Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek, 99-05-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Παναθηναικός νίκησε χθές με 72-56 τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στην σειρά των αγώνων για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο τρίτος τελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τη Θεσσαλονίκη θέλει να χρησμοποίησει ως έδρα της η Γιουγκοσλαβία για τον αγώνα που θα δώσει με την Μάλτα στις 9 Ιουνίου για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 2000.

Αυτό ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Βελιγράδι, η γιουγκοσλαβική ομοσπονδία, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση της UEFA να μην αποβάλει την εθνική ομάδα της χώρας απο τα προκριματικά του EURO 2000 παρά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα η Διεθνής Ομοσπονδία του Βόλλεϊ αποφάσισε να μην αποκλείσει την Γιουγκοσλαβία απο την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος και μετά την εξέλιξη αυτή, η Γιουγκοσλαβία πιθανότατα θα ζητήσει να δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στην Ελλάδα.

Την ενίσχυση του Παναθηναικού με Ελληνες και ξένους παίκτες κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προανήγγειλε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Ο τεχνικός των πρασίνων είπε μεταξύ άλλων ότι "Θα υπάρξει μία τόνωση απο πλευράς έμψυχου υλικού που θα βοηθήσει παρά πολύ την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν όπου στόχος του Παναθηναικού θα είναι το πρωτάθλημα ".

Ο κ.Ρότσα αποκάλυψε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναικού έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και δεν δίστασε μάλιστα να πεί ότι η ομάδα του είναι " πολύ κοντά " στην απόκτηση κάποιων παικτών, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ακολούθησε χθές ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς αλλά πιθανότατα θα αγωνιστεί στο αυριανό καθοριστικό ντέρμπι του Παναθηναικού με την ΑΕΚ.

Αντίθετα ο Αλιόσα Ασάνοβιτς πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Στην Αθήνα βρίσκονται εκπρόσωποι της Χέρτα Βερολίνου προκειμένου να συζητήσουν με τον Παναθηναικό το ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της που την κοινοποίησε και στην ΦΙΜΠΑ, καταγγέλει τη δίοικηση του Αρη επειδή οι Ντίνος Αγγελίδης και Μάρτιν Μιούρσεπ χρησιμοποίηθηκαν στο μάτς του Σαββάτου παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν ντοπαρισμένοι.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τιμωρηθούν η δίοικηση του Αρη, ο προπονητής της ομάδας Σβί Σέρφ αλλά και οι δύο διαιτητές του αγώνα, κύριοι Κουκουλεκίδης και Ζαβλανός.

Χωρίς τον Λάμπρο Χούτο που έχει υποχρεώσεις με την Ρόμα, η εθνική μας ομάδα ελπίδων του ποδοσφαίρου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Σλοβακίας, στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα στην Καισαριανή.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις επτά και τέταρτο το απόγευμα την Μλάντοστ, στον δεύτερο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο πόλο.

Οι ελπίδες πάντως των ερυθρολεύκων για κατάκτηση του τροπαίου είναι λίγες μετά την ήττα τους με 13-4 στην Κροατία, στον πρώτο τελικό.

Ενα κοριτσάκι, μόλις 11 ετών, έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που έγιναν στο Μπουένος Αϊρες, μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ, για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Η Μπόκα νίκησε την ``αιώνια`` αντίπαλο της με 2-1 και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στην περιοχή Μεντόσα, στα ανατολικά του Μπουένος Αϊρες.

Στα επεισόδια αυτά κάποιοι χρησιμοποίησαν και περίστροφα και άρχισαν να πυροβολούν, με τραγικό αποτέλεσμα η 11χρονη να δεχτεί στο στήθος μια ``αδέσποτη`` σφαίρα και να αφήσει την τελευταία της πνοή, λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να μπορέσει να διαλύσει τους χούλιγκαν ενω άλλα 11 άτομα είχαν συλληφθεί, σε επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 11 May 1999 - 15:09:08 UTC