Browse through our Interesting Nodes of Greek Associations & Organizations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek, 99-04-30

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Αρης νίκησε χθές το βράδυ με 72-70 τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο νικητής του Κυριακάτικου αγώνα, θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ τον Παναθηναικό.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για την φημολογούμενη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού, ξεκαθάρισε ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης.

Για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναικό την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για να κατακτήσουν το τρόπαιο και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς επεισόδια.

Ο Ζούλιο Σέζαρ πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναικού ενώ εκτός απροόπτου σήμερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του στην Παιανία, που πάντως είναι αβέβαιο μετά την αδικαιολόγητη απουσία του απο την προπόνηση της Τετάρτης.

Στο μεταξύ ο Ζούλιο Σέζαρ είναι ανάμεσα στους 32 παίκτες που επιλέχθηκαν σε πρώτη φάση για να αγωνιστούν με την Μικτή Κόσμου στο παιχνίδι εναντίον της Αυστραλίας που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου στο Σίδνει για τα επίσημα εγκαίνια του Ολυμπιακού Σταδίου της πόλης.

Η τελική επιλογή των 18 παικτών που θα στελεχώσουν την Μικτή Κόσμου θα γίνει απο τη ΦΙΦΑ στα μέσα Μαίου. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γάλλος Εμέ Ζακέ ενω τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν 100 χιλιάδες θεατές.

Μεταξύ άλλων στους 32 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι Μπλάν, Κοστακούρτα, Ντεσαγί, Μπατιστούτα, Μπέκαμ, Κλίνσμαν, Βιέρι και Ζιντάν.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα υπέστη θλάση βαριάς μορφής στην χθεσινή προπόνηση του Αρη και θα απουσιάσει απο το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Χαριλάου ενώ θα χάσει και όλη την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

Η εθνική μας ομάδα παίδων του ποδοσφαίρου γνώρισε την ήττα με 2-0 απο την Τσεχία και αποκλείστηκε απο την προημιτελική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τσεχία.

Ο Χρύσανθος Κυριαζής του Ηρακλή αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της πρώτης φάσης των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο βόλλευ.

Η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ξεκινάει αύριο και το πρόγραμμα είναι το εξής

Ολυμπιακός-Ορεστιάδα στις πέντε και τέταρτο Ηρακλής-ΠΑΟΚ στις επτά το απόγευμα

Η FIFA απείλησε την ουγγρική ομοσπονδία με αποκλεισμό των ομάδων της από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, εφόσον η κυβέρνηση της χώρας δεν αποκαταστήσει άμεσα τον πρόεδρο της Ατίλα Κόβατς, ο οποίος παύθηκε από το αξίωμά του.

Αν η διεθνής ομοσπονδία πραγματοποιήσει την απειλή της, η εθνική ομάδα της Ουγγαρίας αλλά και οι σύλλογοι της χώρας δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο εξωτερικό αλλά ούτε και να ``φιλοξενήσουν`` ξένα συγκροτήματα.

Μεταγραφική συνεργασία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος, μετά τη συνάντηση του προέδρου της Ρέαλ Λορέντσο Σάνθ με τον αντιπρόεδρο της ``Βέκια Σινιόρα``, Ρομπέρτο Μπέτεγκα, στο περιθώριο του προχθεσινού φιλικού αγώνα Μπαρτσελόνα-Εθνικής Βραζιλίας, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι δυο παράγοντες συζήτησαν αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ αυτών τους Κλάρενς Zέντορφ, Ζινεντίν Ζιντάν και Πάολο Μοντέρο.

Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει τον Ζέντορφ ενω όνειρο του Σάνθ είναι να φέρει στη Μαδρίτη τον Ζιντάν και τον Μοντέρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει στη Γιουβέντους ως αντάλλαγμα το Ρομπέρτο Κάρλος ή τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και επιπλέον το ποσό των 13 εκατομμυριών δολαρίων, περίπου 4 δις δραχμές, για να πείσει τη Γιουβέντους να της παραχωρήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Στη νέα διοργάνωση που έχει στα σκαριά η FIFA με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Ωκεανίας και των πρωταθλητριών των συνομοσπονδιών Νότιας Αμερικής, Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει και ελληνική ομάδα.

Σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων που θα γίνει το 2000, μάλλον θα λάβει μέρος η ``Ελλάδα`` Μελβούρνης, πρωταθλήτρια Αυστραλίας για το 1998 και φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τη φετινή σεζόν.

Θεωρείται βέβαιο πως η πρωταθλήτρια Αυστραλίας θα στεφθεί άνετα και πρωταθλήτρια Ωκεανίας, κερδίζοντας με αυτό τον τροπό τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι Αυστραλιανές εφημερίδες ασχολούνται με το γεγονός και γράφουν οτι θα είναι κάπως ασυνήθιστο μια ελληνική ομάδα απο την Ωκεανία να βρεθεί αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 30 April 1999 - 8:09:08 UTC