Browse through our Interesting Nodes of International Affairs & Organizations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-02-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η ψηφιακή στρατηγική στο επίκεντρο της κυβερνητικής επιτροπής.
  • [02] Ευθυμίου: Συντηρητική η συνταγματική αναθεώρηση
  • [03] "Απαράδεκτες οι αυξήσεις στους συνταξιούχους"
  • [04] ΣΥΝ: Σειρά πρωτοβουλιών για το περιβάλλον
  • [05] Προτιμούσε το κομπιούτερ από τη...σύζυγό του

  • [01] Η ψηφιακή στρατηγική στο επίκεντρο της κυβερνητικής επιτροπής.

    Mε θέμα την ευρυζωνικότητα και την ψηφιακή στρατηγική, θα συνεδριάσει στις 11.00 το πρωί , υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, η κυβερνητική επιτροπή. Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη.

    Συνεργασία με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, είχε χθες ο κ.Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Κεφαλογιάννης που ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή, όπως είπε, για θέματα του υπουργείου του, ανέφερε ότι ολοκληρώνονται οι μεταρρυθμίσεις, προχωρούν οι μεγάλες επενδύσεις στο χώρο των λιμένων και "ανοίγουμε νέα σελίδα για την ποντοπόρο ναυτιλία".

    Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ακόμα ότι θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα πέντε νέα νομοσχέδια, που αφορούν στη μεταφορά του τμήματος υπηρεσιών της ναυτιλίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

    Είμαστε αισιόδοξοι είπε ο κ. Κεφαλογιάννης και για τα νέα σχέδια που προωθούνται στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

    Πρόγραμμα ανάπλασης της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας-Κερατσινίου

    Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπλασης της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας - Κερατσινίου έκτασης 640 στρεμμάτων και τη μετατροπή της σε πρότυπο ναυτιλιακό κέντρο, ανακοίνωσαν οι υπουργοί ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς και Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά από σύσκεψη που είχαν με τους δημάρχους της περιοχής, το διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου και τους φορείς-ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου χώρου.

    Όπως δήλωσε ο κ. Σουφλιάς η ανάπλαση θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση μετά από διεθνή διαγωνισμό, ενώ ο συντελεστής δόμησης καθορίστηκε στον υπό ανάπλαση χώρο στο 0,6% από το 2,2% που ισχύει σήμερα. Οι δύο υπουργοί έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα που θα δημιουργηθεί στην περιοχή και θα συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση του λιμανιού. "Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα στον Πειραιά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο" είπε ο κ. Σουφλιάς, ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης συμπλήρωσε ότι "φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι ο Πειραιάς να αποτελέσει ένα πρότυπο ναυτιλιακό κέντρο".

    Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για τα έργα του Πειραιά και την ανάπτυξη του λιμανιού, γεγονός που διαπίστωσε και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε αραβικές χώρες.

    Όλοι οι φορείς (υπουργεία, δήμοι, Εθνική Τράπεζα, ΑΓΕΤ, BP και άλλοι ιδιοκτήτες του χώρου) συμφώνησαν ότι πρέπει το σχέδιο να προχωρήσει και όπως είπε ο κ. Σουφλιάς οι όποιες διαφωνίες - επιφυλάξεις υπάρχουν, θα ξεπεραστούν. Συγκεκριμένα ο δήμος Δραπετσώνας έθεσε θέμα με το συντελεστή δόμησης, ενώ οι ιδιοκτήτες της BP που κατέχουν τα 47 από τα 640 στρέμματα υποστήριξαν ότι η εταιρία θα ζημιωθεί από τη μεταφορά του διυλιστηρίου, ωστόσο υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Ο κ. Σουφλιάς, πάντως, διευκρίνισε ότι οι όροι δόμησης που θα καθορίσει η μελέτη θα ισχύσουν για όλους τους ιδιοκτήτες ασχέτως εάν συμφωνήσουν να συμμετάσχουν τώρα ή αργότερα. Είπε επίσης ότι δεν θα ανανεωθούν οι άδειες χρήσης των διυλιστηρίων που υπάρχουν στην περιοχή.

    Όπως εξήγησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ από τα 640 στρέμματα τα 300 θα είναι υπαίθριοι, κοινόχρηστοι χώροι (πράσινο, πάρκα, πλατείες κλπ). Συνολικά, το πράσινο θα φτάσει τα 400 με 450 στρέμματα. Στον υπό ανάπλαση χώρο θα κατασκευαστούν κτίρια με σύγχρονες προδιαγραφές με συντελεστή 0,6%, γήπεδα, κλπ αλλά και κατοικίες. Παράλληλα θα αναπλαστεί όλο το νότιο μέτωπο της έκτασης προς την παραλία ώστε να έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι των περιοχών της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου.

    Ο κ. Σουφλιάς είπε ότι έχουν γίνει διάφορες μελέτες για την ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής οι οποίες σε γενικές γραμμές συμφωνούν μεταξύ τους. Οι συζητήσεις των δύο υπουργείων με τους φορείς θα προχωρήσουν ούτως ώστε μέσα σε ενάμιση χρόνο να βρεθεί ο επενδυτής και να προχωρήσουν τα έργα. "Η θέση όλων των συμμετεχόντων στη σημερινή σύσκεψη είναι να προχωρήσουμε και πιστεύω ότι θα βρούμε τις λύσεις", είπε .

    Όπως εκτίμησε ο κ. Κεφαλογιάννης το ύψος της επένδυσης θα προσεγγίσει το ένα δισ. ευρώ. Θα έχουμε, πρόσθεσε, ένα αναπτυξιακό έργο μοναδικό για την Ελλάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ναυτιλιακό κέντρο από τα καλύτερα στον κόσμο, κατέληξε.-

    [02] Ευθυμίου: Συντηρητική η συνταγματική αναθεώρηση

    Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, συνεδριάζει στις 10:00 το πρωί, το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

    «Η κυβέρνηση δεν πρέπει σκόπιμα να επιδιώκει μια σύγχυση γύρω από τα θέματα της συνταγματικής αναθεώρησης όπως και σήμερα επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι κρυστάλλινη και διαυγής: αυτή η συνταγματική αναθεώρηση, όπως την σχεδίασε η ΝΔ, είναι συντηρητική, ρηχή και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

    «Αυτή τη συνταγματική αναθεώρηση, η ΝΔ την χειρίστηκε με πρωτοφανή τρόπο: απέκλεισε κάθε μορφή συναίνεσης, δεν δέχθηκε καμιά πρόταση της αντιπολίτευσης και ολοκλήρωσε αυτό το χειρισμό με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, την επιχείρηση αλλοίωσης της ψήφου κατά τρόπο πρωτοφανή στο ελληνικό κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Ευθυμίου.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι αποχωρεί από την διαδικασία αναθεώρησης και αποχωρεί κατβ οιονδήποτε τρόπο από αυτή τη διαδικασία και φυσικά έχει αποσύρει ήδη τις θέσεις του. Η ΝΔ θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η αποδοχή του αιτήματος των εκλογών, πέρα από το σύνολο των θεμάτων που θα οδηγούσε στην κρίση του ελληνικού λαού, θα ήταν ακριβώς και η διακοπή αυτής της άγονης διαδικασίας, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική με τη θέληση του ελληνικού λαού».

    «Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τις θέσεις του για την οικονομία, το κοινωνικό κράτος, την ασφάλεια της χώρας και την εξωτερική πολιτική, για μια δίκαιη κοινωνία, θεωρεί ότι στις εκλογές θα δοθεί η κατεύθυνση για μια συνταγματική αναθεώρηση, πραγματικά δημοκρατική προς όφελος του πολίτη, για την εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών, επομένως η επόμενη Βουλή θα είναι προ-αναθεωρητική» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

    Για "άρθρο 16"

    «Αυτό είναι η διαύγεια της θέσης μας, ότι το σύνολο των θέσεων της αναθεώρησης, όπως το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει την αναθεώρηση σε μια διευρυμένη βάση αποτελεί μια επιλογή υπό την κρίση του ελληνικού λαού, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι προ-αναθεωρητική. Τμήμα αυτών των θέσεων είναι και η θέση μας για το άρθρο 16. Όχι απλώς υπάρχει αντίφαση, υπάρχει απόλυτη συνέπεια» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση «αν δημιουργούν σύγχυση τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περί άρθρου 16» σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

    Για Β. Πολύδωρα

    «Η ελληνική κοινωνία βλέπει εδώ και ένα χρόνο να διαλύεται η Ανώτατη Εκπαίδευση, βλέπει μια αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση στην εκπαιδευτική της πολιτική που προκαλεί την ένταση και ταυτόχρονα από την άλλη μεριά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον κ. Πολύδωρα προκαλεί με τη σειρά του την ένταση συνειδητά. Κλιμακώνει την ένταση ως στρατηγική», δήλωσε ο κ. Ευθυμίου.

    «Στο βωμό των ακροδεξιών ψήφων ο κ. Πολύδωρας πάει χέρι - χέρι με τους κουκουλοφόρους» είπε ο κ. Ευθυμίου, προσθέτοντας ότι «είχαμε την κλιμάκωση της απίστευτης συμπεριφοράς σε έγκυρη αθηναϊκή εφημερίδα με τη φωτογραφία του κ. Πολύδωρα στην πρώτη σελίδα, υπάρχει η δήλωσή του το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: "Θα τους πλακώσω με τα ίδια μου τα χέρια"».

    «Πρόκειται περί υπουργού κυβέρνησης ευρωπαϊκής χώρας και η δήλωση αυτή έγινε προ δύο ημερών. Σήμερα στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει παρόμοια δήλωση του κ. Πολύδωρα και αρνήθηκε να την σχολιάσει. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει βαρύτατη ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης που προκαλεί συνειδητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης», είπε ο κ. Ευθυμίου.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «είναι στοιχειώδες χρέος της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη, να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, είναι ευθύνη της να είναι ανοιχτά τα πανεπιστήμια, είναι ευθύνη της ο δρόμος που διάλεξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο, που σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν αυτονόητο πού θα τον οδηγούσε».

    «Μόνο στην Ελλάδα της διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή, αυτός ο υπουργός μπορεί να παραμένει στη θέση του και η κυβέρνηση να κάνει δια του εκπροσώπου της τη στρουθοκάμηλο» κατέληξε ο κ. Ευθυμίου.

    Για επίσκεψη Ντ. Μπακογιάννη στη Θράκη

    «Υπήρξαν πάρα πολλές συγκεκριμένες τοποθετήσεις του ΠΑΣΟΚ. Έχει κατατεθεί και επβ αυτού επίκαιρη ερώτηση. Απλώς όπως πληροφορούμαι η κα υπουργός Εξωτερικών ζήτησε να αναβληθεί κατά μία βδομάδα η συζήτηση διότι θα λείπει στο εξωτερικό και η κριτική του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η κυβέρνηση και η κα Μπακογιάννη προσωπικά τα θέματα αυτά, ισχύει στο ακέραιο» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση για την θέση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών στην Θράκη.

    Για αυτοδιοίκηση

    «Το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει στην διάρκεια των κυβερνητικών θητειών του, νόημα και υπόσταση στην έννοια των αποκεντρωμένων θεσμών της αυτοδιοίκησης. Θεωρούμε ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια υπήρξε πάντα μια λυσσαλέα αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε όλους αυτούς τους νόμους που προέβλεπαν μια αποκεντρωμένη δομή εξουσίας ήταν ρητά αρνητική, αποχωρούσε από την Βουλή και δήλωνε ότι όταν έρθει στην κυβέρνηση δεν θα τους εφαρμόσει. Όμως σε πείσμα της ΝΔ, αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν, αποτελούν θετική πρόταση για τον πολίτη. Σε αυτούς τους θεσμούς είναι σημαντικό να υπάρχει μια προοδευτική κατεύθυνση στις ηγεσίες τους για να διασφαλίζονται από την ρητή θέληση της ΝΔ να τα υπαγάγει όλα σε ένα συγκεντρωτικό κεντρικό κράτος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση «αν ανησυχεί το ΠΑΣΟΚ δήλωση του ΣΥΝ ότι δεν θα ψηφίσει την κ. Γεννηματά για την ΕΝΑΕ».

    «Άρα πιστεύουμε ότι σε αυτό το σημείο οι συνεργασίες που σταθερά επιδιώξαμε θα έπρεπε να λειτουργούν προς όφελος των αποκεντρωμένων θεσμών», είπε ο κ. Ευθυμίου.

    [03] "Απαράδεκτες οι αυξήσεις στους συνταξιούχους"

    «Οι αυξήσεις που η κυβέρνηση λέει ότι θα δώσει στους συνταξιούχους, από 0,50 ευρώ έως 1,2 ευρώ την ημέρα, είναι όχι μόνο εξευτελιστικές, είναι απαράδεκτες και δείχνουν ακριβώς την αντιλαϊκότητα της κυβέρνησης, δείχνουν ακριβώς ότι τα κροκοδείλια δάκρυα που έριξαν προεκλογικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο για την κάλπη», δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μετά τη σύνάντηση που είχε με τις ομοσπονδίες συνταξιούχων.

    Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε ότι «η δική μας θέση είναι όχι μόνο να υπάρξει ουσιαστική αύξηση των συντάξεων, αλλά και ταυτόχρονα, εδώ και τώρα να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε οι συνταξιούχοι να έχουν πλήρη και ουσιαστική περίθαλψη, πρόνοια στα θέματα της υγείας. Επιπλέον θεωρούμε ότι εδώ και τώρα - δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να πάει χαμένος - πρέπει να διασφαλιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι, ένα σύστημα προστασίας των ηλικιωμένων που δεν μπορούν να ζουν μόνοι. Να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση των λεγόμενων "οίκων ευγηρίας"».

    Παπαρήγα για δηλώσεις Πάγκαλου σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο

    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλου για το πανεπιστημιακό άσυλο η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι "μόνο κάποιος που αισθάνεται απέχθεια για κάθε μορφή αγωνιστικής κοινωνικής δραστηριότητας μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια θέση και μάλιστα να αγνοήσει το γεγονός ότι το λαϊκό κίνημα σε όλες του τις εκφράσεις - και το νεολαιίστικο - είναι σε θέση να αυτοπεριφρουρηθεί".

    "Το ζήτημα -πρόσθεσε- είναι ποιος μας περιφρουρεί από τους πολιτικούς εχθρούς του λαϊκού κινήματος".

    [04] ΣΥΝ: Σειρά πρωτοβουλιών για το περιβάλλον

    Με αίτημα έναν κοινωνικό διάλογο που θα αναζητήσει τα κοινωνικά και πολιτικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της «κλιματικής αλλαγής» αρχίζει ο ΣΥΝ σειρά πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την παρουσίαση των προγραμματικών του προτάσεων σε διάφορα ζητήματα.

    Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος και ο υπεύθυνος για περιβαλλοντικά θέματα Μιχάλης Παπαγιαννάκης έθεσαν επί τάπητος προς συζήτηση προτάσεις σε σχέση με τους σοβαρούς και πλέον αναμφισβήτητους κινδύνους τους οποίους εγκυμονεί στο άμεσο μέλλον το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όπως προκύπτει από σχετικές διεθνείς εκθέσεις.

    Προοδευτική απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, άνθρακα, λιγνίτη, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, σαφείς προσπάθειες για εξοικονόμηση ενέργειας, αποφασιστική στροφή προς την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενίσχυση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής για δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, είναι οι βασικοί άξονες που θέτει προς συζήτηση ο ΣΥΝ, επισημαίνοντας ότι πρέπει να αλλάξουν τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής και να προστεθεί το κριτήριο της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

    Στα νέα δεδομένα πρέπει, όπως επισήμανε ο κ. Παπαγιαννάκης, να προστεθούν η ευνοϊκή μεταχείριση των νέων τεχνολογιών στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και η ενίσχυση των σχετικών πολιτικών στην ΕΕ κυρίως ως προς την επιβολή ορίων στις εκπομπές αερίων. Σε σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου ο ΣΥΝ προτείνει αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση, επιβολή διοδίων στα αστικά κέντρα αλλά και ενθάρρυνση της χρήσης αυτοκινήτων από κοινού.

    Αυστηρή πολιτική απέναντι στη χρήση του νερού, τόσο στη γεωργία αλλά και στις πόλεις με τιμολογική διαφοροποίηση της παροχής βάσει ορίων και ποινικοποίηση της οικολογικής παραβατικότητας με την ανάδειξη της έννοιας των «πράσινων εγκλημάτων», είναι επίσης δύο άλλες παράμετροι που τίθενται προς συζήτηση.

    Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί βουβή και να μην παίρνει θέση, είπε ο κ. Αλαβάνος.

    [05] Προτιμούσε το κομπιούτερ από τη...σύζυγό του

    Μια Αιγύπτια ζήτησε διαζύγιο με το αιτιολογικό ότι ο άνδρας της περνούσε όλες τις νύχτες του όχι στο κρεβάτι τους, αλλά μπροστά στο κομπιούτερ του σερφάροντας στο Ιντερνετ και δεν απευθυνόταν στη γυναίκα του παρά μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως γράφει ο αιγυπτιακός Τύπος.

    "Ο σύζυγός μου με αγνοούσε συστηματικά. Την ημέρα ήταν στη δουλειά του ενώ όλη τη νύχτα συζητούσε μέσω του Ιντερνετ με διάφορες γυναίκες", δήλωσε η σύζυγος σε δικαστήριο της πόλης Νάσρ Σίτι, προάστιο νότια του Καίρου.

    Παντρεμένη, με έναν προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, εδώ και πέντε χρόνια και μητέρα δύο παιδιών η νεαρή Αιγύπτια πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της δεν μιλούσε καν στο σπίτι τους ούτε στην ίδια ούτε στα παιδιά τους. "Όταν ήθελε κάτι μου έστελνε μήνυμα μέσω του υπολογιστή", παραπονέθηκε.

    Από την πλευρά του, ο σύζυγος εξαιρετικά απασχολημένος με το κομπιούτερ του και ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας, αρνήθηκε να πάει στο δικαστήριο για πιθανή συμφιλίωσή του με την σύζυγο και απλώς ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου χωρίς να τον ξαναενοχλήσει κανείς για το θέμα αυτό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 13 February 2007 - 7:30:18 UTC