Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-15

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 15-Apr-98 19:12:39

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τα διοικητικά της ΕΠΑΕ. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης αναμένεται να επισημοποιήσει τη παραίτηση του, μετά τη πρόταση μομφής που κατέθεσαν 12 από τις 18 ΠΑΕ. Το διοικητικό συμούλιο αναμένεται να προκυρήξει εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της 31ης αγωνιστικής.

Με δυο ομάδες θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Τσάμπιονς Λήγκ απο τη νεα περιοδο. Η οριστικοποιηση της διπλής ελληνικής συμμετοχής έγινε μετά την ήττα της Ρωσικής Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 απο την Ιντερ στον έναν από τους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η Ρωσία δεν μπορεί να ξεπεράσει τη χώρα μας στην γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ ακόμη κι αν η Λοκομοτίβ κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.

Η Ιντερ νίκησε στη Μόσχα τη Σπαρτακ χάρις δύο γκολ [που πέτυχε ο Ρονάλντο.

Ο τελικός του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ που θα γίνει στις 6 Μαίου στο Παρίσι θα είναι ιταλικός εμφύλιος. Η Ιντερ θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία είχε κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Τη σιγουρία για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λήγκ εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου ο Βασίλης Δανιήλ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε επίσης οτι είναι ακατάλληλη η ώρα να μιλάνε για μεταγραφές στην ομάδα, απο τη στιγμή που η ομάδα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Νεα επίθεση στην διοίκηση της ΕΠΑΕ εξαπέλυσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας σε συνέντευξη τύπου που εδωσε χθες το μεσημέρι, ενω είπε πως το Μαϊο θα καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση τον νεο αθλητικό νόμο. Ο κύριος Φούρας, χαρακτήρισε παράνομη την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΑΕ και είπε πως δεν θέλει να συζητήσει θέματα ποδοσφαίρου με μια παράνομη διοίκηση. ''Το ποδοσφαιρο πρέπει να ζεί στη νομιμότητα'' είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Φούρας.

Φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Καρδίτσα με τη τοπική Αναγέννηση. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4.30.

Πρόσυμφωνο με την ιταλική Φιορεντίνα για τη παραχώρηση του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει υπόγραψει ο Ολυμπιακός, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η ιταλική αθλητική εφημερίδα Γκαζέτα Ντελ Σπορτ.

Στο μπάσκετ,

Σε φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε το Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη με 94-72 έχοντας κρυφαίο παίκτη τον Αρτούρας Καρνισόβας που σημείωσε 20 πόντους και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά το τραυματισμό του.

Προσφυγή με την οποία ζητά να μείνει ελεύθερος και να του καταβληθούν 120 εκατομμύρια δραχμές έκανε ο μπασκτμπωλίστας του Αρη Ζάρκο Πάσπαλι.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας απο την Λιθουανία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μπάσκετ. Στον τελικό που έγινε στο Βελιγράδι νίκησε με 82-67 την Στεφανέλ Μιλάνου του Γιώργου Σιγάλα. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης ήταν ο έλληνας Νίκος Πιτσίλκας.

Μπενετόν Τρεβίζο που θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρολίγκα κέρδισε 92-77 την Ρέτζιο Εμίλια στον ημιτελικό των πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα δώσει αύριο φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Διεξάγονται το απόγευμα οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλεϋ οφ του πρωταθλήματος βόλλεϋ της Α1 Κατηγορίας.

Στις 6 το απόγευμα στην Γλυφάδα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αρη και στις 8 η Ορεστιάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Η εθνική μας ομάδα τέννις των γυναικών στο πρώτο αγώνα της για την πρώτη Κατηγορία του Φεντερέϊσον Κάπ που γίνεται στην Μούρθια της Ισπανιας, νίκησε με 2-1 το Ισραήλ. Σήμερα η εθνική μας ομάδα παίζει με την Σλοβενία.

Στο ποδόσφαιρο και πάλι,

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας στο Νότιο και Βόρειο όμιλο. Στο Νότο ξεχωρίζει ο αγώνας Ναυπακτιακού Αστέρα - Αγ.Νικολάου (3)

Τα υπόλοιπα παιχνίδια Εργοτέλης - Αίγιο 3 Μαρκό - Αιγάλεω Ρέθυμνο - Κόρινθος 4.30 Ιάλυσος - Πάμισος Κερατσίνι - Κέρκυρα Αγ.Ελεούσα - Πύργος Ρεπό ο Αιολικός. Στο Βόρειο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι Πρέβεζα - ΠΑΣ Γιάννενα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια Ποσειδώνας Μηχ. - Αετός Πιερικός - Αγρ.Αστέρας Τύρναβος - Ορφέας Ορέστης - Νάουσα Ολυμπιακός Β. - Απόλλων Λαρ. Αμπελόκηποι - Κοζάνη Ρεπό Αρτα

Στο διεθνή χώρο,

Θα γίνουν απόψε οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Γερμανία η Ντόρντμουντ θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης που στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει 2-0, ενώ η Μονακό θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στη ρεβάνς του 4-1 στο Ντελε Αλπι

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 15 April 1998 - 17:09:12 UTC