Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-09-10

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 10-Sep-98 18:52:27

Κανονικά θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετέτρεψε σε έγγραφη επίπληξη την ποινή του αποκλεισμού των 15 ημερών από τα γήπεδα και το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβάλει η αρχικά ο αθλητικός δικαστής τόσο στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, όσο και στη ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πίτερ Οφορίκουε θα απουσισει από το παιχνίδι πρωτάθλήματος του Ολυμπιακού με τη Προοδευτική στις 4 Οκτωβρίου καθώς την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί με την εθνική Γκάνας εναντίον του Καμερούν για το Κόπα Αφρικα.

Νοκ άουτ από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ερυθρό Αστέρα και Δυναμό Κιέβου βγήκε ο Αγγελος Μπασινάς που έπαθε θλάση στους κοιλιακούς.

"Οι παίκτες και εγώ μπορούμε να αλλάξουμε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και να την οδηγήσουμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2000," δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανχελ Ιορντανέσκου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε για ακόμη μια φορά την απογοήτευση του για το 2-2 με την Σλοβενία και τα πολλά λάθη που έγιναν στην άμυνα.

Επεσήμανε οτι η εκτός έδρας νίκη της Λετονίας επι της Νορβηγίας ευνοεί την εθνική μας αλλα όπως είπε εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για τη θέση του λίμπερο υπολογίζει τον Παρασκευά 'Αντζα-ο οποίος όμως είναι τραυματίας-αλλα και τον Ηλια Πουρσανίδη, ενω τόνισε οτι ο Νίκος Μαχλάς και ο Ντέμης Νικολαϊδης μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 74-70 την Παρτιζάν Βελιγραδίου και προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά του Βελιγραδίου.

Πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Κόμαζετς με 15 πόντους και ο Γκόλντουάιρ με 12 πόντους.

Ανετες νίκες σημειωσαν ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Αρης και Ηρακλής στην δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

<u> Τα αποτελέσματα</u> Σπόρτιγκ-ΜΕΝΤ 74-57 Δράμα-ΠΑΟΚ 53-87 Ηράκλειο- Παπάγου 76-72 Αιας Ευόσμου-Ηρακλής 68-72 Μαντουλίδης-Αρης 50-77 ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών 81-55 και Πανιώνιος-Νηαρ Ηστ 62-50

Στις οκτώ και μισή το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Ιωνικός Νεας Φιλαδέλφειας θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Στην επόμενη φάση θα παίξουν: Πανιώνιος - Ηρακλής, Ηράκλειο - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Σπόρτιγκ, Αρης - Παναθηναϊκός ή, Ιωνικός.

Σε φιλικό παιχνίδι μπάσκετ το Περιστέρι νίκησε το Μαρούσι 88- 82.

Η Πόρτο που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε τον πρώτο της φετινό τίτλο στην Πορτογαλία. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Μπράγκα από την ομώνυμη ομάδα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο Πόρτο είχε νικήσει με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Νούνο Καπούτσο (68') και ισοφάρισε η Μπράγκα με τον Αντόνιο Φορμόσο (79'). Τον αγώνα παρακολούθησε κι ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Η Βίτεσε, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με δυο γκολ του Νίκου Μαχλά νίκησε για το Ολλανδικό πρωταθλημα εκτός έδρας με 2-0 την Φορτούνα Σίτταρντ.

Ο Αγιαξ αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσαμπιονς Λήγκ, νίκησε για το Ολλανδικό πρωτάθλημα με 5-1 την Αλκμαάρ.

Στη Φινλανδία, η Χάκα αντίπαλος του Πανιωνίου στο Κύπελλο Κυπελλούχων έχασε στο γήπεδο της με 1-0 απο την Τούρκου.

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των εφήβων έχασε 3-1 από τη Ρωσία και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στη Τσεχία. Το εθνικό μας συγκρότημα θα παίξει αύριο με τη Γιουγκοσλαβία για τις θέσεις 5- 8.

Μεγάλες μεταγραφικές επιτυχίες της ομάδας πόλο του

Παναθηναϊκού. Μετά τους Απανασένκο, Παπαναστασίου, απέκτησε τους διεθνείς πολίστες Κώστα Λούδη και Βαγγέλη Πάτρα που είχαν μείνει ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό και τη Χαλκίδα αντίστοιχα. Οι πράσινοι βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Θεόδωρου Βλάχου.

Μεγάλη επιτυχία σημειωσε η δευτερη Μεσογειακή συνάντηση Αλμάτων που έγινε χθες το βράδυ στο Αρχαιο Στάδιο της Ρόδου.

Στο μηκος νίκησε ο Βούλγαρος Πέταρ Ντάτσεφ με 8 μέτρα με δεύτερο τον Κώστα Κουκοδήμο που είχε άλμα 7 μέτρα και 84 εκατοστά ενω στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών νικήτρια ήταν η Πέρσινα απο το Καζακστάν με 6 μέτρα και 61 εκατοστά.

Στο επι κοντώ των γυναικών κέρδισε η Βάλα Φλο- σαντοτίρ απο την Ισλανδία με 3 μέτρα και 90 εκατοστά με δεύτερη την Θάλεια Ιακωβίδου με 3 και 60.

Στο ύψος των ανδρών ο Ρώσος Κρίσιν με 2 μέτρα και 27 εκατοστά ήταν ο νικητής και στις γυναικες η Στιόπινα απο την Ουκρανία με 1 μέτρο και 92 εκατοστά.

<u> Στα σημαντικότερα παιχνίδια για το Κύπελλο Ιταλίας είχαμε:</u> Τορίνο- Μίλαν 2-0 Ιντερ-Τσεζένα 1-0 Πάρμα-Τζένοα 3-0 και Σαμπντόρια-Βερόνα 2-0

Την αντίθεση τους προς τη πώληση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Αυστραλό μεγιστάνα των μίντια Ρούμπερτ Μέρντοχ εκδήλωσαν οι οπαδοί του αγγλικού συλλόγου πριν από το παιχνίδι με τη Τσάρλτον.

Η Μάντσεστερ νίκησε τη Τσάρλτον 4-1, ενώ σε άλλα παιχνίδια της πρέμιερ λιγκ: Αστον Βίλα-Νιούκαστλ 1-0 Τσέλσι-Αρσενάλ 0-0 Λίβερπουλ-Κόβεντρυ 2-0 Γουέστ Χαμ-Γουϊμπλετον 3-4

Στη βαθμολογια Αστον Βίλα και Λίβερπουλ 10, Λήντς και Γουϊμπλετον 8 βαθμοί.

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πωλείται και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Αρσεναλ; Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λονδίνο, η βρετανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών "Carlton Communications Plc" ενδιαφέρεται για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών των "κανονιέρηδων".

Τις πληροφορίες αυτές τις επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και ο εκπρόσωπος της εταιρείας: "Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Αρσεναλ τους τρόπους συνεργασίας των δύο εταιρειών." Από την πλευρά του ο φημισμένος σύλλογος του Λονδίνου δεν έχει προβεί ακόμη σε καμιά δήλωση.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 10 September 1998 - 16:09:22 UTC