, 19-Jun-98 19:31:53
    Για το Σάββατο, καλό καιρό θα έχουμε σε όλη τη χώρα, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας και της Θράκης.

    Στην Αττική, ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 30 βαθμούς κελσίου.

    Ιδιος καιρός και στην Θεσσαλονικη με θερμοκρασία μέχρι 27 βαθμούς κελσίου.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Friday, 19-Jun-98 19:36:18
    Τα μποφώρ θα ειναι και τις επομενες τρεις-τέσσερις ημέρες το πιο σημαντικό στοιχειο του καιρού, ενώ παρά την προσκαιρη συννεφια το απόγευμα στα Κεντρικά και Βορεια ηπειρωτικά οι βροχές θα είναι λιγες και μόνο στην Ανατολικη Μακεδονία και τη Θράκη.

    Ιδιος περίπου θα είναι ο καιρός και τη Δευτέρα, τοπική συννεφιά το απόγευμα στα Κεντρικα και Βορεια ηπειρωτικά, χωρίς όμως βροχή, μικρή εξασθένηση των βορείων ανεμων, που ωστοσο η έντασή τους τοπικά στο Αιγαίο θα φθάνει τα 6 μποφώρ, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο και η μέγιστη τιμή της θα φθασει το μεσημέρι στα Βορεια και στα νησιά στους 28 με 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα στους 32 με

    33 βαθμούς Κελσίου. ς 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 19 June 1998 - 17:07:29 UTC