Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-19

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 19-Feb-98 17:00:28

H εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ρωσία. Η ελληνική ομάδα παρουσίασε κατά διαστήματα καλό ποδοσφαιρο. Το 1-0 έκανε στο 9ο λεπτό ο Φρατζέσκος και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 65ο λεπτό ο Κολιβάνοφ.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση του στην τρίτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ αφού νίκησε στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης την Ρεάλ Μαδρίτης με 63-59 και κατέκτησε έτσι την τρίτη θέση στον ομίλο του.

Τους τελευταίους αγώνες τους δίνουν απόψε για την δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ, που έχει ήδη προκριθεί στους 16 του θεσμού, στις 9 το βράδυ υποδέχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna.

Καθοριστικής σημασίας είναι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού (που θα αρχίσει στις 9 και μισή) απέναντι στην PTT Αγκυρας.

Η ελληνική ομάδα θέλει την νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ζητά απο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το στάδιο ειρήνης και φιλίας αλλα η συμπεριφορά τους να είναι κόσμια.

-Σε αλλους χθεσινούς αγώνες για την Ευρωλίγκα Εφές Πίλσεν-Πόρτο 80-71 Ορτέζ- Ολύμπια Λιουμπλιάνας 76-77 στη παράταση Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ-Ουλκέρ 91-86 Η Ουλκέρ αποκλείστηκε απο τους 16 της διοργάνωσης.

Στο Κύπελλο Κόρατς, Αρης και Περιστέρι αποκλείστηκαν απο τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Και οι δυο ελληνικές ομάδες ηττήθηκαν στην Ιταλία, στους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης. Ο Αρης έχασε απο την Ρόμα με 86-79 και το Περιστέρι απο την Βερόνα με 90-79.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποκλείστηκε απο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Λιλιάνα Ρονκέτι. Εχασε στην έδρα της με 72-57 απο την Ουγγρική Σοπρόν στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Στις αρχές Μαρτίου θα γνωρίζει η διοίκηση της ΑΕΚ αν ο Ντουμίτρου Ντουμιτρίου θα παραμείνει προπονητής της ομάδος και την νεα αγωνιστική περιοδο ή θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι ένας απο τους τέσσερις υποψήφιους για την θέση του Ανγκελ Ιορντανέσκου.

Σε εξ'αναβολής αγώνα για το Πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας ο Εθνικός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Καστοριά.

Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο. Το πρόγραμμα ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ιάλυσος-Αγιος Νικόλαος 2-1 Μαρκό-Παναιγιάλειος 3-0 Κερατσίνι-Πάμισος Μεσσήνης 1-0 Πύργος- Εργοτέλης 4-1 Αιολικός-Κέρκυρα 2-1 Ναύπακτος-Κόρινθος 2-1 Ρέθυμνο-Αιγάλεω 3- 0 Ρεπό είχε η Αγια Ελεούσα.

Στη βαθμολογια Αγιος Νικόλαος 26, Μαρκό 25, Ιάλυσος 23, Κερατσίνι 21.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Τύρναβος-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 Ολυμπιακός Βόλου-Νάουσα 3-0 Πιερικός-Αετός Σκύδρας 2-0 Ορέστης Ορεστιάδας-Ορφέας Αλεξανδρούπολης 0-0 Πρέβεζα-Αγροτικός Αστέρας 2-2 Αρτα-Απόλλωνας Λάρισας 1-0 Κοζάνη-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 1-1 Ρεπό είχαν οι Αμπελόκηποι Στη βαθμολογια Πιερικός 24, ΠΑΣ Γιάννενα 23, Ολυμπιακός Βόλου 22, Νάουσα 21.

Για την 6η αγωνιστική του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο βόλλεϋ, ο Αρης έχασε στην Πολωνία με 3-1 σετ απο την Τσεστόχοβα. Για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Ματαντόρ στη Σλοβακία με 3-0 σετ. Η Ορεστιάδα έχασε στην έδρα της με 3-2 σετ απο την Ιταλική Τρεβίζο και αποκλείστηκε απο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Στις γυναίκες, τα Βριλήσσια νίκησαν στην Ελβετία την Λουκέρνη με 3-0 σετ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 σετ την Πολωνική Αντριτσόφ. Στο ντέρμπυ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Κατηγορίας ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με 10-9 την Βουλιαγμένη.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στον τελικό του Αγγλικού Λήγκ αφού στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης νίκησε με 3-1 την Αρσενάλ, απο την οποία είχε χάσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Αντίπαλος της Τσέλσι, στο τελικό, θα είναι η Μίντλεσμπρο που κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ απο την οποία είχε ηττηθεί με 2-1 στο Ανφιλντ. Ο τελικός Τσέλσι-Μίντλεσμπρο θα γίνει στις 29 Μαρτίου στο Γουέμπλεϋ.

Σε εξ'αναβολής αγώνες για το Αγγλικό πρωτάθλημα Αστον Βίλλα-Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ 0-2 και Σαουθάμπτον-Κόβεντρυ 1-2.

Η Ντουϊσμπουργκ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κερδίζοντας στον ημιτελικό την Αϊντραχτ Τριέρ (Τρίτης Κατηγορίας) με 10- 9 στα πέναλτυ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξε 1-1. Στο τελικό που θα γίνει στις 16 Μαϊου στο Βερολίνο, θα αναμετρηθούν η Ντουϊσμπουργκ με την Μπάγερ Μονάχου.

Στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας, η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 0- 0 με την Πάρμα. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν απόψε η Γιουβέντους με την Λάτσιο.

Τέλος στην Ισπανία, στο πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, η Μπαρτσελώνα νίκησε με 5-2 την Σαραγόσα. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν απόψε η Αλάβες με την Μαγιόρκα.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 19 February 1998 - 15:08:01 UTC