Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-10

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 10-Nov-98 18:47:30

O Oλυμπιακός χωρις να ικανοποιήσει νίκησε στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-0 τον Ιωνικό στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

Τα γκολ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, που μετά το τέλος του αγώνα ήταν φανερά εκνευρισμένος με τους παίκτες του, σημειωσαν ο Ιβιτς στο 35ο λεπτό και ο Γεωργάτος στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός εχσε δυο πέναλτυ, οταν αστόχησαν οι Ιβιτς και Γεωργάτος ενω ο Ιωνικός τελειωσε το παιχνίδι με εννεα παίκτες λόγω αποβολής των Αντριόλι και Κλαεβιτς.

Στο 27ο λεπτό διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ αφού υπήρξε βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης στους προβολείς του σταδίου της Νεας Σμύρνης.

Μέχρι εκείνη την στιγμή η Κρητική ομάδα προηγείτο με 1-0 με γκόλ του Αναστασίου στο 22ο λεπτό.

Στη βαθμολογια μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής προηγείται ο Παναθηναϊκός με 22 βαθμούς και ακολουθούν ΑΕΚ 20, Ολυμπιακός και Σκόντα Ξάνθη 19.

Ανοίγει η αυλαια το μεσημέρι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδοσφαιρο. Στις δυο και μισή στη Μηχανιώνα, ο τοπικός Ποσειδώνας, που αγωνίζεται στην Τρίτη Εθνική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Μετά το πρόγραμμα υποτροφιών σε επίλεκτους πρωταθλητές του στίβου απο τις Βαλκανικές χώρες, ο πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ εξηγγειλε χθες μια δέσμη 15 υποτροφιών σε Ελληνες πρωταθλητές.

Μια πρωτοβουλία που έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα ''τι γίνεται μετά τον πρωταθλητισμό'', πως εξοπλίζονται οι αθλητές για το στίβο της επαγγελματικής ζωής.

Το πρόγραμμα υπο τον τίτλο ''Στίβος και Παιδεία'' έχει σκοπό να δώσει τα εφόδια στους πρωταθλητές για το μέλλον τους σε μια μετάβαση απο τον αθλητισμό στο στίβο της ζωής.

Οι υποτροφίες προσφέρου επαγγελματικές σπουδές επιπέδου στα έξι τμήματα του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ, τα οποία είναι Δημοσιογραφίας, Εικονοληπτώ, Μάρκετινγκ, Δημοσιων Σχέσεων, Ηχοληπτών και Ενδυματολογίας.

Στο μπάσκετ, για το Κύπελλο Σαπόρτα, ο Αρης στις 18.30 υποδέχεται την Σιρόκι απο την Βοσνία ενω στις 21.00 η ΑΕΚ θα παίξει με την Τόπο Ελσίνκι.

Στο ντέρμπυ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Κατηγορίας, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 με την Βουλιαγμένη.

Αρχίζει σήμερα στο Λάχτι της Φιλανδίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών. Στη πρεμιέρα της διοργάνωσης απο ελληνικης πλευράς αγωνίζεται στα 53 κιλά των γυναικών η Αννα Στρούμπου.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 10 November 1998 - 17:09:09 UTC