Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-08-26

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 18:04:23

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ συνέτριψε χθες το βράδυ στο στάδιο ''Νίκος Γκούμας'' με 4- 0 την Ουγγρική Φερεντσβάρος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ηγέτης της Ενωσης ο Ντέμης Νικολάιδης που σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ η οποία κατάφερε να ανατρέψει το 4-2 που είχε χάσει στη Βουδαπέστη. Η ΑΕΚ ευτύχησε να σκοράρει νωρίς και να διώξει το άγχος. Στο 9ο λεπτό, στο 12ο και 25ο λεπτό με πέναλτυ και ο Γιώργος Δώνης στο 65ο λεπτό.

Αντίθετα, με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα δεν μπόρεσε να προκριθεί απέναντι στην Ρεϊντζερς . Η ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν έμεινε στο στείρο 0-0 και αποκλείστηκε με το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Τη σκυτάλη πέρνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που θα δώσουν τους επαναληπτικούς αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Κύπρο στις εννεα το βράδυ με την Ανόρθωση, την οποία στο πρώτο αγώνα για το Τσάμπιονς Ληγκ είχε νικήσει με 2-1. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ντούσαν Μπάγιεβιτς επανέλαβε οτι η ομάδα του θέλει την νίκη και την πρόκριση, γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Απο την μεριά του ο προπονητής της Ανόρθωσης Ντούσαν Μιτόσεβιτς ανέφερε οτι η ομάδα του είναι έτοιμη και πως θα παίξει επιθετικά για να πάρει την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί οτι όλα τα εισητήρια του σημερινού παιχνιδιού εχουν εξαντληθεί.

Ο Παναθηναϊκός στις 9 το βράδυ θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο την Στεαουα Βουκουρεστίου, με το ελαφρύ προβάδισμα που του δίνει το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ υποστηρίζει πως το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, πρέπει να ξεχαστεί αφού ο δρόμος για μία επιτυχημένη πορεία θα ανοίξει με πρόκριση στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αλλη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Θάνου. Πήρε τη δευτερη θέση στα 100 μέτρα με 11 δευτερα και 2 εκατοστά στο Γκραν πρι στίβου που έγινε χθες το βράδυ στη Λωζάνη. Την πρώτη θέση πήρε η Αμερικανίδα Μάριον Τζόουνς με 10 δευτερα και 72 εκατοστά.

Στη κούρσα των ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αμερικανός Μόρις Γκρίν με 9 δεύτερα και 92 εκατοστά.

Σε φιλικούς αγώνες μπάσκετ ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Κόμαζετς που σημείωσε 12 πόνοτυς νίκησε στο Βελιγράδι με 66-59 την Μπεομπάνκα.

Η ΑΕΚ με πρώτο σκόρερ τον Πάτερσον που σημείωσε 18 πόντους νίκησε στην Ιταλία την Τουρκική Εφές Πίλσεν με 75-67, ο Αρης νίκησε με 77-66 την Ιντερ Μπρατισλάβας (με πρώτο σκόρερ τον Αγγελίδη που σημείωσε 23 πόντους), ενώ το Μαρούσι επιβλήθηκε με 86-72 της ιταλικής Φαμπριάνο.

Η ΦΙΜΠΑ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ στο θέμα του Ευθύμη Ρετζιά υποχρεώνοντας τη Μπαρτσελόνα να καταβάλει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποζημείωση 150 εκ. δραχμών.

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ δίνει σήμερα ακόμη ένα καθοριστικό παιχνίδι για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο Αμύνταιο την Ουκρανία και με νίκη θα κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στα τελικά. Η εθνική έχει δώσει τρία παιχνίδια και έχει σημειωσει δύο νίκες ( Ισπανία, Πολωνία) και μία ήττα (από την Ισπανία).

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της επιτροπής ορισμού διαιτητών της ΕΠΟ. Καθαιρέθηκε ο Βουράκης και νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Αρμάος με αναπληρωτή τον Ζαμπετάκη.

Στο πολο, για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων που γίνεται στη Μπρατισλάβα, η εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιταλία.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 26 August 1998 - 16:09:10 UTC