Visit the Infoxenios - Tourist information about Greece Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 98-01-16

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 16-Jan-98 11:01:41

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 90-79 την Κροάσια Σπλίτ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Ετσι οι ερυθρόλευκοι διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου με 21 βαθμούς έναντι 20 της Εφές Πίλσεν.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Αγκυρα την PTT.

Την έξωση του Παναθηναικού απο το Ολυμπιακό Στάδιο μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο προχθεσινό διεθνές φιλικό παιχνίδι με τον Αγιαξ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Σταδίου μέχρι να εξασφαλισθούν οι συνθήκες αποφυγής επανάληψης εκτρόπων.

Μάλιστα αποφάσισε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο αφού ο Παναθηναικός είναι δύσκολο να αλλάξει έδρα μέσα σε δύο ημέρες.

Απο την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναικός σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ανταποκρινόμενη στην απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, θα θέσει υπόψη του τις προτάσεις της που και υλοποιήσιμες θα είναι αλλά και θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Στο μεταξύ η εθνική ομάδα της Αργεντινής έκανε πρόταση στον Παναθηναικό για ένα φιλικό παιχνίδι στις 18 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας.

Η πρόταση διαβιβάστηκε στον τεχνικό των πρασίνων Βασίλη Δανιήλ ο οποίος θα μελετήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα κάνει την σχετική του εισήγηση.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Ντόμπριτσα Σπάσιτς κατέθεσε μήνυση εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Εθνικός Βασίλη Τσιαμάκη επειδή όπως ισχυρίζεται ο κ.Τσιαμάκης και κάποιος συνεργάτης του ονόματι Γεωργάρας, τον υποχρέωσαν με την απειλή όπλου να υπογράψει εξοφλητική απόδειξη για ποσό 10 εκατομμυρίων δραχμών που οφείλει η ΠΑΕ Εθνικός στον παίκτη.

Η ΠΑΕ Εθνικός πάντως με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σπάσιτς αν έχει προχωρήσει σε κατάθεση μηνύσεως εις βάρος του Προέδρου μας, το τελευταίο καταφύγιο που διαθέτει είναι η άμεση ανάκληση της και η δημόσια συγνώμη, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση τα αρμόδια Ελληνικά δικαστήρια θα είναι εκείνα που θα του απαντήσουν και μάλιστα χωρίς την επιείκεια και την μεγαλοψυχία του προέδρου μας Βασίλη Τσιαμάκη, καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εθνικός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Πολυχρονίου και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους εξής προπονητές

Γιώργο Παράσχο, Βασίλη Δανιήλ, Γιάτσεκ Γμόχ, Αλκέτα Παναγούλια και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το όνομα του νέου προπονητή της εθνικής ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Τις βαλίτσες του για την Αγγλία και την Πρέμιερ Λίγκ ετοιμάζει ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λέστερ.

Ο Αθηναικός απέκτησε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον αμυντικό της ΑΕΚ Θόδωρο Αλέξη έναντι του ποσού των 12 εκατομμυρίων δραχμών.

Την πορεία της ΑΕΚ για την επόμενη τριετία παρουσίασαν ο πρόεδρος της ομάδας Λάκης Νικολάου και ο προπονητής Ντουμίτριου Ντουμιτρίου.

Ο κύριος Νικολάου επεσήμανε ακόμη πως ο Ντέμης Νικολαίδης θα απουσιάσει απο τους αγώνες της ΑΕΚ για 2 εώς 3 εβδομάδες.

Οι Πιτσίλκας και Συμεωνίδης κληρώθηκαν να διευθύνουν το Σαββατιάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναικού για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

" Το διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου θα έχει την αίγλη που του αρμόζει ".

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο προυπολογισμός του μίτινγκ αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δραχμές.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Κροάτη τεχνικού Τόμισλαβ Ιβιτς ο οποίος παλαιότερα είχε εργαστεί και στον Παναθηναικό.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 16 January 1998 - 9:09:13 UTC