Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 99-03-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Πολλές ελπίδες για να προκριθεί στους τέσσερις του Τσάμπιονς Λίγκ έχει ο Ολυμπιακός μετά την χθεσινή του ήττα με 2-1 απο την Γιουβέντους στο Τορίνο, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το χρυσό γκόλ του Ανδρέα Νινιάδη με εύστοχο χτύπημα πέναλντι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης για τον Ολυμπιακό και πλέον στον επαναληπτικό της Αθήνας στις 17 Μαρτίου, νίκη με σκόρ 1-0 του δίνει το εισητήριο για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Τα γκόλ της Γιουβέντους πέτυχαν ο Ινζάνγκι στο 37ο λεπτό και ο Κόντε στο 78ο.

Στο 95ο λεπτό ο Ισπανός διαιτητής Γκαρθία Αράντα σωστά υπέδειξε το σημείο του πέναλντι στην ανατροπή του Αλεξανδρή απο τον Περούτζι και ο Νινιάδης ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δίνει ελπίδες στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου έχει τις δυνατότητες να ανατρέψει το 2-1 και να προκριθεί στους τέσσερις του Τσάμπιονς Λίγκ.

Μετά την λήξη του αγώνα στο Τορίνο, φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα τους απο την Γιουβέντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λίγκ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα Ρεάλ Μαδρίτης-Δυναμό Κιέβου 1-1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ιντερ 2-0 Μπάγερ Μονάχου-Καιζερσλάουτερν 2-0

Ο Πανιώνιος στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης την πανίσχυρη Λάτσιο, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Ο τεχνικός της Ιταλικής ομάδας Ζβέν Ερικσον δήλωσε ότι η Λάτσιο δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο της.

Απο την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πανιωνίου Ρόνι Γουίλαν είπε ότι η ομάδα του μπορεί να αποκομίσει εμπειρίες απο τα δύο παιχνίδια με την πρωτοπόρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Πανιώνιος-Λάτσιο Τσέλσι-Βελερένγκα Νορβηγίας Λοκομοτίβ Μόσχας-Μακάμπι Χάιφα Βάρτεκς Κροατίας-Μαγιόρκα

Η ΠΑΕ Παναθηναικός ανακοίνωσε και επίσημα χθές ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας με συνεργάτη του τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναικό μετά απο 2, 5 χρόνια στη θέση του Βασίλη Δανιήλ, θα προπονήσει το απόγευμα για πρώτη φορά τους παίκτες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσε χθές " Με ιδιαίτερα αισθήματα επανέρχομαι στο σύλλογο. Ομοψυχία και κοινή προσπάθεια για την επίτευξη υψηλών διακρίσεων ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συζήτησης με τον πρόεδρο κ.Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον οποίο και ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την επιλογή του στο πρόσωπο μου ".

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 80-71 απο την Μπαρτσελόνα στο κλειστό της Ν.Σμύρνης, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόρατς στο μπάσκετ και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Βαρκελώνη.

Ολυμπιακός και Παναθηναικός θα δοκιμαστούν απόψε στην Ιταλία στους δεύτερους αγώνες για την φάση των 16 της Ευρωλίγκα.

Στις εννέα ο Παναθηναικός θα παίξει στην Μπολώνια με την Τιμ-Σίστεμ επιζητώντας πάση θυσία την νίκη ωστέ να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι, την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Παναθηναικός μένει εκτός Ευρωλίγκας.

Στις 10 παρά τέταρτο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Βαρέζε την τοπική ομάδα και με νίκη παίρνει το εισητήριο για τους οκτώ της διοργάνωσης.

Αντίθετα θα χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση την ερχόμενη Πέμπτη στον Πειραιά.

Η εθνική μας ομάδα ελπίδων του ποδοσφαίρου νίκησε με 1-0 την Κύπρο στο Παραλίμνι με γκόλ του Χούτου στο 86ο λεπτό, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2000.

Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε χθές το πρωτάθλημα στον Βόρειο Ομιλο της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα Πρέβεζα-Νάουσα 1-1 Καστοριά-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 0-0 Αετός Σκύδρας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 Απόλλων Κρύας Βρύσης-Κιλκισιακός 2-1 Κοζάνη- Αμπελόκηποι 1-0 Δόξα Δράμας-Καρδίτσα 1-2

Στην βαθμολογία 1.Κοζάνη 27 2.Νάουσα 26 - Ποσειδώνας 26

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 4 March 1999 - 15:42:38 UTC