Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-07-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ομιλία Σημίτη στο Φεστιβάλ Νεολαιών-Ρουσόπουλος-Πρωτόπαπας
  • [02] Φεστιβάλ Νεολαίας Σοσιαλιστικής Διεθνούς-Σημίτης
  • [03] Στον ανακριτή ο 31χρονος για θάνατο βρέφους
  • [04] Σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης για τιμές καυσίμων
  • [05] ΥΠΕΘΟ:Προς πώληση το 20,3% της ΕΥΔΑΠ
  • [06] Παραχώρηση στρατοπέδου για ανέγερση Εθνικής Βιβλιοθήκης
  • [07] Στον εισαγγελέα 30 έμποροι λαϊκών
  • [08] Δίκη 17Ν:Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Σ.Ξηρός
  • [09] Δίκη ''17Ν'':Απορρίφθηκε η ένσταση Ξηρού

  • [01] Ομιλία Σημίτη στο Φεστιβάλ Νεολαιών-Ρουσόπουλος-Πρωτόπαπας

    28/07/2003 22:12:24

    ''Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός αδυνατεί να μιλήσει τη γλώσσα της κοινωνικής ανανέωσης'', ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Θ. Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Σημίτη στο Φεστιβάλ Σοσιαλιστικών Νεολαιών. Για μια ακόμα φορά δηλαδή ο κ. Σημίτης επιβεβαιώνει τον εαυτό του και χαράσσει τα πολιτικά του όρια'', σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουσόπουλος.

    ''Χαιρόμαστε διότι ο κ. Ρουσόπουλος ανακάλυψε ξαφνικά πως έχει και σοσιαλιστικές ανησυχίες. Τον περιμένουμε και στα Καμμένα Βούρλα'' , δήλωσε ο υπουργός Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

    [02] Φεστιβάλ Νεολαίας Σοσιαλιστικής Διεθνούς-Σημίτης

    28/07/2003 22:09:53

    Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, οι νεολαίοι του κόμματος, κατά την άφιξή του στο Φεστιβάλ της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που διεξάγεται στα Καμμένα Βούρλα. «Αν συνεχίσουμε έτσι, η νίκη θα είναι δική μας, ανέφερε χειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός, ανεβαίνοντας στο βήμα της κεντρικής εκδήλωσης με θέμα «Ο Σοσιαλισμός σήμερα, με την οποία έκλεισε και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Στην κεντρική εκδήλωση μίλησαν επίσης ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός Φελίπε Γκονζάλες και ο γγ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.

    Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, διέκρινε το μέλλον της δημοκρατικής αριστεράς, στο όραμα για ρύθμιση της παγκοσμιοποίησης, «όχι με έτοιμες συνταγές, αλλά εμπιστευόμενοι τις δυνάμεις, τη φαντασία, την αυτενέργεια των πολιτών.

    Η δημοκρατική αριστερά, «υπήρξε πάντα μια παράταξη κοσμοπολίτικη και διεθνιστική, σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το μέλλον δεν είναι η περιχαράκωση. Το μέλλον δεν είναι η διαχείριση της μοίρας μας μέσα στα εθνικά σύνορα. Το μέλλον δεν είναι η μιζέρια και η βία του χθες, ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ.Σημίτης και κατέληξε: «Η δημοκρατική αριστερά, έχει πολλά συναρπαστικά ταξίδια μπροστά της. Με λογισμό και με όνειρο θα προσπαθήσει να τα φέρει σε πέρας (...) Η αριστερά, είναι η μεγάλη περιπέτεια του αύριο και αυτή θα τη βαδίσουμε μαζί.

    Μετά τη συμμετοχή του στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ, ο κ. Σημίτης επισκέφθηκε το αναψυκτήριο του κάμπινγκ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους από τη Ν.Ζηλανδία, το Ισραήλ, την Κολομβία, τις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ουγγαρία, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στις χώρες αυτές. Επίσης, ο κ. Σημίτης, χαιρέτησε τους επικεφαλής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ της Φθιώτιδας που έσπευσαν να τον συναντήσουν.

    [03] Στον ανακριτή ο 31χρονος για θάνατο βρέφους

    28/07/2003 16:37:12

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον τρίτο τακτικό ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε σήμερα, 31χρονος οικοδόμος από τη Σκάλα Μεσσηνίας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα το μόλις 48 ημερών κοριτσάκι του.

    Ο 31χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το κοριτσάκι. Το βρέφος είχε μεταφερθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

    [04] Σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης για τιμές καυσίμων

    28/07/2003 16:34:16

    Ομαλά λειτουργεί η αγορά στα υγρά καύσιμα και ο ανταγωνισμός διαμορφώνει τις τιμές στα πρατήρια καυσίμων σε ικανοποιητικά επίπεδα σύμφωνα με τα συμπεράσματα της καταγραφής των τιμών κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Ιουλίου, που δημοσιοποίησε το υπουργείο Ανάπτυξης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, οι τιμές των καυσίμων είναι χαμηλότερες σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

    Παρατηρήθηκαν πάντως, κατά το υπουργείο Ανάπτυξης, αδικαιολόγητα υψηλές μέσες τιμές στους νομούς της Κρήτης και στους νομούς Δωδεκανήσου, Ιωαννίνων, Αρτας και Κέρκυρας. Συγκεκριμένα η Κρήτη διεκδικεί τα πρωτεία τιμών πανελλαδικά. Ειδικότερα στο Νομό Ρεθύμνου η αμόλυβδη πωλείται στα υψηλότερα επίπεδα σε όλη την Ελλάδα (0,821 ευρώ), ενώ ακολουθούν σε ακρίβεια ο νομός Λασιθίου με 0,806 ευρώ και ο νομός Χανίων με 0,803 ευρώ.

    Στο νομό Δωδεκανήσου οι τιμές της αμόλυβδης ανέρχονται σε 0,798 ευρώ, ενώ στο νομό Κυκλάδων διαμορφώνονται στα 0,797 ευρώ. Αντίθετα, σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές της αμόλυβδης στο νομό Θεσσαλονίκης (μέση τιμή 0,722 ευρώ), στο νομό Αχαϊας (0,724 ευρώ) και στο νομό Ροδόπης (0,726 ευρώ).

    Για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών στους συγκεκριμένους νομούς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλου με τους εκπροσώπους των φορέων των εταιριών εμπορίας, των βενζινοπωλών και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ). Από τη σύσκεψη προέκυψε ότι το ύψος των τιμών στους συγκεκριμένους νομούς, οφείλεται στα αυξημένα περιθώρια κέρδους των εταιριών και των πρατηριούχων.

    Μετά τα παραπάνω, συμφωνήθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Οι εταιρίες εμπορίας καλούνται να ακολουθήσουν ενιαίο τρόπο τιμολόγησης σε όλη τη χώρα.

  • Η εφαρμογή του μέτρου θα επιτηρηθεί για δέκα μέρες από τις υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης.

  • Αν εντός του δεκαημέρου δεν έχει ομαλοποιηθεί η αγορά, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 20 του νόμου 3054/02, θα επιβληθεί ανώτατη τιμή για τα καύσιμα στις συγκεκριμένες περιοχές.

    [Φώτο-547019]

    [05] ΥΠΕΘΟ:Προς πώληση το 20,3% της ΕΥΔΑΠ

    28/07/2003 16:20:37

    Αποκρατικοποιήσεων συνέχεια με επόμενο βήμα την ΕΥΔΑΠ προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι ελήφθη απόφαση για την πώληση του 20,3% της ΕΥΔΑΠ σε στρατηγικό επενδυτή μέχρι το τέλος του έτους με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στον τομέα διαχείρισης και επενδύσεων ύδατος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο στρατηγικός εταίρος θα αναζητηθεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και σε επιχειρήσεις που θα προσδώσουν σημαντικές συνέργειες στην επιχείρηση όσον αφορά στη διαχείριση, διανομή και επενδύσεις ύδατος.

    Το ποσοστό προς διάθεση αφορά 10,3% από τις μετοχές που κατέχει σήμερα το Δημόσιο και το 10% της εταιρίας που έχει στην κατοχή της η Αγροτική Τράπεζα. Ήδη έχουν προσληφθεί ως σύμβουλοι αποκρατικοποίησης η Salomon Brothers και η Τράπεζα Πειραιώς, οι οποίες θα εκκινήσουν την διαγωνιστική διαδικασία μέσα στον Αύγουστο. Μετά την ολοκλήρωση της στρατηγικής συμμαχίας το Δημόσιο θα διατηρήσει στην εταιρία ποσοστό 51%, καθώς και το μάνατζμεντ.

    Ο κ. Χριστοδουλάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της δημόσιας εγγραφής του ΟΛΠ μέσω της οποίας διατέθηκε το 25,5% στο ευρύ επενδυτικό κοινό. Η τιμή της μετοχής διαμορφώθηκε στα ανώτατα του εύρους διακύμανσης της τιμής δηλαδή στα 8,8 ευρώ, ενώ η προσφορά από τους 39.000 επενδυτές που ζήτησαν μετοχές του ΟΛΠ καλύφθηκε παραπάνω από 16 φορές.

    Ο υπουργός τόνισε ότι αν οι προσφορές δεν περιείχαν και την κάλυψη παλαιότερων προμετόχων, η υπερκάλυψη θα ξεπερνούσε τις 30 φορές. Ως εκ τούτου το Δημόσιο εξασφάλισε έσοδα ύψους 55 εκατ. ευρώ, τα οποία θα προστεθούν με τα υπόλοιπα έσοδα αποκρατικοποιήσεων για την μείωση του δημοσίου χρέους.

    Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και της Τράπεζας Αττικής, τόνισε ότι υπάρχουν πυκνές επαφές μεταξύ των διοικήσεων των τραπεζών. Ο ίδιος θα συναντηθεί με το ΤΣΜΕΔΕ και το Τεχνικό Επιμελητήριο τις επόμενες μέρες και είπε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα εκτιμηθούν τα επόμενα βήματα για το θέμα. Όσον αφορά την φημολογούμενη εμπλοκή της Γενικής Τράπεζας στην υπόθεση του Τ.Τ., ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρξε εμπλοκή της Γενικής στο δίδυμο. Η Γενική προχωράει σε αυτοτελή ιδιωτικοποίηση.

    Σχετικά με την Εθνική Τράπεζα, τόνισε ότι παραμένει ο μακροπρόθεσμος στόχος της μείωσης της κρατικής παρουσίας στο χρηματοπιστωτικό χώρο, επαναλαμβάνοντας ότι οι οποιεσδήποτε αποφάσεις δεν ανακοινώνονται πριν ληφθούν.

    [Φώτο-612329]

    [06] Παραχώρηση στρατοπέδου για ανέγερση Εθνικής Βιβλιοθήκης

    28/07/2003 15:44:51

    Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε σήμερα την παραχώρηση του στρατοπέδου αντισυνταγματάρχη Πλέσσα Μιχαήλ στο υπουργείο Παιδείας για την ανέγερση του νέου κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο πλαίσιο του προγράμματος αποδέσμευσης στρατοπέδων για την εξυπηρέτηση έργων κοινωνικής αναφοράς.

    Στην έκταση των 18.000 τμ. θα στεγαστούν οι νέες συλλογές και η ηλεκτρονική διασύνδεση με όλη τη χώρα και όλο τον κόσμο. Στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθεί υπόγειος χώρος στάθμευσης, την εκμετάλλευση του οποίου θα αναλάβει το Ταμείο Εθνικής Αμυνας. Το νέο κτίριο υπολογίζεται οτι θα έχει κατασκευαστεί το 2007 μετά απο διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό το παλαιό κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, στο οποίο εξελίσσονται έργα αποκατάστασης θα στεγάζει τις ιστορικές συλλογές και το αναγνωστήριο καθώς και τη διοίκησή της.

    Στη σημερινή τελετή στο παραχωρηθέν στρατόπεδο παρέστησαν οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιάννος Παπαντωνίου και Πέτρος Ευθυμίου, ο διευθυντής του γραφείου Ποιότητας Ζωής του πρωθυπουργού, Αντώνης Αγγελίδης, ανώτατοι αξιωματικοί και στελέχη του υπουργείου Παιδείας και της Εθνικής Βιβλιοθήκης . Ο κ. Ευθυμίου δώρισε στον κ. Παπαντωνίου τη συλλογή ''Απαντα του Πλάτωνος''.

    [Φώτο-617908]

    Σε ερώτηση για το θέμα του νέου εκλογικού νόμου που προωθεί η κυβέρνηση με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη στην εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εκτίμησε οτι δεν πρόκειται για έντονη κριτική του κ. Κακλαμάνη, αλλά για συμβολή του στο διάλογο. ''Είμαστε ανοικτοί σε πάρα πολλά σημεία αλλά η κεντρική φιλοσοφία ήταν ασφαλώς ξεκαθαρισμένη. Πρέπει να είναι αναλογικότερος και να προωθεί τον εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να μετάσχουν στην πολιτική και να προσφέρουν στον τόπο'', πρόσθεσε.

    Απο την πλευρά του ο κ. Ευθυμίου σχολίασε οτι η στάση της ΝΔ στο θέμα ''αποδεικνύει οτι υπάρχει ένα θεσμικό κενό στη συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν μπορεί για τίποτε να τοποθρετηθεί συγκεκριμένα και για κανένα θέμα να αναλάβει την ευθύνη. Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στις επόμενες εκλογές με όρους ευθύνης και η ΝΔ με όρους απουσίας κατέληξε.

    Τέλος, ο κ. Ευθυμίου έκανε γνωστό οτι στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης εκτάσεως 50 στρεμμάτων θα κατασκευαστεί το Πειραματικό Σχολείο.

    [07] Στον εισαγγελέα 30 έμποροι λαϊκών

    28/07/2003 15:40:15

    Τριάντα πωλητές λαϊκών αγορών παρέπεμψε στον Εισαγγελέα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμων Κουλούρης. Οι πωλητές εντοπίστηκαν από τα κλιμάκια ελέγχου είτε να εισπράττουν για την πώληση οπωροκηπευτικών υπερβολικό κέρδος, που έφτανε μέχρι και το 230%, είτε να εφαρμόζουν παραπλανητική τακτική (εισέπρατταν διαφορετικό τίμημα ανάλογα με την περίπτωση και είχαν για το σκοπό αυτό διαφορετικές πινακίδες).

    [08] Δίκη 17Ν:Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Σ.Ξηρός

    28/07/2003 15:13:08

    Αρνήθηκε ο Σάββας Ξηρός να απολογηθεί διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί του όσον αφορά τις ομολογίες του.

    Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε ''προαποφασισμένες και τετελεσμένες'' τις αποφάσεις του δικαστηρίου, ενώ κατηγόρησε το διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ''Ευαγγελισμού'' κ. Χαράλαμπο Ρούσσο για ανοχή που, όπως είπε, επέδειξε στα βασανιστήρια τα οποία υπέστη κατά τη διάρκεια νοσηλείας του.

    Οπως είπε τα μέλη του δικαστηρίου είναι ''συνένοχοι και συναυτουργοί'' σε ό,τι του συνέβη.

    Ο εισαγγελέας έδρας κ. Χρήστος Λάμπρου προέτρεψε τον Σάββα Ξηρό να παραμείνει στη στάση που κράτησε το περασμένο καλοκαίρι: ''Κύριε Σάββα, ακούστε εμένα. Θα μπορούσα να είμαι και πατέρας σας. Οταν συνέβη αυτό που συνέβη, αποφάσισες να πας με το νόμο, με το καλό, με την αγάπη του Θεού. Εγείρομαι για να σου πω τούτο: Τότε έδειξες μεγαλείο ψυχής. Υποκλίνομαι για εκείνη την απόφασή σου. Προσέφερες στην έννομη τάξη, την πατρίδα και το έθνος... Εχεις τη ζωή μπροστά σου. Οταν θα σου γυρίσουν την πλάτη, έχουν ήδη αρχίσει να σου γυρίζουν την πλάτη, μείνε εκεί που είσαι. Μονο αυτό θα σε βοηθήσει. Μην γίνεις το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας''.

    ''Δεν θα μπώ σε καμία συναλλαγή, δεν με ενδιαφέρει αν μείνω όλη μου τη ζωή στη φυλακή, δεν θα με δελεάσετε με καραμελίτσες", απάντησε στον κ. Λάμπρου ο κατηγορούμενος και αποχώρησε απο το δικαστήριο.

    Ο αναπληρωτής εισαγγελέας έδρας κ. Βασίλης Μαρκής έθεσε υπόψη του δικαστηρίου το θέμα που ανέκυψε με την αποχώρηση του κατηγορουμένου. Το κατά πόσον, δηλαδή, θα πρέπει να εξεταστεί ή όχι απο τους συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορουμένων στους οποίους ο Σάββας Ξηρός αναφέρεται στις προανακριτικές ομολογίες του. Η υπεράσπιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου δήλωσε οτι θεωρεί πως το δικαστήριο δεν έχει δικαίωμα να παραβιάσει το δικαίωμα σιωπής του κατηγορουμένου, αν αποφασίσει να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του στην αίθουσα.

    Η διαδικασία συνεχίζεται με τη συζήτηση του θέματος αυτού.

    [09] Δίκη ''17Ν'':Απορρίφθηκε η ένσταση Ξηρού

    28/07/2003 14:37:24

    Απορρίφθηκε απο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η ένσταση που υπέβαλε ο Σάββας Ξηρός για την ακύρωση των προανακριτικών και ανακριτικών ομολογιών του.

    Το δικαστήριο έκρινε οτι δεν αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου όσον αφορά τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες δόθηκαν οι προανακριτικές καταθέσεις και οι απολογίες του.

    Σύμφωνα με την απόφαση ο Σάββας Ξηρός είχε ικανοποιητικό επίπεδο συνείδησης που του επέτρεπε να αντιλαμβάνεται τα δικαιώματά του όταν στις 11 του Ιουλίου 2002 ξεκίνησε να καταθέτει στον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Διώτη. ''Δήλωσε μάλιστα συνεργασιμότητα - αναφέρει η απόφαση - και ζήτησε να τύχει των ευεργετικών ρυθμίσεων του νόμου''.

    Οπως τονίζεται στην απόφαση ο κατηγορούμενος εμφανίζει διαρκώς αντιφατική συμπεριφορά ''γεγονός που εκτιμάται ανάλογα απο το δικαστήριο και αποδυναμώνει την επίμαχη επιχειρηματολογία του''.

    Οι δικαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην απολογία που έδωσε ο Σάββας Ξηρός στον εφέτη-ανακριτή κ. Ζερβομπεάκο τον περασμένο Αύγουστο κατά τη διάρκεια της οποίας έχοντας τον ίδιο συνήγορο οχι μόνο δεν αναίρεσε τους προηγούμενους ισχυρισμούς του αλλά αντίθετα πρόσθεσε νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο και για άλλους συγκατηγορούμενούς του.

    Το δικαστήριο έχει διακόψει τη συνεδρίασή του προκειμένου να ειδοποιηθεί ο Σάββας Ξηρός, να παρασταθεί στην αίθουσα και να γνωστοποιήσει αν θα απολογηθεί ή όχι.

    [Φώτο-562397]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 28 July 2003 - 20:30:13 UTC