Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-02-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άνοιγμα Παπανδρέου στους φιλελεύθερους
  • [02] Κ.Καραμανλής για ελληνική οικονομία.
  • [03] Ανακοίνωση ΝΔ για φήμες περί Σουφλιά.
  • [04] Ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ στην παράσταση νίκης - OPINION
  • [05] Πληροφορίες φέρνουν τον Στ.Παπαθεμελή στη ΝΔ.
  • [06] Ειδικό site για τις εκλογές από το ΑΠΕ και ΜΠΕ.
  • [07] Αναν: Συνάντηση με Παπαδόπουλο και Ντενκτάς
  • [08] Αντιδράσεις των κομμάτων για τον ραδιοτηλεοπτικό χρόνο.
  • [09] Ευκολότερες οι αγοραπωλησίες ακινήτων.
  • [10] Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με ΣΕΒ.
  • [11] Τη διάψευση των δημοσκοπήσεων εκτιμά ο Ν.Κωσταντόπουλος.
  • [12] Ανέλαβε και επίσημα την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Παπανδρέου.

  • [01] Άνοιγμα Παπανδρέου στους φιλελεύθερους

    09/02/2004 23:18:12

    Άνοιγμα προς τους φιλελεύθερους πραγματοποίησε από το κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού ο Γιώργος Παπανδρέου, στην πρώτη του ομιλία μετά την ανάδειξή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου, κάλεσε όσους φιλελεύθερους δεν ενσωματώθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, να συμμετάσχουν στο εγχείρημα της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης διατηρώντας την πολιτική τους αυτοτέλεια - αλλά και τους οπαδούς των υπολοίπων κομμάτων να πραγματοποιήσουν τη δική τους επανάσταση ενάντια στα κομματικά κατεστημένα. Το πλέον ενδιαφέρον, ίσως, σημείο της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε ωστόσο εκείνο που αφορούσε τις αλλαγές στο ίδιο το κόμμα του αλλαγές που δρομολογήθηκαν, όπως ο ίδιος υπογράμμισε, με την χθεσινή διαδικασία της υπερψήφισής του. Με την ψήφο τους, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την εναντίωσή τους στα «κατεστημένα που ήθελαν τον πρωθυπουργό νεροκουβαλητή, εξάρτημα μιας κομματικής γραφειοκρατίας παραγόντων, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Παπανδρέου και δεσμεύτηκε να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα πολιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση, που έδωσαν το «παρών όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Β Πειραιά και ο Κ.Λαλιώτης, εγκαινιάστηκε και ο νέος τύπος σημαιών του ΠΑΣΟΚ άσπρες, με παραλλαγή του πράσινου ήλιου, αλλά χωρίς το λογότυπο του κόμματος επάνω τους.

    [02] Κ.Καραμανλής για ελληνική οικονομία.

    09/02/2004 22:05:38

    Για μία "ευρεία κοινωνική συμμαχία, ανεξάρτητα από την κομματική τοποθέτηση, προκειμένου να επιτευχθεί το άλμα ποιότητας το οποίο έχει ανάγκη η χώρα στην αναπτυξιακή της πορεία", έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

    Στο πλαίσιο της αποψινής ομιλίας του σε εκδήλωση με θέμα "Ανταγωνιστική Ελληνική Οικονομία στο Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον", ο κ.Καραμανλής τόνισε ότι ο διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς θα αυξηθεί, εφόσον αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας, ώστε "να επιτευχθούν συναινετικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία".

    Η εξωστρέφεια της οικονομίας για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στις τεχνολογίες αιχμής και στον τουρισμό, η νέα σχέση εμπιστοσύνης με τα επιμελητήρια, καθώς και η αναβάθμιση της οικονομικής διπλωματίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν τους πρώτους στόχους της Νέας Δημοκρατίας.

    [03] Ανακοίνωση ΝΔ για φήμες περί Σουφλιά.

    09/02/2004 21:21:40

    Ανυπόστατα χαρακτηρίζει με ανακοίνωση τα "δημοσιεύματα περί ανακατανομής ρόλων ή "παγώματος" του κ. Σουφλιά στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος" η ΝΔ.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η ευθύνη και η προετοιμασία της καμπάνιας ανήκει στους κ.κ. Σουφλιά και Ρουσόπουλο και πως έχει συγκροτηθεί ομάδα στην οποία μετέχουν στελέχη του κόμματος, επικοινωνιολόγοι και στελέχη των διαφημιστικών εταιρειών.

    Στο μεταξύ, ο κ.Σουφλιάς, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αντένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: '' αυτά είναι αποκυήματα πολιτικής σκοπιμότητας και εγώ τώρα αποτελώ και τον στόχο των πολιτικών αντιπάλων''.

    [04] Ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ στην παράσταση νίκης - OPINION

    09/02/2004 21:13:41

    Μείωση της διαφοράς στη λεγόμενη παράσταση νίκης,κατέγραψε μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας OPINION.

    Η έρευνα, τα ευρήματα της οποίας μεταδώθηκαν απόψε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, διεξήχθη στις 6 και 7 Φεβρουαρίου, παραμονές της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ, σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1004 ατόμων.

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται στην παράσταση νίκης κατά 13,2 μονάδες έναντι των 19,4 μονάδων οι οποίες καταγράφονταν σε πρόσφατη έρευνα της OPINION.

    Στο ερώτημα ποιό από τα δύο μεγάλα κόμματα θεωρείται ως ικανότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας, η ΝΔ προηγείται με 38,8% έναντι 37,5% του ΠΑΣΟΚ.

    Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, εξακολουθεί και σε αυτή τη δημοσκόπηση να προηγείται του προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού, με τον πρώτο να λαμβάνει 43,5% και τον δεύτερο 39%.

    [05] Πληροφορίες φέρνουν τον Στ.Παπαθεμελή στη ΝΔ.

    09/02/2004 20:05:08

    Στη ΝΔ θα ενταχθεί ο Στέλιος Παπαθεμελής και θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

    Ο κ.Παπαθεμελής λέγεται ότι είχε συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, και ότι αύριο θα συναντηθούν εκ νέου στις 12 η ώρα το μεσημέρι στη Βουλή.

    [06] Ειδικό site για τις εκλογές από το ΑΠΕ και ΜΠΕ.

    09/02/2004 19:00:07

    Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις εκλογές της 7ης Μαρτίου και την προβολή των υποψηφίων βουλευτών, τα δυο συνεργαζόμενα εθνικά πρακτορεία της χώρας, το Αθηναϊκό και το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με τη σύμπραξη της ΟΤΕΝΕΤ,προχώρησαν στη δημιουργία ενός ειδικού site στο διαδίκτυο για τις εκλογές, το www.mpa.gr/elections2004, με ταχύτατη γραμμή, αποβλέποντας να προσφέρουν πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο εκλογικό σώμα και τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

    Μέσα από τη συνεργασία των δυο εθνικών πρακτορείων ειδήσεων, του Αθηναϊκού και του Μακεδονικού, δίνεται η ευκαιρία στους υποψήφιους βουλευτές να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και να προβάλλουν το πρόγραμμά τους για τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

    To νέο site www.mpa.gr/elections2004, θα φιλοξενήσει,με χαμηλό κόστος,τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες όλων των υποψηφίων, κείμενα με τις θέσεις και τα προγράμματά τους καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από την προεκλογική δραστηριότητά τους.

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο, καθώς εκτός των άλλων, υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα πολιτικά κόμματα της χώρας, τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, τον εκλογικό νόμο, το Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφοφορία, τους εκλογικούς καταλόγους, τα εκλογικά τμήματα κ.α. Περιλαμβάνεται επίσης και ένα ειδικό αφιέρωμα για την Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία, με στοιχεία για όλους τους διατελέσαντες Προέδρους Δημοκρατίας και Πρωθυπουργούς της χώρας, από το 1974 έως σήμερα. Ενώ τέλος τη νύχτα της 7ης Μαρτίου, σε συνεχή ροή, θα μεταδίδονται τα αποτελέσματα των εκλογών σε κείμενο και εικόνα, μαζί με ένα πλήθος πληροφοριών, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων, δηλώσεων κ.α.

    To site, προβάλλεται από τους δικτυακούς τόπους των δυο πρακτορείων ειδήσεων (www.ana.gr και www.mpa.gr) και της ΟΤΕnet (www.otenet.gr) που είναι από τους πρώτους σε επισκεψιμότητα ελληνικούς δικτυακούς τόπους.

    Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2004

    Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

    Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις εκλογές της 7ης Μαρτίου και την προβολή των υποψηφίων βουλευτών, τα δυο συνεργαζόμενα εθνικά πρακτορεία της χώρας, το Αθηναϊκό και το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με τη σύμπραξη της ΟΤΕΝΕΤ προχώρησαν στη δημιουργία ενός ειδικού site στο διαδίκτυο για τις εκλογές, το www.mpa.gr/elections2004, με ταχύτατη γραμμή, αποβλέποντας να προσφέρουν πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο εκλογικό σώμα και τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

    Μέσα από τη συνεργασία των δυο εθνικών πρακτορείων ειδήσεων, του Αθηναϊκού και του Μακεδονικού, δίνεται η ευκαιρία στους υποψήφιους βουλευτές να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και να προβάλλουν το πρόγραμμά τους για τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

    To νέο site www.mpa.gr/elections2004, θα φιλοξενήσει τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες όλων των υποψηφίων, κείμενα με τις θέσεις και τα προγράμματά τους καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από την προεκλογική δραστηριότητά τους.

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο, καθώς εκτός των άλλων, υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα πολιτικά κόμματα της χώρας, τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, τον εκλογικό νόμο, το Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφοφορία, τους εκλογικούς καταλόγους, τα εκλογικά τμήματα κ.α. Περιλαμβάνεται επίσης και ένα ειδικό αφιέρωμα για την Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία, με στοιχεία για όλους τους διατελέσαντες Προέδρους Δημοκρατίας και Πρωθυπουργούς της χώρας, από το 1974 έως σήμερα. Ενώ τέλος τη νύχτα της 7ης Μαρτίου, σε συνεχή ροή, θα μεταδίδονται τα αποτελέσματα των εκλογών σε κείμενο και εικόνα, μαζί με ένα πλήθος πληροφοριών, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων, δηλώσεων κ.α.

    To site, προβάλλεται από τους δικτυακούς τόπους των δυο πρακτορείων ειδήσεων (www.ana.gr και www.mpa.gr) και της ΟΤΕnet (www.otenet.gr) που είναι από τους πρώτους σε επισκεψιμότητα ελληνικούς δικτυακούς τόπους.

    [07] Αναν: Συνάντηση με Παπαδόπουλο και Ντενκτάς

    09/02/2004 18:30:04

    Η κοινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Αναν, με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο, τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και τον εκπρόσωπο της τουρκοκυπριακής πλευράς, Ραούφ Ντενκτάς, έχει ορισθεί για αύριο στις 11:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδας).Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα προηγηθούν ξεχωριστές συναντήσεις του κ. Αναν με τις δυο πλευρές. Αξίζει να επισημανθεί ότι, πριν ξεκινήσει μια νέα διαδικασία, συνηθίζεται ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ, Αλβαρο ντε Σότο, να συναντάται ξεχωριστά με τις αντιπροσωπείες των δύο μερών για διαβουλεύσεις. Είναι, όμως, αμφίβολο αν ο Ραούφ Ντενκτάς αποδεχτεί μια τέτοια συνάντηση.Ο κ. Ντενκτάς βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη και σήμερα είχε προγραμματίσει να μεταβεί για ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς τον Οκτώβριο του 2002.Στο μεταξύ, διπλωματικοί κύκλοι στην έδρα του ΟΗΕ επαναλαμβάνουν ότι σε περίπτωση που ένα από τα δύο μέρη ή και τα δύο δεν δηλώσουν στην αυριανή συνάντηση ότι αποδέχονται χωρίς επιφυλάξεις τους όρους και τα χρονοδιαγράμματα του ΟΗΕ, τότε ο κ. Αναν θα σταματήσει κάθε προσπάθειά του για λύση στο Κυπριακό και θα καταθέσει την εντολή για την αποστολή των καλών του υπηρεσιών στο Συμβούλιο Ασφαλείας.Υπενθυμίζουμε ότι αν υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, θα επαναληφθεί το σκηνικό μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στη Χάγη.

    [08] Αντιδράσεις των κομμάτων για τον ραδιοτηλεοπτικό χρόνο.

    09/02/2004 18:19:49

    Την αντίθεσή τους, δια των εκπροσώπων τους στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, εξέφρασαν σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης με την τελική κυβερνητική πρόταση που αφορά στο ραδιοτηλεοπτικό χρόνο προβολής των κινημάτων.

    Αυτό που προκύπτει από την απόφαση της κυβέρνησης είναι να δοθεί μεν επιπλέον δωρεάν ραδιοτηλεοπτικός χρόνος, αλλά κατά πολύ μειωμένος από αυτόν τον οποίο δώθηκε στις τελευταίες εκλογές.

    Συγκεκριμένα, από 43 ώρες προβολής στην εκλογική αναμέτρηση του 2000, σε 14 ώρες, οι οποίες κοστολογούνται σε 5 εκατομμύρια ευρώ έναντι 14 εκ. ευρώ.

    [09] Ευκολότερες οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

    09/02/2004 18:06:11

    Με μία υπεύθυνη δήλωση προς το συμβολαιογράφο θα μπορούν, πλέον, οι πολίτες να διεκπεραιώνουν υποθέσεις τους με την εφορία, όπως οι αγοραπωλησίες ακινήτων, αγροτικής γης και σκαφών αναψυχής.

    Η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Φωτιάδη, αναφορικά με την εφαρμογή του νόμου ο οποίος ορίζει τον τύπο και το περιεχόμενο των υπεύθυνων δηλώσεων που θα συμπληρώνουν οι φορολογούμενοι, αποσκοπεί στην μεταβίβαση ενός ακινήτου με λιγότερο χρονοβόρες διαδικασίες.

    [10] Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με ΣΕΒ.

    09/02/2004 17:48:01

    Σύμπτωση απόψεων σε θέματα τα οποία αφορούν την οικονομία και την κοινωνία διαπιστώθηκε από κοινού κατά τη σημερινή συνάντηση του νεοκλεγέντα προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Οδυσσέα Κυριακόπουλο, στα γραφεία του Συνδέσμου.

    Ο κ.Παπανδρέου έκανε λόγο για την αναγκαιότητα τομών στις σχέσεις του κράτους με τον πολίτη, αλλά και με τον επιχειρηματία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία, σημειώνοντας ότι η επιχειρηματικότητα δεν πρέπει να υπονομεύεται από την πολυνομία που έχει το ελληνικό κράτος.

    [11] Τη διάψευση των δημοσκοπήσεων εκτιμά ο Ν.Κωσταντόπουλος.

    09/02/2004 17:02:27

    ''Τα ενωτικά ψηφοδέλτια του Συνασπισμού θα έχουν αποτελέσματα, τα οποία θα είναι διαφορετικά από αυτά που οι σφυγμομετρήσεις υποστηρίζουν. Έχει επαναληφθεί αυτή η διάψευση και στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, αλλά και στις προηγούμενες εκλογές του 2000 και του 1996."

    Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΝ, Νίκου Κωνσταντόπουλου, από την Καβάλα, στις δημοσκοπήσεις που θέλουν το κόμμα του να μην επιτυγχάνει στις επερχόμενες εκλογές το απαιτούμενο ποσοστό για την είσοδο στη Βουλή.

    Παράλληλα, ο ίδιος, απέδωσε στα δύο μεγάλα κόμματα την άσκηση "νεοφιλελεύθερης πολιτικής" η οποία "υπονομεύει τα συμφέροντα των πολιτών".

    [12] Ανέλαβε και επίσημα την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Παπανδρέου.

    09/02/2004 15:09:57

    Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, παρέλαβε το μεσημέρι και επισήμως την προεδρία του ΠΑΣΟΚ απο τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο Γιώργος Παπανδρέου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη.

    "Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πιο κατάλληλος ηγέτης για να οδηγήσει τη χώρα στην πορεία που έχει να διανύσει", δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε τη χθεσινή διαδικασία της ψηφοφορίας, ως ένα πρωτόγνωρο πολιτικό γεγονός, που επικρότησαν με πανηγυρικό τρόπο οι πολίτες.

    Ο κ.Σημίτης αναφέρθηκε στο Κυπριακό με την ευκαιρία της επίσκεψης του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Αθήνα και στην αναφορά που υπάρχει για το Κυπριακό στην ιδιωτικη διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι έχει διανυθεί πολύ μεγάλη απόσταση όλα αυτά τα χρόνια, η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά αλλά η διαδρομή δεν ολοκληρώθηκε.Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης οτι ο κ. Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να υπάρξει σημαντική πρόοδος στα εθνικά μας θέματα ενώ υπογράμμισε ότι η πολιτική της απομόνωσης ανήκει στο παρελθόν.

    Απο την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε βαθιά συγκινημένος και ότι έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του, οι οποίες είναι πολύ πιο μεγάλες, μετά την εκπληκτικής μαζικότητας όπως την χαρακτήρισε συμμετοχή των πολιτών η οποία ανέδειξε και το μέγεθος των προσδοκιών τους.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το μηνυμα της χθεσινής συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία ανάληψης νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλα κομματικά σχήματα.

    Τόνισε επίσης ότι ο ίδιος θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα συνεχίσει την ανατροπή των εμποδίων στις σχέσεις κόμματος - πολίτη και ως κυβέρνηση στις σχέσεις κράτους-πολίτη.

    Αναφέρθηκε στην προσφορά του κ. Σημίτη τονίζοντας ότι το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη που θα δυναμώσουν τη δράση του κόμματος και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

    Πρώτος στόχος του κ. Παπανδρέου όπως ανέφερε ο ίδιος είναι η ενίσχυση της θέσης του ισχυρού και ενεργού πολίτη. Η συμμετοχή των πολιτών δεν εξαντλήθηκε χθες, υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Και κάλεσε τον κόσμο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης ανεξάρτητα από το πού ανήκουν, σε κοινή πορεία για νίκη στις εκλογές της 7ης Μαρτίου και αλλαγών και ανατροπών από την επομένη των εκλογών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 9 February 2004 - 21:30:18 UTC