Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-11-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εξορμήσεις των βουλευτών της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα
  • [02] «Στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

  • [01] Εξορμήσεις των βουλευτών της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα

    Το σχεδιασμό των δραστηριοτήτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για το επόμενο διάστημα συζήτησαν σήμερα ο γραμματέας της ΚΟ Απόστολος Σταύρου με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια ο κ.Καραμανλής συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Μιλτιάδη Εβερτ.

    Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Σταύρου ανέφερε, ότι πήρε εντολές και οδηγίες που αφορούν την αναβάθμιση του ρόλου των βουλευτών και την ουσιαστική συμβολή τους στη διαμόρφωση των νομοσχεδίων.

    Ανέφερε ακόμη ότι με τη νέα χρονιά ξεκινά η εαρινή εξόρμηση των βουλευτών σε όλο τον ελλαδικό χώρο με ομιλίες στις πρωτεύουσες των νομών. Διευκρίνισε, ότι αυτό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, αλλά εντάσσεται σε έναν σχεδιασμό ετοιμότητας.

    Ο κ. Σταύρου δήλωσε ακόμη ότι η οικονομία πηγαίνει καλά, και επιτρέπει βελτιωτικές επεμβάσεις και φιλολαϊκά μέτρα, όπως την αύξηση του αφορολόγητου, το ΕΚΑΣ και την αύξηση των αγροτικών συντάξεων.

    [02] «Στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

    Για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στη Μόσχα και στη Σόφια ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας.

    Εξήγησε ότι ήταν μια πρωτοβουλία των Αθηνών για την προώθηση της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.

    Πρόσθεσε, ότι ο αγωγός είναι στρατηγικής σημασίας για την προώθηση του πετρελαίου στην περιοχή και στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Στο ταξίδι επιβεβαιώθηκε η βούληση των τριών χωρών και συμφωνήθηκαν τα βήματα για την υλοποίηση της συμφωνίας.

    Ο κ. Σιούφας ανέφερε ακόμη ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την παγκόσμια διάσκεψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που γίνεται στη Βουλιαγμένη. Και πρόσθεσε, ότι θα μεταφέρει το χαιρετισμό του πρωθυπουργού σε 500 συνέδρους από 62 χώρες και 15 οργανισμούς.

    Είπε ακόμη ότι είναι μια προσπάθεια για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για να αρθούν τα εμπόδια και να ενταχθούν στις διεθνείς αγορές. «Αποτελεί βούληση της κυβέρνησης η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αφού δίνουν τις 7 στις 10 θέσεις εργασίας»,τόνισε ο κ. Σιούφας.

  • ** Ο κ.Σιούφας θα κηρύξει το απόγευμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης την έναρξη εργασιών της Παγκόσμιας Διάσκεψης του ΟΟΣΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 6 November 2006 - 11:30:30 UTC