Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-03-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

CONTENTS

  • [01] Καραμανλής:Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
  • [02] Σήμερα η συνάντηση Μολυβιάτη με Κοντολίζα Ράις στις ΗΠΑ
  • [03] Συνεδρίαση πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
  • [04] Καραμανλής:Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
  • [05] Πολύνεκρη έκρηξη σε διυλιστήριο της BP στο Τέξας.
  • [06] Μέτρα της τροχαίας για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενόψει τριημέρου.

  • [01] Καραμανλής:Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

    Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διήμερης συνόδου κορυφής της ΕΕ και των επαφών που είχε στις Βρυξέλλες παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, στην οποία διεμήνυσε την σταθερή απόφαση της κυβέρνησής του να συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι είναι σε εξέλιξη ο διάλογος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον βασικό μέτοχο στη διάρκεια της οποίας θα προβάλλουμε, όπως είπε, τις θέσεις της κυβέρνησης η οποία θα υπερασπισθεί το Σύνταγμα.

    Στο μεταξύ, δόθηκε αργά χθες το απόγευμα στη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες η προειδοποιητική επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τη χώρα μας για το θέμα του βασικού μετόχου

    Αναφερόμενος στην οικονομία ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπει πολιτικά παιχνίδια ή αστεϊσμούς η σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, τονίζοντας ότι η ελληνική οικονομία οδηγήθηκε σε αυτή τη θέση από κακούς χειρισμούς μιας μακράς σειράς ετών. Τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά, είναι σε κακή κατάσταση και γι' αυτό υπάρχει ένας διαρκής προβληματισμός για την αναζήτηση των τρόπων που θα βοηθήσουν να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι σε δύο χρόνια η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει ώστε η ελληνική οικονομία να έχει ξεπεράσει τα σημερινά αυτά προβλήματα.

    Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε και στο οικονομικό περιεχόμενο της συνόδου Κορυφής, δηλαδή στη συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του Συμφώνου Σταθερότητας και την αξιολόγηση της στρατηγικής της Λισαβόνας.

    Ο κ.Καραμανλής τόνισε πως «η Ελλάδα χαιρετίζει τη συμφωνία για το Σύμφωνο Σταθερότητας, η οποία είναι πολύ θετική για την ΕΕ (καθώς αποκαθιστά την αξιοπιστία του Συμφώνου, αλλά επίσης το καθιστά πιο ευέλικτο άρα πιό υποβοηθητικό στην οικονομική ανάπτυξη) αλλά και για την Ελλάδα, δεδομένου ότι καταφέραμε να συμπεριληφθούν οι ελληνικές θέσεις - δηλαδή η επέκταση του χρόνου προσαρμογής, η αναθεώρηση δαπανών για επενδύσεις υποδομής και η συμμετοχή των εθνικών Κοινοβουλίων».

    Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της Λισαβόνας, επεσήμανε ότι αυτή έχει διανύσει το ήμισυ της διαδρομής της, έχει πετύχει κάποια βήματα προόδου αλλά «ο απολογισμός είναι μέτριος». Επί του θέματος πάντως οι 25 συμφώνησαν στην ανάγκη επανενεργοποίησης της στρατηγικής κι επανιεράρχησης των προτεραιοτήτων.

    Ο κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον Tούρκο ομόλογό του Ρ.Ερντογάν, σημείωσε ότι «οι δύο χώρες βρίσκονται σε ανοιχτό και διαρκή δίαυλο επικοινωνίας» και χαρακτήρισε «λανθασμένη την αντίληψη που αναζητά έναν απολογισμό από κάθε συνάντηση».Επανέλαβε ότι η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και υπογράμμισε ότι αυτή η θέση τίθεται υπό τον όρο της «πλήρους εκπλήρωσης των αυστηρών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Τουρκία. Συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης να υπογράψει το Πρωτόκολλο της ΄Αγκυρας πριν από τις 3 Οκτωβρίου».Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση σχετική με το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων, ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο ίδιος το έθεσε στον Tούρκο συνομιλητή του εκφράζοντας την «πεποίθηση ότι λαμβάνεται υπόψιν».

    Τέλος, ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το γεγονός ότι προχθές στο Βερολίνο, ο Γερμανός καγκελάριος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρατήρησε ότι δεν του ήταν καθόλου ευχάριστο.

    Παράλληλα ο κ.Καραμανλής επεσήμανε ότι «από λάθη, παραλείψεις, αστοχίες κυρίως της ελληνικής πλευράς επί σειρά ετών, η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών συνομιλητών μας κάνει χρήση αυτής της ονομασίας».Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η κυβερνητική πολιτική κατατείνει στην αναζήτηση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης.

    [02] Σήμερα η συνάντηση Μολυβιάτη με Κοντολίζα Ράις στις ΗΠΑ

    Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης όπου θα έχει επαφές με αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπους. Στη συνομιλίες θα συζητηθούν η διμερή συνεργασία, περιφερειακά και διεθνή θέματα όπως η κατάσταση στα Βαλκάνια, το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, οι διατλαντικές σχέσεις, καθώς και η ειρηνευτική διαδικασία και ο εκδημοκρατισμός στη Μέση Ανατολή.

    Ο κ. Μολυβιάτης θα παραμείνει στην αμερικανική πρωτεύουσα και στη Νέα Υόρκη από 23 έως 28 Μαρτίου. Θα έχει συνομιλίες με την ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, καθώς και με τον γενικό γραμματέα ΟΗΕ Κόφι Ανάν. Θα εκπροσωπήσει επίσης την ελληνική κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

    Σήμερα, στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την Αμερικανίδα ομόλογό του Κοντολίζα Ράις και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο όπου θα συζητήσει με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Μπους, Στίβεν Χάντλεϊ (12 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας). Μετά τις επαφές του στην Ουάσιγκτον ο Υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου την Παρασκευή 25 Μαρτίου, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία και δεξίωση για την Εθνική Εορτή.

    Τη Δευτέρα, 28 Mαρτίου, ο κ. Μολυβιάτης θα συναντηθεί το πρωί στη Νέα Υόρκη με τον γενικό γραμματέα ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, με τον οποίο θα συζητήσει θέματα που απασχολούν τον διεθνή οργανισμό, καθώς η Ελλάδα συμμετέχει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την διετία 2005-2006.

    Μετά τη συνάντησή του με τον γγ του ΟΗΕ, ο Υπουργός Εξωτερικών θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να παραστεί ως προσκεκλημένος του Προέδρου Μπους σε ειδική τελετή στο Λευκό Οίκο, όπου θα τιμηθεί η επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

    Σήμερα, μετά την συνάντησή του με την κα Ράις, ο κ. Μολυβιάτης θα δώσει συνέντευξη στο CNN International (11:10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας).

    [03] Συνεδρίαση πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

    Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή τετράωρη πρώτη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην οποία, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, διάχυτο ήταν το κλίμα του ενδεχομένου να προσφύγει η κυβέρνηση σε πρόωρες εκλογές.

    Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του κινήματος Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε ότι "βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν οι εξελίξεις που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες μας θλίβουν, όπως θλίβουν και κάθε Ελληνα πολίτη".

    Ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε αν προβλέπει πρόωρες εκλογές απάντησε ότι ο ίδιος δεν μίλησε για πρόωρες εκλογές, αλλά για αναξιοπιστία, αντιφατικότητα και τραγικά λάθη της κυβέρνησης.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτές τις ημέρες αναδείχθηκε η αντιφατική πολιτική της κυβέρνησης και του κ. Καραμανλή, καθώς και οι μικροκομματικές παγίδες που έστησε η Νέα Δημοκρατία και οι οποίες γυρίζουν μπούμερανγκ κατά της Ελλάδας.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι αυτή η πολιτική της κυβέρνησης θα έχει μεγάλο κόστος για την οικονομία, το οποίο θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός και προέβλεψε νέα μέτρα, νέα ανεργία και φτώχεια. Ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας και συνέπειας.

    Η συζήτηση στο πολιτικό συμβούλιο, όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, αφορούσε και στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ μέσα στο διαμορφούμενο κλίμα. Ο πρόεδρος του Κινήματος δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, ωστόσο, όπως ανέφεραν μέλη του συμβουλίου εξερχόμενα από τη συνεδρίαση η ολοκλήρωση της οργανωτικής συγκρότησης του Κινήματος, η οποία επίσης συζητήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης, συσχετίστηκε με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και γι' αυτό, όπως ανέφεραν, επισπεύδονται οι σχετικές διαδικασίες.

    Σύμφωνα με εισήγηση, την οποία παρουσίασε η γραμματέας του εθνικού συμβουλίου Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν συγκροτηθεί όλα τα ενδιάμεσα όργανα, καθώς και οι δημοτικές οργανώσεις με στόχο το ΠΑΣΟΚ να είναι σε πλήρη διάταξη μάχης από τις αρχές Ιουνίου.

    [04] Καραμανλής:Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

    Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διήμερης συνόδου κορυφής της ΕΕ και των επαφών που είχε στις Βρυξέλλες παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, στην οποία διεμήνυσε την σταθερή απόφαση της κυβέρνησής του να συνεχίσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι είναι σε εξέλιξη ο διάλογος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον βασικό μέτοχο στη διάρκεια της οποίας θα προβάλλουμε, όπως είπε, τις θέσεις της κυβέρνησης η οποία θα υπερασπισθεί το Σύνταγμα.

    Στο μεταξύ, δόθηκε αργά χθες το απόγευμα στη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες η προειδοποιητική επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τη χώρα μας για το θέμα του βασικού μετόχου

    Αναφερόμενος στην οικονομία ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπει πολιτικά παιχνίδια ή αστεϊσμούς η σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, τονίζοντας ότι η ελληνική οικονομία οδηγήθηκε σε αυτή τη θέση από κακούς χειρισμούς μιας μακράς σειράς ετών. Τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά, είναι σε κακή κατάσταση και γι' αυτό υπάρχει ένας διαρκής προβληματισμός για την αναζήτηση των τρόπων που θα βοηθήσουν να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι σε δύο χρόνια η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει ώστε η ελληνική οικονομία να έχει ξεπεράσει τα σημερινά αυτά προβλήματα.

    Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε και στο οικονομικό περιεχόμενο της συνόδου Κορυφής, δηλαδή στη συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του Συμφώνου Σταθερότητας και την αξιολόγηση της στρατηγικής της Λισαβόνας.

    Ο κ.Καραμανλής τόνισε πως «η Ελλάδα χαιρετίζει τη συμφωνία για το Σύμφωνο Σταθερότητας, η οποία είναι πολύ θετική για την ΕΕ (καθώς αποκαθιστά την αξιοπιστία του Συμφώνου, αλλά επίσης το καθιστά πιο ευέλικτο άρα πιό υποβοηθητικό στην οικονομική ανάπτυξη) αλλά και για την Ελλάδα, δεδομένου ότι καταφέραμε να συμπεριληφθούν οι ελληνικές θέσεις - δηλαδή η επέκταση του χρόνου προσαρμογής, η αναθεώρηση δαπανών για επενδύσεις υποδομής και η συμμετοχή των εθνικών Κοινοβουλίων».

    Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της Λισαβόνας, επεσήμανε ότι αυτή έχει διανύσει το ήμισυ της διαδρομής της, έχει πετύχει κάποια βήματα προόδου αλλά «ο απολογισμός είναι μέτριος». Επί του θέματος πάντως οι 25 συμφώνησαν στην ανάγκη επανενεργοποίησης της στρατηγικής κι επανιεράρχησης των προτεραιοτήτων.

    Ο κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον Tούρκο ομόλογό του Ρ.Ερντογάν, σημείωσε ότι «οι δύο χώρες βρίσκονται σε ανοιχτό και διαρκή δίαυλο επικοινωνίας» και χαρακτήρισε «λανθασμένη την αντίληψη που αναζητά έναν απολογισμό από κάθε συνάντηση».Επανέλαβε ότι η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και υπογράμμισε ότι αυτή η θέση τίθεται υπό τον όρο της «πλήρους εκπλήρωσης των αυστηρών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Τουρκία. Συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης να υπογράψει το Πρωτόκολλο της ΄Αγκυρας πριν από τις 3 Οκτωβρίου».Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση σχετική με το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων, ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο ίδιος το έθεσε στον Tούρκο συνομιλητή του εκφράζοντας την «πεποίθηση ότι λαμβάνεται υπόψιν».

    Τέλος, ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το γεγονός ότι προχθές στο Βερολίνο, ο Γερμανός καγκελάριος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρατήρησε ότι δεν του ήταν καθόλου ευχάριστο.

    Παράλληλα ο κ.Καραμανλής επεσήμανε ότι «από λάθη, παραλείψεις, αστοχίες κυρίως της ελληνικής πλευράς επί σειρά ετών, η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών συνομιλητών μας κάνει χρήση αυτής της ονομασίας».Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η κυβερνητική πολιτική κατατείνει στην αναζήτηση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης.

    [05] Πολύνεκρη έκρηξη σε διυλιστήριο της BP στο Τέξας.

    Εντονες πιέσεις στην αγορά πετρελαίου πυροδοτεί η τρομακτική έκρηξη στο διϋλιστήριο της BP στα περίχωρα του Χιούστον στο Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 14 άνθρωποι και άλλοι 100 τραυματίστηκαν.

    Το διϋλιστήριο, το τρίτο μεγαλύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει το 3% των καυσίμων που καταναλώνονται στη χώρα και το 30% της συνολικής παραγωγής της BP στις ΗΠΑ. Η είδηση για την έκρηξη προκάλεσε αυξήσεις στις τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης. Το αμερικανικό αργό που έκλεισε χθες στα 53,81 δολάρια στη Νέα Υόρκη τις πρώτες πρωινές ώρες είχε αυξηθεί στα 54,07 δολάρια. Οι τιμές της βενζίνης στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ- στα 1,60 δολάρια το γαλόνι-καθώς εκφράστηκαν φόβοι για προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς.

    "Προς το παρόν, οι νεκροί ανέρχονται σε 14", δήλωσε ο Νταν Πάρους διευθυντικό στέλεχος του τεράστιου διϋλιστηρίου, οι εγκαταστάσεις του οποίου καταλαμβάνουν περίπου 5.000 στρέμματα.

    Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης. "Δεν είχαμε το χρόνο να διεξάγουμε έρευνες για τα αίτια της έκρηξης και δεν θα κάνω υποθέσεις. Αλλά προς το παρόν, το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης δεν αποτελεί βασική μας ανησυχία" πρόσθεσε.

    Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 22.20 (ώρα Ελλάδος) χθες το βράδυ και τρεις ώρες αργότερα είχε τεθεί υπό έλεγχο επιτρέποντας στα συνεργεία διάσωσης να απομακρύνουν νεκρούς και τραυματίες. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και έγινε αισθητή σε απόσταση 8 χιλιομέτρων

    [06] Μέτρα της τροχαίας για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενόψει τριημέρου.

    Απαγορεύεται σήμερα και την Κυριακή η κίνηση των φορτηγών στους εθνικούς δρόμους για τη διευκόλυνση των εκδρομέων που θα φύγουν για την επαρχία με την ευκαιρία του τριημέρου της 25ης Μαρτίου και του Σαββατοκύριακου.

    Συγκεκριμένα,σήμερα θα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και την Κυριακή στο ρεύμα εισόδου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ.

    Παράλληλα, η Τροχαία έχει προγραμματίσει μέτρα για όλο το τριήμερο τόσο στους εθνικούς δρόμους όσο και στην Αθήνα για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων.

    Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία Αττικής, θα συγκροτούνται σε καθημερινή βάση, μέρα και νύχτα, συνεργεία για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων κυρίως υπερβολικής ταχύτητας,επικίνδυνους ελιγμούς, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβίαση σηματοδοτών, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους, καθώς και για τον έλεγχο φορτηγών αυτοκινήτων τα οποία θα ακινητοποιούνται όταν διαπιστώνεται ότι κινούνται επικίνδυνα.

    Επίσης,θα υπάρχουν συνεργεία για αλκοτέστ εντός και εκτός πόλης.

    Γι' αυτό συνιστάται στους οδηγούς να μην οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, να οδηγούν με σύνεση και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τους κανόνες ασφαλείας.-


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 26 March 2005 - 0:11:41 UTC