Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-01-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ
  • [02] Συντονιστές ΠΑΣΟΚ
  • [03] Διάσκεψη για τη γρίπη των πτηνών
  • [04] Στην Εύβοια ο Αλέκος Αλαβάνος
  • [05] Ενοπλή ληστεία στην Εθνική τράπεζα
  • [06] Απονομή των Χρυσών Σφαιρών

  • [01] Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

    Συνεδριάζει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με αντικείμενο την αναθεώρηση του Συντάγματος.

    Στο μεταξύ, χθες ο κ. Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον ενημέρωσε σχετικά με τις προτάσεις της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

    Ο κ. Καραμανλής υποδεχόμενος τον κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ''σκοπός είναι να βρούμε κοινούς στόχους''. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι είναι σημαντικό να βρεθούν κοινοί στόχοι, αλλά επέμενε και στα θέματα καθημερινότητας, για τα οποία, όπως είπε, δίνει λύσεις και το υπάρχον Σύνταγμα. Ανταπαντώντας ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ταχθηκε υπέρ μιας τολμηρής αναθεώρησης του Συντάγματος. Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε και στο θέμα της καθημερινότητας, τονίζοντας ότι πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα μπορούν να λυθούν με το υπάρχον Σύνταγμα και τέτοια προβλήματα έχουν σχέση με την οικονομία, την ανεργία, την υγεία και τη γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί τον πολίτη. Το ισχύον Σύνταγμα, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, δεν αποτρέπει καμία κυβέρνηση από το να ασκεί σωστές πολιτικές.

    Το ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις μετά από σοβαρή επεξεργασία και διαβούλευση με τους πολίτες, ώστε η αναθεώρηση να είναι τολμηρή. Τασσόμαστε κατά της διορθωτικής αναθεώρησης, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του δεν θέλει να εμπλακεί σε μία ανούσια συζήτηση που αποπροσανατολίζει. Αντίθετος ήταν ο κ. Παπανδρέου και σε "ό,τι αφορά μια μικροκομματική αναθεώρηση μικρής εμβέλειας", όπως τη χαρακτήρισε.

    Η αναθεώρηση, πρόσθεσε, πρέπει να είναι για τον πολίτη και όχι για τις δημοσκοπήσεις, ώστε να ανταποκριθεί και στις ανάγκες των επόμενων γενεών. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, "εμείς έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο και στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα".

    Αύριο, Τρίτη, για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του κ.Καραμανλή.

    Ρουσόπουλος: Στόχος η ευρύτερη δυνατή συναίνεση

    Στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση για την αναθεώρηση του συντάγματος δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, αναφερόμενος στην σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

    Η σημερινή συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο αναζήτησης κοινών τόπων προκειμένου να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση στα σημαντικότερα θέματα της συνταγματικής αναθεώρησης, είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι οι θέσεις του πρωθυπουργού θα παρουσιαστούν αύριο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της ΝΔ.

    Ο εκπρόσωπος απαντώντας σε συναφείς ερωτήσεις σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός έχει θέσει το πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης και αύριο θα παρουσιαστούν αναλυτικότερες σκέψεις και προτάσεις".

    "Η ΝΔ", ανέφερε "έχει πεί σε ποια θέματα εκτείνεται η συνταγματική αναθεώρηση» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της σχετικής διαδικασίας τα κόμματα δεν έχουν υποβάλει τις προτάσεις τους.

    Εξάλλου,απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα γίνει διάλογος και με την Εκκλησία,ο κ. Ρουσόπουλος παρατήρησε πως «ο διάλογος είναι κοινοβουλευτικός και ο κάθε φορέας μπορεί να καταθέτει τις προτάσεις του».

    Δηλώσεις Αλαβάνου

    «Με την αναθεώρηση του Συντάγματος η κυβέρνηση προσπαθεί να συνταγματοποιήσει τις πολιτικές για την κατάργηση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα και για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας», εκτιμά ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, αναφερόμενος με σημερινές δηλώσεις του στην προωθούμενη αναθεώρηση του Συντάγματος.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ πρόσθεσε, αναφερόμενος στη συζήτηση για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, ότι «σε αυτό πρέπει να αντιδράσουμε όλοι» και τούτο διότι είναι «χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια να παραδοθεί στο χώρο του κέρδους, όχι μια ακόμη επιχείρηση, αλλά η ίδια η Ανώτατη Εκπαίδευση».

    Ο κ.Αλαβάνος κάλεσε «όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, δυνάμεις από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, που δυστυχώς σβ αυτό το καίριο ζήτημα για τη συνταγματική αναθεώρηση συναινεί, να αντιδράσουμε από κοινού, να μην επιτρέψουμε αυτή την πορεία για τον τόπο».

    [02] Συντονιστές ΠΑΣΟΚ

    Υπό την προεδρία του κ.Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζουν, στη Βουλή, οι Συντονιστές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, για θέματα επικαιρότητας και πολιτισμού.

    Στο μεταξύ, χθες στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Κινήματος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ρίξει το βάρος του στα πραγματικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι πολίτες και έδωσε έμφαση στην ανάγκη έντασης της αντιπολιτευτικής δουλειάς του κόμματος.

    Επίσης τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ συζήτησαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στους διαφόρους τομείς του Κόμματος.

    Ο Γ. Παπανδρέου αναφερόμενος στην αναθεώρηση του Συντάγματος τόνισε ότι αυτή δεν πρέπει να γίνεται άτολμα, αλλά με το βλέμμα στραμένο προς το μέλλον, ενώ η Επιτροπή που θα ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα θα συγκροτηθεί στη διήμερη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

    Στην σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της αιματηρής ληστείας στο κέντρο της Αθήνας και διατυπώθηκε η άποψη πως το τελευταίο διάστημα πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα στον τομέα της ασφαλείας και αυτό αναφέρθηκε όχι μόνο σε σχέση με τη σημερινή ληστεία αλλά και σε σχέση με τα τελευταία επεισόδια στα Εξάρχεια.

    [03] Διάσκεψη για τη γρίπη των πτηνών

    Ξεκινά σήμερα στο Πεκίνο, η διήμερη διεθνής διάσκεψη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 90 χωρών και 25 οργανισμών, με στόχο το συντονισμό των δράσεων για την αποτροπή του ενδεχόμενου πανδημίας. Συμμετέχει ο υφυπουργός Υγείας Γ.Κωνσταντόπουλος. Η Τουρκία έχει ακόμη τη δυνατότητα να προλάβει την εκδήλωση επιδημίας της γρίπης των πτηνών στον πληθυσμό των πουλερικών της, δήλωσε αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO).

    Στο μεταξύ, θωρακίζεται η χώρα για την αντιμετώπιση της νόσου.Σύσταση προς τους πολίτες να μην πραγματοποιούν άσκοπα ταξίδια στην Τουρκία, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης.Διευκρίνισε ωστόσο, οτι η σύσταση αυτή δεν αποτελεί ταξιδιωτική οδηγία. Εξάλλου, έχουν ληφθεί προληπτικά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Οι έλεγχοι , σε λιμάνια , αεροδρόμια και τελωνεία είναι εξονυχιστικοί . Επίσης αυστηρότατα είναι και τα μέτρα στις παραμεθόριες με την Τουρκία περιοχές . Μεταξύ των μέτρων που έχουν ληφθεί και ισχύουν σε όλη τη χώρα περιλαμβάνονται η διατήρηση των οικόσιτων πουλερικών εντός κλειστών χώρων, η απαγόρευση πώλησης ζώντων πουλερικών σε λαϊκές αγορές, η απαγόρευση του πλανόδιου εμπορίου ζώντων πουλερικών, κ.α.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Απασχόλησης, ανακοίνωσε μέτρα στήριξης για τον κλάδο της πτηνοτροφίας λόγω της κρίσης με την νόσο των πτηνών. Μεταξύ άλλων, παγώνει η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων στον κλάδο της πτηνοτροφίας, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2005 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2006. Επίσης, ρυθμίζονται σε 120 δόσεις τα παλαιά χρέη, χωρίς προκαταβολές ενώ αναστέλλεται η εκτέλεση αναγκαστικών μέτρων (ποινικών και διοικητικών).

    Τόσο ο υπουργός Απασχόλησης, όσο και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, διαβεβαίωσαν οτι δεν υπάρχει κανείς απολύτως κίνδυνος από την κατανάλωση προϊόντων της οργανωμένης ελληνικής πτηνοτροφίας. Τη δυνατότητα άμεσης πρόσληψης προσωπικού για διάστημα έως οκτώ μηνών, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας από τη "γρίπη των πτηνών", δίνει με τροπολογία του το υπουργείο Εσωτερικών. Η ρύθμιση αυτή ισχύει αναδρομικά, από 1.10.2005. Τέλος, σύντομα θα λειτουργήσει τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός στις νομαρχίες, για τις καταγγελίες και τις ερωτήσεις των πολιτών.

    Στην Τουρκία, οι αρχές επιβεβαίωσαν χθες το μεσημέρι οτι ο θάνατος της 12χρονης Φατμά Οζτσάν, οφείλεται στη γρίπη των πτηνών. Με την επίσημη αυτή επιβεβαίωση, ο εξακριβωμένος αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό στην Τουρκία ανέρχεται σε είκοσι. Από αυτούς τέσσερις υπέκυψαν, έντεκα νοσηλεύονται και πέντε έχουν αποθεραπευθεί.

    [04] Στην Εύβοια ο Αλέκος Αλαβάνος

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ επισκέπτεται σήμερα πτηνοτροφικές μονάδες στην Εύβοια.

    Στο μεταξύ, χθες ο κ. Αλαβάνος, κατά τη διάρκεια συνάντησή του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και την Χημική Βιομηχανία,

    εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην «προσπάθεια να κλείσει η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων στη Θεσσαλονίκη, μια βιομηχανία κερδοφόρα, βιομηχανία εξαγωγική και κρίσιμη για τον αγροτικό τομέα»

    Ο κ.Αλαβάνος δήλωσε ότι «ο μόνος λόγος που κλείνει είναι τα συμφέροντα των τραπεζών που είναι μέτοχοι της βιομηχανίας αυτής και οι οποίες,αντί να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα της απασχόλησης, της ανεργίας ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης,το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πώς θα διαμορφώσουν συνθήκες ώστε, ορισμένες, τουλάχιστον, απ΄ αυτές,όπως η Εμπορική, που είναι ο μεγαλομέτοχος της Βιομηχανίας αυτής,θα μπορέσει να περάσει σε γαλλικά ή άλλα ξένα χέρια».

    Ο κ. Ν. Ορφανός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε, εξάλλου, ότι «τα συμφέροντα των τραπεζών και όχι μόνο,κάτω ή πάνω από το τραπέζι,οδηγούν μια κερδοφόρα εταιρεία σε κλείσιμο»,με συνέπεια να μείνουν άνεργοι 650 εργαζόμενοι.

    Και πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι δεν την κλείνουν τη βιομηχανία και σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει λόγο να παρέμβει,όπως παρενέβη και στη ζάχαρη.-

    [05] Ενοπλή ληστεία στην Εθνική τράπεζα

    Ολες τις εκδοχές μεταξύ των οποίων και την τρομοκρατική εξετάζει η Αστυνομία για τη συμμορία που διέπραξε την ένοπλη ληστεία χθες το μεσημέρι στην Εθνική Τράπεζα, στις οδούς Σόλωνος και Ιπποκράτους, με συνέχεια την άγρια συμπλοκή που στοίχισε τον τραυματισμό σε τέσσερα άτομα, ενώ έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο δεκάδες πολίτες στο κέντρο της Αθήνας.

    Μέχρι αργά χθες το βράδυ στο κτίριο της ΓΑΔΑ ήταν σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη με τον εισαγγελέα αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας κ. Δημήτρη Ασπρογέρακα, τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Στέλιο Σύρο, τον Αττικάρχη Βασίλη Τσιατούρα, το Διευθυντή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Δημήτρη Γαλίκα, το Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής Στέφανο Σκότη και άλλους αξιωματικούς της αστυνομίας, οι οποίοι παρακολουθούν την υπόθεση.

    Η εκδοχή της τρομοκρατίας εξετάζεται από την Αστυνομία εξαιτίας του οπλισμού των δραστών αλλά και της αποφασιστικότητας και του τρόπου δράσης τους . Μετά την ένοπλη ληστεία στην οποία πήραν μέρος 5 άτομα (4 μέσα στην τράπεζα και ένας "τσιλιαδόρος") οι δράστες διέφυγαν, από τη διαδρομή Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη προς την Πανεπιστημίου, τους ακολούθησε όμως ο φύλακας της Τράπεζας, ο οποίος ενημέρωνε συνεχώς την Αμεση Δράση από το κινητό τηλέφωνό του.

    Στη στοά Χατζηχρήστου, πριν την Πανεπιστημίου, οι δράστες μπήκαν ακολουθούμενοι από το φύλακα, ενώ ταυτόχρονα έφτασαν στο σημείο δύο ειδικοί φρουροί του τμήματος Συντάγματος με περιπολικό. Μέσα στη Στοά, ο φύλακας της Τράπεζας πλησίασε τους δράστες και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει αλλά εκείνοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στο θώρακα.

    Οι ειδικοί φρουροί έτρεξαν όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς, αλλά οι ληστές (οι τέσσερις γιατί ο πέμπτος είχε φύγει από άλλο δρόμο) πυροβόλησαν χωρίς δισταγμό εναντίον τους κατά ριπάς με τα αυτόματα όπλα τους. Οι ειδικοί φρουροί ανταπόδωσαν τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους ληστές στο πόδι . Παρ' όλα αυτά εκείνοι έτρεξαν μέχρι την οδό Πανεπιστημίου, όπου μπήκαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο του ΥΠΕΧΩΔΕ αφού έβγαλαν με τη βία τον οδηγό.

    Οι ειδικοί φρουροί που ήταν καλυμμένοι και φώναζαν στον κόσμο να ξαπλώσει στο έδαφος τους έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να γίνει νέα "μάχη" κατά την οποία έπεσαν δεκάδες σφαίρες . Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους ληστές ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Πρόκειται για έναν 28χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για να ελεγχθεί από το χώρο των Εξαρχείων. Από σφαίρα στο πόδι τραυματίστηκε ελαφρά και ένας 73χρονος λαχειοπώλης.

    Οπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο, η κατάσταση του ληστή είναι σοβαρή, ενώ σοβαρή αλλά ελεγχόμενη είναι και η κατάσταση του φύλακα της Τράπεζας. Και οι δύο νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

    Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες, επειδή τραυματίας είναι και ένας ακόμα από τους ληστές, αν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το 100. Μέχρι αυτή την ώρα οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται .

    [06] Απονομή των Χρυσών Σφαιρών

    Οι ηθοποιοί Τζορτζ Κλούνεϊ και Ρέιτσελ Βάις βραβεύτηκαν με τη Χρυσή Σφαίρα για τον καλύτερο δεύτερο ανδρικό και γυναικείο ρόλο αντίστοιχα, για τις ταινίες "Συριάνα" και "Ο Επίμονος Κηπουρός", κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τα στο Μπέβερλι Χιλς.

    Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο Κλούνεϊ έδειχνε έκπληκτος αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους "δεκάδες" ανθρώπους που συνεργάστηκαν στο σενάριο της ταινίας "Συριάνα", όπου ο ίδιος κρατάει το ρόλο ενός πράκτορα της CIA. Ο γνωστός για της δημοκρατικές πεποιθήσεις του ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και τον Τζακ Αμπράμοφ, η εμπλοκή του οποίου σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς "αγγίζει" πολλούς πολιτικούς στην Ουάσινγκτον.

    Ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας για την ταινία του "Το μυστικό του Μπρόουκμπακ Μάουντεν" ενώ ο Γιοακίν Φοίνιξ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για το ρόλο του Τζόνι Κας στην ταινία "Walk the Line".

    Η συμπρωταγωνίστρια του Φοίνιξ, Ρις Γουίδερσπουν, κέρδισε το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο, για την ερμηνεία της στο ρόλο της συντρόφου του Κας, Τζουν Κάρτερ. "Το Walk the Line" ανακηρύχθηκε επίσης καλύτερο μιούζικαλ της χρονιάς.

    Το "Μυστικό του Μπρόουκμπακ Μάουντεν" απέσπασε επίσης τα βραβεία καλύτερης δραματικής ταινίας, πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερου τραγουδιού.

    Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία κέρδισε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν για το "Καπότε" ενώ το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου πήγε στη Φελίσιτι Χάφμαν, την πρωταγωνίστρια του Transamerica, που υποδύεται έναν άνδρα λίγο πριν υποβληθεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου.

    Καλύτερη ξένη ταινία ανακηρύχθηκε η παλαιστινιακή "Παράδεισος Τώρα" που αφηγείται το τελευταίο 24ωρο δύο νεαρών καμικάζι.

    Οι Χρυσές Σφαίρες, που θεωρούνται προάγγελοι των βραβείων Όσκαρ, απονέμονται κάθε χρόνο από την ένωση ανταποκριτών ξένου τύπου του Χόλιγουντ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 17 January 2006 - 13:30:02 UTC