Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-17

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 17-Nov-98 17:26:39

Ενα 24ώρο πριν τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με την Αλβανία στα Τίρανα και το κλίμα στην εθνική ομάδα είναι βαρύ. Και αυτό γιατί κανείς δεν ξεκαθαρίζει την θέση του.

Τόσο ο Ανχελ Ιορντανέσκου όσο και η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν παίρνουν θέση για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Ρουμάνου προπονητη στην ΑΕΚ.

Ο προεδρος της ΕΠΟ Σωτηρης Αλημισης δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για την συνεργασία του Ιορντανέσκου με την Ενωση.

Η ελληνική ομάδα απο χθες το απόγευμα είναι στα Τίρανα για το αυριανό παιχνίδι. Ο Ομοσπονδιακος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στην χθεσινοβραδυνή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπιζαν οι Λυμπερόπουλος και Γεωργάτος φαίνεται οτι ξεπεράστηκαν.

Το αυριανό παιχνίδι θα αρχίσει στις τέσσερις το απόγευμα και αναμένεται να το παρακολουθήσουν 15 χιλιαδες θεατές, εκ' των οποίων 500 θα είναι Ελληνες.

Η Αλβανική Αστυνομία έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι.

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Αλβανοί ενοψει του αυριανού αγώνα.

Ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας Αστρίντ Χαφίζι δήλωσε οτι κατά την γνώμη του, οι πιθανότητες της ομάδος του φτάνουν το 100 τοις εκατό, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ''Θα γίνει ενα πολύ καλό μάτς. Εμείς παίζουμε για πρώτη φορά μετά απο δυο χρόνια στο γήπεδο μας και φυσικά θα αγωνιστούμε για την νίκη. Ο κόσμος θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Ολοι λένε οτι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας 70-30, για μένα, όμως, είναι 100 τοις εκατό''.

Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί με δημοσιεύματα του Αλβανικού Τύπου, τα οποία ανέφεραν οτι ''οι έλληνες θα έρθουν να αγοράσουν το παιχνίδι'', αναμειγνύοντας στην υπόθεση και τον Φώτη Στρακόσια. Μάλιστα, ο ιδιος ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, φέρεται να ζήτησε απο τον προπονητή του να τον στηρίξει δημόσια, αλλιώς απείλησε οτι δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Ο Χαφίζι, πάντως, δήλωσε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Στρακόσια και οτι τον αντιμετωπίζει ισότιμα με τους υπόλοιπους παίκτες του.

Με 15 μετάλλια (6 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια), δυο παγκόσμια ρεκόρ και την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη επέστρεψε χθες στην Αθήνα, η εθνική ομάδα Αρσης Βαρών. Λίγες διακοπές και προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1999, που θα γίνει στην Αθήνα, είναι το μελλοντικό πρόγραμμα της ελληνικής ντριμ-τιμ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικος Χρήστος Ιακώβου στις δηλώσεις του, τόνισε οτι ήταν γι' αυτον ενα όνειρο ζωης η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές μας στις δηλώσεις τους, υποσχέθηκαν νεες επιτυχίες στο μέλλον, στο Παγκόσμιο της Αθήνας και στην Ολυμπιάδα του 2000.

Στο Παναθηναϊκό, ο Ερικ Μίκλαντ ούτε χθές μπόρεσε να ενταχθεί στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Πλεον η συμμετοχή του Νορβηγού μέσου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη ακόμη και στο παιχνίδι με τη Δυναμό την ερχόμενη Τετάρτη στο Κιέβο.

Για την Δευτερη Εθνική Κατηγορία, ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Παναχαϊκή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για το Κύπελλο Σαπόρτα ενω ο Αρης παίζει στη Γαλλια με την Λιμόζ.

Διέψευσε τις φημολογίες για καθυστέρηση στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επισκέφθηκε το Σίδνεϊ και ενημερώθηκε για την προετοιμασία των Αυστραλών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

Ενα υπερσυχρονο κλειστό γυμναστήριο αντίστοιχο με αυτό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα αποκτήσει η Θεσσαλονίκη.

Χθες ο Υφυπουργος Αθλητισμου Ανδρεας Φούρας, ο Γενικος Γραμματεας Αθλητισμού Γιάννης Σγουρός και τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ υπέγραψαν συμφωνητικό για την ολοκλήρωση του έργου μέχρι τον Ιανουάριο του 2000.

''Ο Ομιλος είναι πολύ δύσκολος με δυνατές ομάδες. Ομως υπάρχουν ομάδες που μπορούμε να κερδίσουμε'' δήλωσε ο Ομοσπονδιακος τεχνικος Στέλιος Καζάζης για τους αντιπάλους της εθνική μας ομάδας βολλεϋ στην δευτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνεται στην Ιαπωνία.

Πρωτος αντιπαλος της εθνικής μας, στη φάση των 16, θα είναι αύριο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 17 November 1998 - 17:09:15 UTC