Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-11-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διεθνής έκθεση dte-Comdex Greece 2005
  • [02] Κλήσεις απολογίας για το παραδικαστικό.
  • [03] Χριστόδουλος για θέμα ταυτοτήτων.
  • [04] Καραμανλής:"Ματαιοπονούν όσοι καταφεύγουν στην κινδυνολογία"
  • [05] Ανοιχτός στις συνεργασίες, δηλώνει ο Α.Αλαβάνος
  • [06] Σύνοδος στην Αθήνα για τη γρίπη των πτηνών
  • [07] Εγκαίνια εργοστασίου παραγωγής υδρογόνου

  • [01] Διεθνής έκθεση dte-Comdex Greece 2005

    Άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση dte-Comdex Greece 2005, η μεγάλη γιορτή της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Αθήνα η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, από 18 έως 20 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια τελέστηκαν χθές το βράδυ παρουσία της υπουργού Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και πλήθους επιχειρηματικού κόσμου.

    Στην ομιλία της η κα Γιαννάκου υπογράμμισε την έμφαση που δίνει το υπουργείο στην ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας σημειώνοντας τη σημασία της στην ανάπτυξη του θεσμού της δια βίου μάθησης.

    Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών ανάφερε ότι η Ελλάδα πλέον ξανοίγεται στην ψηφιακή τεχνολογία καθώς η ανάπτυξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.

    Η δεύτερη χρονιά της ανανεωμένης dte-Comdex Greece φιλοξενεί για πρώτη φορά εταιρείες από την Πορτογαλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ταϊβάν, ενώ για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του θεσμού «τιμώμενη χώρα», περισσότερες από 20 επιχειρήσεις από την Κορέα θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό κοινό. H dte-Comdex Greece 2005 θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, σημείο επαφής και εμπορικών δραστηριοτήτων, όχι μόνο για την ελληνική αλλά και για την ευρύτερη βαλκανική αγορά.

    Σε έναν χώρο, 15.000 τ.μ., οι επισκέπτες της dte-Comdex Greece 2005 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Η dte-Comdex Greece 2005 πλαισιώνεται με σημαντικές συνεδριακές εκδηλώσεις.

    Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν τα συνέδρια "VoIP-Wireless & Mobility", "Resellers Channel" και "CEO Future Watch", για τα οποία έχουν προσκληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου.

    Η dte-Comdex Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών και του KOTRA-Korean Trade Investment Agency.

    Την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν φέτος περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες.

    [02] Κλήσεις απολογίας για το παραδικαστικό.

    Περίπου 20 νέες κλήσεις απολογίας σε δικηγόρους και δικαστές αποστέλλονται από τους δύο εφέτες ανακριτές που διεξάγουν τις έρευνες για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αποσταλεί οι οκτώ πρώτες κλήσεις απολογίας σε δικηγόρους. Οι απολογίες αυτές αναμένεται να αρχίσουν από μεθαύριο Δευτέρα. Σημειώνεται ότι κάποιες από αυτές τις κλήσεις αφορούν πρόσωπα τα οποία δεν ήταν γνωστά στο πρώτο στάδιο της έρευνας και εντοπίστηκαν από την ανάκριση.

    [03] Χριστόδουλος για θέμα ταυτοτήτων.

    Σε εκκρεμότητα παραμένει για την εκκλησία το θέμα των ταυτοτήτων, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι STAR. Όπως είπε ο κ. Χριστόδουλος, το θέμα το έθεσε από την αρχή στη νέα κυβέρνηση. Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του μητροπολίτη Καλαβρύτων εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε τη διαφωνία του, προσθέτοντας ότι μπορούμε να λέμε τις αλήθειες χωρίς να χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς. Απαντώντας σε ερώτηση εάν με τον κ. Καραμανλή συνεννοείται καλύτερα απ' ό,τι με τον κ. Σημίτη δήλωσε ότι η κυβέρνηση αυτό το καιρό έχει μείζονα προβλήματα και γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να πει ότι είχαν μια πολύ στενή συνεργασία. Για τον κ. Παπανδρέου είπε ότι τον ξέρει πολύ καλά και εκτιμά ιδιαίτερα τον χαρακτήρα του και τη σχέση που θέλει να έχει με την εκκλησία. Αναφερόμενος στο διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας ο αρχιεπίσκοπος σημειώνει ότι σε περίπτωση που συμβεί δεν θα είναι χαμένη η εκκλησία, αλλά αυτό, όπως τονίζει, δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ο χωρισμός.

    Η κυβέρνηση δεν θα θέσει θέμα διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας ούτε αλλαγή του καταστατικού χάρτη της, τόνισε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου. Η κυρία Γιαννάκου αποδοκίμασε τις κριτικές που ακούγονται από ορισμένους ιεράρχες για πολιτικά πρόσωπα και γεγονότα, τονίζοντας ότι η ίδια διαφωνεί με αυτά και κάλεσε την εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της. Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει και δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί ούτε στο διαχωρισμό της εκκλησίας.

    [04] Καραμανλής:"Ματαιοπονούν όσοι καταφεύγουν στην κινδυνολογία"

    Η κυβέρνηση θα προχωρήσει με αποφασιστικότητα στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις και ματαιοπονούν όσοι καταφεύγουν στην κινδυνολογία και την καταστροφολογία, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του στη Νομαρχία Γρεβενών.

    Ο πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης για μια συμμαχία μηδενικής ανοχής στη διαφθορά. "Υπάρχει ήδη ένα νέο πολιτικό κλίμα μηδενικής ανοχής στη διαφθορά. Υπάρχουν σε εξέλιξη γενναίες διαδικασίες εξυγίανσης σε πολλούς τομείς του δημόσιου βίου. Υπάρχουν σε εξέλιξη διαδικασίες αυτοκάθαρσης στη δικαιοσύνη. Ο δρόμος έχει ανοίξει. Χρειάζεται τόλμη και ευθύνη από όλες τις δυνάμεις που συγκροτούν το δημόσιο βίο της χώρας", επισήμανε. "Οι πολίτες απαιτούν από όλους θέληση, επιμονή, αποφασιστικότητα. Απαντάμε με συντονισμένη στρατηγική διαφάνειας. Απαντάμε με πολιτικές διαφάνειας".

    Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για κινδυνολογία καταστροφολογία και ανευθυνότητα. Υπενθύμισε ότι οι πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ απέτυχαν και παρατήρησε: "Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να επιστρατεύονται πρακτικές καθολικής άρνησης και μηδενισμού. Είναι υποκριτικό να παριστάνουν τους ανεύθυνους εκείνοι που ευθύνονται για τη δημιουργία των πιο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων στη χώρα μας".

    Αναφερόμενος στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στο νομό Γρεβενών, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι είναι ταυτόχρονα θύμα και μάρτυρας της αποτυχίας των πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε οτι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ για την πρώτη τετραετία θα είναι η εφαρμογή νέας στρατηγικής περιφερειακής ανάπτυξης.

    Στο νομό Γρεβενών, το ποσοστό επιχορήγησης των επενδύσεων με το νέο αναπτυξιακό νόμο φτάνει μέχρι και το 55% και είναι αυξημένο κατά 10% έως και 30%. Στη δυτική Μακεδονία έχουν υποβληθεί γύρω στις 25 προτάσεις με συνολικό προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων ευρώ. Σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται σε φάση υλοποίησης έργα που αγγίζουν το ένα δισ ευρώ. Στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας έχουν ενταχθεί από τον Μάρτιο του 2004 έως σήμερα περισσότερα από 250 έργα. Από το πρόγραμμα "ΘΗΣΕΑΣ" έχει δοθεί έγκριση δημοπράτησης σε περισσότερα από 240 έργα. Η συνολική χρηματοδότηση έργων στο νομό Γρεβενών το 2004 και το 2005 ανέρχεται σε 112 εκατομμύρια ευρώ όταν το αντίστοιχο ποσό των δύο προηγουμένων χρόνων ήταν 65 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση είναι πάνω από 70%.

    Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε δύο υπό κατασκευή έργα της Εγνατίας οδού, το ένα στον κάθετο οδικό άξονα που συνδέει τη Σιάτιστα με την Κρυσταλλοπηγή, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, και το άλλο στο τμήμα της Εγνατίας Οδού Γρεβενά-Παναγιά. Όπως είπε, στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή ξεκίνησε η κατασκευή δύο ακόμη τμημάτων και πρόκειται να δημοπρατηθεί άλλο ένα, έτσι ώστε το έργο μέχρι την Καστοριά να ολοκληρωθεί μέσα στο 2008. Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν και τα τμήματα στον άξονα Γρεβενά - Παναγιά. Τους τελευταίους 20 μήνες έχουν παραδοθεί 55 χιλιόμετρα της Εγνατίας οδού και των κάθετων αξόνων. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να παραδοθούν άλλα 27.

    Από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι σήμερα έχουν υπογραφεί συμβάσεις και προχωρούν έργα 1,9 δισ ευρώ . Συνολικά κατασκευάζονται σήμερα περισσότερα από 300 χιλιόμετρα με προϋπολογισμό πάνω από 2,5 δισ ευρώ και μέσα στο 2005 πρόκειται να ολοκληρωθούν δημοπρατήσεις έργων στον κύριο άξονα της Εγνατίας οδού 500 εκατομμυρίων ευρώ. Το ΥΠΕΧΩΔΕ προχωρά με συνέπεια στο φιλόδοξο στόχο: Το 2007 να έχει ολοκληρωθεί το ανατολικό μέρος της Εγνατίας οδού και το 2008 να είναι έτοιμο το σύνολό του.

    Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι με την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού και των κάθετων αξόνων που τη συνδέουν με τους βόρειους γείτονες η Δυτική Μακεδονία βγαίνει από την απομόνωση. Στο νομό Γρεβενών, η κυβέρνηση κατάφερε να σπάσει τα λουκέτα των κλειστών σχολείων. Σε 20 μήνες λειτούργησαν δύο δημοτικά, δύο νηπιαγωγεία και δύο ολοήμερα δημοτικά σχολεία. Σε αντίθεση με την πενταετία 1999-2003 που είχαν κλείσει 16 σχολεία και δεν είχε ανοίξει κανένα, οι τάσεις αναστρέφονται. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2008 θα ιδρυθούν δύο νέα τμήματα ΤΕΙ στα Γρεβενά και δεσμεύτηκε για την ανέγερση νέου σύγχρονου κτιρίου του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Πίνδου βρίσκονται σε εξέλιξη δύο προγράμματα, το ένα είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης βόρειας και κεντρικής Πίνδου και το δεύτερο το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.

    Επίσης στο νομό Γρεβενών προωθούνται προγράμματα για την ενίσχυση των αγροτών και η πρόταση του υφυπουργού Οικονομίας και βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Φώλια να γίνει μέχρι το τέλος της δεκαετίας ο νομός Γρεβενών ο πρώτος οικολογικός νομός της χώρας επενδύοντας στις βιολογικές καλλιέργειες.

    Σημαντική έμφαση δίνεται και στη στήριξη του αγροτουρισμού. Στη Νομαρχία Γρεβενών επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό εκατοντάδες κάτοικοι οι οποίοι τον χειροκρότησαν και του φώναζαν να προχωρήσει στο έργο του. Στην εκδήλωση που έγινε στη μεγάλη αίθουσα της Νομαρχίας, το λόγο πήραν ο νομάρχης Γρεβενών Δημήτρης Ρίκος, ο δήμαρχος Αθανάσιος Ζιώγας , ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χρήστος Τζιμουρώτας, ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμός Νίκος Τζιμόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κώστας Ουζουνίδης.

    Οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των φορέων έθεσαν μια σειρά αιτήματα που αφορούν τη μείωση της ανεργίας, την ίδρυση σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ, τη λειτουργία γεωφράγματος για ύδρευση, τη λειτουργία μουσείου, την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την τουριστική ανάπτυξη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Νίκος Καραχάλιος , τοπικοί βουλευτές και κομματικά στελέχη.

    [05] Ανοιχτός στις συνεργασίες, δηλώνει ο Α.Αλαβάνος

    Ανοιχτός στις συνεργασίες με δυνάμεις της εναλλακτικής, οικολογικής, ριζοσπαστικής Αριστεράς αλλά και σε δυνάμεις που είναι έτοιμες να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν αιχμηρές πολιτικές, δήλωσε σήμερα από την Λάρισα ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος παρέστη σε ημερίδα του περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας του κόμματός του.

    Ο κ. Αλαβάνος στην ομιλία του αναφέρθηκε έκτος από τις Δημοτικές Εκλογές και στο μοντέλο ανάπτυξης των Περιφερειών της χώρας, που προωθεί η Κυβέρνηση, παρατηρώντας ότι αυτό συμβάλει στην διόγκωση του υπερσυγκεντρωτικού χαρακτήρα του κράτους εξέφρασε φόβους ότι μπορεί να μετεξελιχθεί σε διοικητική διάθρωση της χώρας χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη κοινωνική διαβούλευση.

    Εξάλλου τόνισε ότι η Κυβέρνηση είναι απούσα σε επίπεδο θέσεων σχετικά με τις διεργασίες που γίνονται τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Εμπορίου, για την αγροτική παραγωγή με κίνδυνο να χαθούν οι πόροι που έχουν διασφαλισθεί ως το 2013, αφού έχει ήδη αρχίσει η αμφισβήτηση της συμφωνίας αυτής..

    Ο πρόεδρος του Συνασπισμού αφού απέρριψε για μια ακόμη φορά το σχέδιο της Κυβέρνησης για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ καυτηρίασε και τη στάση του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι στην ουσία συναινεί με το κυβερνητικό σχέδιο.

    [06] Σύνοδος στην Αθήνα για τη γρίπη των πτηνών

    Αρχισαν το πρωί στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης οι εργασίες της Συνόδου υπουργών Υγείας των χωρών των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας, με θέμα τη γρίπη των πτηνών. Στόχος της συνόδου είναι να δημιουργηθεί μεταξύ των κρατών ένα πλάνο συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης επιδημίας.

    Στη σύνοδο επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα της γρίπης των πτηνών στις χώρες των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας. Ο υπουργός Υγείας Ν.Κακλαμάνης στην ομιλία του επισήμανε την ανάγκη για συνεχή εγρήγορση, επιτήρηση, συνεργασία και προετοιμασία τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο.

    [07] Εγκαίνια εργοστασίου παραγωγής υδρογόνου

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας εγκαινίασε σήμερα "το πρωτοποριακό εργοστάσιο παραγωγής υδρογόνου με χρήση αιολικής ενέργειας στο Ενεργειακό Πάρκο Κερατέας", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

    Στην ομιλία του, ο κ Σιούφας εξέφρασε "ικανοποίηση" για το γεγονός ότι "η ερευνητική κοινότητα της χώρας μας, μαζί με τον ιδιωτικό τομέα πρωτοστατούν στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογιών στον πολλά υποσχόμενο τομέα του υδρογόνου" και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι "η διαφαινόμενη 'Οικονομία Υδρογόνου' πρόκειται να δημιουργήσει νέα οικονομική δραστηριότητα και νέες θέσεις εργασίας".

    "Η χώρα μας", είπε, "μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια και να διεκδικήσει μέρος από τη δραστηριότητα αυτή, είτε κατασκευάζοντας σχετικό εξοπλισμό είτε υλοποιώντας εγκαταστάσεις".

    "Το συγκεκριμένο έργο, που χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του 5ου Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα, είναι συνολικού προϋπολογισμού 5,4 εκ. β¬ και συμμετέχουν σ' αυτό 14 ερευνητικοί ευρωπαϊκοί φορείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία. Αφορά την εγκατάσταση μιας μονάδας ισχύος 25 kW, δυνατότητας ενέργειας 5 κυβικών υπερκάθαρου υδρογόνου ανά ώρα, σε πίεση 15 bar και τροφοδοτείται από μία ανεμογεννήτρια ισχύος 500 kW. Τελική παραγωγή υπερκάθαρου υδρογόνου υπό πίεση 220 bar σε φιάλες προωθείται στην αγορά προς διάθεση".

    Ο κ Σιούφας συνεχάρη "θερμά το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης) και την εταιρία "Ρόκας" για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων, που επιτρέπουν στην Ελλάδα να πρωτοστατεί σε καίριους τομείς για την ενέργεια του μέλλοντος, αλλά και να επηρεάζουν τις εξελίξεις".

    Ο υπουργός απαρίθμησε τα βήματα που έχει κάνει η χώρα μας προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, που ευθύνονται για τις κλιματικές αλλαγές και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων όλου του πλανήτη. Αυτά είναι:

    1.η δημιουργία της Ενεργειακής Κοινότητας της Ν.Α. Ευρώπης, όπου η Ελλάδα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο. 2. η προώθηση της διείσδυσης του φυσικού αέριου ως εναλλακτικού συμβατικού καυσίμου. 3.ο νόμος για τα βιοκαύσιμα που πρόσφατα ψηφίσθηκε. 4. η προώθηση επενδύσεων ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), Εξοικονόμησης και συμπαραγωγής.5 η επεξεργασία νομοσχεδίου για τις ΑΠΕ που κατατίθεται σύντομα στη Βουλή."

    Στο τέλος, ο κ. Σιούφας οδήγησε το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται στο Πάρκο και κινείται με υδρογόνο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 20 November 2005 - 21:30:08 UTC