Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-06-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση Σημίτη με πρωθυπουργό Λουξεμβούργου
  • [02] Συνάντηση Σημίτη με πρωθυπουργό Βελγίου
  • [03] Παπαντωνίου: Νέα δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ
  • [04] Αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση
  • [05] Ασφαλιστικό: Ένταξη ΤΑΠΙΛΤ στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ
  • [06] Θερινές εκπτώσεις: Aπό 7/7 μέχρι 30/8
  • [07] Δάνεια - Καταναλωτική Πίστη - Απελευθέρωση από τις 20 Ιουνίου.
  • [08] Υπουργός Οικονομικών-ΑΔΕΔΥ-Νέο μισθολόγιο.
  • [09] Βουλή:Μητσοτάκης:Ερώτηση για παράνομες μεταγραφές στις εκλογές
  • [10] Μεταλλεία Χαλκιδικής-Πάχτας-Νέο σχήμα

  • [01] Συνάντηση Σημίτη με πρωθυπουργό Λουξεμβούργου

    12/06/2003 20:39:05

    Ο πρωθυπουργός και προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ, Κώστας Σημίτης, στο πλαίσιο του «γύρου των πρωτευουσών, ενόψει της συνόδου κορυφής της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε σήμερα το Λουξεμβούργο, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζαν Κλοντ Ζουνκέρ.

    Ο κ. Ζουνκέρ υποδέχθηκε θερμά τον κ. Σημίτη, με τον οποίο, όπως είπε, τον συνδέει παλιά φιλία, και εξήρε τη συμβολή της ελληνικής προεδρίας σε θέματα «δύσκολα, όπως η φορολογία των καταθέσεων.

    Αναφερόμενος στα θέματα που συζητήθηκαν με τον κ. Ζουνκέρ και αφορούσαν την ατζέντα της συνόδου της Θεσσαλονίκης, ο κ. Σημίτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη Συντακτική Συνέλευση για το μέλλον της Ευρώπης, την Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας, καθώς και σε θέματα διεθνούς πολιτικής, όπως η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το Ιράκ.

    Ο Ελληνας πρωθυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα ότι η Διακυβερνητική για τη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού Συντάγματος θα αρχίσει το προσεχές φθινόπωρο επί ιταλικής προεδρίας, ώστε να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της πριν από τις ευρωεκλογές (Ιούνιος 2004).

    Απαντώντας, εξάλλου, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Σημίτης δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο κ. Ζουνκέρ παρατήρησε ωστόσο, ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ήταν ένας εξαιρετικός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    [02] Συνάντηση Σημίτη με πρωθυπουργό Βελγίου

    12/06/2003 20:31:59

    Τα θέματα της Συνόδου Κορυφής της Θεσσαλονίκης συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού και προεδρεύοντος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κώστα Σημίτη με τον Βέλγο πρωθυπουργό Γκι Φερχοφστάτ, όπου σε γενικές γραμμές υπήρξε σημαντική σύγκλιση απόψεων.

    Οι δύο άνδρες εμφανίσθηκαν αισιόδοξοι ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν παραλάβει από τον Ζισκάρ ντ Εστέν το πλήρες σχέδιο του ευρωπαϊκού Συντάγματος, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός του Βελγίου υπήρξε όνειρο πολλών Ευρωπαίων για πολλές δεκαετίες, ενώ ο Κ. Σημίτης δήλωσε πως είναι αισιόδοξος ότι μέχρι τις ευρωεκλογές του 2004 θα έχει επικυρωθεί το ''ευρωσύνταγμα''.

    Από βελγικής πλευράς επισημάνθηκε εκ νέου η ανάγκη αύξησης των εξουσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επέκτασης της αρχής της ειδικής πλειοψηφίας στις διαδικασίες υιοθέτησης των κοινοτικών αποφάσεων, ενώ ο Κ. Σημίτης τόνισε τη σημασία των διαβουλεύσεων που θα γίνουν για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και για την ευρωπαϊκή άμυνα για την οποία θα υπάρξει ειδική έκθεση του Χαβιέρ Σολάνα.

    [03] Παπαντωνίου: Νέα δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ

    12/06/2003 19:22:24

    Την ικανοποίησή του για τη διατήρηση του αεροπορικού επιχειρησιακού κέντρου στην Λάρισα με Ελληνα διοικητή και διπλάσιο προσωπικό, παρά τη μείωση των στρατηγείων από 26 σε 16 με τη νέα δομή της συμμαχίας, εξέφρασε ο υπουργός Αμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου. Η σχετική απόφαση ανακοινώθηκε στην σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ που διεξάγεται, σήμερα, στις Βρυξέλλες. «Η αρχική πρόταση για την ανακατανομή των στρατηγείων, είπε ο κ. Παπαντωνίου, εξαιρούσε πλήρως την Ελλάδα, αφού στη νέα δομή θα υπάρχουν μόνο σε 10 από τις 26 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Ξεκινήσαμε από δυσμενείς θέσεις διαπραγμάτευσης και μετά από μια δύσκολη διαδικασία επαφών σε διάφορα επίπεδα μεταξύ Βρυξελλών και ΗΠΑ, το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί πλήρως τα εθνικά μας συμφέροντα.Ο υπουργός σημείωσε ότι το αεροπορικό στρατηγείο που πηγαίνει στην Τουρκία θα έχει Αμερικανό διοικητή και η σχέση μεταξύ των δύο είναι η αντίστοιχη σχέση που έχουμε στην Ελλάδα μεταξύ Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ). «Είναι -διευκρίνισε- σαν να παίρνει η Τουρκία το ΓΕΑ, με αμερικανό όμως διοικητή, και εμείς το ΑΤΑ με Ελληνα διοικητή.Ο κ. Παπαντωνίου πρόσθεσε ότι η Ελλάδα κέρδισε τις τελευταίες μέρες με επίπονη διαδικασία και ένα δεύτερο Επιχειρησιακό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων κατά της τρομοκρατίας σε όλη τη Μεσόγειο και δεν αποκλείεται να εγκατασταθεί στη Σούδα. Στη δημιουργία του κέντρου αυτού αντέδρασε η Τουρκία με επιστολή που έστειλε χθες στο ΝΑΤΟ αλλά οι αντιρρήσεις της παρακάμφθηκαν μετά από παρέμβαση του κ. Παπαντωνίου.

    [Φώτο-599712}

    [04] Αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση

    12/06/2003 18:51:41

    Από την 1-1-2004 θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οι αλλαγές που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση και αφορούν όλους τους δημόσιους υπαλλήλους αλλά και τη συνολική λειτουργία των υπηρεσιών. Ο υπουργός ΕΣΔΔΑ, Κ. Σκανδαλίδης παρουσίασε σήμερα το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή σύντομα, ενδεχομένως στα θερινά τμήματας, αφού ωστόσο προηγηθεί διάλογος με την ΑΔΕΔΥ.

    [05] Ασφαλιστικό: Ένταξη ΤΑΠΙΛΤ στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ

    12/06/2003 18:28:12

    Ο κύκλος των ενοποιήσεων των ασφαλιστικών οργανισμών, στο πλαίσιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ανοίγει με την υπαγωγή του κλάδου σύνταξης του Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Τη σχετική απόφαση που χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, πήρε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΠΙΛΤ που επιδιώκει την άμεση έναρξη της διαδικασίας ένταξης του ταμείου στον ενιαίο φορέα ασφάλισης. Η υπαγωγή στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ του ΤΑΠΙΛΤ, αποτελεί την απαρχή της ένταξης στο ενιαίο ταμείο όλων των ειδικών ταμείων των τραπεζών στα οποία ασφαλίζονται περίπου 50.000 εργαζόμενοι.

    [06] Θερινές εκπτώσεις: Aπό 7/7 μέχρι 30/8

    12/06/2003 18:11:42

    Aπό τις 7 Iουλίου μέχρι τις 30 Aυγούστου θα πωλούν με εκπτώσεις τα εμπορεύματά τους οι εμπορικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, αν και αρκετές επιχειρήσεις ήδη πωλούν με προσφορές αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός ότι η σχετική απόφαση του υπουργείου Aνάπτυξης απαγορεύει τις προσφορές 20 μέρες πριν την έναρξη των εκπτώσεων.

    [07] Δάνεια - Καταναλωτική Πίστη - Απελευθέρωση από τις 20 Ιουνίου.

    12/06/2003 16:00:47

    Από την Παρασκευή 20 Ιουνίου καταργούνται οι περιορισμοί όσον αφορά το ανώτατο όριο στην χορήγηση δανείων στην καταναλωτική πίστη, σύμφωνα με σημερινή Πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Ειδικότερα με τις διατάξεις της Πράξης αυτής:

    - Καταργείται το συνολικό, κατ΄ άτομο και κατά τράπεζα όριο των 25.000 ευρώ καθώς και τα επί μέρους όρια για τις πιστοδοτήσεις προς φυσικά πρόσωπα:

    - Για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, έναντι δικαιολογητικών, μέχρι το 65% της χρηματοδοτούμενης δαπάνης

    - Μέσω χρήσης πιστωτικών δελτίων

    - Μέσω υπεραναλήψεων από τρεχούμενο λογαριασμό καταθέσεων (μέχρι 1.500 ευρώ)

    - Για την κάλυψη προσωπικών αναγκών χωρίς παραστατικά (μέχρι 3.000 ευρώ, από το σύνολο των τραπεζών)

    - Για τις μέσω καρτών αναλήψεις μετρητών μέχρι 1.000 ευρώ μηνιαίως

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤτΕ, η κατάργηση των περιορισμών εντάσσεται στο πλαίσιο της εναρμόνισης της άσκησης της νομισματικής πολιτικής από το Ευρωσύστημα, σύμφωνα με την αρχή της οικονομίας της ανοικτής αγοράς με ελεύθερο ανταγωνισμό.

    Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, για την άρση των περιορισμών συνεκτιμήθηκαν επίσης τα αποτελέσματα της πρόσφατης δειγματοληπτικής έρευνας που διεξήχθη σε πανελλαδικό επίπεδο για λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι ο βαθμός χρέωσης των ελληνικών νοικοκυριών είναι γενικά χαμηλός και υπολείπεται σημαντικά από το μέσο όρο στη ζώνη του ευρώ (υπόλοιπο τραπεζικών δανείων ως ποσοστό του ΑΕΠ στο τέλος του 2002: Ελλάδα 22,3%, ζώνη ευρώ 47%), ενώ παράλληλα παρατηρείται σημαντική επιβράδυνση του ρυθμού επέκτασης της καταναλωτικής πίστης (από 42,5% το Δεκέμβριο 2001 σε 24,6% τον Απρίλιο 2003).

    Επίσης εκτιμήθηκε η αναμενόμενη θετική επίδραση στους καταναλωτές από την ενίσχυση του ανταγωνισμού, καθώς και η περιορισμένη αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων μέχρι σήμερα ρυθμίσεων και οι στρεβλώσεις που αυτές δημιουργούσαν καθώς και η επικείμενη ενεργοποίηση της διατραπεζικής βάσης πιστωτικής φύσεως πληροφοριών σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των συστημάτων πιστοληπτικής διαβάθμισης των πελατών από τις τράπεζες.

    Όπως επισημαίνει η ΤτΕ οι χρηματοδοτήσεις για τις καταναλωτικές και προσωπικές ανάγκες των φυσικών προσώπων θα παρέχονται στο εξής αποκλειστικά με τραπεζικά κριτήρια, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζονται με αυστηρότητα. Οι όροι των σχετικών χρηματοδοτήσεων θα προσδιορίζονται, μεταξύ άλλων, και από το βαθμό αξιοποίησης των ποιοτικής και ποσοτικής φύσεως στοιχείων, που θα παρέχονται από το διατραπεζικό σύστημα πιστωτικών πληροφοριών και την πιστή εφαρμογή των κριτηρίων των συστημάτων διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου.

    [08] Υπουργός Οικονομικών-ΑΔΕΔΥ-Νέο μισθολόγιο.

    12/06/2003 15:11:58

    Νέα συνάντηση, που θα γίνει μετά τις 20 του μήνα, θα είναι και η τελική μεταξύ του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη και της ΑΔΕΔΥ για το θέμα του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο που θα ισχύσει από 1.1.2004.

    Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Παπασπύρου δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι βασική θέση της ομοσπονδίας είναι η ενσωμάτωση των επιδομάτων στο μισθολόγιο και χαρακτήρισε θετικό στοιχείο της συζήτησης τη σημερινή πρόταση που, όπως είπε, έκανε ο υπουργός Οικονομίας για τμηματική ενσωμάτωση του κινήτρου απόδοσης στο βασικό μισθό.

    Παράλληλα, ο κ. Παπασπύρου ανέφερε ότι στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να κλείσει και η διαδικασία των συλλογικών διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στους μισθούς, ενώ για τα αναδρομικά του οικογενειακού επιδόματος στο Δημόσιο ανέφερε ότι η δέσμευση που τους έδωσε ο υποουργός είναι πως η πρώτη δόση θα καταβληθεί την 1.1.2004.

    Ο κ. Χριστοδουλάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση, είπε ότι στόχος είναι με το νέο μισθολόγιο να υπάρξει μια νέα σχέση μισθών και ιεραρχίας στο Δημόσιο και να δοθούν κίνητρα για μια πιο αποδοτική δημόσια διοίκηση. Τέλος, ανέφερε ότι το νέο μισθολόγιο στοχεύει στη διεύρυνση της σχέσης μεταξύ του μισθού εισόδου και εξόδου από την εργασία, γεγονός που θα ευνοήσει τις συντάξεις.

    [09] Βουλή:Μητσοτάκης:Ερώτηση για παράνομες μεταγραφές στις εκλογές

    12/06/2003 15:05:39

    Το ζήτημα των παράνομων προεκλογικών μετεγγραφών δημοτών που αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και του χειρισμού των άκυρων ψηφοδελτίων, θέτει με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών, ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

    Σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, κατά τις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση βεβαιώθηκαν παράνομες μετεγγραφές δημοτών, που μπορεί να αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό, κατά τον κ. Μητσοτάκη, είναι το παράδειγμα της Νέας Κυδωνίας στα Χανιά, όπου ο νυν δήμαρχος εξελέγη με έξι ψήφους διαφορά από τον αντίπαλό του, τη στιγμή που έχουν βεβαιωθεί 120 παράνομες προεκλογικές μετεγγραφές δημοτών.

    Με δεδομένο ότι τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας εξετάζει συγκεκριμένες αντίστοιχες καταγγελίες, ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει την ιδέα της νομοθετικής ρύθμισης του προβλήματος από την κυβέρνηση, προκειμένου, «στην περίπτωση που οι παράνομες μετεγγραφές υπερβαίνουν τη διαφορά των δύο συνδυασμών, η εκλογή του δημάρχου να ακυρώνεται και η ψηφοφορία να επαναλαμβάνεται.

    «Εάν η κυβέρνηση δεν δεχθεί τη νομοθετική ρύθμιση, πιστεύω ότι το ζήτημα θα πρέπει τουλάχιστον να κριθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και όχι στο τμήμα.

    Στην ίδια ερώτησή του, ο κ. Μητσοτάκης θίγει και το ζήτημα της ακύρωσης ψηφοδελτίων κατά την επανεξέταση των ενστάσεων ψηφοδελτίων που «δεν είχαν αμφισβητηθεί κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και που, πιθανότατα, εκ των υστέρων αλλοιώθηκαν.

    «Τα ψηφοδέλτια δεν φυλάσσονται σε ασφαλές μέρος μετά την καταμέτρησή τους. Πιστεύω ότι, όταν η εγκυρότητα κάποιου ψηφοδελτίου δεν έχει αμφισβητηθεί κατά την αρχική καταμέτρηση, δεν θα πρέπει να αμφισβητείται εκ των υστέρων διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης.

    Σημειώνεται ότι η ερώτηση του πρώην Πρωθυπουργού, θα συζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα.

    [Φώτο-597150]

    [10] Μεταλλεία Χαλκιδικής-Πάχτας-Νέο σχήμα

    12/06/2003 14:32:55

    Τη βεβαιότητά του ότι θα υπάρξει διάδοχο σχήμα που θα αναλάβει τη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στα Μεταλλεία Χαλκιδικής, εξέφρασε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Πάχτας, μετά απο συνάντησή του με εκπρόσωπο ξένων επενδυτών, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα.

    Ο υπουργός ανέφερε ότι το νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί, θα δώσει μία βιώσιμη λύση στην περιοχή. Πάντως, οι διαβουλεύσεις με όλους τους ενδιαφερομένους αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

    Ο κ. Πάχτας τόνισε ότι πιστεύουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να καταλήξουμε και να ανακοινώσουμε το οριστικό σχήμα και τη θετική έκβαση του εγχειρήματος. Εκτιμάται ότι οι σχετικές ανακοινώσεις ενδέχεται να γίνουν ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

    Αναφερόμενος σχετικά με το ποιοί θα συμμετάσχουν στο νέο σχήμα, ο υφυπουργός τόνισε ότι ''σε αυτή τη φάση μπορώ να πω ότι είναι βέβαιο πως πέρα απο τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, η οποία για πρώτη φορά ενσωματώνεται σε ένα τέτοιο εγχείρημα, θα συμμετέχουν ελληνικές εταιρίες, μεταλλευτικές και κατασκευαστικές και θα υπάρχουν σημαντικοί ξένοι επενδυτές. Οι ξένοι επενδυτές θα δώσουν στο νέο σχήμα την ώθηση που απαιτείται για το νέο ξεκίνημα για τη συνέχιση της μεταλλευτικής δραστηριότητας και την ανάπτυξη της μεταλλουργίας''.

    Πάντως, οι μέχρι τώρα γνωστές εταιρίες που θα συμμετάσχουν είναι η κρατική ''Λάρκο'' και η ''Θεμελιοδομή'', ενώ θα συμμετέχει επίσης η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Ο κ. Πάχτας ανέφερε ότι στις διαβουλεύσεις των επόμενων ημερών αντικείμενο θα είναι η δημιουργία ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών καθώς και η λήψη των αποφάσεων σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής του καθενός, τα κεφάλαια που θα συνεισφέρει ο κάθε επενδυτής όπως και θέματα του μάνατζμεντ.

    Σε οτι αφορά τις θέσεις εργασίας ο κ. Πάχτας δήλωσε ότι είμαστε σε συνεννόηση με το υπουργείο Εργασίας και έχουμε συζητήσει με τους εργαζόμενους, ώστε να προχωρήσουμε σε μία βιώσιμη λύση. Ο υφυπουργός διευκρίνισε οτι θα διασφαλιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων, ενώ προωθείται η διαμόρφωση προγραμμάτων πρόωρης συνταξιοδότησης των εργαζόμενων που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.

    Σε ότι αφορά το κόστος της επένδυσης για την επαναλειτουργία του Μεταλλείου, ο κ. Πάχτας είπε ότι σ'αυτή τη φάση χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 22 εκατ. ευρώ, ενώ για την ολοκλήρωση της επένδυσης απαιτείται ένα ποσό που θα κυμαίνεται κοντά στα 250 εκατ. ευρώ.

    [Φώτο-554012]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 12 June 2003 - 20:30:16 UTC