Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-11-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νόμιμο δικαίωμα οι ποινές σε ΜΜΕ
  • [02] ΠΑΣΟΚ για ακρίβεια
  • [03] Εκθεση για τη δημοσιονομική πρόοδο της Ελλάδας
  • [04] "Λήξαν το θέμα με την Αλβανία"
  • [05] Θα προχωρήσει η κάθαρση στο χώρο της Δικαιοσύνης
  • [06] Ομιλία Αλέκας Παπαρήγα

  • [01] Νόμιμο δικαίωμα οι ποινές σε ΜΜΕ

    Η απειλή επιβολής σκληρών ποινών σε βάρος ΜΜΕ και δημοσιογράφων, τέθηκε σήμερα με ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. «Η άσκηση ενός νομίμου δικαιώματος δεν αποτελεί εκδήλωση τρομοκρατίας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, προσθέτοντας όμως, πως «το ύψος των ποινών είναι ένα θέμα που δεν με αφήνει αδιάφορο. Το ζήτημα αυτό το έχω συζητήσει με τις επαγγελματικές Ενώσεις από παλιά και θεωρώ, όπως το έχω ήδη δηλώσει, πως είναι ένα θέμα προς συζήτηση».

    Σε ό,τι αφορά εξάλλου το μέλλον των ανεξαρτήτων Αρχών, ο κ.Ρουσόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι «οι ανεξάρτητες Αρχές είναι καθιερωμένες από το Σύνταγμα, στελεχώνονται με κοινή συναίνεση και με ιδιαίτερα αυξημένη πλειοψηφία στη διάσκεψη των προέδρων από τη Βουλή των Ελλήνων και ως εκ τούτου είναι κατοχυρωμένη η ανεξαρτησία των αποφάσεών τους».

    [02] ΠΑΣΟΚ για ακρίβεια

    «Κατέρρευσε ο μύθος του πρώτου ειλικρινούς και αξιόπιστου προϋπολογισμού το 2005 μαζί με τον ίδιο τον προϋπολογισμό» υποστήριξε η τομεάρχης Οικονομίας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, με αφορμή το προσχέδιο προϋπολογισμού 2006.

    «Είχαμε επισημάνει» υποστήριξε «όταν ο κ. Αλογοσκούφης παρουσίασε το προσχέδιο προϋπολογισμού του 2006, ότι είναι στον αέρα. Σήμερα το πήρε πίσω, αλλά δεν τελειώνει εδώ ούτε ο διασυρμός της χώρας, ούτε ο Γολγοθάς των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα έκτακτα μέτρα σε βάρος των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και οδηγεί την οικονομία σε ύψεση».

    Η κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «χάρισε και χαρίζει κάθε χρόνο ένα δισ. ευρώ στους μεγαλομετόχους. Τα δημόσια έσοδα έχουν καταρρεύσει, ενώ η φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο οργιάζουν». Υποστήριξε ότι τα εισοδήματα των εργαζομένων μειώνονται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Την ίδια στιγμή οι επενδύσεις περικόπτονται σε μεγάλο βαθμό και η οικονομία οδηγείται σε μεγάλη ύφεση, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας και την περαιτέρω διόγκωση των προβλημάτων.

    «Με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η επιτήρηση θα επεκταθεί και το 2007 και με την πολιτική αυτή δεν είναι δυνατόν να βγούμε από τον φαύλο κύκλο που μας έβαλε η δήθεν απογραφή της κυβέρνησης» υποστήριξε η κ. Παπανδρέου. Αναφερόμενη στον υπ. Οικονομίας, είπε ότι «ο κ. Αλογοσκούφης δεν ενημέρωσε ποιες είναι οι τροποποιήσεις στον προϋπολογισμό που πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά εμμένει εν μέρει στην τιτλοποίηση. Και αυτή η προτασή του είναι στον αέρα και περιμένει τον Ιανούαριο στο ECOFIN να πάρει το πράσινο φώς».

    Ο Συντονιστής Οικονομίας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης αναρωτήθηκε «εάν ο κ. Καραμανλής έχει επίγνωση της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία περιήλθε η χώρα εξαιτίας της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του» και «εάν μετά από όλα αυτά που συνθέτουν τον διεθνή εξευτελισμό της χώρας, η οποία είναι αποδεδειγμένα πλέον, υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, για δεύτερη φορά μετά το 1898, μπορεί να παραμένει ακόμα υπουργός Οικονομίας ο κ. Αλογοσκούφης».

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός, μετατρέποντας την πρόταση δυσπιστίας προς τον κ. Αλογσκούφη, σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του, έχει πλήρως την ευθύνη».

    Ο κ.Γ.Παπανδρέου στην Ηπειρο

    Αύριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου επισκέπτεται την Ηπειρο. Θα περιοδεύσει σε χωριά του νομού, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς. Το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα. Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από Γραμματείς Τομέων του Κινήματος βρίσκεται από χθες στην Ήπειρο, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς της Περιφέρειας ενόψει της επίσκεψης του Πρόεδρου του κινήματος.

    «Ενεργοί πολίτες κατά της ακρίβειας»

    Η γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών Αννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα προβεί το Σάββατο σε καμπάνια κατά της ακρίβειας με πανελλαδική εξόρμηση 5.000 στελεχών. Τίτλος της καμπάνιας: «Ενεργοί πολίτες κατά της ακρίβειας».

    Η κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ζήτημα της ακρίβειας που πλήττει άμεσα τα εισοδήματα των πολιτών και κατηγόρησε την κυβέρνηση για πλήρη αδυναμία διευθέτησης του προβλήματος, άσκησης αποτελεσματικών ελέγχων στην αγορά, εγγύησης του ανταγωνισμού και πάταξης της κερδοσκοπίας.

    Η κ. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, επικεντρώνεται κυρίως στα είδη που απασχολούν το «μέσο» νοικοκυριό και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες μέρες διεξάγεται μια πολύ οργανωμένη επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης για να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ακρίβεια. «Η κυβέρνηση έχει μια εικονική πραγματικότητα. Είναι αδύνατον να κατανοήσει αυτη τη στιγμή τί συμβαίνει στην αγορά και τους πολίτες», είπε και έκανε λόγο για ασφυξία της αγοράς με ακάλυπτες επιταγές και υπερχρεωμένα νοικοκυριά που ξοδεύουν το 1/3 του εισοδήματός τους για να ξεχρεώνουν τις τράπεζες.

    Η κ. Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με το καταναλωτικό κίνημα και πρόσθεσε ότι η ακρίβεια είναι εξαιρετικά σύνθετο πολιτικό πρόβλημα, η αντιμετώπιση του οποίου είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ.

    Η επόμενη πανελλαδική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου και θα έχει ως θέμα την Υγεία.

    [03] Εκθεση για τη δημοσιονομική πρόοδο της Ελλάδας

    Υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ενωση η έκθεση για τη δημοσιονομική πρόοδο της Ελλάδας. Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η έκθεση υποβλήθηκε για την προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας και τη μείωση κάτω του 3% του ελλείμματος.

    Στην έκθεση, πρόσθεσε ο υπουργός, αναλύονται, η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2005 και τα κύρια σημεία του υπό κατάρτιση προϋπολογισμού του 2006, όπως και η βελτίωση σε ό,τι αφορά τη διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων.

    Σύμφωνα με την έκθεση, το έλλειμμα από το 6,6% του 2004 περιορίζεται στο 3,6% το 2005 και θα μειωθεί περαιτέρω το 2006 στο 2,6%. Η συνολική προσαρμογή για τα έτη 2005-2006, πρόσθεσε ο υπουργός, σε σχέση με το 2004 φθάνει τις 4 ποσοστιαίες μονάδες, από τις οποίες οι 3,5 προέρχονται από διαρθρωτικά μέτρα μονίμου χαρακτήρα.

    Ο κ. Αλογοσκούφης είπε επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που μειώνεται το έλλειμμα κάτω του 3% και χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη πολύ σημαντική. Επίσης, είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη και ότι αποσκοπεί στον περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

    Ο υπουργός Οικονομικών, τόνισε, ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο στην Ευρωπαϊκή Ενωση το γεγονός ότι μπορεί παράλληλα να υπάρχουν υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και μείωση της ανεργίας.

    Τιτλοποίηση

    Ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι στο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών (ECOFIN) του Ιανουαρίου θα κριθεί η τιτλοποίηση και πρόσθεσε ότι εφέτος η τιτλοποίηση θα ανέλθει σε 1,5 δισ. ευρώ από το 1,8 δισ. ευρώ που είχε αρχικά υπολογιστεί.

    Χαμηλότερη επίσης θα είναι και η τιτλοποίηση για το 2006. Από τα 2 δισ. ευρώ που είχε αρχικά υπολογιστεί η τιτλοποίηση θα περιοριστεί στο 1 δισ. ευρώ.

    Σε ερώτηση πώς θα καλυφθεί η διαφορά αυτή για εφέτος και το 2006 ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι θα προέλθει κυρίως από περικοπές δαπανών αλλά και από την αύξηση εσόδων.

    Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας είπε ότι οι αποκρατικοποιήσεις το 2006 θα φθάσουν το 1,6 δισ. ευρώ και ότι δεν θα επιβληθούν νέα φορολογικά μέτρα.

    [04] "Λήξαν το θέμα με την Αλβανία"

    Λήξαν θεωρείται για την ελληνική πλευρά το θέμα που ανέκυψε με την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Αλβανία, μετά και την χθεσινή συνάντηση του έλληνα πρέσβη στα Τίρανα με τον αλβανό υπουργό Εξωτερικών, δήλωσε σήμερα, κατά την διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Ο εκπρόσωπος επανέλαβε τη σταθερή ελληνική βούληση για συνεχή βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών.

    "Νομίζουμε ότι αυτή είναι η βούληση και της αλβανικής πλευράς, ειδικά την ώρα που η γειτονική χώρα προσβλέπει στην εντατικοποίηση των σχέσεών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση",επισήμανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αλλά τόνισε ότι "οι διμερείς σχέσεις των χωρών δεν μπορεί να υπαγορεύονται από πράξεις ακραίων στοιχείων".

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με τις συνθήκες που "οδήγησαν" στην αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Αλβανία,ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι "ο σεβασμός των δημοκρατικών αξιών και της ελεύθερης έκφρασης είναι θεμελιώδης αρχή της δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών" και συνέχισε:

    "Ειδικά μια χώρα όπως η Ελλάδα όχι απλώς σέβεται αυτές τις αρχές, αλλά επιθυμεί να τις σέβονται και οι γείτονές της και βεβαίως οι χώρες που προσβλέπουν στην ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία είναι ο κατεξοχήν θεσμός που παράγει αποφάσεις οι οποίες βασίζονται στην μετριοπάθεια. Όταν σκοπός δύο πλευρών είναι να κάνουν ουσιαστικά θετικά βήματα στις σχέσεις τους, αυτές οι προσπάθειες πρέπει να προασπίζονται και από τον έναν και από τον άλλον. Πρέπει οι συναντήσεις, οι διαβουλέυσεις και οι επικοινωνίες να γίνονται σε ένα πλαίσιο που βοηθά σε αυτή την επιδίωξη. Όταν αυτό δεν μπορεί να διασφαλισθεί, υπάρχουν επιπτώσεις".

    Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η Ελλάδα, με οποιονδήποτε τρόπο, να συζητήσει θέμα ρύθμισης περιουσιών στο πλαίσιο των προβλεπομένων από το Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας του 1996,ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: "δεν νομίζω ότι οι Επιτροπές που προβλέπονται από το Σύμφωνο έχουν ξεκινήσει να συζητούν αυτά τα θέματα".

    Σχετικά με τα συμβάντα τη Δευτέρα στους Αγίους Σαράντα,ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών δήλωσε ότι από ελληνικής πλευράς η συνάντηση Παπούλια - Μοϊσίου είχε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ είχαν ενημερωθεί και οι αλβανικές αρχές για την περιφρούρησή της και είχαν δοθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

    "Επειδή αυτό δεν έγινε, υπήρξε και ένας χρόνος που αναζητήθηκαν, με εποικοδομητικό πνεύμα από ελληνικής πλευράς, διέξοδοι και εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη,αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Και πρόσθεσε ότι "επειδή δεν υπήρξε ανταπόκριση από τις αλβανικές αρχές στο να προστατευθεί και να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα η συνάντηση των δύο προέδρων,γιαυτό και ελήφθη η γνωστή απόφαση".

    [05] Θα προχωρήσει η κάθαρση στο χώρο της Δικαιοσύνης

    Ο πρωθυπουργός είχε συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των ερευνών που αφορούν τα σκάνδαλα διαφθοράς στο χώρο της Δικαιοσύνης.

    Ο κ.Παπαληγούρας επανέλαβε μετά από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει η κάθαρση στο χώρο της δικαιοσύνης, σημειώνοντας ότι "δεν υπήρξε καμία προαναγγελία διώξεων".

    Και η κυβέρνηση και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη ομονοούν ότι πρέπει να προχωρήσει η κάθαρση. Σε αυτό το μέγα έργο που έχουμε θα επιτύχουμε, πρόσθεσε. Ανέφερε, επίσης, ότι θα πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, να γίνει σεβαστός ο νόμος και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους δικαστές.

    Απαντώντας σε ερώτηση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, εάν δέχεται πιέσεις, ο κ.Παπαληγούρας δήλωσε: "Μου είναι αδιάφορο. Θα προχωρήσουμε με επιτυχία".

    Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο ομότιμος καθηγητής κ. Ανδρουλάκης και ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κρουσταλλάκης, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προεδρία δύο επιτροπών για την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα και του κώδικα ποινικής δικονομίας.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι ο κ.Καραμανλής θέλησε ο ίδιος να συναντηθεί με τους προέδρους των δύο επιτροπών για να σηματοδοτήσει τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην αναμόρφωση των δύο κωδίκων, να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο και ιστορικό έργο τους.

    Το έργο που αναλαμβάνουν οι δύο επιτροπές, είπε ο κ.Παπαληγούρας, είναι επίπονος και επίζηλος ενώ σημείωσε ότι συμμετέχουν σε αυτές σημαντικές προσωπικότητες από το νομικό χώρο -ακαδημαϊκοί, δικαστικοί και δικηγόροι.

    Ο ομότιμος καθηγητής Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες για αναμόρφωση του ποινικού κώδικα που περιορίστηκαν όμως σε εμβαλωματικές λύσεις αλλά τώρα γίνεται προσπάθεια για την από αρχής αναθεώρησή του.

    Ο κ. Ευάγγελος Κρουσταλάκης που ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής για την αναμόρφωση του κώδικα ποινικής δικονομίας, υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο το έργο και πως ο ίδιος έχει πλήρη συναίσθηση των δυσχερειών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος μαζί με τα μέλη της επιτροπής ότι θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

    «Τα δύο νομοθετήματα είναι ήδη 55 χρόνων και άρα απηρχαιωμένα και ξεπερασμένα» παρατήρησε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ.Ρουσόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στο πρες ρουμ. «Επιδιώκουμε τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες και να προσαρμοστούμε στις αντίστοιχες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο», σημείωσε ο κ.Ρουσόπουλος, παραπέμποντας σε αντίστοιχες δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης.

    Ο κ.Καραμανλής συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη, με τον οποίον συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν στον προϋπολογισμό του, στις προσλήψεις και τις διαδικασίες που θα γίνουν.

    [06] Ομιλία Αλέκας Παπαρήγα

    Την 88η επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία (1917) τίμησε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας με εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα στην Φιλοσοφική Σχολή και με προσκεκλημένη τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

    Η κ. Παπαρήγα έκανε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα της εποχής τονίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός του Σοσιαλισμού, την επανάσταση των επαναστάσεων, όπου αναδείχθηκε ο πρωτοποριακός ρόλος της εργατικής τάξης, η οποία κατάφερε να πάρει και να διατηρήσει την εξουσία στη Σοβιετική Ένωση.

    Η ομιλία της κ. Παπαρήγα ήταν αφιερωμένη στη στρατηγική και τακτική της Σοσιαλιστικής Επανάστασης "για να απαντήσουμε " όπως είπε, "σ' αυτούς που λένε, ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν ουτοπία ή πραξικόπημα". Η γραμματέας του ΚΚΕ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα επαναστατικά κινήματα που προηγήθηκαν της Σοβιετικής Επανάστασης, όπως η Παρισινή Κομούνα (1871) που έβαλε σε κίνηση το Σοσιαλιστικό πείραμα στην Ευρώπη με τη συγκρότηση του πρώτου εργατικού κράτους στη Γαλλία , αλλά και την αστικοδημοκρατική επανάσταση του 1905 στη Ρωσία με την ενεργητική συμμετοχή του προλεταριάτου.

    Ερχόμενη στη σημερινή εποχή, η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε την αναγκαιότητα αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξουν τα πράγματα, αν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με αγώνα και χωρίς μοιρολατρία.

    Οι καθημερινοί αγώνες για τη διαφύλαξη των κατακτήσεων είναι σημαντικοί, είπε, αλλά χωρίς σύνδεση με την προοπτική εξουσίας της εργατικής τάξης, ο δρόμος είναι αδιέξοδος.

    Στην εκδήλωση προβλήθηκε ντοκιμαντέρ από τη Σοβιετική Ένωση και ολοκληρώθηκε με ποίηση και χάπενινγκ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 3 November 2005 - 21:47:49 UTC