Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-07-29

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Συνεχίζουν να καταστρέφουν οι πυρκαγιές

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] "Μικρή παρένθεση" η αντιπαράθεση Αθήνας-Ουάσιγκτον
  • [02] Ν.Δ-Εθνική πανστρατιά
  • [03] Ποθεν έσχες πολιτικών
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Συνδικάτο εγκλήματος
  • [05] Καμίνι η Ελλάδα
  • [06] Αστυνομικό δελτίο
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [07] Τουρκία-Πρόωρες εκλογές
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [08] ΗΠΑ-Ασυλία στη Λεβίνσκι
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [09] Μάικ Τάισον
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [10] Γ.Παπαντωνίου:"Θα μειωθούν τα επιτόκια"
  • [11] Με πτώση έκλεισε ο Γενικός Δείκτης
  • [12] Ολυμπιακή:Εγκρίθηκε από την Ε.Ε κρατική ενίσχυση
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [13] Χάπι παχυσαρκίας
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Συνεχίζουν να καταστρέφουν οι πυρκαγιές

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:21:45
    Μαίνονται οι πυρκαγιές, ενώ φουντώνει και η αντιπαράθεση Τζουμάκα με τους δασικούς υπαλλήλους. Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Γεωργίας κατέθεσε στον 'Αρειο Πάγο ο πρόεδρος των δασοπόνων Δημήτρης Κανελλόπουλος, μετά τις δηλώσεις του κυρίου Τζουμάκα για παρακράτος στη Δασική και κυκλώματα που αποχαρακτηρίζουν εκτάσεις.

    Την ίδια ώρα εκατοντάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στον Ταϋγετο. Εκεί σπεύδουν και άνδρες της ΕΜΑΚ.

    Στην Αττική, σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Γραμματικό, ενώ σβήσθηκε αμέσως πριν λάβει διαστάσεις η πυρκαγιά που ξέσπασε στου Φιλοππάπου.

    Εκτός Αττικής σε εξέλιξη οι φωτιές στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας και στη Χρυσοκελαριά, στο Δραγώνι Ηλείας, στην Κρανιά Ολύμπου, στον Παλαμά Καρδίτσας και στο Αργυρό Αλιβερίου.

    Ελέγχονται οι πυρκαγιές στο Νύφι Μάνης, στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και στην Περαχώρα Λουτρακίου.

    Περίπου ένα εκατομμύριο στρέμματα δασικών και καλλιεργήσιμων εκτάσεων έχουν αφανίσει οι πυρκαγιές και οι καταστροφες φθάνουν τα 6 τρισεκατομμύρια δραχμές, διαπιστώνει η Νέα Δημοκρατία και καλεί σε εθνική πανστρατιά για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:23:25

    [01] "Μικρή παρένθεση" η αντιπαράθεση Αθήνας-Ουάσιγκτον

    Να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με την Ουάσιγκτον επιθυμεί η Ελληνική κυβέρνηση.

    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μετά την χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ενώ αναμένεται συναντησή του με τον Νίκολας Μπερνς.

    "Μικρή παρένθεση," χαρακτήρισε το θέμα το υπουργός Τύπου, Δημήτρης Ρέππας.

    [02] Ν.Δ-Εθνική πανστρατιά

    Με στόχο την καταπολέμηση των πυρκαγιών η Ν.Δ ξεκινάει "Εθνική πανστρατιά." Θα προτεινει και νέο νομοθετικο πλαίσιο.

    Οπως κατήγγειλε ο υπεύθυνος της ΟΚΕ Γεωργίας, ο κ.Σάββας Τσιτουρίδης μέχρι στιγμής έχουν αποτεφρωθεί περίπου 1 εκατομμύριο στρέμματα ενώ η υλικές καταστροφές ανέρχονται στα 6 τρις δραχμές.

    [03] Ποθεν έσχες πολιτικών

    Με επενδύσεις στο Χρηματιστήριο, αλλά και σε ακίνητα αξιοποίησαν την περιουσία που διαθέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και οι βουλευτές.

    Συμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες, σημαντική ακίνητη περιουσία, αλλά και καταθέσεις διαθέτουν ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κώστας Καραμανλής.

    Από τους φτωχούς του Κοινοβουλίου, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλεκα Παπαρήγα και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Εβερτ, που δεν διαθέτει κάνενα ακίνητο.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:22:41

    [04] Συνδικάτο εγκλήματος

    Ενας απο τους πλέον καταζητούμενος κακοποιούς και μέλος του διαβόητου συνδικατου του εγκλήματος, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

    Πρόκειται για τον 48χρονο Βασίλη Ανδρεάδη, ο οποίος παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έκανε μπαράζ αποκαλύψεων για τη δράση τού Συνδικάτου.

    Κατήγγειλε μάλιστα και αστυνομικούς, απότακτους και εν ενεργεία, ως μέλη του τρομερού κυκλώματος των δολοφόνων. Ο Ανδρεάδης ομολόγησε ότι συμμετείχε στη ληστεία μετά φόνου, που είχε γινει τον Ιούλιο του 93, στην Εθνική Τράπεζα της Νιγρίτας Σερρών.

    Ανακρινόμενος, έδωσε στοιχεία και για άλλες αξιόποινες πράξεις, στις οποίες συμμετείχε, όπως ληστείες, εκβιασμούς και φόνους κατά παραγγελία.

    [05] Καμίνι η Ελλάδα

    Καμίνι η Ελλάδα από τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 και 41 βαθμούς Κελσίου. Αφόρητη η κατάσταση στην Αθήνα λόγω άπνοιας, ζέστης και ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

    Συστάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ στους Αθηναίους να αποφύγουν αύριο τις μετακινήσεις με ΙΧ στο κέντρο της

    πρωτεύουσας, αλλά και αποφυγή διακίνησης υγρών καυσίμων τις πρωϊνές ώρες. Σήμερα στα Βόρεια Προάστεια καταγράφηκαν οι υψηλότερες τιμές ατμοσφαιρικών ρύπων και ιδιαίτερα του όζοντος.

    [06] Αστυνομικό δελτίο

    Αγριο έγκλημα με δράστη έναν 19χρονο στο χωριό Εμπασσός, του Αγρινίου.

    Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 45χρονο Αλβανό που δούλευε για χρόνια στα κτήματα τού πατέρα του.

    Του άρπαξε το μισθό του, 400 χιλιάδες δραχμές, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο σε μια αποθήκη και έφυγε για την Αθήνα για να γλεντήσει με φίλη του.

    Ο 19χρονος δολοφόνος συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες τής ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και της ληστείας.

    Ανάστατοι είναι 120 επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη από το φέσι ενάμιση δισεκατομμυρίου που έβαλε στις επιχειρήσεις τους το λογιστικό γραφείο στο οποίο είχαν αναθέσει να αποδίδει τον ΦΠΑ και τις εισφορές στο ΙΚΑ.

    Η ληστεία της ημέρας, στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πίστεως, στη συμβολή των οδών Παναγή τσαλδάρη και Θηβών στο Περιστέρι. Ενάμιση εκατομμύριο δραχμές η λεία του ληστή.

    Ενας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην παραλιακή λεωφόρο. Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε την 60χρονη Μαγδαληνή Καντά από τον 'Αλιμο, ενώ ο οδηγός Γιώργος Γιακουμής, 45 χρόνων εγκατέλειψε τη γυναίκα, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:23:15

    [07] Τουρκία-Πρόωρες εκλογές

    Επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου πρότεινε σήμερα την διεξαγωγή των πρόωρων γενικών εκλογών στις 18 Απριλίου 1999, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Η απόφαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής θα υποβληθεί για έγκριση στην ολομέλεια της Βουλής αύριο Πέμπτη. Η προτεινόμενη ημερομηνία επισπεύδει τις εκλογές κατά μία εβδομάδα σε σχέση με εκείνη που είχε προτείνει ο πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ.

    Οπως δήλωσαν μέλη της επιτροπής η ημερομηνία που πρότεινε αρχικά η κυβέρνηση απορρίφθηκε διότι θα συνέπιπτε με εθνική εορτή στις 23 Απριλίου.

    Ο Γιλμάζ εξαναγκάστηκε να συναινέσει στην διενέργεια πρόωρων εκλογών κάτω από την πίεση του ηγέτη του Λαικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ, που συχνά στηρίζει την κυβέρνηση μειοψηφίας. Ο τούρκος πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και θα παραχωρήσει την θέση του σε μία "ανεξάρτητη κυβέρνηση" που θα οδηγήσει την χώρα στις κάλπες.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:23:34

    [08] ΗΠΑ-Ασυλία στη Λεβίνσκι

    Η εντυπωσιακή αντεπίθεση του ανεξάρτητου εισαγγελέα Κέννεθ Στάρ συνεχίζεται καί ο πρόεδρος Κλίντον ίσως αντιμετωπίζει τήν χειρότερη περίοδο τής καριέρας του.

    Ο Στάρ μέσα σέ μία εβδομάδα μέ μεθοδικές κινησεις στρίμωξε άσχημα τόν πλανητάρχη καταφέρνοντας βασικά τρία πράγματα. * Πρωτον νά καλέσει τόν Κλίντον νά καταθέσει ενώπιον σώματος ενόρκων γιά τήν φημολογούμενη σχέση του μέ τήν Μόνικα Λεβίνσκι. * Δεύτερον νά πείσει αμερικανικό δικαστήριο νά διατάξει την κατάθεση του έμπιστου φίλου του προέδρου, Μπρους Λιντσαιη. * Καί τρίτον νά παραχωρήσει πλήρη δικαστική ασυλία στην πέτρα του σκανδάλου Μόνικα Λεβίνσκι, με αντάλλαγμα την εφ όλης της ύλης καταθεσής της στο ρόζ σκάνδαλο.

    Αυτού τού είδους η ασυλία προβλέπεται από τό αμερικανικό δικαστικό σύστημα για την επίτευξη μιας μαρτυρίας σε μια ανάκριση.

    Εξασφαλίζει στόν η στήν μάρτυρα τό ότι δεν θα διωχθεί για τα γεγονότα πού θα καταθέσει.

    Η δικαστική ασυλία περιλαμβάνει καί τήν μητέρα τής Μόνικα Λεβίνσκι, Μάρσα.

    Η αντίδραση τού Λευκού Οίκου ήταν χλιαρη καί ο εκπρόσωπος τής κυβέρνησης Μάικ Μακέρι ήταν πολύ προσεκτικός στίς δηλώσεις του.

    Η Μόνικα Λεβίνσκι συναντήθηκε τήν Δευτέρα για πρώτη φορά από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον ανεξαρτητο ανακριτή Κένεθ Σταρ καί διαπραγματεύθηκε πολύ σκληρά μέσω δικηγόρων την ασυλία της με αντάλλαγμα να καταθέσει ως μάρτυρας για την πιθανολογούμενη ερωτική της σχέση με τον πρόεδρο Κλίντον.

    Η Λεβίνσκι παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική σχέση μέ τόν Μπίλ Κλίντον, τόνισε όμως ότι ο αμερικανός πρόεδρος δεν της είχε ζητήσει να πει ψέμματα στη δικαιοσύνη.

    Η συνάντηση έγινε στήν Νέα Υόρκη, σε τοποθεσία πού έμεινε μυστική, διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες ενώ ο ίδιος ο Κένεθ Σταρ δεν ήταν παρών.

    Η παραδοχή της Λεβίνσκι ότι είχε σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο διαψεύδει στήν ουσία τήν ένορκη δήλωση που έκανε τον Ιανουάριο ο Κλίντον ότι δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση μαζί της.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:22:51

    [09] Μάικ Τάισον

    Τον θυμάστε απο τις μπουνιές που έριχνε πριν επτά χρόνια στους καλύτερους μποξέρ όλου του κόσμου, τον θυμάστε γιατί καταδικάσθηκε για απόπειρα βιασμού μιας κοπέλλας στο Λας Βέγκας τον θυμάστε γιατι οταν ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, ακόμη και οι χειρότεροι αθλητικογράφοι πίστευαν πως το άθλημα ήταν πολύ μικρό γιαυτόν, έως που δάγκωσε το αυτί του Ιβάντερ Χόλλυφηλντ και άρχισαν να τον αποφεύγουν ακόμη κι οι καλύτεροι μουσουλμάνοι φίλοι του.

    Ο Μάικ Τάισον, ο καλύτερος μποξέρ όλου του κόσμου σύμφωνα με τους πιο πολλούς μπαρμπέρηδες της Νέας Υόρκης, όχι μόνο αναμένεται να γυρίσει δριμύτερος στα ρίνγκ αλλά θα παίξει και σε μια κινηματογραφική ταινία τον εαυτό του, αφού ένας απο τους χαρακτήρες στο έργο είναι φανατικός οπαδός του

    Το φίλμ ονομάζεται Black and White, γυρίζεται στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με μια παρέα λευκών φοιτητών απο πλούσιες οικογένειες που έχουν πάθει την πλάκα τους με την αφροαμερικάνικη χιπ χοπ μουσική.

    Μετά τον θάνατο ένος νεαρου αφροαμερικανού, ένας απο τους πατέρες των λευκών φοιτητών προσπαθεί να προστατέψει τον δολοφόνο. Ο Tάισον θα έχει ένα κάμηο απήρανς, μια δηλαδή σύντομη στιγμή μέσα στην ταινία οπότε και θα συνομιλήσει με έναν απο τους κεντρικούς χαρακτήρες.

    Ο διάσημος παλαιστής προσπαθεί να καλυτερέψει το ίματζ του πριν έρθει η ώρα του ρίνγκ. Εως τώρα είχε κάνει μικρές εμφανίσεις σε αγώνες ρέστλινγκ και προετοιμαζόταν σκληρά σε γυμναστήρια του Big Apple.

    Ολοι όμως φοβούνται πως ο ατίθασος και πολύ σκληρός Τάισον δεν έχει πεθάνει και πως τα ρινγκ θ'αναστενάξουνε ξανα απο δαγκώματα και άλλες εξάρσεις. Οτι πρέπει δηλαδή για την ακροαματικότητα των συνδρομητικών καναλιών. Γι αυτά ο Τάισον είναι χρυσάφι...

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:22:27

    [10] Γ.Παπαντωνίου:"Θα μειωθούν τα επιτόκια"

    Στο 6-7% θα μειωθούν τα επιτόκια έως την άνοιξη του 2000, προέβλεψε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κατά την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου μετάβασης της χώρας μας στο Ευρώ.

    Ανάλογη μείωση, σύμφωνα με το Γιάννο Παπαντωνίου, θα επέλθει και στα επιτόκια καταθέσεων, λόγω της σύγκλισης των ελληνικών τραπεζών με τις άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες.

    Ο υπουργός έκανε λόγο για αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης μετά το 2001 στο 5-6% από 3,5-4% που είναι σήμερα.

    [11] Με πτώση έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

    Με πτώση της τάξης 0,50% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τις μετοχές των Καταστημάτων Αφορολήτων ειδών και της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος να κλείνουν με απώλειες της τάξης του 8%, στην κατώτερη δηλαδή επιτρεπόμενη τιμή.

    Η αξία των συναλλαγών δεν ξεπέρασε τα 40,8 δις, ενώ πτωτικά κινήθηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες του Χρηματιστηρίου.

    [12] Ολυμπιακή:Εγκρίθηκε από την Ε.Ε κρατική ενίσχυση

    Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκη Επιτροπή η χορήγηση της κρατικής ενίσχυσης στην Ολυμπιακή.

    Η Ο.Α. θα εισπράξει σε δύο δόσεις 14 δις δραχμές και 7,8 δις δραχμές, ενώ χάνει 11,2 δις, που είχαν δοθεί στο προσωπικό για εθελουσία έξοδο.

    Με την ίδια απόφαση εγκρίνεται η εγγυηση των 378 εκατομμυρίων δολλαρίων για την αγορά των νέων αεροσκαφών.

    Μέσα στο Αύγουστο θα προωθηθεί το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών ενώ θα διατεθούν 130 δισεκατομμύρια για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:23:04

    [13] Χάπι παχυσαρκίας

    Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για όσους προσπαθούν απελπισμένα να ξεφορτωθούν τα περιττά κιλά.

    Τα αποτελέσματα πειραμάτων που γίνονται στην Αυστραλία με ένα χάπι είναι θετικά και οι επιστημονες αισιοδοξούν οτι συντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

    Η μαγική λέξη Ξενικάλ ή Ορλιστάτ ακούστηκε για πρωτη φορά πριν από περιπου ενα χρόνο και έκανε τις καρδιές πολλών να φτερουγίσουν. Το χαπι κατα της παχυσαρκίας υποσχονταν πολλά και απότι φαινεται δεν απογοητευσε ουτε εκεινους που το παρασκευασαν αλλά και ούτε και εκεινους που το δοκίμασαν. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσαν αυστραλοί γιατροί που κανουν πειράματα με το Ξενικάλ.

    Η διαιτολόγος Τζούντι Κάρλιν, από το Βασιλικό Νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου τους τελευταιους εξι μηνες γινονται πειραματα με το χαπι,δηλωσε οτι τα αποτελεσματα είναι ιδιαιτερως θετικά.Στο πρόγραμμα παιρνουν μέρος 700 υπερβαροι αυστραλοί. Το Ξενικάλ, όπως διαπιστωσαν οι αυστραλοί επιστημονες εμποδίζει την απορρόφηση του λίπους από τον οργανισμό κατά 30%. Το σκευασμα κυκλοφορεί ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες οι γιατροί όμως το χορηγούν με μεγαλη προσοχή καθώς εχουν αναφερθεί ανεπιθυμητες παρενέργειες.

    Προς το παρόν οι αυστραλιανές αρχές δεν έχουν δώσει την έγκρισή τους για να κυκλοφορήσει το Ξενικάλ στην αγορά καθως περιμένουν πρωτα να ολοκληρωθούν τα πειραματα.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 29-Jul-98 17:24:15
    Παρά τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας η ζέστη θα είναι και αύριο αισθητή κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα.

    Για την Πέμπτη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί.

    Για την Πέμπτη στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37 βαθμούς κελσίου

    Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

    Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 32 βαθμούς κελσίου.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 29-Jul-98 17:24:05
    Σταδιακή επικράτηση των βορείων ανέμων περιμένουμε απο το επόμενο 24ωρο, που ωστόσο δεν θα είναι τόσο ενισχυμένοι, έτσι η θερμοκρασία πέφτει κυρίως όμως στη Βορεια Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη, παρά τη μικρή κάμψη η ζέστη θα είναι και πάλι αισθητή.

    Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα.

    Οι άνεμοι παραμένουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοποικά στο Αιγαιο την ημέρα ισχυροί, με μικρή εξασθένηση το Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα θα φθάσει στα Βορεια στους 34 με 35 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο στους 37 με 38 και στα νησιά του Αιγαίου στους 33 με 34 βαθμούς Κελσιου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 29 July 1998 - 16:10:36 UTC