Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 03-Nov-98 18:17:19

Την επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο ΠΑΟΚ με ένσταση που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ, κάνοντας λόγο για κακή διαιτησία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει οτι κακώς ο διαιτητής Παπαπέτρου διέκοψε το παιχνίδι καθώς ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης Τσαγκαράκης, μπορούσε να αντικαταστήσει τον επόπτη Φεσσόπουλο για τον οποίο, ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει οτι ο τραυματισμός του δεν ήταν πραγματικός.

Οι Οργανωμένοι Σύνδεσμοι Φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει για αύριο συλλαλητήριο-διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού που χθες το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση και μεταξύ άλλων αναφέρει οτι

''Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλει προς πάσα κατεύθυνση όσα απαράδεκτα και τραγελαφικά συνέβησαν στον αγώνα της Τούμπας μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Τραμπουκισμοί στις εξέδρες, εκφοβισμός παραγόντων, απειλές κατά των δημοσιογράφων και βία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απο ομάδες έξαλων οπαδών δεν συμβάλουν στην βελτίωση του ποδοσφαίρου''.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

''Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες θα πρέπει να δέχεται την ήττα.

Απορίας άξιον είναι η εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση στην περίπτωση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου ο διαιτητής Μπίκας αδίκησε κατάφορα τον ΠΑΟΚ, μη δίνοντας καθαρό πέναλτυ. Τότε όλοι σίγησαν.

Και θα ήταν φρόνιμο, ειδικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, να αποφεύγει εμπρηστικές δηλώσεις. Το γιατί το ξέρει καλύτερα ο ίδιος απο κάθε άλλον''.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού καταλήγει ως εξής

''Η ΠΑΕ Ολυμπιακός περιμένει την άμεση λήψη μέτρων και αποφάσεων απο κάθε αρμόδιο φορέα και θα αντιδράσει ανάλογα, γιατί δεν είναι διατεθειμένη να συνδράμει στην διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος βίας, τραμπουκισμού και παρανομιών''.

Το Σαββατιάτικο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο όγκος των εκθέσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου είναι τεράστιος και μόνο στη περίπτωση που εκδοθεί απόφαση απο τον Αθλητικό Δικαστή μέχρι την Τετάρτη και είναι καταδικαστική για τον ΠΑΟΚ, τότε ο αγώνας με την ΑΕΚ θα γίνει σε ουδέτερη έδρα.

Με νωπές τις μνήμες απο το ντέρμπυ της ντροπής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται απο χθες το απόγευμα στο Αμστερντάμ, για το αυριανό παιχνίδι με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Ληγκ, όπου θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα απο τον Αγιαξ που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους οκτώ της διοργάνωσης.

Στην Αθήνα, έμειναν οι τιμωρημένοι Πουρσανίδης και Αμανατίδης. Πιθανότατα θα τους αντικαταστήσουν οι Πασσαλής και Μαυρογενίδης.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο έτερος εκπρόσωπος μας στο Τσάμπιονς Λήγκ, Παναθηναϊκός, θα υποδεχτεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο την Γαλλική Λάνς.

Ο Βασίλης Δανιήλ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου επεσήμανε οτι οι κόποι και οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λήγκ, παίζονται στον αυριανό αγώνα.

Ο Κριστοφ Βαζέχα είναι πανέτοιμος και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους Γάλλους ενω στην 11άδα των πρασίνων επιστρέψει και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η Καλαμαριά νίκησε 2-0 τον Αθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας.

Στο μπάσκετ, εκτός έδρας δοκιμάζονται απόψε οι δυο εκπρόσωποι μας στο Κύπελλο Σαπόρτα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων.

Η ΑΕΚ παίζει στην Ουγγαρία με την Πέκς και ο Αρης στη Σουηδία με την Πλάνια.

Τέλος, διεξάγονται απόψε οι επαναληπτικές συναντήσεις του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Τα σημαντικότερα παιχνίδια Βίσλα Κρακοβίας-Πάρμα (1-1 στο πρώτο παιχνίδι) Λίβερπουλ-Βαλένθια (0-0) Ερυθρός Αστέρας-Λιον (1-2) Γκρασχόπερς-Φιορεντίνα (0-2) Θέλτα Βίγκο-Αστον Βίλλα (0-1) Βίτεσε Αρνεμ-Μπορντώ (0-1) Ρόμα-Λήντς (1-0) ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4)

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 3 November 1998 - 17:25:05 UTC