Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-07-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία του πρωθυπουργού με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Παιδείας
  • [02] Με τον Πρόεδρο συναντάται ο Γ.Παπανδρέου
  • [03] Προτάσεις του ΚΚΕ για τις πυρκαγιές
  • [04] Συνάντηση Αλαβάνου με πυροσβέστες

  • [01] Συνεργασία του πρωθυπουργού με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Παιδείας

    Συνεργασια με τον υπουργο Αναπτυξης Δ. Σιουφα, θα έχει ο πρωθυπουργός στις 9.30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας Μ.Γιαννάκου.

    Τα μέτρα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα ετέθησαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης της Kυβερνητικής Eπιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    Τα μέλη της Kυβερνητικής Eπιτροπής εξέφρασαν σε δηλώσεις τους την οδύνη τους για το χθεσινό τραγικό συμβάν με το θάνατο των δύο πιλότων του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Εύβοια και τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των "ηρώων" που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος.

    Η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη χώρα, αποφάσισε:

    1. Να υπάρχουν 24ωρες περιπολίες του Πυροσβεστικού Σώματος για την επιτήρηση των ευαίσθητων περιοχών.

    2. Να προσληφθούν 1.300 πυροσβέστες και όπως δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας, ο σχετικός διαγωνισμός βρίσκεται επί θύραις.

    3. Να εξασφαλισθούν στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας περισσότερα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης.

    4. Να υπάρχει επαγρύπνηση των στελεχών της ΔΕΗ και του ΔΕΣΜΗΕ για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων βλαβών στο ηλεκτρικό δίκτυο.

    Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη δίωρη σύσκεψη της Κυβερνητικής Επιτροπής ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος ανακοίνωσε ότι σήμερα θα συνεδριάσουν τα νομαρχιακά συντονιστικά όργανα σε όλη τη χώρα για να αποφασίσουν την σε 24ωρη βάση περιπολία του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μεγαλύτερη και καλύτερη επιτήρηση των ευαίσθητων περιοχών με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Ο Π. Παυλόπουλος ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη μέγιστη συμβολή της στην αντιμετώπιση των συμβάντων και την ελαχιστοποίηση των ζημιών, από αυτά, σε όλη τη χώρα.

    Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε επίσης ότι μέσα στις συγκεκριμένες, πρωτόγνωρες, συνθήκες, ο συντονισμός και η συνεργασία των συναρμόδιων φορέων υπήρξε ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Αν δει κανείς πόσες εστίες πυρκαγιών εκδηλώθηκαν χθες, ακόμα και στην Αττική και πόσο γρήγορα έσβησαν, αυτό θα γίνει αντιληπτό, είπε και εξέφρασε την οδύνη του για εκείνους που χάθηκαν, ενώ έκανε λόγο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, ζητώντας παράλληλα τη συμπαράσταση όλων στον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλουν.

    Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνέστησε ακόμη αυτοσυγκράτηση στους πολίτες για την αντιμετώπιση του καύσωνα και επαναλαμβάνοντας τα όσα προηγουμένως είχε τονίσει ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, κάλεσε τους πολίτες να μην κάνουν υπερβολές στη χρήση ηλεκτρικών ενεργοβόρων συσκευών κατά τις ώρες αιχμής.

    Ερωτηθείς για τη δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί εθνικής κρίσης, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου πάντα υπερβάλλει και τον κάλεσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί επί των ημερών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ με λιγότερο σοβαρές καιρικές συνθήκες.

    "Το εύκολο είναι να κάνει κανείς κριτική. Το δύσκολο είναι να είσαι σοβαρός και υπεύθυνος", είπε και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακαλέσει στη μνήμη του τη στάση που τηρούσε η ΝΔ ως αντιπολίτευση σε παρόμοια συμβάντα και γεγονότα.

    Ο κ. Παυλόπουλος επέκρινε τον Γ. Παπανδρέου για μικρόψυχη και μικροκομματική στάση και είπε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παίζει με τον αγώνα και την αγωνία των ανθρώπων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα περιστατικά.

    Σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει δεκτό το αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για την αντιμετώπιση του ζητήματος των πυρκαγιών, ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέπεμψε στις χθεσινές σχετικές κυβερνητικές δηλώσεις και πρόσθεσε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, διερωτώμενος γιατί τότε ο κ. Παπανδρέου δεν σκεφτόταν να θέσει παρόμοιο αίτημα. Δείχνει με τον τρόπο αυτό ότι μη έχοντας ιδέες, κάνει κινήσεις που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, είπε ο κ. Παυλόπουλος.

    Τα στοιχεία για τη δασοπυρόσβεση, εξέθεσε στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος δήλωσε ότι η επιτροπή συνεδρίασε συγκλονισμένη από το χαμό των ηρώων πιλότων και απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους εκ μέρους της κυβέρνησης.

    Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2006 πραγματοποιήθηκαν 92,6 ώρες πτήσης και 28 έξοδοι αεροσκαφών. Τον Ιούνιο του 2007 καταγράφηκαν 410 ώρες πτήσης και 128 έξοδοι αεροσκαφών. Τον Ιούλιο του 2006 οι ώρες πτήσης ήταν 316 και οι έξοδοι αεροσκαφών 105. Τον Ιούλιο του 2007 καταγράφηκαν 650 ώρες πτήσης και 202 έξοδοι αεροσκαφών.

    Ο Βύρων Πολύδωρας πρόσθεσε ότι και ο Υπουργός Αμυνας Ευ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε την Κυβερνητική Επιτροπή για την άριστη συντήρηση των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης, με απόλυτο σεβασμό στους διεθνείς κανόνες συντήρησης και στις ημέρες εργασίας και ανάπαυσης των πιλότων.

    Αποτυπώνοντας τη ρεαλιστική, όπως είπε, εικόνα της κατάστασης των πυρκαγιών, ο κ. Πολύδωρας ανέφερε ότι το 1998 υπήρξαν 8.951 συμβάντα και κάηκαν 945.000 στρέμματα. Το 2000 είχαμε 14.855 συμβάντα και κάηκαν 1.570.941 στρέμματα. Το 2007, μέχρι ώρας, έχουμε 1.974 συμβάντα και 260 έως 320 χιλιάδες καμένα στρέμματα.

    Επιπλέον σημείωσε ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς, αλλά παρ' όλα αυτά η κατάσταση δεν είναι απελπιστική και τόνισε ότι ζήτησε από την Κυβερνητική Επιτροπή - και έλαβε την έγκρισή της - για δράσεις και πρόνοιες που αφορούν τη φροντίδα του προσωπικού (εποχικού και πυροσβεστών) και την εξασφάλιση εναέριων μέσων και από άλλες χώρες, μέσω της ευρωπαϊκής συνεργασίας.

    Η χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πολύδωρας, έχει τα περισσότερα εναέρια μέσα στη διάθεσή της από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Ο υπουργός ανέφερε ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα η έρευνα για τα ατυχήματα που σημειώθηκαν, η οποία, όπως είπε, θα προκύψει με την τεχνοκρατική ευθύνη και τη δικαστική εγγύηση και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση του πρωθυπουργού προς το Πυροσβεστικό Σώμα.

    Ερωτηθείς για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές, ο Υπουργός απάντησε πως είχε κάνει την καλύτερη πρόνοια, λαμβανομένου υπόψη του κενού από το 2000 και τη δραματική ασάφεια στο καθεστώς των εποχικών. Εμείς το φέραμε σε πέρας, είπε, προσθέτοντας ότι αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε το μέλλον 5.500 εποχικών, προσέλαβε για πρώτη φορά -από το 2000 - 630 πυροσβέστες, ενώ επί θύραις βρίσκεται ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.300 ακόμη πυροσβεστών. Επίσης είπε ότι στη δύναμη των πέντε ελικοπτέρων βαρέος τύπου προστέθηκαν ακόμη πέντε, τα οποία όλα είναι μάχιμα.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας ανέφερε ότι η χώρα διέρχεται πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες. Το ηλεκτρικό δίκτυο δοκιμάζεται και άντεξε. Η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντέξει το δίκτυο και τις επόμενες δύσκολες ημέρες, δήλωσε ο Υπουργός και κάλεσε τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην χρησιμοποιούν - κατά το δυνατόν - τις ηλεκτρικές συσκευές από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Ο Υπουργός σημείωσε ότι τα στελέχη της ΔΕΗ και του ΔΕΣΜΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων βλαβών στο δίκτυο.

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι οι εκτάσεις της Πάρνηθας έχουν κηρυχθεί αναδασωτέες και από την Παρασκευή εγκαταστάθηκαν 220 ειδικοί υλοτόμοι για τα διαβρωτικά, αντιπλημμυρικά έργα.

    [02] Με τον Πρόεδρο συναντάται ο Γ.Παπανδρέου

    Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,το μεσημέρι.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται κατά την συνάντηση με τον κ.Κάρολο Παπούλια να του ζητήσει να ηγηθεί μιάς εθνικής προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών,όπως ανέφερε χθες στην συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

    Ο κ. Παπανδρέου διατύπωσε την ευχή να γίνει δεκτή από όλες τις πολιτικές δυνάμεις η προτάσή του για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων της Βουλής υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς, όπως τόνισε, "η εθνική συνεννόηση στο θέμα των πυρκαγιών, της διαφύλαξης των δασών και του περιβάλλοντος, θα δημιουργήσει ηθική και ψυχική ανάταση στους πολίτες".

    Δήλωσε, πάντως, ότι "δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση απορρίπτει την συναίνεση" και εξέφρασε την ελπίδα "να αναθεωρήσει την αρνητική στάση της απέναντι στην πρότασή μας".

    "Σήμερα πενθούμε τους δύο πιλότους που έδωσαν την ζωή τους στην ηρωϊκή προσπάθεια να προστατεύσουν τον κοινό μας πλούτο και το δημόσιο συμφέρον", τόνισε ο Γ. Παπανδρέου στην εισήγησή του στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι "δεν είναι ώρα για κριτική".

    "Αυτήν την κάναμε έγκαιρα και εις βάθος ώστε να συμβάλλουμε στην πρόληψη όσων σήμερα συμβαίνουν", είπε.

    Ο Γ. Παπανδρέου εξέφρασε την ευχή "αυτές να είναι οι τελευταίες θυσίες, καθώς είχαμε ανθρώπινες απώλειες και στην Κρήτη και στο Πήλιο" και τόνισε ότι τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό το πώς θα δράσουμε για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Ακόμη ανέφερε ότι πρέπει να τελειώσει κάθε συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος,καθώς και μόνο η υποψία για τροπολογία που νομιμοποιεί τα αυθαίρετα στα δάση, τροφοδοτεί την αυθαιρεσία και την παρανομία.

    "Είναι ανάγκη να εμπεδωθεί η αντίληψη για μια μεθοδική - και με βάθος - πολιτική πρόληψης και προστασίας του δασικού μας πλούτου (και) για μια ανάπτυξη βασισμένη στο περιβάλλον", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι όλα αυτά είναι μεγάλα θέματα της πατρίδας, για τα οποία η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ουσιαστικό σχεδιασμό.

    Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και έχει καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο για το περιβάλλον και την προστασία των δασών.

    Στην συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Πάγκαλος έκανε ενημέρωση για τις εκλογές της Τουρκίας - στις οποίες παρέστη ως παρατηρητής εκ μέρους του Συμβουλίου της Ευρώπης - και Βάσω Παπανδρέου έκανε εισήηση για τα θέματα της φτώχειας.

    Στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο εισηγήσεις παρουσίασαν ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα θέματα των πυρκαγιών, των μεγάλων έργων, του τρόπου ανάθεσης δημοσίων έργων και του "Πόρτο-Καρράς" και Ευάγγελος Αργύρης για θέματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

    [03] Προτάσεις του ΚΚΕ για τις πυρκαγιές

    Με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, θα συναντηθεί το μεσημέρι η κ.Αλέκα Παπαρήγα. Το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Λυτάρα στα Μέγαρα.

    Το ΠΓ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του θεωρεί ότι στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των πυρκαγιών δεν πρόκειται να προσφέρει μια σύσκεψη των αρχηγών των κόμματων, ακόμα περισσότερο όταν , όπως σημειώνει, που θα απουσιάζουν από αυτή οι αρμόδιοι φορείς (πυροσβέστες, δασικές υπηρεσίες κ.α).

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ τονίζεται ότι μια κομματική διαβούλευση θα μπορούσε να γίνει στη Βουλή, με κοινοβουλευτική διακομματική σύσκεψη και με την παρουσία των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δασοφυλάκων, δασολόγων και πυροσβεστών.

    Άλλωστε, αναφέρει, υπάρχουν κοινά πορίσματα, τα οποία ουδέποτε εφαρμόστηκαν, αν και προσθέτει ότι σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλέσει σύσκεψη, το ΚΚΕ θα συμμετάσχει.

    Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα, έστω και τώρα, να ενισχύσει δραστικά το Πυροσβεστικό Σώμα και τις δασικές υπηρεσίες με επαρκή σύγχρονα μέσα και εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο προσωπικό, να μονιμοποιηθούν οι εποχιακά απασχολούμενοι και να εκλείψει το φαινόμενο της εποχιακής απασχόλησης.

    Μεταξύ άλλων το ΚΚΕ ζητά:

    "Να καταργηθούν όλοι οι αντιδασικοί νόμοι, ο 998 της ΝΔ του ΄79 που αποχαρακτήρισε 25 εκατομμύρια στρέμματα δάσους και τα χαρακτήρισε χορτολιβαδικά ,καθώς και του ΠΑΣΟΚ το 1987, που αποχαρακτήρισε 45 εκατομμύρια στρέμματα δάσους και τα χαρακτήρισε βοσκοτόπια.

    Nα ανοίξει ο «φάκελος Πεντέλη», επίσης της Ιπποκρατείου Πολιτείας, ώστε να καταγραφεί όλη η διαδικασία με την οποία οικοπεδοποιήθηκαν οι περιοχές.

    Να γίνουν δημόσια ιδιοκτησία, ακόμα και με την μορφή της δήμευσης, ιδιοκτησίες που έχουν αποκτηθεί με διάφορους τρόπους από οικοδομικούς συνεταιρισμούς ή άλλες εταιρίες, επίσης και από την Εκκλησία".

    Τέλος το ΚΚΕ ζητά "να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν για κάποια μεγάλα έργα που δεσμεύουν ελεύθερη γη που μπορεί να μετατραπεί σε πράσινο".

    [04] Συνάντηση Αλαβάνου με πυροσβέστες

    Με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών, θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

    "Οικολογική καταστροφή και ίσως τη μεγαλύτερη εθνική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες", χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των πυρκαγιών και επανέλαβε την πρόταση του κόμματος να γίνει ειδική συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να συντονιστούν οι πολιτικές δυνάμεις και να μπουν σε ενέργεια οι προτάσεις του διακομματικού πορίσματος της Βουλής, θέτοντας παράλληλα "έναν σαφή πολιτικό φραγμό σε όλους τους κερδοσκόπους που χαίρονται από τις καταστροφές των δασών".

    Εξάλλου χαρακτήρισε θετική την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το ζήτημα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

    Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε χθες με αντιπροσωπεία του παραρτήματος του ΑΚΕΛ στην Ελλάδα, αποτελούμενη από τους Κούλη Θεοδούλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και γραμματέα του παραρτήματος Ελλάδας, Γιώργο Μιχαηλίδη και Αντώνη Κουρσουμπά, μέλη του γραφείου του παραρτήματος Ελλάδας.

    Ο κ.Αλαβάνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια στην υποψηφιότητά του για το προεδρικό αξίωμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και τόνισε τις καλές σχέσεις που έχει ο Συνασπισμός με τον ίδιο καθώς και με το κόμμα του, στο πλαίσιο και της συνύπαρξης στους κόλπους του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Χριστόφια ως "τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκφραστεί η στήριξη των δικαιωμάτων του κυπριακού λαού, η πίστη στη συμφιλίωση όλων των κοινοτήτων και η ανάληψη ενεργητικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να βγει το Κυπριακό από το τέλμα".

    Από την πλευρά του ο Κούλης Θεοδούλου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και γραμματέας του παραρτήματος Ελλάδας τόνισε ότι με τον πρόεδρο του Συνασπισμού συζητήθηκαν τρόποι οργάνωσης της στήριξης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Χριστόφια τόσο από την κυπριακή παροικία της Ελλάδας όσο και από την ελληνική κοινή γνώμη.

    Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Συνασπισμού Πάνος Τριγάζης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 25 July 2007 - 4:30:21 UTC