Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-09-03

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] "Ουδείς επιζων του δυστυχήματος"

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Πονοκέφαλος στη ΝΔ απ' τις δηλώσεις Μητσοτάκη
  • [02] Επίθεση Μπέη πρός ηγεσία ΠΑΣΟΚ
  • [03] Απορρίπτει η Ουάσιγκτον την πρόταση Ντενκτάς
  • [04] Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την Ψηφιακή
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Αναστάτωση από φωτιά στο κέντρο της Αθήνας
  • [06] Αστυνομικό Δελτίο
  • [07] Καστελόριζο-Εργατικές κατοικίες
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [08] Κοσοσυφοπέδιο-Συγκρούσεις
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [09] Επίσκεψη Κλίντον στη Β.Ιρλανδία
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [10] Νέο σύστημα για τη σωτηρία της Νόρθερν Ράϊτ
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [11] Κυβερνητική επιτροπή-Οικονομία
  • [12] Χρηματιστήριο 03/09
  • [13] Ρύθμιση των χρεών στην εφορία
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] "Ουδείς επιζων του δυστυχήματος"

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 22:16:50
    Οκτώ Ελληνες επιβεβαιώθηκε ότι επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκαφος της Swiss Air, που συνετρίβη στις ακτές του Ατλαντικού ανοιχτά του Καναδά, ενώ άλλες πληροφορίες δυστυχώς ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων.

    Εκπρόσωπος της εταιρείας στην Αθήνα ανακοίνωσε ότι από τους επιβάτες οι 19 είχαν τελικό προορισμό την Ελλάδα.

    "Ουδείς επιζων του δυστυχήματος" δήλωσε και ο εκπρόσωπος των ελβετικών αερογραμμών από τη Ζυρίχη.

    Στο αεροσκάφος επέβαιναν 229 άνθρωποι, από τους οποίους οι 215 ήταν επιβάτες και δεκατέσσερα άτομα αποτελουσαν το πλήρωμα. Μεταξύ των επιβατών ήταν και δύο βρέφη.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SWISS AIR:

    Dear Customers with regards to the accident of SR111 the following phone numbers for family and friends have been installed:
    within Switzerland: 022 / 717 8300 or 01 / 803 17 17
    outside of Switzerland: +41 22 717 8300 or +41 1 803 17 17
    In the USA: 1-800-801-0088

    Το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση 111 από το αεροδρόμιο Τζών .Φ. Κέννεντυ της Νέας Υόρκης προς τη Γενεύη, συνετρίβη στα ανοικτά του Μπλάντφορντ του Καναδά, 64 χιλιόμετρα νότια του Χάλιφαξ στην καναδική επαρχία της Νέας Σκοτίας.

    Το αεροπλάνο κατέπεσε μία ώρα και 40 λεπτά μετά την απογείωση του απο το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

    Ο πιλότος του αεροσκάφους ετοιμαζόταν να εκτελέσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χάλιφαξ, όταν ξέσπασε φωτιά σέ έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους. Επιχείρησε έτσι να αδειάσει την κηροζίνη απο τις δεξαμενές του αεροσκάφους, ενώ, στο μεταξύ είχε χάσει την επαφή του με τον Πύργο ελέγχου.

    Δεν κατάφερε όμως να φθάσει μέχρι το αεροδρόμιο και συνετρίβη στη θάλασσα.

    Δεκάδες στρατιωτικά αεροσκάφη,πολεμικά πλοία και δεκάδες σκάφη της καναδικής ακτοφυλακής ερευνούν διεξοδικά την περιοχή του δυστυχήματος. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες,που επικρατούν στην περιοχή,δυσχεραίνουν το εργο διάσωσης των συνεργείων.

    Ο Λευκος Οίκος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:15:09

    [01] Πονοκέφαλος στη ΝΔ απ' τις δηλώσεις Μητσοτάκη

    Πονοκέφαλο προκαλούν στη Ρηγίλλης οι νέες δηλώσεις του επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη σημερινή πολιτική κατάσταση.

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στην ΕΡΑ Χανίων, έπλεξε το εγκώμιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι άν ζούσε σήμερα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του Κώστα Καραμανλή εκφράζοντας αμφιβολίες αν υπάρχει στη Βουλή εν δυνάμει πρωθυπουργός.

    [02] Επίθεση Μπέη πρός ηγεσία ΠΑΣΟΚ

    Επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μπέης κατά την επίσκεψη του στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου με την ευκαιρία της επετείου της διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρίου.

    Προκαλεί οργή το γεγονός ότι η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα θέλει να ξεχαστεί ο Α.Παπανδρέου και τα οραματά του, είπε ο κ. Μπέης. Εφθασαν στο σημείο να στηρίζουν την κυρία Δαμανάκη πρωταγωνίστρια του βρώμικου 89, που ζητούσε την καταδίκη του Ανδρέα Παπανδρέου και επεδίωκε την διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

    Από το γραφείο του κ.Μπέη σχολιάστηκε ότι η αποβολή της κ.Δαμανάκη απο την πλατεία Κλαυθμώνος είναι στην ουσία και αποβολή της από το πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ. Για ακόμη μία φορά απεδείχθη ότι η δικαιοσύνη παρά τις κυβερνητικές πιέσεις αποτελεί προπύργιο της Δημοκρατίας. είπε ο κ.Μπέης

    [03] Απορρίπτει η Ουάσιγκτον την πρόταση Ντενκτάς

    Απορρίπτει η Ουάσιγκτον την Τουρκοκύπριακη πρόταση για ομοσπονδία δύο ίσων κρατών.

    Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη δημιουργία στην Κύπρο διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδία, με βάση τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου του 1977 και 1979".

    [04] Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την Ψηφιακή

    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Ψηφιακή Τηλεόραση.

    Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο κάτοχος άδειας παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών, οφείλει να καταβάλλει 15 εκατομμύρια δραχμές για κάθε 24ωρη μετάδοση τηλεοπτικού προγράμματος και 3 εκατομμύρια δραχμές ημερησίως για αντίστοιχο χρόνο ραδιοφωνικού προγράμματος.

    Επιπλέον ο κάτοχος άδειας παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου ή καλωδιακών δικτύων, οφείλει να καταβάλει ετήσιο οικονομικό αντάλλαγμα ύψους 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων, αυξανόμενο κάθε δύο χρόνια κατά το ίδιο ποσοστό.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:13:13

    [05] Αναστάτωση από φωτιά στο κέντρο της Αθήνας

    Αναστάτωση και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από φωτιά που ξέσπασε λίγο πρίν από τις 12.00 στο υπόγειο του βιβλιοπωλείου Παντελίδη επί της οδού Αμερικής 9.

    Η φωτιά έσβησε γρήγορα όπως προληπτικά απομακρύνθηκαν από το κτίριο με τις σκάλες της πυροσβεστικής 15 άτομα.

    [06] Αστυνομικό Δελτίο

    Στον ανακριτή απολογήθηκαν οι 6 Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό συγκρατουμενό τους.

    Νέα υπόθεση τοκογλυφίας αποκαλύφθηκε στον Βύρωνα.

    Συνελήφθη ο Γεωργίος Δημητρακόπουλος 51 χρόνων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 450.000 δραχμών το οποίο αφορούσε εξόφληση τόκων του Αυγούστου.

    Δικάζονται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 12 χούλιγκανς που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο σε επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

    Αύριο θα απολογηθεί τελικά στον ανακριτή Τρικάλων 19χρονος Ρομέο Ντάουτι που σκότωσε το πεντάχρονο Βορειοηπειρώτη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Ενοπλη ληστεία μ' έναν τραυματία τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στο Μεταξουργείο

    Οι δύο ληστές πυροβόλησαν στο πόδι τον υπάλληλο πήραν τα χρήματα και διέφυγαν με μηχανή.

    [07] Καστελόριζο-Εργατικές κατοικίες

    Ανεπιθύμητα πρόσωπα, οι πολιτικοί στο Καστελόριζο, για τον εορτασμό της επετείου της Ενωσης αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του νησιού.

    Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι γιατί δεν παραδίδονται, σε άστεγες οικογένειες είκοσι εργατικές κατοικίες που είναι έτοιμες.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:14:53

    [08] Κοσοσυφοπέδιο-Συγκρούσεις

    Τουλάχιστον 35 αλβανοί αυτονομιστές του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου σκοτώθηκαν χθες και προχθές από τις σερβικές δυνάμεις στην περιοχή του Πρίζρεν, στις νότιες περιοχές της επαρχίας, ανακοίνωσε σήμερα το σερβικό Κέντρο Πληροφόρησης στην πρωτεύουσα Πρίστινα.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή η επιχείρηση των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σε πολλά χωριά της περιοχής, όπου την Τρίτη σκοτώθηκαν 15 μέλη του Απελευθερωτικού Στρατού και χθες τουλάχιστον 20, ενώ τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

    Με την καταγραφή των νέων αυτών θυμάτων ανέρχεται σε 800 περίπου ο αριθμός των Αλβανών που σκοτώθηκαν από την αρχή της σύγκρουσης στο Κοσσυφοπέδιο, πριν από έξι μήνες, σύμφωνα με αλβανικές πηγές.

    Στο στρατόπεδο των κυβερνητικών δυνάμεων ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται επισήμως σε 88.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:15:41

    [09] Επίσκεψη Κλίντον στη Β.Ιρλανδία

    Με τους ηγέτες της Βορείου Ιρλανδίας συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης στην Ιρλανδία και την Βόρειο Ιρλανδία.

    Στην έδρα της Κυβέρνησης του Στόρμουντ ο Μπιλ Κλίντον συνάντησε τα νεοεκλεγέντα μέλη του Βορειοϊρλανδικού Κοινοβουλίου και φωτογραφήθηκε με τον διορισμένο Πρωθυπουργό της Βόρειας Ιρλανδίας Ντέιβιντ Τριμπλ και τον αναπληρωτή του Σίμους Μαλόν.

    Την ανταλάντευτη υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ιρλανδία προσέφερε ο Κλίντον σε ομιλία που εκφώνησε στο Κοινοβούλιο της Βόρειας Ιρλανδίας.

    Η βομβιστική επίθεση στη πόλη Ομα, τόνισε ο Κλίντον, μπορεί να μην είναι η τελευταία που γίνεται στη Βόρειο Ιρλανδία αλλά αυτό δεν πρέπει να κάνει την ελπίδα για ειρήνη να "γλυστρίσει από τα χέρια μας".

    "Μην αφήνετε την ευκαιρία (για ειρήνη) να ξεγλυστρίσει. Δεν θα ξαναβρεθεί στη ζωή σας", τόνισε ο Κλίντον στην ομιλία του προς τους νεοκλεγέντες βουλευτές της Βορείου Ιρλανδίας.

    Στην συνέχεια της ομιλίας του, ο αμερικανός Πρόεδρος επαίνεσε τους πολιτικούς και των δύο πλευρών για τις ενέργειές τους που "έφεραν την Ιρλανδία από το παγωμένο κλίμα της απελπισίας στη ζεστασία του ήλιου της ειρήνης".

    Ο Πρόεδρος Κλίντον αναμένεται να επισκεφθεί τη πόλη Ομα, όπου η βομβιστική ενέργεια της 15ης Αυγούστου στοίχισε τη ζωή σε 28 ανθρώπους, και να συναντηθεί με επιζήσαντες της τρομοκρατικής επίθεσης.

    "Η βόμβα στην Ομα μπορεί να μην είναι η τελευταία. Ηταν η έναρξη μιας κακοήθους επίθεσης στην ειρήνη. Το ερώτημα δεν είναι αν θα υπάρξουν άλλες βομβιστικές επιθέσεις. Μπορεί να υπάρξουν... Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσετε σε όλη αυτή τη βία. Πώς θα χειριστείτε τις διαφορές σας. Μπορούν οι κακές συνήθειες και οι κτηνώδεις δυνάμεις του παρελθόντος να σας αποθαρρύνουν για την επίτευξη της αυριανής ειρήνης; Αυτό είναι το ερώτημα", υπογράμμισε στην ομιλία του αμερικανός Πρόεδρος.

    "Η Αμερική είναι μαζί σας. Ολόκληρος ο κόσμος είναι μαζί σας. Είθε ο Θεός να είναι μαζί σας και να σας δίνει δύναμη για την μελλοντική καλή δουλειά", ευχήθηκε ο Κλίντον κλείνοντας την ομιλία του.

    Αύριο, ο αμερικανός Πρόεδρος αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Μπέρτι Αχερν καθώς και να επισκεφθεί αμερικανική βιομηχανία κοντά στο Δουβλίνο.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:14:11

    [10] Νέο σύστημα για τη σωτηρία της Νόρθερν Ράϊτ

    Η πιο σπάνια φάλαινα στον κόσμο μπορεί να σωθεί χάρη σε ένα νέο σύστημα που θα προειδοποιεί τα πλοία για την παρουσία τους.

    Αυτό ανακοίνωσε το Διεθνές Ταμείο για την Προστασία των Ζώων.

    Ενας μικροσκοπικός ηλεκτρονικός φάρος τοποθετείται στην φάλαινα και εκπέμπει ένα σήμα που λαμβάνουν τα πλοία στην περιοχή ώστε να προσέχουν και να μην τη τραυματίσουν.

    Η φάλαινα έχει την συνήθεια να πλησιάζει το πλοίο ίσως επειδή την έλκει ο θόρυβος των μηχανών.

    Πρόκειται για την φάλαινα που είναι γνωστή με το όνομα Νόρθερν Ράϊτ.Πιστεύεται ότι μόνο 300 θηλαστικά από αυτό το είδος φαλαινών έχουν απομείνει.Αλλά με το νέο σύστημα ειδοποίησης υπάρχει ελπίδα να αλλάξει η κατάσταση.

    Αν και το είδος αυτό της φάλαινας προστατεύεται τα τελευταία 60 χρόνια,ο πληθυσμός τους αποδεκατίζεται. Ονομάστηκε Νόρθερν Ράϊτ,δηλαδή Βόρεια Σωστή, επειδή έχει την συνήθεια να μένει κοντά στην επιφάνεια του νερού,να μετακινείται αργά και να επιπλέει αφού σκοτωθεί.

    Ετσι οι φαλαινοθήρες,την αποκάλεσαν Σωστή,κατάλληλη φάλαινα για κυνήγι.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:12:08

    [11] Κυβερνητική επιτροπή-Οικονομία

    Η διεθνής κρίση έλεγχεται αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και θα υπάρξουν νέες διακυμάνσεις.

    Την εκτίμηση αυτή έκαναν η κυβερνητική επιτροπή και η πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασαν σήμερα υπό την προεδρία του Κώστα Σημίτη.

    Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ τη συνέχιση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης γιατί αυτή η πολιτική διασφαλίζει τους στόχους στην πορεία προς την ΟΝΕ.

    [12] Χρηματιστήριο 03/09

    Νευρικότητα επικράτησε σε όλα τα χρηματιστήρια του Κόσμου και στη Σοφοκλέους, όπου ο γενικός δείκτης έκανε νέα βουτιά.

    Το δολλάριο έφθασε τις 297 δραχμές, την ώρα που οι επενδυτές αναζητούν πλέον ασφαλέστερο καταφύγιο.

    Πιο συγκεκριμένα με πτώση 3,79%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.117,11 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 44 δισεκατομμύρια 777 εκατομμύρια δραχμές.

    [13] Ρύθμιση των χρεών στην εφορία

    Το υπουργείο Οικονομικών με σχέδιο νόμου δίνει την δυνατότητα σε χιλιάδες φορολογουμένους οι οποίοι είχαν οφειλές μέχρι τις 31 Αυγούστου στην εφορία να προχωρήσουν σε ρύθμιση με πληρωμή 12-24 δόσεων.

    Αν πληρώσουν τις 3 πρώτες δόσεις θα έχουν δυνατότητα φορολογικής ενημερώτητας ενώ παράλληλα θα αποφύγουν τους ελέγχους.

    Οσοι δεν προχωρήσουν σε ρύθμιση θα υπαχθούν σε εκτενή φορολογικό έλεγχο. Ακόμη από 1 Ιανουαρίου δημιουργούνται πέντε κλάσεις παραβόλων από 1000- 20000 δρχ.

    Με τις νέες ρυθμίσεις δημιουργείται και ένα αντικείμενικο σύστημα πληρωμής των φόρων το οποίο θα έχει σχέση με την οικονομική δυνατότητα του φορολογουμένου αλλά και την συμπεριφορά του ώς οφειλέτη.

    Σε αρκετές δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης ιδίως στην επαρχία ο ΦΠΑ από 8 ανεβαίνει στο 18.

    Καταργείται ο φόρος της μπανάνας και παρατείνεται απο 12 σε 24 μήνες η δυνατότητα των ομογενών να φέρουν αυτοκίνητο στην χώρα μας.

    Ξένοι εργαζόμενοι θα μπορούν να φέρουν αυτοκίνητο όσο διαρκεί η εργασία τους.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Thursday, 03-Sep-98 18:17:34
    Την Παρασκευή, αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, βαθμιαία θα συννεφιάσει κατά τόπους στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια και το απόγευμα θα βρέξει για λίγο στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί.

    Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Thursday, 03-Sep-98 18:17:21
    Εξασθενούν τελείως το επόμενο 24ωρο οι βόρειοι άνεμοι στο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο διατηρούνται, τουλαχιστον μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, με ένταση όμως όχι μεγαλυτερη απο τα 5 μποφώρ. Κατά τ'άλλα η θερμοκρασία δεν αλλάζει, ενώ το επόμενο διήμερο αναμένονται κάποιες προσκαιρες βροχές το απόγευμα, κυρίως στα Κεντρικα και Βορεια ηπειρωτικά.

    Το Σάββατο μέχρι το μεσημερι θα υπάρχουν μονο λίγα συννεφα, στη συνέχεια όμως το απόγευμα θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα Κεντρικά και Βορεια.

    Οι άνεμοι παραμένουν ασθενείς στα Δυτικά και στα Ανατολικά βόρειοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία πέφτει λίγο στα Βορεια, όπου το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα όμως ηπειρωτικά θα πλησιάσει και πάλι στους 33 και στα νησιά στους 30 βαθμούς Κελσίου.

    Την Κυριακή παρά την τοπική συννεφια το απόγευμα στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια, η πιθανότητα να βρέξει ειναι μικρή και μάλιστα μονο στα ηπειρωτικα της Βόρειας Ελλαδας.

    Οι άνεμοι στα Δυτικά θα συνεχίσουν να ειναι μεταβλητοί ασθενείς και στα Ανατολικά βόρειοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασια αμετάβλητη θα φθάσει στους 29 βαθμούς στα Βορεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στους 33 και στα νησιά στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Thursday, 3 September 1998 - 21:13:34 UTC