Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-03-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 03-Mar-98 16:29:01

Σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά σημείωσε ο Νίκος Νταμπίζας στο 49ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε τρείς βαθμούς απο τον Παναθηναικό και διατήρησε τη διαφορά των πέντε πόντων που τον χωρίζουν απο την ΑΕΚ, δέκα αγωνιστικές πρίν το φινάλε του 19ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο τραυματισμός του Γιώργου Ανατολάκη που υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αριστερό αστράγγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 20 ημέρες.

Στην βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και της 24ης αγωνιστικής 1.Ολυμπιακός 61 2.Παναθηναικός 58 3.ΑΕΚ 56 4.Ιωνικός 48 - ΠΑΟΚ 48 6.Ηρακλής 45

Απο ένα εκατομμύριο 100 χιλιάδες δραχμές θα είναι το πρίμ για κάθε παίκτη της ΑΕΚ για την νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναικού με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται ήδη για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Κυπελλούχων με αντίπαλο την Λοκομοτίβ Μόσχας στο Στάδιο Νίκος Γκούμας, μεθαύριο Πέμπτη.

Στο μεταξύ η Λοκομοτίβ Μόσχας θα έρθει στην Αθήνα αύριο στις 10 και μισή το πρωί αντί για σήμερα.

Στον Παναθηναικό ο Βασίλης Δανιήλ προσπαθεί να ανασυντάξει την ομάδα του ενόψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Κολιτσιδάκης και Αλεξούδης που χτύπησαν στο μάτς με την ΑΕΚ καθώς και ο Μίκλαντ που απο την περασμένη εβδομάδα έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλλο.

Καλαμμαριά και Αρης έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Στην βαθμολογία

1.Αρης 43, με έναν αγώνα λιγότερο - Ελευσίνα 43 3.Εθνικός Αστέρας 42 4.Παναιτωλικός 41

Πρεμιέρα απόψε της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα του μπάσκετ με τις τρείς ελληνικές ομάδες να έχουν στόχο τη πρώτη νίκη που θα τις φέρει κοντά στην πρόκριση στους οκτώ του θεσμού.

Την πιο δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Αλμπα Βερολίνου με μειονέκτημα έδρας σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Στις εννέα και τέταρτο ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Φάληρο την Παρτιζάν, χωρίς τους τραυματίες Τάρλατς, Καρνοσόβας.

Η στις εννέα και 30 θα υποδεχτεί στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο την Κροάσια Σπλίτ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ ευθείας από τη τηλεόρταση του ΑΝΤ1.

Στις 9/30 θα αρχίσει στο Βερολίνο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αλμπα.

Οι υπόλοιπες πέντε συναντήσεις της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα είναι ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Κίντερ Μπολώνια-Εστουντιάντες Τιμ Σίστεμ Μπολώνια- Μακάμπι Τελ Αβίβ Μπενετόν Τρεβίζο-Ολύμπια Λιουμπλιάνας Εφές Πίλσεν-Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ

Για να προκριθεί κάποια ομάδα στην επόμενη φάση, πρέπει να συμπληρώσει δύο νίκες.

Στο διεθνή χώρο

Λευκή ισοαπαλία παραχώρησε στην έδρα της η Αρσεναλ στη Γουέστ Χαμ σε παιχνίδι για την 26 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στη βαθμολογία, Μάνστεστερ 59 (28), Μπλάκμπερν 48 (27), Αρσεναλ 48 (26), Λίβερπουλ 47.

Με τους πρώτους αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ουέφα, ανοίγει απόψε ο χορός των ευρωπαικών αναμετρήσεων στο ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα

Αγιαξ-Σπάρτακ Μόσχας Λάτσιο-Οσερ Ιντερ-Σάλκε Ατλέτικο Μαδρίτης-Αστον Βίλλα

Αυτά και αν είναι μεταγραφικά ανταλλάγματα.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ρουμανίας, Τζιούλ Πετροζάνι, πούλησε τον μέσο Ιον Ράντου για δύο τόνους κρέας !!

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Κονσταντίν Κατούτι και τόνισε πως το κρέας αυτό θα μεταπωληθεί για να πληρωθούν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Ο Ράντου πουλήθηκε στην Βιλτσέα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος και σαν αντάλλαγμα η Τζιούλ Πετροζάνι πήρε δύο τόνους βοδινό και χοιρινό κρέας.

Και σύντομα όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Κατούτι ένας άλλος παίκτης, ο αμυντικός Λίβιου Μπαϊτσέα,θα μεταγραφεί στην Αραντ για να πάρει η Πετροζάνι ποδοσφαιρικό υλικό.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 3 March 1998 - 14:41:56 UTC