Browse through our Interesting Nodes for Industrial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-11-23

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Ο κακός μας ο καιρός..

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ο Κάρολος απτόητος..
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [02] Τραγωδία εν' μέσω θεομηνίας στο Θερμαϊκό.
  • [03] Ληστής πάντος καιρού
  • [04] Συγκοινωνιακή ταλαιπωρία
  • [05] ...και στο ΙΚΑ
  • [06] Απαγωγή Ουκρανής
  • [07] Δίκη Γιαννακοπούλου
  • [08] Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [09] Οτσαλάν πρός πάπα
  • [10] Νέο Σύνταγμα στην Αλβανία
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [11] Ο Γιέλτσιν πάλι σε νοσοκομείο
  • [12] Να δικαστεί ο Πινοσέτ
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [13] Η Ινδονησία σε κρίση
  • [14] Ο Dr Death σε ζωντανή μετάδοση
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [15] Κάθαρση Φοροδιαφευγόντων
  • [16] Χρηματιστήριο-Ανοδος 0,54%
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [17] Εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Ο κακός μας ο καιρός..

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:00:38
    Παρέλυσε το πρωί η ζωή στο λεκανοπέδιο απο την σφοδρή καταιγίδα.

    Τα αυτοκινητα ακινητοποιήθηκαν καθώς οι δρόμοι έγιναν ποτάμια. Ο ηλεκτρικός διεκόπη απο πεσμένα δέντρα στις γραμμές.

    Το χτύπημα της θεομηνίας δέχθηκε τη νύχτα και τις πρωινές ώρες και η βορειοανατολική Πελοπόννησος. Τεράστιες είναι οι καταστροφές στην Αργολιδα όπου πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα και οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις βουλιαξαν στα λασπονερα.

    Πανικός επικράτησε απο την καταιγίδα στη Θεσσαλονικη. Μεγάλες είναι οι ζημιές στη πόλη, όπου διακόπηκε η ηλεκτροδότηση, ενώ δεντρα που ξεριζώθηκαν έπεσαν πάνω σε αυτοκινητα.

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Στην Αργολίδα και στην Κεφαλλονιά, όπου τη νύχτα προηγήθηκε σεισμός, παλιά σπίτια υπέστησαν ρωγμές και προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές.

    Στη Στυλίδα, το Αργος και το Ναύπλιο το νερό και οι λάσπες πλημμύρισαν σπίτια και καταπλάκωσαν αυτοκίνητα.

    Στη Θεσσαλονικη, εκτος απο την καταιγιδα, ανεμοι 8 και 9 μποφωρ σαρωνουν την πολη. Εναερια καλωδια της ΔΕΗ εχουν κοπει και οι διακοπες της ηλεκτροδοτησης ειναι συνεχεις.

    Χιονια στην υπολοιπη Μακεδονια και αντιολισθητικες αλυσιδες χρειαζονται για τα ορεινα των Γρεβενων , της Κοζανης και στο νομο Φλωρινας, ενώ προβλήματα υπάρχουν στα δρομολόγια των πλοίων.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:02:34

    [01] Ο Κάρολος απτόητος..

    Την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα επισκέφθηκε το απόγευμα ο διάδοχος του βρετανικου θρονου Καρολος οπου ξεναγήθηκε από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Το πρωί ο πρίγκιπας του Ουαλίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο, όπου τιμήθηκε με το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών, ενώ το μεσημέρι έγινε δεκτος απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:05:13

    [02] Τραγωδία εν' μέσω θεομηνίας στο Θερμαϊκό.

    Τεσσερεις ναυτικοί απανθρακώθηκαν όταν το ρυμουλκό Αγιος Γεώργιος, στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στα ανοιχτά του λιμανιου της Θεσσαλονίκης.

    Το ρυμουλκο, λίγα λεπτά πριν, είχε σπεύσει σε βοήθεια του δεξαμενόπλοιου Κρήτη Γκόλντεν, ώστε να βοηθήσει στην απομάκρυνσή του από τα διυλυστήρια της ΕΚΟ όπου ξεφόρτωνε βενζίνη.

    Η φωτιά απείλησε προς στιγμήν το δεξαμενόπλοιο, όμως το πλήρωμά του κατάφερε να τη θέσει αμέσως υπο πλήρη έλεγχο.

    [03] Ληστής πάντος καιρού

    Ληστής πάντος καιρού δεν πτοήθηκε από την καταιγίδα. Την ώρα της μεγάλης νεροποντής μπήκε στο υποκατάστημα της Τράπεζας Μακεδονίας-Θράκης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και άρπαξε άγνωστο, μέχρι στιγμής, ποσό.

    Εξαφανίστηκε με τη βοήθεια συνεργού του που περίμενε με μοτοσυκλέτα σε διπλανό δρόμο.

    [04] Συγκοινωνιακή ταλαιπωρία

    Μποφώρ ταλαιπωρίας και πάλι από αύριο για τους κάτοικους της πρωτεύουσας.

    Οι εργαζόμενοι στα τρόλλεϋ έχουν ήδη ανακοινώσει δύο στάσεις εργασίας για αύριο στην έναρξη της βάρδιας και στο τέλος. Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι στάσεις εργασίας θα επεκταθούν και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

    [05] ...και στο ΙΚΑ

    Με προβλήματα και η λειτουργία των ιατρείων του ΙΚΑ σήμερα.

    Οι γιατροί του Ιδρύματος κάνουν στάση εργασίας από τις 11 έως τη 1.30 και απο τις 16.00 έως 19.30.

    [06] Απαγωγή Ουκρανής

    Μαφιόζικη επίθεση τα ξημερώματα σε μπαρ στη Λούτσα.

    Δύο άτομα εισήλθαν στο μαγαζί πυροβολώντας στον αέρα και απήγαγαν μία γυναίκα από την Ουκρανία.

    [07] Δίκη Γιαννακοπούλου

    Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και πάλι σήμερα η Κάτια Γιανακοπούλου που τον Ιούλιο του '97 σκότωσε τον αρχιμανδρίτη Ανθιμο.

    Αμέριστη και πραγματική είναι η συμπαράσταση του συζύγου της, Γιωργου που ειπε οτι ο Ανθιμος εμπαινε σπιτι τους και τους εκανε κήρυγμα περι Χριστου. Πρόσθεσε μάλιστα, οτι αν γνωριζε απο τοτε τι συνεβαινε, στο εδωλιο δεν θα καθοταν η Κάτια, αλλά ο ιδιος ο Ανθιμος.

    Στο Δικαστήριο κατέθεσε και ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Αγαθάγγελος, ο οποίος όμως είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει το λόγο που εξεδίωξε τον Ανθιμο, καθώς είναι θέμα Ιεράς Εξομολόγησης.

    [08] Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

    Σημαντική διάκριση για την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

    Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας για την ταινία ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:02:24

    [09] Οτσαλάν πρός πάπα

    Την "τουρκική βαρβαρότητα" κατηγγειλε, μεταξύ άλλων, ο κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην επιστολή που έστειλε στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Πάπα Ιωάννη Παύλο, γράφει σήμερα η εφημερίδα Ρεμπούμπλικα.

    Στην επιστολή ο κούρδος αναφέρεται με σεβασμό τόσο στον ίδιο τον Πάπα όσο και στο καθολικό δόγμα, όμως οταν φθάνει στην Τουρκία καταφέρεται εναντίον του καθεστώτος της Αγκυρας και παραθέτει μάλιστα την δική του άποψη για την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα, τον Μάιο του 1981 απο τον Αλί Ακτσά.

    "Ο Αλί Ακτσά ποτέ δεν είπε την αλήθεια" σημειώνει στην επιστολή του ο ηγέτης του ΡΚΚ, εξηγόντας ότι ο παρ' ολίγον δολοφόνος του Πάπα είχε αφεθεί ελεύθερος από τουρκική φυλακή, στην οποία κρατείτο, με εντολή του στρατηγού Νουρετίν Ερσέν, ενός εκ των στρατηγών του πραξικοπήματος της 12ης Σεπτεμβρίου 1980.

    Σε άλλο σημείο της επιστολής ο Οτσαλάν ζητά απο τον Πάπα να υποστηρίξει τον αγώνα των Κούρδων και διατυπώνει την υπόσχεση οτι θα εγκαταλείψει τον ένοπλο αγώνα για να αναζητήσει μια δίκαιη λύση του κουρδικού ζητήματος μέσα από διαπραγματεύσεις.

    Αλλαγή πλεύσης όμως της Αγκυρας για το ζήτημα Οτσαλάν.

    Η Τουρκία περιμένει πλέον απο τη Βόννη να ζητήσει επίσημα την έκδοση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, καθώς βλέπει πως τα δικά της αιτήματα δεν έχουν καμμια τυχη. Ομως η Γερμανία έχει καταστήσει σαφές ότι σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να ζητήσει την έκδοση του αρχηγού του ΡΚΚ.

    Την ίδια ώρα εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η Αγκυρα θα υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης του ιταλικού δικαστηρίου που απέρριψε το αίτημα για έκδοση του Οτσαλάν.

    Στο μεταξύ το μοναδικό κόμμα των Κούρδων που δεν βρίσκεται στην παρανομία στην Τουρκία, το κόμμα HADEP κατήγγειλε σήμερα ότι χιλιάδες μέλη του συνελήφθησαν μετά από μεγάλης κλίμακας επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας σ`ολόκληρη τη χώρα, που άρχισε όταν συνελήφθη ο Οτσαλάν στη Ρώμη.

    Τέλος, ο ιταλός πρωθυπουργός Μάσιμο Ντ' Αλέμα δήλωσε σήμερα ότι ο εμπορικός αποκλεισμός που έχει επιβάλει η Τουρκία στα ιταλικά προϊόντα είναι ζήτημα που "αφορά ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ενωση" και πρόσθεσε οτι θα ζητήσει τη βοήθειά της κατα τη σημερινή συνάντησή του με με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζακ Σαντέρ.

    [10] Νέο Σύνταγμα στην Αλβανία

    Η κυβέρνηση των Τιράνων κάλεσε σήμερα όλα τα κόμματα να σεβασθούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το νέο Σύνταγμα της χώρας. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε εξαλλου ότι στις κάλπες προσήλθε το 59% του εκλογικού σώματος και με ποσοστό που ξεπερνά το 90% ενέκρινε το νέο Σύνταγμα.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:02:44

    [11] Ο Γιέλτσιν πάλι σε νοσοκομείο

    Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο ρώσος πρόεδρος Μπαρίς Γιελτσιν που μεταφέρθηκε χθες με υψηλό πυρετό που εφθανε τους 38,9 βαθμούς Κελσίου στο Κεντρικό νοσοκομείου του Κρεμλίνου.

    Οι γιατροί του Κρεμλίνου ανακοίνωσαν ότι ο ρώσος προεδρος προσεβλήθη απο πνευμονία καθώς και ότι για την αντιμετωπίση της του χορηγήθηκαν αντιβιοτιτκά, αλλα αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

    Ωστόσο παρά την επείγουσα μεταφορά του στην κνετρική Κλινική του Κρεμλίνου ο ρώσος προεδρος συναντηθηκε σήμερα στο νοσοκομέιο με τον Κινεζό προεδρο Ζιανγκ

    Ζεμίν που εφθασε χθες στην Μόσχα για επίσημη επίσκεψη, θελοντας έτσι να δέιξει ότι η κατάσταση του δεν ειναι κρισιμη.

    Οι δύο ηγέτες που συναντώνται για εκτη φορά αναμενεται να υπογραψουν έστω και σε περιβάλλον νοσοκομέιου συμφωνία που θα αφορά συνοριακά θέματα ενω θα επικεντρώσουν τις συζητήσεις τους στα θέματα της πιο στενής οικονομικής συνεργασίας.

    [12] Να δικαστεί ο Πινοσέτ

    Την προσαγωγή στη Δικαιοσύνη του πρώην δικτάτορα της Χιλής Αουγκούστο Πινοσέτ, είτε αυτός επιστρέψει στη χώρα, είτε παραμείνει υπό κράτησιν στη Βρετανία, απαίτησαν χθες χιλιάδες διαδηλωτές στο Σαντιάγο της Χιλής.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:01:57

    [13] Η Ινδονησία σε κρίση

    Οκτώ ακόμη πτώματα βρήκαν σήμερα ινδονήσιοι αστυνομικοί στα ερείπια των κτιρίων που πυρπολήθηκαν την Κυριακή στην κινεζική συνοικία της Τζακάρτα, όπου έγιναν συγκρούσεις μεταξύ αντιπάλων θρησκευτικών ομάδων. Ετσι έφθασαν τους 14 οι νεκροί από τις προσφατες συγκρούσεις.

    [14] Ο Dr Death σε ζωντανή μετάδοση

    Ο Δρ Τζακ Κεβόρκιαν, ο πασίγνωστος στις ΗΠΑ ιατρός που έχει βοηθήσει δεκάδες ασθενείς στο τελικό στάδιο της νόσου τους να αυτοκτονήσουν, χορήγησε χθες άλλη μια θανατηφόρα δόση φαρμάκων σε ασθενή του, όμως ετούτη τη φορά εξασκησε την πρακτική του σε πρώτη παναμερικανική μετάδοση, στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου CBS, "60 Minutes".

    Κατα τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης της ευθανασίας, ο Κεβόρκιαν κάλεσε τις αρχές να του απαγγείλουν κατηγορίες για την πράξη του, αποσκοπώντας να οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, όπου περιμένει να νομιμοποιήσει την πρακτική του.

    Η αυτοί η εγώ, είπε χαρακτηριστικά ο Κεβόρκιαν. Αν με αθωώσουν, δεν θα με ξαναενοχλήσουν, πρόσθεσε ο γιατρός για τους επικριτές του, πολλοί εκ των οποίων έχουν απειλήσει να τον σκοτώσουν. Αν καταδικαστώ, συμπλήρωσε, θα κάνω απεργία πείνας και θα πεθάνω στη φυλακή. Οσο για την συγκεκριμένη εκπομπή, ο Κεβόρκιαν διευκρίνησε πως ο ίδιος έπρεπε να φέρει εμπρός στο κοινό το θέμα, ωστε να παρθούν αποφάσεις.

    Τουλαχιστον 6 συνεργαζόμενοι σταθμοί με το δίκτυο CBS αρνήθηκαν να μεταδώσουν την εκπομπή, λόγω του περιεχομένου της.

    Η διεύθυνση ειδήσεων του CBS εξέδωσε μια ανακοίνωση, υποστηρίζοντας την εκπομπή, λέγοντας πως το θέμα άγγιξε τον πυρήνα ενός εθνικού διλήμματος, γιαυτό και το δίκτυο πιστεύει πως το πρόγραμμα επιτέλεσε μια πολύτιμη κοινωνική υπηρεσία.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:01:13

    [15] Κάθαρση Φοροδιαφευγόντων

    Επιχείρηση κάθαρσης στην υγειονομική κάλυψη που προσφέρει το δημόσιο, προαναγγέλλει μέσω της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" ο υφυπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

    Το πρώτο βήμα θα είναι η διακοπή των συμβάσεων με το Δημόσιο, τριακοσίων μεγαλογιατρών που ελέχθηκαν από το ΣΔΟΕ και διαπιστώθηκε ότι φοροδιαφεύγουν.

    [16] Χρηματιστήριο-Ανοδος 0,54%

    Με άνοδο 0,54 τοις εκατό, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.477,26 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 62 δισεκατομμύρια 099 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:02:11

    [17] Εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη

    Ενα νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη άρχισαν να δοκιμάζουν αμερικανοί ερευνητές σε ασθενείς, γράφει η επιθεώρηση "Journal of the American Chemical Society".

    Το νέο αυτό πειραματικό εμβόλιο, που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των καρκινικών όγκων του προστάτη, παρασκευάστηκε από την ερευνητική ομάδα του "Ινστιτούτου Σλόαν Κέτερινγκ" στη Νέα Υόρκη.

    Το εμβόλιο έχει ήδη δοκιμαστεί σε ποντίκια, όπου κατόρθωσε να προκαλέσει ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά ορισμένων αντιγόνων που παράγονται από τους καρκινικούς όγκους του προστάτη. Τα αντιγόνα είναι ουσίες που βρίσκονται στην επιφάνεια των όγκων και μειώνουν την άμυνα του οργανισμού κατά του καρκίνου.

    Για την παρασκευή του εμβολίου αυτού, οι ερευνητές παρήγαγαν σε μεγάλες ποσότητες δυο από αυτά τα αντιγόνα, τα ΤF και Tn, και στη συνέχεια τα ανέμειξαν με πρωτεϊνες που είναι γνωστές για τη διέγερση που προκαλούν στο ανοσοποιητικό σύστημα.

    Το πειραματικό εμβόλιο χορηγήθηκε σε ορισμένους ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του προστάτη, με σκοπό την αποφυγή των κινδύνων υποτροπιασμού του καρκίνου. Τα πρώτα αποτελέσματα των κλινικών αυτών ερευνών έδειξαν ότι με τη χρήση του εμβολίου επιτρέπεται η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος των ασθενών κατά των όγκων αυτού του τύπου, τονίζουν οι ερευνητές.

    Πολλά άλλα εμβόλια κατά του καρκίνου του προστάτη, των πνευμόνων, ή του μελανώματος βρίσκονται σήμερα υπό δοκιμή στις ΗΠΑ.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Monday, 23-Nov-98 19:03:28
    Υποχωρεί από τα Δυτικά η έντονη κακοκαιρία, που πλήττει τώρα ιδιαίτερα τη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου. Την Τρίτη, οι ισχυρές βροχές θα περιορίζονται στην αρχή της ημέρας μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκανησα. Πιο ουσιαστική όμως θα είναι η βελτίωση την Τετάρτη.

    Αστατος θα είναι ο καιρός στην Αττική, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, αλλά και διαστήματα με βελτίωση.

    Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά στα Ανατολικά 8 μποφώρ, με εξασθένηση όμως αργότερα και η μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 16 βαθμούς.

    Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη, η έντονη κακοκαιρία συνεχίζεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι ανατολικοί άνεμοι θα φθάνουν πρόσκαιρα και τα 8 μποφώρ, με τάση όμως και εκεί από αργά τη νύχτα να εξασθενήσουν.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Monday, 23-Nov-98 19:03:18
    Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία και το επόμενο 24ωρο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιορίζονται στην αρχή της ημέρας μόνο στη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι θυελλώδεις άνεμοι θα αρχίσουν να εξασθενούν, ενώ από την Τετάρτη η βελτίωση θα είναι πιο ουσιαστική. Αλλαγή περιμένουμε από την Πέμπτη το απόγευμα και κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο, με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες.

    Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με τοπική συννεφιά, βορειοανατολικους ανεμους που η έντασή τους δεν θα ξεπερνά τα 4 μποφώρ και μέγιστη θερμοκρασία να πλησιάζει στους 13 με 14 βαθμούς στα Βορεια και στους 17 με 19 στην υπόλοιπη χώρα.

    Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, αλλά σταδιακά στα Δυτικά, Κεντρικά και Νότια θα συννεφιάσει και θα βρέξει. Μάλιστα από το απόγευμα οι βροχές θα δυναμώσουν και θα επεκταθούν και στην υπολοιπη χώρα.

    Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και προς το μεσημέρι 6 μποφώρ και η θερμοκρασία χωρίς αλλαγή θα φθάσει στα Βόρεια στους 13 βαθμούς και στους 16 με 18 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Monday, 23 November 1998 - 19:27:55 UTC