Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-02-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ΝΔ
  • [02] Στο Παρίσι ο Γιώργος Αλογοσκούφης
  • [03] Στην Κρήτη ο Αλέκος Αλαβάνος
  • [04] Έκτακτο Συμβούλιο της ΕΕ για γρίπη πτηνών

  • [01] Συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ΝΔ

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή συνέρχεται σήμερα η Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εκλέξει το νέο Γραμματέα της. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στην πολιτική της κυβέρνησης και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του Γραμματέα, που θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά τον τελευταίο κυβερνητικό ανασχηματισμό. Την ψήφο των μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ διεκδικούν οι βουλευτές της Β΄περιφέρειας Αθηνών Λευτέρης Ζαγορίτης και Κατερίνα Παπακώστα.

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.

    [02] Στο Παρίσι ο Γιώργος Αλογοσκούφης

    Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ.Γ.Αλογοσκούφης ο οποίος θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ, Donald Johnston εν όψει της Διυπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ στις 23 και 24 Μαίου. Την προεδρία της συγκεκριμένης Συνόδου, έχει η Ελλάδα.

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.

    [03] Στην Κρήτη ο Αλέκος Αλαβάνος

    Το Ρέθυμνο και τα Χανιά επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ, κ.Αλέκος Αλαβάνος προκειμένου να συμμετάσχει το Σάββατο σε ημερίδα του κόμματος με θέμα «Πολιτικές Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού». Στη διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη ο Πρόεδρος του ΣΥΝ θα έχει συναντήσεις με αγρότες και άλλους εργαζόμενους προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του κόμματός του για την ανάγκη δημιουργίας μετώπου συμπαράταξης και αλληλεγγύης όλων των εργαζόμενων ενάντια στην αντεργατική και διασπαστική πολιτική της Κυβέρνησης.

    Ο κ.Αλαβάνος σήμερα θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο της πόλης. Το βράδυ θα επισκεφθεί στο Στέκι μεταναστών στα Χανιά και θα συναντηθεί με μαθητές και καθηγητές του Νυχτερινού Γυμνάσιου - Λυκείου Χανίων.

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.

    [04] Έκτακτο Συμβούλιο της ΕΕ για γρίπη πτηνών

    Την Βιέννη επισκέπτεται σήμερα ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, για να πάρει μέρος στο Ατυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας που συνεκάλεσε έκτακτα η αυστριακή προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση λόγω της εξαπλούμενης και στην Ευρώπη, γρίπης των πουλερικών.

    Στο Ατυπο Συμβούλιο, που θα δώσει την ευκαιρία για μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις εμπειρίες των επί μέρους χωρών, αναμένονται οι υπουργοί Υγείας των 25 χωρών-μελών της ΕΕ, ενώ έχουν κληθεί από την προεδρεύουσα του Συμβουλίου, Αυστριακή υπουργό Υγείας Μαρία Ράουχ-Κάλατ, και οι ομόλογοί της από Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία, ΠΓΔΜ και Τουρκία.

    Αναμένονται επίσης εμπειρογνώμονες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας και άλλους παρεμφερείς οργανισμούς.

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 24 February 2006 - 7:30:21 UTC