Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-01-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας
  • [02] Ο Σημίτης εγκαινιάζει τη νέα σήραγγα του ΟΣΕ στα Τέμπη.
  • [03] Πληθαίνουν οι δραστηριότητες του Γ.Παπανδρέου

  • [01] Συνεδριάζει η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

    12/01/2004 09:54:02

    Συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με θέμα την πορεία προς τις εκλογές. Χθες ο κ. Καραμανλής είχε διάλογο με νέους και νέες στο Ιλιον, στους οποίους ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του για τα θέματα που τους απασχολούν όπως η απασχόληση, η παιδεία και άλλα.

    [02] Ο Σημίτης εγκαινιάζει τη νέα σήραγγα του ΟΣΕ στα Τέμπη.

    12/01/2004 08:49:45

    Τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Ευαγγελισμού Λεπτοκαρυάς, τη νέα γέφυρα του Αξιού ποταμού και τις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα θα εγκαινιάσει και θα παραδώσει στην κυκλοφορία σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστο Βερελή και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Γιαννακό. Αποτέλεσμα της παράδοσης της νέας γραμμής, σε συνδυασμό με τις σήραγγες, είναι αυξημένες ταχύτητες, υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και νέα σημαντική μείωση του χρόνου ταξιδιού Θεσσαλονίκης Αθήνας, το οποίο στο εξής θα διαρκεί 4 ώρες και 30 λεπτά από 6 ώρες και 8 λεπτά που ήταν το 1994.

    [03] Πληθαίνουν οι δραστηριότητες του Γ.Παπανδρέου

    12/01/2004 08:42:16

    Αγώνα πεντάθλου διεξάγει ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να προλάβει, στο λίγο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, να φέρει σε πέρας μια σειρά ζητημάτων που θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την εκλογική αναμέτρηση. Ο κ. Παπανδρέου θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα, όπως και τις επόμενες, την επαφή του με τους πολίτες και τους διαφόρους φορείς που δραστηριοποιούνται στον κοινωνικό τομέα. Παράλληλα θα συνεχίσει και τις επαφές του με τα κομματικά και άλλα στελέχη. Σήμερα ο κ. Παπανδρέου θα έχει δύο συναντήσεις κομματικού χαρακτήρα. Θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και με το Προεδρείο του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

    Εκκρεμεί ο ορισμός της συνάντησης με τον επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα, στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

    Δύο ακόμα σημαντικές συναντήσεις που εκκρεμούν είναι αυτές με τον Κώστα Λαλιώτη και τον Θόδωρο Πάγκαλο.Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προωθηθούν και οι διαδικασίες επαφών με πολιτικά στελέχη,τα οποία θα σηματοδοτήσουν την αμφίπλευρη διεύρυνση, η οποία, ουσιαστικά, άνοιξε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Μαρία Δαμανάκη. Παράλληλα προετοιμάζονται οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και κυρίως για την καθολική ψηφοφορία από την οποία θα αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 12 January 2004 - 12:30:09 UTC