Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-07

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 07-Apr-98 15:43:48

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών αναμένεται να γίνει σήμερα στην ΑΕΚ. Στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που βύθισαν την ομάδα και τη διοίκηση στη μεγάλη κρίση των τελευταίων ημερών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για σαρρωτικές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, με εξαίρεση του Λάκη Νικολάου και Δημήτρη Τυροβολά που έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΕΝΙΚ, ιδιοκτήτριας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υποψήφιοι για τη θέση του Γιώργου Λεωτσινίδη που παραιτήθηκε είναι ο Πάτρικ Κομνηνός που έχει διατελέσει μέλος της Ορίτζιναλ και ο Θώμας Μαύρος.

Στο μεταξύ, η διοικητική αστάθεια έχει επηρεάσει αρνητικά και την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης ζήτησε άδεια μέχρι το τέλος της σεζόν και μεταγραφή στη περίοδο του καλοκαιριού. Το αίτημα το αναμένεται να απορριφθεί.

Η ισπανική Εσπανιόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Χρήστου Κωστή έναντι του ποσού των 220 εκ. δραχμών. Ενδιαφέρον για τον Κωστή έχουν εκδηλώσει η Βαλένθια και η Μαγιόρκα.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΑΕ για τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με τρείς αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας του και ο Ολυμπιακός με δυο.

Οι δυο ομάδες προσέφυγαν ήδη στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που θα εκδικάσει αύριο τις προσφυγές τους.

Στη περίπτωση πάντως που ισχύσουν οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΑΕ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τον Πανηλειακό και τον Απόλλωνα Αθηνών, ενω ο Ηρακλής θα παίξει σε ουδέτερη έδρα με τους Ιωνικό, Πανηλειακό και Απόλλων Αθηνών.

Οι Νταμπίζας, Ζαγοράκης ενσωματώθηκαν με την αποστολή της εθνικής μας ομάδας των ανδρών που βρίσκεται στο Βουκουρέστι για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει αύριο με τη Ρουμανία.

Στις 6 το απόγευμα, η εθνική μας ομάδα των ελπίδων θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Ρουμανίας.

Ο Τάσος Μητρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού υπο τις οδηγιες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στο σύλλογο. Μάλιστα ο προεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης θα του απονείμει τιμητική πλακέτα σε έναν απο τους προσεχείς αγώνες της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αργύρης Σαλιαρέλης αθωώθηκε από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξέρεση 2.5 εκ. δολλαρίων για τη μεταγραφή του Λάγιος Ντέταρι.

Πρεμιέρα το απόγευμα στα πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Στις έξι και μισή ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στην Πάτρα τον Ηρακλή, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί απ ευθείας απο την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στις οκτώ το βράδυ στο κλειστό της Νεας Σμύρνης ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Σπόρτιγκ.

Ο Αμερικανός πλέϊ-μέϊκερ του Πανιωνίου Φράνκι Κίνγκ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ.

Ηπιους τόνους διατήρησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Θεόδωρος Καρατζάς απέναντι στο προσχέδιο νόμου που έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουρεγός αθλητισμούς. {Ακόμη δεν το έχουμε μελετήσει και πιστεύω ότι σε συνεργασία με την ΕΟΚ θα περάσουμε τις διατάξεις που θα οφελήσουν το μπάσκετ}, δήλωσε ο κύριος Καρατζάς.

Ολοκληρώθηκε χθες η κανονική περιοδος στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο βόλλεϋ.

Ο Αρης νίκησε στη Λεωφόρο με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και ο Ηρακλής με 3-0 την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Ετσι, η Ορεστιάδα πήρε τη πρώτη θέση, ο Ολυμπιακός τη δεύτερη και ο Αρης τη τρίτη.

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν τη προσεχή Πέμπτη και τα ζευγάρια της πρώτης φάσης είναι Ορεστιάδα-Φιλια Ολυμπιακός-Κτησιφών Παιανιας Αρης-ΑΕΚ Παναθηναϊκός- Ηρακλής

Στις γυναίκες, αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ. Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει σήμερα στις 7μ.μ. στο Χαλάνδρι μεταξύ των Βριλησίων και της Νίκης Αλ. , ενώ αύριο θα παίξουν ΠΑΟ- Φιλαθλητικός.

Ο Γερμανός χρυσός Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και Παγκόσμιος πρωταθλητής Τόμας Λίζε ήταν ο νικητής και του 5ου ετάπ του διεθνή ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος που εξελίχθηκε στη διαδρομή Τρίκαλα- Καλαμπάκα-Ιωάννινα.

Κάλυψε τα 158 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 4 ώρες 4 πρώτα και 17 δεύτερα και προηγείται πάντα στη γενική ατομική κατάταξη μετά τα πέντε πρώτα ετάπ του αγώνα.

Απο ελληνικής πλευράς, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Αναστόπουλος που τερμάτισε 32ος ενω ο Κώστας Συμελίδης πήρε την πρώτη θέση στο σπρίντ ευθείας και στο σπρίντ ανάβασης.

Σήμερα οι ποδηλάτες έχουν ρεπό και ξεκουράζονται στα Ιωάννινα. Αύριο το πρωϊ θα γίνει το 6ο ετάπ στη διαδρομή Ιωάννινα-Φιλιππιάδα-Αρτα-Αμφιλοχία και τερματισμό στο Αγρίνιο.

Στο πόλο,

Στο ντερμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική τα Χανιά κέρδισαν τη Χαλκίδα 14-11 και πέρασαν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Για την 33η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ νίκησε με 3-1 την Μπλάκμπερν και προηγείται πάντα στη γενική βαθμολογία με 66 βαθμούς (σε 33 αγώνες) εναντι 60 της Αρσεναλ, που έχει 30 αγώνες.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 7 April 1998 - 20:57:46 UTC