Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-20

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 20-May-98 20:03:30

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες το βράδυ με 58-54 την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και έκανε το 3-1, κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την νίκη τοους στο τέταρτο αγώνα εξασφάλισαν την συμμετοχή τους, στην Ευρωλίγκα ενω η ΑΕΚ θα αγωνισθεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας καθ'ολην την διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκόρ, νίκησαν δίκαια την Ενωση, έχοντας πρωτο σκόρερ τον Δημητρη Παπανικολάου που σημειωσε 17 πόντους ενω είχε σημαντική βοήθεια απ'τον Αρτούρας Καρνισόβας που πέτυχε 12.

Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ ο Χοσέ Λάσα με 23 πόντους.

Οσον αφορά τώρα τη φημολογία που θέλει τόσο τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, όσο και τον Γιάννη Ιωαννίδη, να μη βρίσκονται στα πόστα τους τη νεα περιοδο, ο πρώτος διέψευσε ενω ο δεύτερος παρουσιάστηκε λακωνικός στις δηλώσεις του.

Στις 18.30 το απόγευμα, στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στον τέταρτο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 στις νίκες και στη περίπτωση που πάρει το ''ροζ φύλλο αγώνα'' θα κατακτήσει τον τίτλο. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για 5η και τελευταία φορά την Κυριακή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στις 21.45 απόψε στο Αμστερντάμ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λήγκ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 21 Ιουνίου θα γίνει η πανηγυρική συνεδριαση της Εθνικής Επιτροπής για την Ολυμπιάδα του 2004. Οπως ανέφερε χθες ο Υπουργός Πολιτισμού Ευαγγελος Βενιζέλος τα έργα για την Ολυμπιάδα σχεδιάζονται χωρίς σπατάλες και εντός του χρονοδιαγράμματος.

Εντός των ημερών θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ο Γιώργος Δώνης που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σκόντα Ξάνθη.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων έχασε με 3-0 απο την Ουγγαρία, στη πρεμιέρα διεθνούς τουρνουα που γίνεται στο Σαλέρνο της Ιταλίας.

Η ελληνική ομάδα στις 6 και μισή το απόγευμα παίζει με την Αργεντινή, στο δεύτερο αγώνα της στην διοργάνωση.

Την Γαλλία αντιμετωπίζει αύριο η εθνική μας ομάδα βόλλεϋ των γυναικών στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ανοιξης που γίνεται στην Σμύρνη. Η ελληνική ομάδα χθες νίκησε με 3-0 σετ το Βέλγιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε μέσα σε ανθελληνική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 300 τούρκοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και αποδοκίμασαν τις προσπάθειες της ελληνικής μάδας.

Την ήττα γνώρισε η εθνική μας ομάδα βόλλεϋ των ελπίδων στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ανοιξης πoυ διεξάγεται στην Πολωνία. Η ελληνική ομάδα έχασε με 2-1 σετ απο την Δανία (το τουρνουά διεξάγεται με το νεο δοκιμαστικό σύστημα των γκέϊμ). Σήμερα η εθνική μας ομάδα παίζει με την Τουρκία.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που γίνεται στο Μίνσκ της Λευκορωσίας, ο ελληνας πρωταθλητής Γιώργος Μουρλάς στα 81 κιλά νίκησε, στο πρώτο αγώνα του, τον Τσέχο Φιλίπ Μουσίνα με 10-7 στα σημεία.

Τέλος, η Βουλιαγμένη, στο πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο πόλο των γυναικών, αντιμετωπίζει στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα στην Κατάνια της Ιταλίας, την τοπική Οριζόντε.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 20 May 1998 - 18:09:15 UTC