Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 98-01-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 08-Jan-98 11:54:04

Πρωτοπόροι στους ομίλους της Ευρωλίγκα διατηρήθηκαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετά τις σπουδαίες εκτός έδρας νίκες που σημείωσαν στους πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε την Πόρτο στη Πορτογαλία με 92-63, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Χόκινς, Καρνισόβας, Ρότζερς με 20, 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Στη βαθμολογία του 5ου ομίλου ο Ολυμπιακός έχει 19 βαθμούς, έναντι 16 της Εφές Πίλσεν 15 της Μακάμπι και τη ΠετεΤε, 14 της Κροάσια και 11 της Πόρτο.

Σήμερα θα παίξουν Κροάσια Σπλίτ-Εφές Πίλσεν και Πε-τε- τε Αγκυρας-Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Εντυπωσιακή και η ΑΕΚ η οποία νίκησε στην Ιερουσαλήμ της Χάποελ με 83-68 έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Αμερικανό Ουίλι Αντερσον που έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή Ευρολίγκα.

Στη βαθμολογία του 8ου ομίλου προηγείται η ΑΕΚ μεε 18 βαθμούς κι ακολουθουύν Τιμσίστεμ με 16, Τσιμπόνα με 15, Παρτιζάν με 14 και Ούλκερ, Χάποελ με 13.

Σήμερα θα παίξουν Ούλκερ - Τιμσίστεμ, ενώ στο Βελιγράδι θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το παιχνίδι Παρτιζάν - Τσιμπόνα. Πρόκειται για την πρώτη σερβοκροατική αναμέτρση σε επίπεδο συλλόγων, μετά το τέλος του εμφυλίου, ενώ χθες έγιναν επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Τσιμπόνα.

Κρίσιμο παιχνίδι θα δώσει απόψε ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ για τον 6ο όμιλο. Με νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανανεώσει τις ελπίδες του για τη κατάκτηση της 2ης θέσης.

Το ντεμπούτο του στη φετινή Ευρολίγκα με τη φανέλα του δικεφάλου θα κάνει ο Σάκλεφορντ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7.

Σε άλλο αγώνα του 6ου ομίλου η Ρεάλ νίκησε την Εστουντιάντες 75-64, ενώ σήμερα θα παίξουν ακόμη Λιμόζ- Μπένετον Τρεβίζο.

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στη μία το μεσημέρι η κλήρωση του φάιναλ φορ του κυπέλλου στο μπάσκετ. Στη κληρωτίδα θα μπουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Αρης. Το φάιναλ φορ θα γίνει 31 Ιανουαρίου - 1η Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο.

Στο ποδοσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-1 τον Πανσερραϊκό και σχεδόν εξασφάλισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα διεξάγονται οι υπόλοιποι επτα αγώνες.

Στις 15.00μμ θα παίξουν:

  • Βέροια-Σκόντα Ξάνθη
  • ΟΦΗ-Αρης
  • Αιγάλεω-Καλαμαριά
  • Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας
  • Ηρακλής-Εδεσσαϊκός
  • Ορφέας Αλεξανδρούπολης-Πανιώνιος
  • και στις 7 το απογευμα ΠΑΟΚ-Ιωνικός.

    Στο βόλεϊ,

    Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο μεγάλο ντέρμπι στη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι πήραν πανηγυρική πρόκριση στους 8, ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και τον τρυματισμό του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού Βασίλη Μηνούδη που δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

    Σπουδαία νίκη και πρόκριση στους 8 πέτυχε και η ΑΕΚ που κέρδισε την Ορεστιάδα 3-1.

    Στα αλλα παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα Κομοτινή-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 ΕΑ Πατρών-ΠΑΟΚ 0-3 και Πανελλήνιος-Ιωνικός Νικαίας 3-2 σετ.

    Στους οκτώ προκρίθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Κομοτινή, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Αρης, Ηρακλής και Φιλία Ηλιούπολης. Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει σε λίγη ώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Βόλλεϋ.

    Στο Εθνικό Στάδιο του Ναυπλίου θα εκτίσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός-με αντίπαλο την Βέροια-την ποινή της μιας αγωνιστικής για τα επεισόδια στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.

    Ισόπαλες 2-2 αναδείχτηκαν Φιορεντίνα και Γιουβέντους στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Πάρμα νίκησε την Αταλάντα 1- 0 και τη Τρίτη η Λάτσιο τη Ρόμα 4-1. Απόψε θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνουν μεταξύ της Μίλαν και της Ιντερ.

    Στα προημιτελικά του Αγγλικού Ληγκ Καπ, η Λίβερπουλ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας στην παράταση την Νιούκαστλ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

    Η Τσέλσι απέκλεισε την Ιπσουϊτς με 4-1 στα πέναλτυ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση τελείωσε 2-2.

    Μετά τη λήξη των αγώνων έγινε και η κλήρωση τν ημιτελικών. Η Αρσεναλ με την Τσέλσι θα παλέψουν για μια θέση στο τελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Λίβερπουλ-Μίντλεσμπρο.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 8 January 1998 - 10:09:17 UTC