Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-10-08

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Κρίσιμες διαβουλεύσεις για λύση στο Κοσσυφοπέδιο

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ολα έτοιμα για τις Δημοτικές
  • [02] Μήνυση κατά του Ελ.Τύπου υπέβαλε ο Θρ.Λαζαρίδης
  • [03] Σκανδαλίδης-Δημοτικές Εκλογές
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Θανατηφόρα τροχαία
  • [05] Ανησυχούν οι σεισμολόγοι
  • [06] Αστυνομικό Δελτίο
  • [Δ] Πολιτική - Διεθνή

  • [07] ΗΠΑ-Αποπομπή Κλίντον
  • [Ε] Γεγονότα - Διεθνή

  • [08] "Bridges to Babylon"
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [09] Κοινοτικός Φ.Π.Α
  • [10] Στο 5,2% ο πληθωρισμός
  • [11] Ενδεχόμενο μετοχοποίησης της Ολυμπιακής
  • [12] Βουτιά του Γενικού Δείκτη στη Σοφοκλέους
  • [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Κρίσιμες διαβουλεύσεις για λύση στο Κοσσυφοπέδιο

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:05:28
    Πυρετώδεις οι διπλωματικές διεργασίες για την εξεύρεση πολιτικής λύσης στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου, ενώ το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για επέμβαση.

    Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, έφθασε σήμερα στις Βρυξέλλες, για συνομιλίες με τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα και αξιωματούχους της Συμμαχίας.

    Εκεί ζήτησε από το ΝΑΤΟ "να περάσει στην επόμενη φάση της διαδικασίας λήψης μιας απόφασης" σχετικά με την στρατιωτική επέμβαση κατά του Βελιγραδίου, "διότι δεν είναι ικανοποιημένη από την διάθεση του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να συμμορφωθεί" με τις αξιώσεις του ΟΗΕ.

    Αυτό δήλωσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, Τζέιμς Ρούμπιν, προσθέτοντας ότι ο αμερικανός απεσταλμένος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ θα επιστρέψει στο Βελιγράδι, διότι ο πρόεδρος Μιλόσεβιτς "εξακολουθεί να μη σέβεται τις αξιώσεις της διεθνούς κοινότητας".

    Tο απόγευμα η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου πρίν να αναχωρήσει στο Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με τους ομολόγους της των χωρών μελών της Ομάδας Επαφής για την Πρώην Γιουγκοσλαβία, ενώ το βράδυ θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να ενημερώσει τον Πρόεδρο Κλίντον για το αποτέλεσμα των επαφών της τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Μέση Ανατολή.

    Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να απομακρύνει το "μή άμεσα απαραίτητο" προσωπικό της πρεσβείας της στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας.

    Ομως ο Iταλός πρωθυπουργός Πρόντι τόνισε ότι δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη τα περιθώρια για μία πολιτική λύση του προβλήματος και ότι ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση θα απαιτήσει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

    Στο μεταξύ, οι αμερικανοί υποστηρίζουν οτι κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης επίθεσης κατά Σερβικών στόχων δεν θα χρησιμοποιηθούν μονάδες πεζικού, η πεζοναύτες και πως η επίθεση θα γίνει αποκλειστικά από τα 437 αεροσκάφη του ΝΑΤΟ.

    Ενώπιον των απειλών για ΝΑΤΟικές αεροπορικές επιδρομές, οι σερβικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονται για μια στρατιωτική αντιπαράθεση, μεταφέροντας πυραύλους σε πολεμικά πλοία και καμουφλάροντας τον αντιαεροπορικό εξοπλισμό τους.

    Οι Σέρβοι έχουν αγοράσει τελευταίας τεχνολογίας ρωσικούς πυραύλους και ανταλλακτικά και ισχυρίζονται πως θα μπορέσουν να πλήξουν ευκολότερα τα νατοικά αεροσκάφη.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:07:51

    [01] Ολα έτοιμα για τις Δημοτικές

    Σε απόσταση αναπνοής πλέον από τον πρώτο γύρο των Νομαρχιακών και Δημοτικών Εκλογών και πρόβα τζενεράλε, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, έγινε το μεσημέρι για την παραλαβή και μετάδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές της Κυριακής.

    Μόνο 7 με 8 λεπτά θα χρειάζονται για την παραλαβή των αποτελεσμάτων στο υπουργείο Εσωτερικών, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα θα μεταδοθούν γυρω στις 8.30 το βράδυ.

    Από σήμερα αναρτώνται οι κατάλογοι των εκλογικών μηνυμάτων.

    [02] Μήνυση κατά του Ελ.Τύπου υπέβαλε ο Θρ.Λαζαρίδης

    Στη Θεσσαλονίκη, μήνυση κατά της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" κατέθεσε το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θρασύβουλος Λαζαρίδης.

    Αιτία το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας που τον ενέπλεκε σε διαμεσολάβηση πώλησης όπλων.

    Ο κ.Λαζαρίδης ζήτησε από τον εισαγγελέα τη γρήγορη εκκαθάριση της υπόθεσης ενώ έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να καταθέσουν αγωγή κατά της εφημερίδας για αποζημίωση ύψους 200 εκατομμυρίων, η οποία αν του επιδικασθεί θα τη δωρίσει στα χωριά S.O.S Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

    [03] Σκανδαλίδης-Δημοτικές Εκλογές

    Ο Γενικός Γραμματέας της Εκτελεστική Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη τύπου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει την σαφή πλειοψηφία τόσο των Δήμων όσο και των Νομαρχιών της χώρας.

    Ο κ.Σκανδαλίδης επισήμανε επίσης ότι στον δεύτερο γυρο εάν οι επίσημοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έχουν βγει εκτός μάχης το ΠΑΣΟΚ θα υποστηρίξει όλους τους προοδευτικούς υποψηφίους είτε ανήκουν στο ΚΚΕ είτε το ΔΗΚΚΙ έίτε στο Συνασπισμό είτε είναι αντάρτες του ΠΑΣΟΚ.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:06:50

    [04] Θανατηφόρα τροχαία

    Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο από τρία τροχαία που έγιναν στα Γιάννενα και στον Πλαταμώνα.

    Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικα με νταλίκα στην Κατερίνη, στο ύψος του Πλαταμώνα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο επιβάτες του Ι.Χ. και να τραυματιστεί ένας ακόμα σοβαρά.

    Σε άλλη μετωπική στην εθνική οδό Ιωαννίνων Μετσόβου τραυματίσθηκε θανάσιμα η 75χρονη Σοφία Σιοντώρου, και ελαφρύτερα η κόρη της και ο γαμπρός της.

    Λίγο νωρίτερα στην εθνική οδό Ιωαννίων Κακαβιάς μια νταλίκα ξέφυγε απο την πορεία και έπεσε σε γκρεμό ύψους 60 μέτρων. Ο οδηγός της Ευθύμιος Βασιλείου 42 χρόνων τραυματίσθηκε ελαφρά.

    [05] Ανησυχούν οι σεισμολόγοι

    'Εντονη ανησυχία προκαλούν τα αλλεπάλληλα κτυπήματα του Εγκέλαδου στην Δυτική Ελλάδα, ενώ οι σεισμολόγοι βρίσκονται σε επιφυλακή και παρακολουθούν την εξέλιξη του γεωλογικού φαινομένου.

    Ο νέος σεισμός 5,2 βαθμών της κλιμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε με επίκεντρο και πάλι τον θαλάσσιο χώρο δυτικά της Ζακύνθου, αναστάτωσε τις περιοχές του Πύργου, της Αμαλιάδας, της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς.

    [06] Αστυνομικό Δελτίο

    Θύμα δολοφονίας έπεσε τη νύχτα 20 χρονος στρατιώτης στο Αργος σύμφωνα με τη μαρτυρία της φίλης του.

    Ο Χριστόφορος Μαλαγκούτσος,βρισκονταν με την 28χρονη ρωσιδα φιλη του μεσα στο αυτοκινητο του στο λόφο του Κάστρου της πόλης, οταν ενας κουκουλοφόρος τους πλησίασε και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον στρατιώτη.

    Απελάθηκε τελικά, ο 19χρονος Ρουμάνος ο οποίος είχε κλέψει δύο πακέτα φρυγανιές από φούρνο της Θεσσαλονίκης.

    Η εξαγορα της ποινης του μπορει να εγινε, ομως η απέλαση είναι μετρο διοικητικό και λύση μπορούσε να δώσει μόνον το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

    Ο 19χρονος δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

    Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ο λαχειοπώλης Αγγελος Βαλσαμάκης 63 ετών, μετά από καταγγελεία της Ζωής Τσίρκου 55 ετων, ότι της έκλεψε ένα ΞΥΣΤΟ που κέρδιζε το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων δραχμών.

    Σύμφωνα με την καταγγελία η Τσίρκου έδωσε στο Βαλσαμάκη το λαχείο για να επιβεβαιώσει το κέρδος αλλά εκείνος το άλλαξε με άλλο ΞΥΣΤΟ και της είπε ότι δεν κέρδιζε.

    Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Βαλσαμάκη έψαξαν για τον τυχερό λαχνό αλλά δεν τον βρήκαν.

    [Δ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:08:04

    [07] ΗΠΑ-Αποπομπή Κλίντον

    Αλλο ένα βήμα προς την κατεύθυνση της αποπομπής του Προέδρου Κλίντον θα κάνει αργά σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων που καλείται να εγκρίνει την επίσημη και διευρυμένη έρευνα που πρότεινε η Δικαστική επιτροπή για τη συμπεριφορά του αμερικανού προέδρου στη σχέση του με την Μόνικα λεβίνσκι, και την προσφορά απόρρητων πληροφοριών σε Ασιάτες επιχειρηματίςες με αντάλλαγμα τη χρηματοδότηση των Δημοκρατικών.

    Ο Λευκος Οικος είναι αρκετα νευρικος πριν απο το ιστορικό ψήφισμα, καθώς γνωρίζει πως πολλοί υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κομματός για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα υποστηρίξουν τις προτάσεις των Ρεπουμπλικανών για μια ευρυτερη έρευνα στις υποθέσεις του Λευκού Οικου, φοβούμενοι τη λαική κατακραυγή. Αναλυτές εκτιμούν ότι περίπου 65 από τους 206 Δημοκρατικούς βουλευτές θα εγκαταλείψουν τον Κλίντον.

    Πάντως, η Πρώτη κυρία Χίλαρυ Κλίντον ζήτησε απο διαφορους βουλευτές που την επισκέφτηκαν να ψηφίσουν αυτο που επιθυμούν οι ψηφοφόροι τους στις εκλογικές τους περιφέρειες, υπενθυμίζοντάς τους πως ο αμερικανικός λαός επιθυμεί το τέλος των περιπετειών του προέδρου τους.

    Η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής θα αρχίσει στις 17.30 [ώρα Ελλάδος] και η ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργά το βράδυ.

    Αν η Βουλή υπερψηφίσει την πρόταση της Επιτροπής θα είναι η τρίτη φορά στην αμερικανική ιστορία που διατάσσεται η έναρξη ανακρίσεων με αίτημα την καθαίρεση αμερικανού προέδρου. Η προηγούμενη ήταν

    το 1974 κατά του τότε προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον για το σκάνδαλο Ουτεργκέιτ.

    [Ε] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:07:06

    [08] "Bridges to Babylon"

    Εβδομηντα τέσσερεις πόλεις, 108 συναυλίες, εμπρός σε 5 εκατομμύρια φίλους τους και κέρδη που ξεπερνάνε τα 250 εκατομμύρια δολλάρια ειναι ο απολογισμός της παγκόσμιιας περιοδείας των Ρόλλινγκ Στόουνς

    Σύμφωνα με το βρετανικό επαγγελματικό περιοδικό "Music and Media" στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας τους "Bridges to Babylon" το θρυλικό ροκ συγκρότημα έπαιξε ενώπιον 5 εκατομμυρίων θεατών σε 74 πόλεις, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, αλλά και η Μόσχα, όπου οι Στόουνς έπαιξαν για πρώτη φορά στην 36ετή καριέρα τους.

    Στην Ευρώπη, οι "Στόουνς" έδωσαν 37 συναυλίες τις οποίες παρακολούθησαν 2 εκατομμύρια θεατές. Αυτο το νούμερο μόνο καθιστά τη περιοδεία τους αυτή τη μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ ροκ συγκρότημα στην Ευρώπη. Οι "κάποιας ηλικίας" ροκάδες έπαιζαν κατά μέσον όρο ενώπιον 55.000 θεατών ανα συναυλία, με μέσο ποσοστό προσέλευσης κόσμου 90%.

    Παρά το κόστος της η περιοδεία αυτή ήταν οικονομικά μια από τις πιο κερδοφόρες της βιομηχανίας της ροκ, καθώς μόλις στην 35η συναυλία τους σύμφωνα με το περιοδικό το όριο απόσβεσης του κόστους της είχε μόλις επιτευχθεί.

    Επίσης στον τζίρο της περιοδείας θα προστεθούν και άλλες πηγές εσόδων (όπως το εμπόριο διαφόρων ειδών σχετικών με την περιοδεία και πωλήσεις δίσκων που προκλήθηκαν από τις συναυλίες).

    Η περιοδεία "Bridges to Babylon" ξεκίνησε πέρυσι στις 23 Σεπτεμβρίου με συναυλία στο Σικάγο και τέλειωσε φέτος στις 19 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία των "Στόουνς" στην Κωνσταντινούπολη.

    Οι "Στόουνς" θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου με την "Virgin" νέο δίσκο που είχε ηχογραφηθεί ζωντανά στη διάρκεια της περιοδείας τους με τίτλο "Νο Security". Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει επίσης από τις Εκδόσεις "Virgin" 300σέλιδο φωτογραφικό άλμπουμ, με αποσπάσματα από προσωπικά αρχεία των μουσικών.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:06:20

    [09] Κοινοτικός Φ.Π.Α

    Την επιβολή δεκα νεων φορων απο το 2000 προτεινει η Κοινοτητα στις χωρες της Ευρωπαϊκης Ενωσης και φυσικα και στην Ελλαδα.

    Οι προτεινομενοι φοροι θα επιβληθουν στα καυσιμα, τα οινοπνευματωδη ποτα, τα τσιγαρα, τα ορυκτελαια, στα κερδη των επιχειρησεων, τις τηλεπικοινωνιες, το ατομικό εισοδημα των Ευρωπαιων, στις καταθεσεις και τις συναλλαγες της Κεντρικης Ευρωπαϊκης Τραπεζας.

    Θα εφαρμοσθεί και κοινοτικός ΦΠΑ. Η σχετικη προταση της Ευρωπαίκης Επιτροπής θ' αρχισει να συζητείται στις 12 Οκτωβριου απο τους 15 υπουργους της Εθνικης Οικονομίας.

    [10] Στο 5,2% ο πληθωρισμός

    Ανοδος του πληθωρισμου, που οπως ανακοινώθηκε, τρέχει με 5,2%.

    Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει από το Δεκέμβριο σε μείωση και άλλων ειδικών φόρων , μετά τη μείωση σε βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης.

    Ετσι κατόπιν αδείας της ΕΕ, αναμένεται να μειώσει τον ΦΠΑ σε ευρείας κατανάλωσης προϊόντα.

    [11] Ενδεχόμενο μετοχοποίησης της Ολυμπιακής

    Το ενδεχόμενο μετοχοποίησης της Ολυμπιακής κατά 20%, εξετάζει η κυβέρνηση, ενώ το θέμα συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

    Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου συζητήθηκε και η έγκριση της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου,σε συνδυασμό με τις θετικές διαπιστώσεις του Κίννοκ για την εταιρεία,δεδομένα που κρίνονται ιδανικά για τη μετοχοποίηση.

    Τέλος,συζητήθηκε και η δυνατότητα συγχώνευσης της Ολυμπιακής-Τουριστικής με τις Μακεδονικές Αερογραμμές.

    [12] Βουτιά του Γενικού Δείκτη στη Σοφοκλέους

    Με πτώση 5,23 τοις εκατό, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1.829,55 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 28 δισεκατομμύρια 812 εκατομμύρια δραχμές.

    Με μεγάλη πτώση έκλεισε σήμερα ο Δείκτης Νικέι στο Χρηματιστήριο του Τόκυο, φτάνοντας στο 5,78%, πτώση που οφείλεται στην εντυπωσιακή άνοδο του Γιεν έναντι του δολλαρίου.

    Από την άνοδο του Γιεν οι μετοχές των εξαγωγικών εταιριών υπέστησαν καθίζηση.

    Η άνοδος της ισοτιμίας του Ιαπωνικού νομίσματος έναντι του δολλαρίου ήταν η μεγαλύτερη που σημειώνεται μέσα σε μία ημέρα τα τελευταία 25 χρόνια.

    Πάντως λόγω της πτώσης του Δολλαρίου τα Ασιατικά χρηματιστήρια παρουσιάζουν ανοδο .

    Πτώση όμως παρουσιάζουν τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια.

    Στο Παρίσι 1,26%, στην Φρανκφούρτη 2,82 και στην Ελβετία 1,61.

    [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Thursday, 08-Oct-98 21:08:59
    Νεφώσεις, κατά τόπους έντονες, θα υπάρχουν την Παρασκευή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ίσως βρέξει λίγο το πρωι στα βορειοδυτικά.

    Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

    Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική και θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.

    Παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής το πρωί στη Θεσσαλοννίκη και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Thursday, 08-Oct-98 21:08:47
    Εξασθενούν σταδιακά απο το επόμενο 24ωρο οι ενισχυμένοι άνεμοι στα πελαγη και μάλιστα απο την Κυριακή γίνονται βορειοδυτικοι, ενώ παρά την πρόσκαιρη συννεφιά οι βροχές θα είναι λιγοστές και μόνο στα Βόρεια. Χωρις λοιπόν προβλήματα στη στεριά και τη θάλασσα θα γίνουν οι μετακινήσεις για τις εκλογές της Κυριακής.

    Ζεστός διατηρείται και το Σάββατο ο καιρός με παροδική συννεφιά στα Δυτικά και Βορεια και λίγες τοπικές ομίχλες το πρωι στα ηπειρωτικά.

    Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία, χωρίς αλλαγή, θα πλησιάσει στους 27 βαθμούς στα Βορεια και στους 29 με 30 στην υπόλοιπη χώρα.

    Την Κυριακή θα αρχίσει να συννεφιάζει προς το μεσημέρι στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια και υπάρχει κάποια πιθανότητα να βρέξει για λίγο στη Μακεδονία και τη Θράκη.

    Το διαφορετικό πάντως στοιχείο θα ειναι η στροφη των ανέμων σε δυτικούς- βορειοδυτικούς, με ένταση όμως που δεν θα ξεπερνά τα 6 μποφώρ, ενώ η θερμορκασία πέφτει λίγο μόνο στα Βόρεια, όπου η μέγιστη τιμή της δεν θα ανέβει πάνω απο τους 24 βαθμούς, στις άλλες όμως περιοχές θα φθάσει και παλι στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Thursday, 8 October 1998 - 19:31:10 UTC