Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίθεση σε Ελληνες στρατιώτες στο Κόσοβο
  • [02] Συζήτηση Ελλάδας-Τουρκίας- ΟΗΕ για ασφάλεια και εγγυήσεις.
  • [03] Δικαστική αστυνομία ζητούν οι Εισαγγελείς.
  • [04] ΓΣΕΕ: "Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε από κομματικές επιλογές".
  • [05] Το 2005 λειτουργεί το "Μεντιτεράνιαν Κόσμος".
  • [06] Απάντηση ΠΑΣΟΚ για τα Ολυμπιακά έργα.
  • [07] Δεν επιθυμεί γγ Θρησκευμάτων η Εκκλησία.
  • [08] Στις Βρυξέλλες ο υπ.Δικαιοσύνης για την τρομοκρατία.
  • [09] Ευ.Βενιζέλος: "Μείζονος σημασίας το Μουσείο Ακρόπολης".
  • [10] Με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ η ασφάλεια των Αγώνων
  • [11] Επίσκεψη Μ.Λιάπη στα έργα για το Τράμ
  • [12] Συνάντηση πρωθυπουργού με τη δήμαρχο Αθηναίων
  • [13] Ο Π. Αράπογλου νέος διοικητής στην ΕΤΕ
  • [14] Από το 2005 στους ΟΤΑ οι παρακρατηθέντες πόροι
  • [15] Επίσκεψη Γ.Σουφλιά σε ολυμπιακά έργα
  • [16] Βρήκε δόντι σε σοκολάτα !

  • [01] Επίθεση σε Ελληνες στρατιώτες στο Κόσοβο

    17/03/2004 22:36:08

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ελληνικό απόσπασμα των δεκαπέντε ανδρών στρατιωτικών, που έχουν αναλάβει τη φύλαξη της εκκλησίας του Αγίου Ούρου στο Ουρόσεβατς, δέχθηκε απόψε επίθεση από 1000 Αλβανούς διαδηλωτές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αλβανοί πέταξαν χειροβομβίδα εναντίον των Ελλήνων στρατιωτικών με αποτέλεσμα να καταστραφεί ένα τεθωρακισμένο όχημα VBL και να υποστεί ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο ένας υπολοχαγός. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την ασφαλή αποχώρηση των Ελλήνων στρατιωτικών από τους άνδρες του 525 μηχανοκίνητου τάγματος.

    [02] Συζήτηση Ελλάδας-Τουρκίας- ΟΗΕ για ασφάλεια και εγγυήσεις.

    17/03/2004 21:12:59

    Σε "θετική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα" πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η συνομιλία ανάμεσα στις αντιπροσωπείες της Ελλάδας, της Τουρκίας και του ΟΗΕ, αναφορικά με την ασφάλεια και τις εγγυήσεις του σχεδίου Ανάν.

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές "χρειάζεται ακόμα εντατική δουλειά για να υπάρξει κατάληξη, αν και εφόσον αυτή υπάρξει".

    Οι αντιπροσωπείες συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά την επόμενη εβδομάδα.

    [03] Δικαστική αστυνομία ζητούν οι Εισαγγελείς.

    17/03/2004 20:27:00

    Τη σύσταση δικαστικής αστυνομίας, για την αντιμετώπιση σύγχρονων μορφών εγκληματικότητας και διαφθοράς, με τη στελέχωση ειδικών (μηχανικών, φοροτεχνικών, γραφολόγων, κ.λπ.), ζητά η Ολομέλεια της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αναστάσιο Παπαληγούρα.

    [04] ΓΣΕΕ: "Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε από κομματικές επιλογές".

    17/03/2004 19:24:25

    "Είμαστε έτοιμοι και να συνεργασθούμε και να αντιπαρατεθούμε με τη νέα κυβέρνηση", δήλωσε ο πρόεδρος της απερχόμενης Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, με την εναρκτήρια ομιλία του στο 32ο συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

    "Η στάση μας και οι θέσεις μας", συμπλήρωσε ο ίδιος, "δεν θα ετεροπροσδιορίζονται από κομματικές ή άλλες επιλογές, αλλά θα οριοθετούνται από αυτόνομη στρατηγική που θα υπηρετεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα των εργαζομένων".

    Ο κ.Πολυζωγόπουλος χαρακτήρισε ως "πρώτο βήμα σε αυτή τη στρατηγική" την απεργία της 31ης Μαρτίου, η οποία "ήλθε ως απάντηση στην προκλητική πρόταση του ΣΕΒ για αυξήσεις 3,2%".

    [05] Το 2005 λειτουργεί το "Μεντιτεράνιαν Κόσμος".

    17/03/2004 19:09:29

    Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2005 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Β. Ελλάδας, ''Mediterranean Cosmos'', στη Θεσσαλονίκη, μια επένδυση της τάξης άνω των 100 εκατ. ευρώ.

    [06] Απάντηση ΠΑΣΟΚ για τα Ολυμπιακά έργα.

    17/03/2004 18:45:42

    "Τα Ολυμπιακά έργα είναι μέσα στα χρονοδιαγράμματα και τα όσα βγαίνουν προς τα έξω μειώνουν την αξιοπιστία της χώρας μας στο διεθνή χώρο", τονίστηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν σήμερα ο τέως υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, η τέως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, ο τέως υφυπουργός Ολυμπιακών έργων, Νάσος Αλευράς και ο τέως γγ Ολυμπιακών Αγώνων, Κώστας Καρτάλης.

    Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται ύστερα από τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης, τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες αμφισβητείται η επιτυχία της έως τώρα προετοιμασίας των Ολυμπιακών έργων.

    [07] Δεν επιθυμεί γγ Θρησκευμάτων η Εκκλησία.

    17/03/2004 18:29:41

    Την παράκληση της Εκκλησίας να μη τοποθετηθεί γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων εξέφρασε σήμερα ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος, Θεόκλητος, τονίζοντας ότι "κατά το παρελθόν παρατηρήθηκαν αγκυλώσεις, δεν υπήρχαν, όμως, προβλήματα με τα πρόσωπα".

    Στο μεταξύ, μεθαύριο, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μαριέττα Γιαννάκου, θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, Χριστόδουλο.

    [08] Στις Βρυξέλλες ο υπ.Δικαιοσύνης για την τρομοκρατία.

    17/03/2004 18:01:08

    Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής έκτακτης συνόδου υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στην οποία φυσικά θα συμμετάσχει και ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσιος Παπαληγούρας.

    [09] Ευ.Βενιζέλος: "Μείζονος σημασίας το Μουσείο Ακρόπολης".

    17/03/2004 17:53:41

    "Η κατασκευή του μουσείου μπορεί να είναι σύντομα ένα απτό, συντριπτικό επιχείρημα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα", δήλωσε σήμερα ο τέως υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθύνοντας έκκληση στον πρωθυπουργό και νυν υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Καραμανλή, να στρέψει το ενδιαφέρον του στο Μουσείο της Ακρόπολης.

    [10] Με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ η ασφάλεια των Αγώνων

    17/03/2004 16:31:27

    To Συμβούλιο των Μονίμων Αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ που συνεδρίασε σήμερα στις Βρυξέλλες ενέκρινε ομόφωνα το ελληνικό αίτημα για συνδρομή της Συμμαχίας στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

    Οπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, ο Ολλανδός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιάαπ ντε Χόουπ Σέφερ έθεσε υπόψη του Συμβουλίου το ελληνικό αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση σε «απόλυτα θετική ατμόσφαιρα.

    Υπενθμίζεται ότι το ελληνικό αίτημα αφορά την κάλυψη του εθνικού εναέριου χώρου από συμμαχικά ιπτάμενα ραντάρ Αwacs, την κάλυψη του θαλάσσιου χώρου από νατοϊκά πλοία και την πλήρη ετοιμότητα του τάγματος βιοχημικού πολέμου που σταθμεύει στην Τσεχία να επέμβει εάν ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές.

    [11] Επίσκεψη Μ.Λιάπη στα έργα για το Τράμ

    17/03/2004 15:45:12

    Σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του τραμ της Αθήνας, το οποίο εντάσσεται στις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας μας για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, διαπίστωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος επιθεώρησε το μεσημέρι τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε όλο το μήκος της διαδρομής από το Ζάππειο μέχρι και το αμαξοστάσιο στην περιοχή του Ελληνικού.

    Ο κ. Λιάπης εντόπισε τα σημαντικότερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τη σήμανση, αλλά και την παράδοση των συρμών, από την κατασκευάστρια ιταλική εταιρία, ενώ άφησε να εννοηθεί πως είχε άλλη ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου.

    Ο υπουργός, παρά το γεγονός ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία του έργου, τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδοθεί στην ώρα του, σημειώνοντας παράλληλα, ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται εντατική δουλειά, με διπλοβάρδια και τριπλοβάρδια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Αύριο ο κ. Λιάπης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ολυμπιακά έργα, που αφορούν το υπουργείο του, θα επιθεωρήσει το έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, από τον κόμβο του Μενιδίου μέχρι και το αεροδρόμιο.

    [12] Συνάντηση πρωθυπουργού με τη δήμαρχο Αθηναίων

    17/03/2004 15:24:33

    Με τη δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιαννη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για την ολυμπιακή προετοιμασία.

    Η δήμαρχος Αθηναίων τόνισε οτι επείγει η κατασκευή του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων σημειώνοντας οτι για να είναι καθαρή η Αθήνα πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες προδιαγραφές.

    Σε ο,τι αφορά την προετοιμασία των έργων η δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε οτι υπάρχουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια γι' αυτό χρειάζεται γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις και εξαιρετικός συντονισμός για να μην απογοητευθούν οι Ελληνες που έχουν επενδύσει πολλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Σε ό,τι αφορά τα έργα που αφορούν το δήμο Αθηναίων ανέφερε οτι όλα θα ολοκληρωθούν με βαση τα χρονοδιάγραμματα που έχουν γίνει (ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων, έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ στην πόλη) ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου στις οποίες επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων είπε ''αντιλαμβάνομαι οτι ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να πεί κάτι γιατί άλλαξε η κυβέρνηση, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες χρειάζονται τη συνεργασία όλων, είναι λάθος η αντίληψη να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε διαφορές. Πρέπει να εργαστούμε όλοι για να πετύχουμε''.

    [Φώτο-728937]

    [13] Ο Π. Αράπογλου νέος διοικητής στην ΕΤΕ

    17/03/2004 15:24:08

    Νέος διοικητής της Εθνικής Τράπεζας ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Αράπογλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ. Ο κ. Αράπογλου, τον οποίο είχε προτείνει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, είναι γενικός διευθυντής της Citibank στο Λονδίνο και είχε διατελέσει επικεφαλής της Ιονικής Τράπεζας κατά την περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφάσισε να ζητήσει την παραίτηση της διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας και μετά από συνεννοήσεις που θα γίνουν με το μέτοχο μειοψηφίας (τη γαλλική τράπεζα Credit Agricole), θα ανακοινωθεί ο νέος διοικητής της. Για τη θέση της Εθνικής ή της Εμπορικής Τράπεζας ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε χθες πως είχε προτείνει τον καθηγητή κ. Γ.Προβόπουλο.

    [14] Από το 2005 στους ΟΤΑ οι παρακρατηθέντες πόροι

    17/03/2004 15:17:39

    Για τη σταδιακή απόδοση από το 2005 των παρακρατηθέντων πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση που ανέρχονται στα 4 τρισ. 250 εκ.δρχ. για το διάστημα από το 1997 μέχρι σήμερα, δεσμεύτηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλος στη συνάντησή του με το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ. Ο υπουργός τόνισε πως από το 1997 και μετά ''αρχίζει μια πορεία που θα την χαρακτήριζα πορεία κατάρρευσης σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις του κράτους απέναντι στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, σε ό,τι αφορά τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους) και το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων''. Αυτη η κατάρρευση, συνέχισε ο υπουργός κορυφώνεται το 2000, και το χρέος του δημοσίου απέναντι στους ΟΤΑ παίρνει τη μορφή ''της καθαρής υπεξαίρεσης''.

    Ο κ.Παυλόπουλος ζήτησε προτάσεις της ΚΕΔΚΕ για τα θεσμικά προβλήματα της ΤΑ το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, ώστε να συζητηθούν και να περιληφθούν σε νομοσχέδιο του υπουργείου.

    Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Π.Κουκουλόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τον κίνδυνο να ''βρεθούν στον αέρα'' οι 30.000 εργαζόμενοι στα ΚΕΠ καθώς και οι σχολικοί φύλακες, οι σχολικοί τροχονόμοι, η Δημοτική Αστυνομία και καθώς η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση λήγει στις 30 Ιουνίου και ζήτησε να ληφθεί ένα άμεσο σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος.

    [15] Επίσκεψη Γ.Σουφλιά σε ολυμπιακά έργα

    17/03/2004 14:36:01

    Πρόσθετες πιστώσεις για πράσινο και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου γύρω από τα ολυμπιακά εργα του Ελληνικού θα ζητήσει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Παράλληλα, θα ζητήσει τον συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται με τον περιβάλλοντα χώρο του Ελληνικού (το Δήμο Αλίμου,την Πολεμική Αεροπορία, εταιρία τραμ κλπ) ώστε να διαμορφωθεί καλύτερα ο χώρος και να γίνει πιο όμορφος.

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ που επισκέφθηκε το πρωί τα ολυμπιακά έργα στο Ελληνικό δήλωσε οτι,όπως τον διαβεβαίωσαν οι κατασκευαστές,τα επτά έργα που βρίσκονται εκεί θα είναι έτοιμα στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου,ενώ ορισμένα εξ αυτών είναι ήδη έτοιμα.

    Αυτη τη στιγμή απομένει η ολοκλήρωση του γηπέδου μπάσκετμπολ, της ξιφασκίας και του σλάλομ.

    Αυτό που διαπίστωσε ο κ.Σουφλιάς,όπως είπε,είναι οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον περιβάλλοντα χώρο (απομάκρυνση μπάζων, δεντοφυτεύσεις κλπ) και γι αυτό θα κάνει οτι απαιτείται για να προχωρήσει και το θέμα αυτό.Επίσης,δήλωσε οτι η ΕΥΔΑΠ θα φροντίσει και για το πότισμα του πράσινου και της δεντροφύτευσης ενώ,όπως ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες,μια προσπάθεια που έγινε για άντληση νερού από γεωτρήσεις είχε ισχνά αποτελέσματα.

    Σε ερώτηση σχετικά με δηλώσεις της προκατόχου του Βάσως Παπανδρέου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο κ.Σουφλιάς απάντησε οτι ''εγώ λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.Οπου υπάρχουν έργα που είναι προχωρημένα εγώ λέω πως είναι προχωρημένα,όπως συμβαίνει εδώ στο Ελληνικό, ενώ όπου υπάρχουν καθυστερήσεις,όπως στη μαραθώνια διαδρομή εγώ λέω οτι υπάρχουν καθυστερήσεις''.Και πρόσθεσε ότι ''εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το παρελθόν,με ενδιαφέρει το μέλλον. Είναι πολλά τα προβλήματα και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά''.

    Αν απαντούσα έτσι όπως μίλησε στις προχθεσινές της δηλώσεις η κυρία Παπανδρέου θα έπρεπε να ήμουν πολύ σκληρός,συμπλήρωσε ο κ. Σουφλιάς. Στην Μαραθώνια διαδρομή υπάρχει καθυστέρηση.Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ δεν αποκρύπτω την αλήθεια.Αυτό έκανε η κυρία Παπανδρέου με δηλώσεις αμετροέπειας.Εγώ δεν θα ασχοληθώ με το παρελθόν,είπε.

    Σουφλιάς για διοικητές οργανισμών Ο κάθε υπουργός κάνει εισηγήσεις για πρόσωπα. Αυτό έκανα και εγώ. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι αποφάσεις του πρωθυπουργού.

    Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς σε ερώτηση αν υπάρχει διάσταση απόψεων του ιδίου με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη ως προς τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις μεγάλες τράπεζες και τους οργανισμούς.-

    [Φώτο-728863]

    [16] Βρήκε δόντι σε σοκολάτα !

    17/03/2004 14:35:48

    Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας Ηρακλειώτης δικηγόρος ο οποίος μέσα σε μια σοκολάτα βρήκε ένα ανθρώπινο δόντι!

    Πρόκειται για τον Γιάννη Τζεβαμπινά ο οποίος με μια παρέα δικηγόρων πήραν μια σοκολάτα και την μοιράσθηκαν.Όμως στο κομμάτι που πήρε ο ίδιος,όπως το έτρωγε διαπίστωσε κάτι διαφορετικό από?αμύγδαλο και με έκπληξη διαπίστωσε ότι επρόκειτο για δόντι!

    Ενημέρωσε την σοκολατοβιομηχανία η οποία δεν έδωσε την παραμικρή σημασία και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον ΕΦΕΤ,που έστειλε δείγμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,από όπου, σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στο τμήμα Οδοντιατρικής επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για δόντι ηλικιωμένου ανθρώπου.

    Ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά της σοκολατοβιομηχανίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 17 March 2004 - 21:30:31 UTC