Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-07-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση του πρωθυπουργού με ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ
  • [02] «Η κυβέρνηση πρόδωσε την εμπιστοσύνη του λαού»
  • [03] Νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής
  • [04] "Δεν οδηγεί πουθενά ο δικομματισμός"

  • [01] Συνάντηση του πρωθυπουργού με ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ

    Θεσμική μεταρρύθμιση και τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν τα θέματα που ετέθησαν στον πρωθυπουργό, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε ο Κ. Καραμανλής με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλου και του υφυπουργού Αθ. Νάκου.

    Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων με τον πρωθυπουργό για τον "Καποδίστρια 2", δηλαδή τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας που προωθεί η κυβέρνηση και ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του 2008 ολοκληρώνεται η προθεσμία για τις εθελοντικές συνενώσεις με ισχυρά κίνητρα, τα οποία θα προβλέπονται σε σχετικό σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε οτι μέχρι το τέλος του 2007 θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις μητροπολιτικές συνεργασίες. Ενα από τα μεγαλύτερα θέματα -όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ -είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το θέμα των παρακρατηθέντων φόρων, προσθέτοντας ότι μέχρι το 2008 θα δοθεί λύση για σταδιακή επιστροφή τους στους δήμους.

    Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να διατεθούν εγκαίρως τα κονδύλια που προβλέπονται για τον καθαρισμό των φρεατίων με δεδομένο ότι από τις αρχές του 2008 η συγκεκριμένη αρμοδιότητα περνά από το ΥΠΕΧΩΔΕ στους δήμους.

    Ερωτηθείς ο κ. Κακλαμάνης αν μπορεί να "προβλέψει" τις προθέσεις του πρωθυπουργού για εκλογές δήλωσε ότι ''για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός ήταν σφίγγα.''

    Ο κ. Κακλαμάνης ρωτήθηκε για απόψεις που εκφράζονται σχετικά με τις πυρκαγιές. Απάντησε ''δεν μας εκφράζουν ακραίες δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται. Από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου εμείς ζητούμε περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια''.

    Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε, ότι η συζήτηση με τον πρωθυπουργό έγινε σε επίπεδο συνεννόησης, αλλά χωρίς ο ίδιος να αμφισβητεί τις προθέσεις του Κ. Καραμανλή, ανέφερε ότι ο ίδιος διάλογος έγινε πριν ένα χρόνο και δέκα μέρες, κάτι που όπως είπε, δείχνει να μην υπάρχει σαφές κυβερνητικό σχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός δέχθηκε το προεδρείο της ΕΝΑΕ, ενώ το πρωί συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο επίτροπο Μάρκο Κυπριανού.

    [02] «Η κυβέρνηση πρόδωσε την εμπιστοσύνη του λαού»

    Η κυβέρνηση πρόδωσε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και ήλθε στην εξουσία μόνο για να βολέψει και να βολευτεί η ίδια, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Ερμούπολη της Σύρου, σε συγκέντρωση κομματικών στελεχών από τις Κυκλάδες.

    Ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση, τόνισε ότι πηγαίνει από κρίση σε κρίση, από αδιέξοδο σε αδιέξοδο και ψάχνει παντού άλλοθι. Δεν κυβερνά πια, ενώ έχουμε ένα πρωθυπουργό που απλώς παρακολουθεί και σχολιάζει τις αλλεπάλληλες κρίσεις, αδύναμος και ανήμπορος να τις διαχειριστεί.

    Γι' αυτό, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θα ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια χώρα αξίας, ποιότητας, ασφάλειας, σιγουριάς και ειρήνης.

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ το 2004 με τη θέληση του ελληνικού λαού παρέδωσε σε μια άλλη κυβέρνηση. Μέχρι τότε είχε κάνει πολλά, αλλά δεν τα έκανε όλα. Δημιούργησε, όμως, όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να γίνουν πολλά περισσότερα. Το 2004, πρόσθεσε, ήμασταν μια αισιόδοξη χώρα και είχαμε περηφάνια, είχαμε σιγουριά και διαπραγματευτικές δυνατότητες για να λύσουμε θέματα όπως η υφαλοκρηπίδα και να ανοίξει μια νέα εποχή στις σχέσεις μας με τους γείτονες. Όμως, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακύρωσε όλες αυτές τις κατακτήσεις, τα θαλάσσωσε παντού και τώρα ισχυρίζεται ότι για κάθε πρόβλημα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός ξέρει, πρόσθεσε, ότι το ΠΑΣΟΚ πάλεψε στο παρελθόν για όλα τα προβλήματα και θα παλέψει και πάλι αύριο ως κυβέρνηση.

    Αναφερόμενος στα θέματα νησιωτικής πολιτικής, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι οι νησιώτικες πολιτικές της κυβέρνησης άρχισαν και τελείωσαν με τρεις λέξεις. Τρεις λέξεις προσθήκη δίπλα στις λέξεις υπουργείο Αιγαίου, το οποίο έγινε και Νησιωτικής Πολιτικής.

    Αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα των Κυκλάδων, όπως η υγεία, υπογραμμίζοντας τις σοβαρότατες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχουν όλες οι υγειονομικές μονάδες των Κυκλάδων πλην του νοσοκομείου της Σύρου. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε γεμίζει τα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ προσλαμβάνει με το σταγονόμετρο προσωπικά για τα νησιά των Κυκλάδων.

    Για τις συγκοινωνίες, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατάργησε τη ρυθμιστική αρχή που είχε δημιουργηθεί από το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ασύδοτα τα καρτέλ να οργιάζουν. Επίσης, κατάργησε το δίκτυο των δρομολογιακών γραμμών και έδωσε στις γραμμές φιλέτα σε συγκεκριμένους εφοπλιστές, ενώ κατάργησε και το όριο ηλικίας των πλοίων.

    Στον τομέα του τουρισμού, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι μετά την απελευθέρωση της αγοράς στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση, οι ακτοπλόοι εφοπλιστές αυξάνουν ανεξέλεγκτα τις τιμές των εισιτηρίων με αποτέλεσμα το κόστος των διακοπών για την ελληνική οικογένεια να γίνεται δυσβάστακτο και τα νησιά απαγορευτικοί προορισμοί. Τα δύο τελευταία χρόνια, πρόσθεσε, οι συνολικές αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων ξεπερνούν το 25%, ενώ παράλληλα οργιάζει η κερδοσκοπία στα κυλικεία τους, όπου τα καπέλα ξεπέρασαν και το 150%.

    Για το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και είναι γι' αυτό μια υποχρέωση εθνικού συμφέροντος καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ενότητα και τη συνοχή του ελλαδικού χώρου. Υποσχέθηκε γι' αυτό ότι ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσει την αρχή "κάθε μέρα πλοίο σε όλα τα νησιά".

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έκανε τίποτα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Κυκλάδων, άφησε ανενεργό τον αναπτυξιακό νόμο, εγκατέλειψε το ναυπηγείο του Νεωρίου και παρά την υπόσχεσή της ότι θα αναθέσει εργασίες του Πολεμικού Ναυτικού, οι μόνες αναθέσεις που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια είναι όσες είχαν δοθεί από το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μείωσε τα κονδύλια που είχε διαθέσει το ΠΑΣΟΚ και έφθαναν το 1,1 δισ. ευρώ σε 900 εκατομμύρια, δηλαδή δίνει 200 εκατομμύρια λιγότερα χωρίς να υπολογιστεί ο πληθωρισμός και οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των νησιών.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχει διαρκής συρρίκνωση στο λιμενικό σώμα, το οποίο, όπως και το πυροσβεστικό σώμα βρίσκεται σε άθλιο επιχειρησιακό επίπεδο. Και εξήρε τις προσπάθειες των ανδρών και των γυναικών του σώματος που υπερβάλλουν εαυτούς στην εκτέλεση του καθήκοντος.

    Εντονότατη ήταν η κριτική που άσκησε ο κ. Παπανδρέου στο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο για τον τουρισμό που προωθεί η κυβέρνηση. Τα χειρότερα έρχονται τώρα, σχολίασε για το συγκεκριμένο πλαίσιο και ειδικότερα το άρθρο 9, το οποίο αφορά τις "σύνθετες και ολοκληρωμένες αναπτύξεις τουριστικών υποδομών σταθερού παραθερισμού". Πρόκειται, σημείωσε, για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα και οι ρυθμίσεις που κρύβονται στο άρθρο αυτό συνιστούν πραγματικό εφιάλτη για τα νησιά. Χαρακτήρισε ένοχο το άρθρο 9, υποστηρίζοντας ότι θα καταστρέψει τα νησιά μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων.

    Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απέναντι σε αυτή την προσπάθεια της κυβέρνησης, δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα να περάσει και υποσχέθηκε ότι από την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει αυτό το "σχέδιο της ντροπής", όπως το χαρακτήρισε.

    Αναφέρθηκε, επίσης, στην πολιτική που θα εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση. Στις προθέσεις του, πρόσθεσε, είναι η εφαρμογή μιας νέας στρατηγικής ανάπτυξης που θα καταστήσει τα νησιά ελκυστικούς τόπους για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες τους. Θα εξασφαλιστεί, τόνισε, εύκολη πρόσβαση και προσπέλαση και θα διασφαλιστεί υψηλό βιοτικό επίπεδο.

    Επίσης, θα δοθούν σε νησιωτικές επιχειρήσεις ειδικά κίνητρα, ώστε να ενισχυθεί η απασχόληση και θα αναδειχθεί η νησιωτική Ελλάδα σε χώρο προηγμένων τηλεματικών υπηρεσιών.

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νησιώτικο περιβάλλον, τονίζοντας ότι είναι πρώτο μέλημα η προστασία του και η ανάδειξή του. Επίσης, ανέφερε ότι θα αναπτυχθεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών, θα θωρακισθεί υγειονομικά ο νησιώτικος χώρος και θα γίνουν ριζικές δομικές αλλαγές στη διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, ώστε οι υπηρεσίες να παρέχονται στους κατοίκους των νησιών στο πιο κοντινό προς αυτούς, επίπεδο που είναι το νησί τους.

    Τέλος, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι τα νησιά θα καταστούν αυτόνομα ενεργειακά με την αξιοποίηση κυρίως των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παράλληλα με το σεβασμό στα τοπικά οικοσυστήματα.

    [03] Νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής

    Η πιο αντικοινωνική συμπεριφορά που μπορεί να υπάρξει, είναι η φοροδιαφυγή, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, δίνοντας στη δημοσιότητα σήμερα το σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, το οποίο θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

    Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ήταν μία από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Η κυβέρνηση, δήλωσε, για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στηρίζεται σε τρεις παράλληλους άξονες:

    - Την αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών στο θέμα αυτό.

    - Την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των φορολογικών ελέγχων και

    - Την παροχή κινήτρων προς τους φορολογούμενους για να ζητούν αποδείξεις.

    Παρουσιάζοντας το σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι περιλαμβάνει 18 άρθρα, τα οποία αναφέρονται στα εξής:

    - Τα άρθρα 1-3 αφορούν τη σύσταση και λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου κατά της φοροδιαφυγής, στο οποίο θα συμμετάσχουν πολλοί φορείς και, αν το επιθυμούν, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων. Το Εθνικό Συμβούλιο κατά της φοροδιαφυγής θα υποβάλει προτάσεις και εισηγήσεις για την απλούστευση των διαδικασιών, για το πως θα καταπολεμάται καλύτερα η φοροδιαφυγή κλπ. και θα συνέρχεται δύο φορές το χρόνο.

    Το άρθρο 4 παρέχει κίνητρα για την εθελοντική συμμόρφωση των φορολογουμένων στις φορολογικές αρχές. Αν οι ίδιοι οι φορολογούμενοι εντός δέκα ημερών από την ειδοποίησή τους ότι επίκειται έλεγχος, αναφέρουν οι ίδιοι τις παραβάσεις τους, τότε θα τους παρέχονται εκπτώσεις στα φορολογικά πρόστιμα.

    Το άρθρο 5 καθιερώνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους νέους επιτηδευματίες. Κατά τα πρώτα δύο-τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής τους, οι φορολογικές αρχές θα παίζουν περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο.

    Τα άρθρα 6-7 παρέχουν κίνητρα για τη συνεργασία των φορολογουμένων με τις φορολογικές αρχές.

    Το άρθρο 8 προβλέπει την παροχή γενναίων εκπτώσεων από το φορολογητέο εισόδημα για όσους ζητούν αποδείξεις. Οι αποδείξεις θα πρέπει να ζητούνται για δαπάνες δεξιώσεων, βαπτίσεων, όπως επίσης και για δαπάνες σε μεσίτες ακινήτων και δαπάνες σε ωδεία, σχολές χορού, ινστιτούτα, κομμωτήρια, γυμναστήρια κλπ. Θα αναγνωρίζεται ένα συνολικό ποσό για δαπάνες έως 8 χιλιάδες ευρώ για ένα ζευγάρι και, με βάση τις αποδείξεις, θα χορηγείται έκπτωση από το φόρο.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις για το θέμα αυτό, ο κ. Αλογοσκούφης διευκρίνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να ζητούν αποδείξεις από την ημερομηνία κατάθεσης του σχεδίου νόμου στη Βουλή, αλλά πρόσθεσε, χαρακτηριστικά, ότι η γνώμη του είναι να ζητούν από σήμερα.

    Το άρθρο 9 κωδικοποιεί σε ένα ενιαίο κείμενο τις εκπιπτόμενες και μη εκπιπτόμενες δαπάνες.

    Με το άρθρο 10 δημιουργείται επιστημονική μονάδα τεκμηρίωσης, η οποία θα βοηθά την φορολογική πολιτική.

    Με τα άρθρα 11 και 12 καθορίζεται ότι στο Σώμα Ελεγκτών δεν θα μπορεί κανείς να παραμένει μετά από δύο τετραετίες.

    Με το άρθρο 13 προβλέπεται η παρακολούθηση είσπραξης χρεών στις εφορίες.

    Με το άρθρο 14 περιορίζεται ο χρόνος απασχόλησης υπαλλήλων στις εφορίες μετά τη συνταξιοδότηση.

    Με το άρθρο 15 καθιερώνεται η υποβολή ετήσιας έκθεσης στη Βουλή για το θέμα της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

    Με το άρθρο 16 προβλέπεται ότι τα αποτελέσματα των διασταυρωτικών ελέγχων θα διαβιβάζονται και στους φορολογούμενους και στις αρμόδιες φορολογικές αρχές.

    Με το άρθρο 17 συστηματοποιείται η εμπειρία των φορολογικών αρχών σε σχέση με τους ελέγχους που διεξάγουν και, τέλος, με το άρθρο 18 προβλέπεται η έκδοση φυλλαδίου για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις φορολογουμένων.

    Επίσης, άλλες τρεις διατάξεις που αφορούν την υποχρεωτική διαιτησία, το πόθεν έσχες των υπαλλήλων και το λεγόμενο "point system" για τους φορολογούμενους, δεν έχουν ενσωματωθεί και θα καταβληθεί προσπάθεια να ενσωματωθούν έως ότου κατατεθεί το σχέδιο νόμου στη Βουλή.

    Ο κ. Αλογοσκούφης, παρουσιάζοντας το σχέδιο νόμου, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έως τώρα έχουν γίνει αρκετές νομοθετικές παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, όπως, για παράδειγμα, η αναβάθμιση του Τaxis, ο εκσυγχρονισμός του Τελωνειακού Κώδικα, η επιβολή ΦΠΑ για τα νεόδμητα ακίνητα, οι διασταυρωτικοί έλεγχοι κλπ.

    [04] "Δεν οδηγεί πουθενά ο δικομματισμός"

    Σε Σύσκεψη φορέων της Δυτικής Αθήνας με θέμα το Ποικίλο Ορος και το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου, θα συμμετάσχει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

    Η αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων όλη αυτήν την περίοδο δείχνει ότι ο δικομματισμός είναι μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας και δεν οδηγεί πουθενά. Η μεγάλη προσφορά της Ν.Δ. εμφανίζεται ότι είναι το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου επί ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη προσφορά του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ότι είναι το σκάνδαλο των ομολόγων επί Ν.Δ, τόνισε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας χθες το βράδυ στο Αγιο Κήρυκο της Ικαρίας.

    Αναφερόμενος στις πρόσφατες πυρκαγιές τόνισε ότι η κυβέρνηση "με μηδενική αξιοποίηση των κονδυλίων της Ε.Ε. για τα δάση, υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δασικής Υπηρεσίας, κενά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανεπαρκή εξοπλισμό στους δασοπυροσβέστες, έχει καταφέρει να φτιάξει την τέλεια συνταγή για να καεί όλη η Ελλάδα από άκρου εις άκρον".

    Τελικά, είναι θέμα οικολογικής προτεραιότητας να κλείσει η φάση της διακυβέρνησης της Ν.Δ., να κλείσει η άγονη περίοδος του δικομματισμού και, μέσα από ένα νέο πολιτικό τοπίο, η οικολογία να γίνει πραγματικά μία από της προτεραιότητες της διακυβέρνησης, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

    Εμείς καλούμε τους πολίτες να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν τώρα τη ριζική οικονομική αναδιανομή για να αλλάξει αυτή η καθημερινότητα που δημιουργεί συνεχώς θύλακες νέας φτώχιας. Τους καλούμε και στις προσεχείς εκλογές να ενισχύσουν τον ΣΥΝ, τη Ριζοσπαστική Αριστερά, που με συνέπεια αυτά τα χρόνια εναντιωθήκαμε στην αντικοινωνική κυβερνητική πολιτική, ανέφερε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 19 July 2007 - 12:30:35 UTC