Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-05-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή
  • [02] Απεργούν οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές
  • [03] Συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
  • [04] Ανησυχία στους κόλπους της ΕΕ μετά το όχι της Γαλλίας για το Ευρωσύνταγμα
  • [05] Συνεδρίαση κυβερνητικής επιτροπής
  • [06] Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν
  • [07] Διευκρινίσεις ΟΤΕ για τη συμφωνία εθελουσίας εξόδου

  • [01] Συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή

    Συνεδριάζει σήμερα το πρωί η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού με αντικείμενο τη σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Εν τω μεταξύ, στην χθεσινή συνάντηση του Κ.Καραμανλή με τον υπουργό Οικονομίας, Γ.Αλογοσκούφη στο Μαξίμου συζητήθηκαν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Ο υπουργός σε δηλώσεις του τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η ρύθμιση για το ασφαλιστικό των τραπεζών, που θα αφορά την Αγροτική και την Εμπορική. Επίσης, οι τραπεζοϋπάλληλοι εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για τις 7 και 8 Ιουνίου για το θέμα του ασφαλιστικού.

    [02] Απεργούν οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές

    Κινητοποιήσεις εξήγγειλαν από σήμερα οι πανεπιστημιακοί καθηγητές καθώς και οι φοιτητές που διαφωνούν με την αξιολόγηση των ιδρυμάτων. Οι Πανεπιστημιακοί πραγματοποιούν από σήμερα τριήμερη απεργία, ενώ οι φοιτητές θα προχωρήσουν το πρωί στο κλείσιμο κεντρικών δρόμων της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Σόλωνος στο ύψος της Νομικής, στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Παντείου και στην Καβάλας στα ΤΕΙ.

    [03] Συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

    Συνεδριάζει σήμερα το πρωί το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου. Εν τω μεταξύ, από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε για συντηρητικές απόψεις που καλλιεργούν την ανασφάλεια, τη μιζέρια, την απαισιοδοξία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης σε έναν κόσμο που αλλάζει και που καταλήγουν σε αντιδραστικές και αντιλαϊκές λύσεις.

    [04] Ανησυχία στους κόλπους της ΕΕ μετά το όχι της Γαλλίας για το Ευρωσύνταγμα

    Διάχυτη είναι η ανησυχία στους κόλπους της ΕΕ μετά την απόρριψη του Ευρωσυντάγματος στο δημοψήφισμα στη Γαλλία. Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπορν, του οποίου η χώρα ασκεί την προεδρία της ΕΕ το τρέχον εξάμηνο, απηύθυνε έκκληση για ψυχραιμία."Είναι μια θλιβερή ημέρα. Δεν μπορώ να χαίρομαι όταν χαίρεται ο αρχηγός του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Λεπέν" . Η Ευρώπη βιώνει μία "δύσκολη στιγμή" εκτίμησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ. Ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Μισέλ Μπαρνιέ, απέκλεισε κατηγορηματικά μια επαναδιαπραγμάτευση σε σύντομο διάστημα του ευρωπαϊκού Συντάγματος.

    Χθες ο πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ είχε συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες καθώς και με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι "η Γαλλία ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της σε ευρωπαϊκό εποικοδομητικό πνεύμα".

    Στο μεταξύ η άρνηση των Γάλλων στο ευρωπαϊκό Σύνταγμα εξασθένησε ακόμα περισσότερο το στρατόπεδο του "ναι" στην Ολλανδία και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το "όχι" θα επικρατήσει με ποσοστό που θα φτάσει το 59% στο δημοψήφισμα που θα γίνει αύριο . Επίσης ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, Χόρχε Σαμπάιο δήλωσε ότι μετά το γαλλικό αποτέλεσμα, θα διεξαχθεί στη χώρα του ένας δημόσιος διάλογος για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση.

    [05] Συνεδρίαση κυβερνητικής επιτροπής

    Το νομοσχέδιο για τις συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα για έργα υποδομών και υπηρεσίες ύψους μέχρι 200 εκατ. ευρώ συζήτησε η Κυβερνητική Επιτροπή υπό τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

    Με το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης δίνεται η δυνατότητα για συμπράξεις μεταξύ ιδιωτών και δημοσίου με στόχο, όπως τόνισε ο κ. Αλογοσκούφης, καλύτερη ποιότητα έργων και υπηρεσιών και προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα πλαίσιο που ισχύει εδώ και χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Είναι ο τρίτος άξονας, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, για την ενίσχυση της ανάπτυξης και των επενδύσεων μετα τη φορολογική μεταρρύθμιση και το επενδυτικό νομοσχέδιο.

    Ο υπουργός Οικονομίας θα δώσει αργότερα στη δημοσιότητα το συνολικό πλαίσιο ενώ υπογράμμισε ότι θα συσταθεί διϋπουργική Επιτροπή η οποία θα αποφασίσει ποια έργα και ποιες υπηρεσίες θα μπορούν γίνουν με συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας τόνισε πως αποτελεί μια σοβαρή διαρθρωτική παρέμβαση που μαζί με το νόμο για τις αναθέσεις των δημοσίων έργων, για τις μελέτες των δημοσίων έργων , το νόμο για τον ανταγωνισμό που συζητείται ήδη στη Βουλή και την καθιέρωση εθνικού ωραρίου για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων καθώς και την συμφωνία στον ΟΤΕ δημιουργούν το πλαίσιο για μια νέα πορεία της χώρας στην ανάπτυξη και σε μια νέα εποχή.

    Ο υπουργός Οικονομίας απαντώντας σε ερώτηση για τη συμφωνία στον ΟΤΕ τόνισε ότι είναι προς όφελος του Οργανισμού και της οικονομίας και σημείωσε πως το κράτος βοηθάει σε αυτή την περίπτωση και στηρίζει το ταμείο των υπαλλήλων του ΟΤΕ όπως έχει υποχρέωση από το 2000 με μικρότερο ποσό από ότι στο παρελθόν.

    Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό των τραπεζών ο κ. Αλογοσκούφης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει σε ρύθμιση για την Εμπορική και την Αγροτική αν δεν υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται και οι οποίες όπως είπε βρίσκονται σε λεπτή φάση.

    Κάλεσμα Καραμανλή για ξένες επενδύσεις.

    Νέα εθνική υπόθεση χαρακτήρισε την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την ανάπτυξη της χώρας ο πρωθυπουργός σε χαιρετισμό του προς ομογενείς δημοσιογράφους με τους οποίους συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν από το παρελθόν και πρόσθεσε "γνωρίζετε ότι εφαρμόζουμε μια νέα οικονομική πολιτική που θεραπεύει τις πληγές του χθες και θέτει στέρεες βάσεις για μια καινούργια καλύτερη προοπτική, για ανάπτυξη, για αύξηση της παραγωγικής βάσης, για αύξηση της απασχόλησης. Σας ζητώ να συνδράμετε με όλες σας τις δυνάμεις όπως πολύ επιτυχημένα το κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν και στη νέα αυτή εθνική υπόθεση και να μεταδώσετε παντού το μήνυμα ότι στην Ελλάδα κάθε μέρα που περνά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για να αποδώσουν οι ξένες επενδύσεις.Τα οφέλη που θα προκύψουν αφορούν όλους τους Ελληνες , αφορούν τον οικουμενικό ελληνισμό".

    Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε τους ομογενείς δημοσιογράφους για τη συμβολή τους σχετικά με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και σημείωσε "μια χώρα όπως η Ελλάδα που φιλοδοξεί να είναι στη διεθνή πρωτοπορεία που βάζει συνεχώς και πιο ψηλά τον πήχυ των προσπαθειών της που δεν επαναπαύεται βρίσκεται πάντα αντιμέτωπη με νέα και μεγάλα διακυβεύματα.

    Σήμερα η Ελλάδα με την ίδια πάντα πίστη , με την ίδια αυτοπεποίθηση ακολουθεί ένα δρόμο γεμάτο με νέες προκλήσεις. Τώρα οφείλουμε με την ίδια αποφασιστικότητα με την ίδια συλλογικότητα να κεφαλαιοποιήσουμε τα κέρδη που αποκομίσαμε στο περυσινό σπουδαίο ελληνικό καλοκαίρι. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική διατηρήσιμη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας".

    Ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως οι ομογενεις δημοσιογράφοι είχαν ενημερώσει αςντικειμενικά και τεκμηριωμένα για τις δυνατότητες της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ολόκληρου του κόσμου και να απαντήσει στη σκληρή και καμιά φορά κακόβουλη κριτική που μιλούσε για μια επερχόμενη ελληνική τραγωδία.

    "Ολοι μαζί τα καταφέραμε και τα καταφέραμε πολύ καλά", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα περί αδράνειας της κυβέρνησής του είπε "καθήστε και μετρήστε τις νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουμε προωθήσει όλο αυτό το διάστημα. Εχει γίνει τρομακτική δουλειά σε ένα χρόνο. Τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα , είμαι πολύ ευχαριστημένος".

    Σε άλλη ερώτηση για το θέμα του "βασικού μετόχου", ο πρωθυπουργός είπε "αναζητούμε κοινό τόπο με την ΕΕ και είμαι βέβαιος ότι θα τον βρούμε, η διαφάνεια υπηρετεί την ανάπτυξη και ο νόμος αυτός βοηθά τη διαφάνεια".

    [06] Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ όρισε σήμερα τον στενό του συνεργάτη, διπλωμάτη καριέρας, αριστοκράτη και μερικές φορές ποιητή Ντομινίκ ντε Βιλπέν, 51 ετών, στην πρωθυπουργία, σε αντικατάσταση του Ζαν-Πιερ Ραφαρέν, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του δύο ημέρες μετά τη νίκη του "όχι" στο δημοψήφισμα για το ευρωπαϊκό σύνταγμα.

    Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, τη θέση του υπουργού Εσωτερικών του νέου κυβερνητικού σχήματος θα καταλάβει ο πρόεδρος της κυβερνώσας Ένωσης για ένα Λαϊκό Κίνημα Νικολά Σαρκοζί.

    Ο Ζαν-Πιερ Ραφαρέν ολοκλήρωσε τριετή πρωθυπουργική θητεία κατά τη διάρκεια της οποίας δεν κατόρθωσε να μειώσει τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στη χώρα, ούτε να ανακόψει την πτώση της δημοτικότητάς του. Σε σύντομη δήλωσή του μετά την υποβολή της παραίτησής του θέλησε να διευκρινίσει ότι "έλαβε αυτήν την απόφαση ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το ευρωπαϊκό σύνταγμα", ενώ μετά το διορισμό του αντικαταστάτη του δήλωσε ότι "θα τον συνδράμει με την εμπειρία του".

    Η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

    Ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν, ο οποίος ενσάρκωσε με τη φυσική του παρουσία στον ΟΗΕ την αντίθεση της Γαλλίας στον πόλεμο στο Ιράκ, δεν διαθέτει εμπειρία στην εσωτερική πολιτική και θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει το υψηλό ποσοστό ανεργίας (10,2%), την οικονομική ύφεση και τις υψηλές δημόσιες δαπάνες.

    Εκ των στενότερων συνεργατών του Ζακ Σιράκ, πρωτοστάτησε στη διαμόρφωση της στρατηγικής που εφαρμόσθηκε το 1997 με την πρόωρη διάλυση του κοινοβουλίου πριν από τις εκλογές που έφεραν στην εξουσία το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Στην καταστροφή αυτή οφείλει το προσωνύμιο "Νέρων".

    Δημοψήφισμα αύριο στην Ολλανδία

    Συντριπτικό "όχι" αναμένεται να πουν αύριο και οι Ολλανδοί στο δημοψήφισμα για την επικύρωση του Ευρωσυντάγματος, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, παρά τις εκκλήσεις της πολιτικής ηγεσίας για υπερψήφιση της συνταγματικής συνθήκης.

    Οι ηγέτες των μεγαλυτέρων κομμάτων κάλεσαν τα 12 εκατομμύρια των Ολλανδών να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η συμμετοχή δεν θα είναι μεγάλη.

    Τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν καλέσει τους ψηφοφόρους να πουν "ναι" στη συνταγματική συνθήκη. Όμως οι σοσιαλιστές και η λαϊκή δεξιά τάσσονται υπέρ του "όχι".

    Η τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης δείχνει πως η αρνητική ψήφος των Γάλλων έχει ενισχύσει και το στρατόπεδο του "όχι" στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, το 59% των ερωτηθέντων στην Ολλανδία τάσσεται εναντίον της συνταγματικής συνθήκης.

    Στις κάλπες προτίθεται να πάει το 48% του εκλογικού σώματος, ποσοστό μικρότερο από εκείνο που εκδήλωνε την επιθυμία να ψηφίσει πριν διενεργηθεί το δημοψήφισμα στη Γαλλία. Περίπου το 15% των Ολλανδών που ερωτήθηκαν στην τελευταία δημοσκόπηση απάντησε πως μετά το γαλλικό "όχι" δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσουν.

    Παρόλο που το αποτέλεσμα του ολλανδικού δημοψηφίσματος δεν είναι δεσμευτικό για την πολιτική ηγεσία, τα πολιτικά κόμματα έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν υπόψη τους το αποτέλεσμα, εφόσον η συμμετοχή ξεπεράσει το 30%.

    [07] Διευκρινίσεις ΟΤΕ για τη συμφωνία εθελουσίας εξόδου

    Διευκρινίσεις για το θέμα της εθελουσίας εξόδου στον ΟΤΕ, με αφορμή την πρόσφατη συμφωνία που υπογράφηκε με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, έδωσε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού, σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί σωστά ο λαός για το τι σκοπεύει να κάνει ο ΟΤΕ, πόσο θα κοστίσει και ποιος θα πληρώσει.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν, ο ΟΤΕ έχει περίπου 16.000 μόνιμους εργαζομένους, αριθμό σχεδόν διπλάσιο από τον αναγκαίο και για το λόγο αυτό χρειάζεται να γίνει μια μεγάλη μείωση του προσωπικού και παράλληλα προσλήψεις εξειδικευμένων υπαλλήλων. Οι δαπάνες για το προσωπικό απορροφούν το 33% των εσόδων, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 18%. Μεγάλες εταιρίες στην Ευρώπη, που αποτελούσαν μονοπώλια, αναγκάστηκαν μετά την απελευθέρωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών να προχωρήσουν σε μειώσεις στο προσωπικό τους και να αναδιοργανωθούν έτσι ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να παρέχουν την απαραίτητη υποδομή και να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

    Στην περίπτωση του ΟΤΕ, θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της εθελουσίας εξόδου, δηλαδή θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε υπαλλήλους να αποχωρήσουν πρόωρα, χωρίς όμως να θιγούν τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου είναι ακριβό αλλά αναγκαίο προκειμένου παράλληλα να προχωρήσει το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του ΟΤΕ.

    Δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης δίνεται σε περίπου 6.000 εργαζομένους, η μεγάλη πλειοψηφία τους άνω των 50 ετών, αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ηγεσίας του ΟΤΕ, χρήση του δικαιώματος αυτού θα κάνουν 4.000 υπάλληλοι, δηλαδή περίπου το 70%.

    Το κόστος της εθελουσίας εξόδου για τους 6.000 εργαζόμενους, που περιλαμβάνει αποζημίωση των Ταμείων, εφάπαξ, σύνταξη και άλλα ειδικά κίνητρα, έχει υπολογιστεί στα 1.537 εκατομμύρια ευρώ. Το κύριο βάρος της δαπάνης θα επωμισθεί ο ΟΤΕ, αφού θα το καλύψει από τα ταμειακά διαθέσιμά του και από τις οικονομίες που θα προκύψουν από την μείωση του προσωπικού και ένα μικρό μέρος θα βαρύνει το κράτος. Έχει συμφωνηθεί με την Κυβέρνηση να παραχωρηθεί στο ΤΑΠ-ΟΤΕ το 4% των μετοχών του ΟΤΕ, από το 37% που έχει τώρα το Δημόσιο. Το κράτος θα έχει δικαίωμα επαναγοράς των μετοχών αυτών εάν τις χρειαστεί, αλλά και υποχρέωση να τις αγοράσει αν το ΤΑΠ-ΟΤΕ έχει ανάγκη μετρητών. Η σημερινή αξία αυτού του 4% είναι περίπου 290 εκατ. ευρώ ή λιγότερο από το 20% της συνολικής δαπάνης για την εθελούσια.

    Για κάθε 1 ευρώ που ανεβαίνει η μετοχή του ΟΤΕ, το κράτος κερδίζει περίπου 185 εκατ. ευρώ. Μέσα σε έναν χρόνο η μετοχή έχει ανέβει περίπου 4 ευρώ, άρα το Δημόσιο έχει ήδη κερδίσει περίπου 740 εκατ. ευρώ. Αν υλοποιηθεί η μείωση του προσωπικού, η μετοχή είναι πιθανό να σταθεροποιηθεί σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, γεγονός που σημαίνει ότι το κράτος θα βγάλει τα χρήματα που θα δώσει, σύμφωνα με τον Οργανισμό.

    Ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ

    Διευκρινίσεις σχετικά με τη συμφωνία που υπέγραψε με τη διοίκηση του ΟΤΕ για το θέμα της εθελουσίας εξόδου και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις σε ό,τι αφορά τους νεοπροσλαμβανομένους, έδωσε και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, με αφορμή την κριτική που δέχεται από συνδικαλιστές και εργαζόμενους για την υπογραφή της εν λόγω συμφωνίας,

    Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ διευκρινίζει ότι με τη συμφωνία, η οποία επικυρώθηκε με συντριπτικό ποσοστό (77%) από το 30ό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, το σύνολο των όρων απασχόλησης των νεοπροσλαμβανομένων στον ΟΤΕ παρακολουθούν απολύτως τις υφιστάμενες προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού του ΟΤΕ και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

    Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας επανεβεβαίωσε την πάγια και ομόφωνη θέση της για τη διατήρηση του δημόσιου ελέγχου στον ΟΤΕ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 31 May 2005 - 13:49:32 UTC