Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-02-25

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 25-Feb-98 16:13:00

Διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικές συναντήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδοσφαιρο.

Ξεχωρίζει η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη, που θα αρχίσει στις 8 παρά τέταρτο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πρώτο παιχνίδι στο Χαριλάου είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Στην Ξάνθη, στις πέντε και μισή το απογευμα η τοπική Σκόντα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, απο τον οποίο είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0.

Τα αλλα δυο παιχνίδια του προγράμματος είναι Στις τρείς παρά τέταρτο το μεσημέρι Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής (0-4 στο πρώτο παιχνίδι) και Καλαμαριά- Πανιώνιος (2-4 στο πρώτο αγώνα).

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν τις πιο πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του φετεινού πρωταθλήματος στο ποδοσφαιρο.

Την εκτίμηση αυτή έκανε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, που συμπλήρωσε πως η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να έχει διαφορά πέντε βαθμών απο τους πρωτοππόρους παραμένει όμως μια σπουδαία και υπολογίσιμη ομάδα.

Ο Νίκος Αγγελάκης απο την Θεσσαλονίκη κληρώθηκε να διευθύνει το ντέρμπυ της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΚ, ενω παίκτες, προπονητής και διοίκηση, αποφάσισαν χθες το βράδυ μετά απο διαδοχικές συναντήσεις να στηρίξουν την προσπάθεια για το τελικό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ, χθες το βράδυ, με την αιφνίδια ασθένεια του Γιώργου Καράγκουτη και του Δημήτρη Παπανικολάου.

Οι δυο έλληνες παίκτες προσεβλήθηκαν απο ίωση και παρουσιάσαν υψηλό πυρετό και κοιλιακές διαταραχές, με αποτέλεσμα να θεωρείται ιδιαίτερα αμβίβολη η συμμετοχή τους στον αποψινό αγώνα με την Γερμανία, που θα γίνει στις 9 και μισή στην Στουτγκάρδη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Γιαννάκης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ''Είμαστε μια νεα ομάδα. Τα παιδια έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και να αγωνιζόμαστε με άγχος για να φτιάξουμε τη νεα εθνική ομάδα''.

Τους τελευταίους αγώνες τους δίνουν απόψε Αρης και Ολυμπιακός για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα του βόλλεϋ.

Ο Αρης-που έχει αποκλειστεί απο την συνέχεια-θα αντιμετωπίσει την Ισπανική Αλμεϊρια στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μίκρας για το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Στις 7, στο κλειστό της Γλυφάδας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κροατική Ακαντεμικάρ για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα προκριθούν στο φαϊναλ φορ.

Στις γυναίκες, Βριλήσσια και Παναθηναϊκός, παρά τις νίκες τους χθες το βράδυ, αποκλείστηκαν απο τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Για την 7η αγωνιστική του Κυπέλλου Πρωταθλητριών τα Βριλήσσια νίκησαν με 3- 2 σετ την Γιουγκοσλαβική Ούζιτσε ενω ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Λευκορωσία την Μπρέστ με 3-2 σετ.

Στις 6 το απόγευμα αναχωρούν για την Βαλένθια οι πρωταθλητές του στίβου Γενοβέλης, Παυλακάκης, Σμπώκος, Κόφφα και Βασδέκη που θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που γίνεται στην Ισπανική πόλη απο την Παρασκευή.

Οι υπόλοιποι έλληνες αθλητές θα αναχωρήσουν για την Βαλένθια, αύριο το πρωϊ.

Τέλος, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μαϊάμι η Ολλανδία νίκησε το Μεξικό με 3-2.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 25 February 1998 - 15:05:17 UTC