Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-06-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Εξεταστική Επιτροπή μετά τη δικαστική έρευνα"
  • [02] "Βάλτε λίστα"
  • [03] "Αρχίζουν να νιώθουν την πείνα"
  • [04] Συνωστισμός για την Madonna

  • [01] "Εξεταστική Επιτροπή μετά τη δικαστική έρευνα"

    Την απόφασή του να προτείνει τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για το πολιτικό χρήμα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια, τονίζοντας παράλληλα την πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να ζητήσει τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Ζήμενς «αμέσως μόλις η Δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της ανάκρισης».

    Απευθύνοντας ανοιχτή πρόκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε την απόφασή του να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής να προχωρήσει άμεσα στη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής, που να αναλάβει την κατάρτιση ολοκληρωμένης πρότασης για την ενίσχυση της διαφάνειας «ιδίως μάλιστα για τα ζητήματα, που αφορούν στη λειτουργία των κομμάτων, τις λειτουργικές και εκλογικές δαπάνες τους, και τη χρηματοδότηση τους, στο μεγαλύτερο δυνατό μέρος, από το κρατικό προϋπολογισμό».

    Ο κ. Καραμανλής άσκησε αυστηρή κριτική σε όσους «παριστάνουν τους κήνσορες» της θωράκισης του πολιτικού συστήματος, «που καταψήφισαν όλους τους νόμους για τη διαφάνεια, που υπονόμευσαν τη θεσμική θωράκιση των κομμάτων και την εμπέδωση της διαφάνειας μέσα από την αναθεώρηση του Συντάγματος». Όπως είπε ο κ. Καραμανλής η ΝΔ κατέθεσε σειρά προτάσεων που θα μπορούσαν σήμερα να αποτελούν «συνταγματική επιταγή. Δεν έγινε όμως, εξαιτίας της αρνητικής στάσης της αντιπολίτευσης». Επίσης, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ανοιχτός σε κάθε γόνιμη πρόταση: «Ζητώ άλλη μία φορά, να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Εάν και πάλι υπάρχει άρνηση, η κυβερνητική πλειοψηφία είναι έτοιμη, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει. Είναι απόφασή μου, να μην αφήσω σε κανένα τη δυνατότητα να δημιουργεί σκιές σε βάρος του πολιτικού κόσμου, να επιχειρεί μετάθεση ευθυνών, να επιδίδεται σε ασκήσεις παραπληροφόρησης».

    Ο πρωθυπουργός μίλησε για «απόπειρα απαξίωσης της Δικαιοσύνης και διάχυσης ευθυνών στην υπόθεση Ζήμενς» και χαρακτήρισε "υποκριτικό" το αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής «Ας μην έχει ουδείς την παραμικρή αμφιβολία. Το έχω πει από τον Φεβρουάριο. Εξεταστική επιτροπή θα συσταθεί και θα συγκροτηθεί με δική μας πρωτοβουλία. Είναι δέσμευση μας. Θα συγκροτηθεί, όμως, αμέσως μόλις η Δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της ανάκρισης», τόνισε ο κ. Καραμανλής. Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί, ενώ «δεν θα επιτρέψουμε σε τίποτα να καθυστερήσει τη δικαστική έρευνα».

    Όπως σημείωσε ο κ. Καραμανλής η συγκρότηση εξεταστικής στη φάση αυτή, «θα δημιουργούσε προσκόμματα στη δικαστική διερεύνηση, θα εμπόδιζε τη Δικαιοσύνη, που ήδη εντοπίζει αποτελεσματικά και απροκατάληπτα τα στοιχεία που συγκαλύπτονταν στο παρελθόν». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «θα υπηρετούσε μόνο εκείνους που θέλουν παρεμπόδιση στο έργο δικαιοσύνης, θα υπηρετούσε μόνο εκείνους που φοβούνται, που θέλουν κουκούλωμα. Κουκούλωμα λοιπόν δεν θα γίνει» είπε ο κ. Καραμανλής . «Αυτό ήταν πρακτική άλλων εποχών , άλλων καιρών, άλλων κυβερνήσεων» πρόσθεσε.

    Τόνισε, δε, ότι «προσπάθειες ισοπέδωσης των πάντων, από όπου και εάν επιχειρούνται, θα αποτύχουν. Προσπάθειες δημιουργίας κλίματος γενικευμένης απαξίωσης θα βρεθούν στο κενό, από όποια κέντρα και εάν προέρχονται. Από όπου και εάν μεθοδεύονται».

    Αναφερόμενος στην ακρίβεια, είπε ότι η παρατηρούμενη έκρηξη οφείλεται πρωτίστως στη ραγδαία επιδείνωση του διεθνούς περιβάλλοντος, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην Ελλάδα οφείλονται σε χρόνιες δυνάμεις της εσωτερικής αγοράς. «Αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί να την κρύβουμε. Δεν ωφελούν ούτε οι ωραιοποιήσεις ούτε οι υπερβολές» είπε ο κ. Καραμανλής σημειώνοντας ότι αυτά τα ζητήματα απαιτούν συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την αναπτυξιακή διαδικασία, απαιτούν αλλαγές στις στρεβλώσεις της αγοράς και την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών απέναντι στα φαινόμενα της κερδοσκοπίας ενώ απαιτούν και την ενεργότερη συστράτευση των πολιτών».

    Στη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως «δεν τίθεται θέμα εκλογών», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτης συνόδου της ολομέλειας της Βουλής «εάν και εφόσον χρειαστεί», για την υπόθεση της Siemens.

    «Οι κορώνες περί εκλογών δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική, εκτός αν, πρόθεσή σας είναι να τρομάζετε τα στελέχη και τους βουλευτές σας», τόνισε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Σχολιάζοντας το αίτημα του κ. Παπανδρέου να παραταθεί η τρέχουσα σύνοδος της ολομέλειας της Βουλής για να αποκλειστεί κάθε δυνατότητα παραγραφής, ο κ. Καραμανλής είπε ότι «εκείνοι που ακούν τον ανακριτή να καλεί στελέχη τους, εκείνοι που ξέρουν ότι έχει έρθει παραγραφή για τα στελέχη τους, προσποιούνται ανησυχία παραγραφής για τυχόν άλλους».

    Πρόκειται για απόπειρα «διάχυσης ευθυνών, για παιχνίδι υποκριτικό, καιροσκοπικό και ανεύθυνο» πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής, καθώς, όπως τόνισε, «ξέρουν πολύ καλά ότι παραγραφή δεν επέρχεται μετά το πέρας τη πρώτης, αλλά μετά το πέρας της δεύτερης συνόδου της Βουλής. Είμαστε στο πέρας της πρώτης και δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα»

    «Σε κάθε περίπτωση, το Σύνταγμα επιτρέπει και τη σύγκλιση έκτακτης συνόδου, εάν και εφόσον χρειαστεί», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

    Για την εξεταστική, ο κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι θα γίνει, «αλλά θα γίνει με στόχο τη αποκάλυψη και όχι τη συγκάλυψη. Δεν μπορούν να παριστάνουν τους βιαστικούς όσοι έθρεψαν τον κυνισμό απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς, εκείνοι που, όταν κυβερνούσαν, δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν, δεν υποψιάζονταν τίποτα, εκείνοι που λοιδορούσαν, που λάσπωναν, που υποτιμούσαν όποιον είχε το θάρρος να μιλήσει για φαινόμενα διαπλοκής, εκείνοι που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους έκαναν τη διαπλοκή καθεστώς και τη μίζα καθημερινότητα».

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση να πάψει να επιτίθεται στους δικαστικούς λειτουργούς: «Δεν φταίνε αυτοί εάν κάποιοι παραπέμπονται, εάν κάποιοι παρανόμησαν, εάν κάποιοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο ενδελεχούς έρευνας».

    Μίλησε για σκοπιμότητα, καθώς, όπως είπε, «αυτές οι επιθέσεις δείχνουν ότι κάποιοι φοβούνται και επιδιώκουν συγκάλυψη. «Τον πολιτικό κόσμο της χώρας δεν τον βοηθά ούτε η ύποπτη βιασύνη ούτε η υπέρμετρη καθυστέρηση. Κάθε πράγμα στην ώρα του».

    Εξάλλου, ο κ. Καραμανλής δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, που απαιτούνται, υπέρ της διαφάνειας στην πολιτική, κατηγορώντας εκ νέου το ΠΑΣΟΚ ότι «απέδρασε από τη συνταγματική αναθεώρηση, και, μόλις η Δικαιοσύνη άρχισε να χτυπά την πόρτα του κόμματός του, προσποιείται ότι ανακάλυψε νέες προτάσεις».

    «Έστω και τώρα», επανέλαβε ο πρωθυπουργός, «είναι καλοδεχούμενη κάθε σύμπραξη για τη διαφάνεια και την ποιότητα της δημοκρατίας».

    Τέλος, ανέφερε ότι σήμερα είναι η ίδια η κυβέρνηση που εντοπίζει και παραπέμπει κάθε υπόθεση που παρουσιάζει σκιές. «Οι πολίτες μπορεί αν είναι σίγουροι ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί ενώ οι υπόλογοι, σε κάθε περίπτωση, θα λογοδοτούν αυστηρά, όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται» τόνισε.

    Ομιλίες Χρ.Φώλια - Γ.Αλογοσκούφη

    «Ανεύθυνη, αβάσιμη, παράδοξη και υποκριτική», χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας, την κριτική του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας.

    «Είναι αβάσιμο να διαμορφώνεται η κοινή γνώμη με αυθαίρετες τιμοληψίες, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να είναι επιστημονικά έγκυρο το αποτέλεσμά τους (?) Είναι ανεύθυνο να υποστηρίζεται ότι η ΔΕΗ ευθύνεται για την ακρίβεια, όταν έχουμε το φθηνότερο ρεύμα στην Ε.Ε., σε επίπεδο αγοραστικής δύναμης», τόνισε και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο αίτημα των πολιτών να έχουν ένα κράτος, που να μην τους αφήνει απροστάτευτους και μάλιστα, με έργο χειροπιαστό.

    «Βάλαμε τέλος σε όλες τις συμβάσεις δανεισμού, που έχουν κριθεί καταχρηστικές. Βλέπουμε σήμερα τα σούπερ μάρκετ να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Είχαμε μειώσεις τιμών και από τη βιομηχανία των τροφίμων ... Αφαιρέθηκαν οι άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων που πουλούσαν σε λιανοπωλητές αγροτικά προϊόντα εκτός λαχαναγοράς. Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε βενζινάδικα που πουλούσαν μη ασφαλή καύσιμα και σε ινστιτούτα αδυνατίσματος που δεν απάντησαν σε καταγγελίες», ανέφερε ο κ. Φώλιας και υπογράμμισε:

    «Είδαμε όλοι τα αποτελέσματα του μποϋκοτάζ στο γάλα. Οι καταναλωτές είδαν ότι υπάρχει γάλα με τιμή κάτω από ένα ευρώ. Στηρίζουμε τις επιλογές του καταναλωτικού κινήματος και θεωρούμε ότι η ενημέρωση, είναι η καλύτερη προστασία του καταναλωτή».

    Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης καταλόγισε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή ακρίβεια στην αγορά.

    «Δεν αντιλαμβάνεται (σσ το ΠΑΣΟΚ) ότι οι υψηλές τιμές του σήμερα, είναι αποτέλεσμα του υψηλού πληθωρισμού του χθες;», απηύθυνε προς την ολομέλεια ο υπουργός και διερωτήθηκε «πώς το ΠΑΣΟΚ, που κράτησε τον πληθωρισμό στο 20%, μπορεί σήμερα να εγγυηθεί πως έχει τις λύσεις για τα προβλήματα;».

    Ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε πως «είναι άσχετος με την πραγματικότητα, όποιος υποστηρίζει πως τα προβλήματα της Οικονομίας δεν έχουν τις ρίζες τους στο διεθνή πληθωρισμό», ωστόσο πρόεσθεσε πως «η ελληνική οικονομία, λόγω των μεταρρυθμίσεων που πέτυχε, κατάφερε να αναπτύξει άμυνες στην διεθνή κρίση, αλλά καμία οικονομία δεν μπορεί να θωρακιστεί απόλυτα απέναντι στις εξελίξεις».

    [02] "Βάλτε λίστα"

    Βάλτε λίστα κε πρωθυπουργέ για να μην εξαρτώνται οι βουλευτές από κάθε επιχειρηματία, είπε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ενώ τάχθηκε υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens και τη διακίνηση του πολιτικού χρήματος, πριν η Δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της.

    Όπως είπε, "επειδή η αλήθεια δεν περνάει πάντα μέσα από την Δικαιοσύνη, το ΚΚΕ πιστεύει πως ό,τι περάσει μέσα από τη Βουλή και ό,τι φανεί, αυτό καλό είναι". Ανέφερε δε ότι "όλοι έχουμε την υποχρέωση να ανταποκριθούμε" και να μην κρύψουμε το έδαφος στο οποίο γίνονται αυτά.

    Αναφερόμενη στα περί διαφθοράς, η κα Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από τις στρατηγικές του και τις θέσεις του, ένα διατήρησε: "Είναι ανοιχτά εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος και παλεύει για μια κοινωνία που θα το καταργήσει".

    "Οι καπιταλιστές είναι αντίπαλοι κι εχθροί", είπε "και το ΚΚΕ δεν ανέχεται καμία συναλλαγή μαζί τους".

    Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν δέχεται "την ξώπετση τοποθέτηση περί διαφθοράς".

    "Εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στη νόμιμη και παράνομη διαφθορά και αυτό που είναι φανερό, είναι ο πόλεμος ανάμεσα σε μονοπωλιακές επιχειρήσεις, που βρίσκουν ανθρώπους να τους εξαγοράζουν, ώστε να συμβάλλουν στο κλείσιμο κρατικών συμβολαίων".

    Αμφισβήτησε την τοποθέτηση πως η όλη απάντηση είναι να ελεγχθούν τα κόμματα και η χρηματοδότησή τους, ισχυριζόμενη πως "η διαπόμπευση των κομμάτων μπροστά στο μέγεθος της διαφθοράς είναι φύλλο συκής". Συμπλήρωσε πως και η κρατική επιχορήγηση των κομμάτων συνιστά μορφή εξάρτησης, ενώ, όπως είπε, "δεν είναι ξεκομμένες από το περιβάλλον αυτό, οι σχέσεις των κομμάτων με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ".

    Για το ζήτημα της ακρίβειας, η κα Παπαρήγα ανέφερε πως δεν οφείλεται κατβ ανάγκην στην διεθνή συγκυρία, αλλά "στο καθεστώς της καπιταλιστικής αγοράς, που διαμορφώθηκε με την βοήθεια του πολιτικού συστήματος και εκθειάζει τον ανταγωνισμό, ο οποίος αφήνει έδαφος στις μίζες, και επιτρέπει τον έλεγχο της αγοράς από τρεις - τέσσερις ομίλους, που διακινούν το σύνολο των προϊόντων, άρα την μονοπωλούν".

    «Είναι ζήτημα ταξικής πάλης», είπε η γγ του ΚΚΕ και ανέφερε πως το καταναλωτικό κίνημα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού κι αυτό βοηθάει, απλώς, τους καταναλωτές να διαλέγουν.

    Χαρακτήρισε, τέλος, μέτρα "απάτης και αυταπάτης" τα όσα εφαρμόζονται και επανέλαβε τις προτάσεις του ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, για αύξηση του κατώτατου μισθού και της σύνταξης, κατάργηση του ΦΠΑ, επιδότηση ενοικίου για τους άνεργους νέους, διακοπή των κατασχέσεων για χρέη δανείων για την πρώτη κατοικία.

    "Εμείς παλεύουμε για μέτρα, που αν ο λαός παλέψει, μπορεί να τα επιβάλλει", κατέληξε.

    [03] "Αρχίζουν να νιώθουν την πείνα"

    «Δεν αξίζει στη νέα γενιά να ζει σε μια χώρα βουλιαγμένη στο βούρκο» είπε στη Βουλή ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια στη Βουλή. Εκανε λόγο για "διάλυση" και "παρακμή" του πολιτικού συστήματος", που επικρατεί και συμπαρασύρει ενόχους και αθώους από την υπόθεση της Siemens και κάλεσε τον πρωθυπουργό να διευκρινίσει πότε ακριβώς θα συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή που θα διερευνήσει την υπόθεση.

    Ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε ότι «και τα δυο κόμματα εμπλέκονται στα ζητήματα της διαφθοράς, με τον πολίτη να ακούει διάφορα σενάρια για πολιτικά στελέχη τους, ενώ από τα ΜΜΕ περνούν σοβαρά πρόσωπα και τσαρλατάνοι, λέγοντας ότι γνωρίζουν πράγματα και πρόσωπα, χωρίς αποδείξεις».

    Ωστόσο, τόνισε ο κ.Αλαβάνος υπάρχει ένα άλλο σημαντικότερο θέμα. «Υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που αρχίζουν να νιώθουν την πείνα» είπε και πρόσθεσε πως «η χώρα έχει ξεπέσει στο πάτο του βαρελιού».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να προτείνει μέτρα και θα τα καταθέσει σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης "παραμύθι" και "γιατροσόφια".

    «Όσο πιο λίγα μέτρα παίρνει η κυβέρνηση, τόση μεγαλύτερη ελπίδα θα έχει ο πολίτης», είπε ο κ. Αλαβάνος και συνέχισε: «Κατά τη γνώμη μου, το κεντρικό μέτρο που αποτελεί προϋπόθεση για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια, είναι να φύγει όσο πιο σύντομα η κυβέρνηση της ΝΔ. Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του δικομματισμού και να διαμορφωθεί μια άλλη πλειοψηφία, με ουσιαστικό ρόλο της αριστεράς, ώστε να αλλάξει το πολιτικό τοπίο».

    Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «νησίδες ταξικές, που πλήττουν τα χαμηλά στρώματα» και ζήτησε την αντίδραση των πολιτών, ώστε να καταγγέλεται -όπως είπε- αυτό «το σύστημα που καταδικάζει την ανθρωπότητα».

    «Βλέπουμε τη κυβέρνηση να σκύβει το κεφάλι και να φέρνει παλαιομένες συνταγές. Είμαστε σαν το Γιέλτσιν και τις άλλες χώρες, που καταρρεύσανε ξεπουλώντας τα πάντα. Η χώρα μας πλήττεται πιο έντονα, γιατί ανέχθηκε κυκλώματα κερδοσκοπίας, τα καρτέλ, και τις ομάδες που δυναστεύουν τον πολίτη», κατέληξε ο Α. Αλαβάνος.

    "Αλλά, ένα είναι το κεντρικό μέτρο για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας" ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: "Πρέπει να κλείσει επιτέλους ο κύκλος του δικομματισμού και να διαμορφωθεί μια άλλη πλειοψηφία"

    Ο κ. Αλ.Αλαβάνος θα συναντηθεί το μεσημέρι με αντιπροσωπεία της ΦΑΤΑΧ.

    [04] Συνωστισμός για την Madonna

    Από πολύ νωρίς το πρωί στήθηκαν στην ουρά των εκδοτηρίων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ Madonna, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την μεγάλη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αθήνα.

    Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου πρόκειται να διατεθούν συνολικά περίπου 50.000 εισιτήρια. Η διάθεση θα ξεκινά στα εκδοτήρια καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 9.00 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα, μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

    Οι τιμές κυμαίνονται στα 80 και 90 ευρώ (για τους όρθιους μπροστά στη σκηνή) και από 85 έως 110 ευρώ για τις διάφορες θέσεις στις κερκίδες, ενώ στα 250 ευρώ φτάνει το εισιτήριο για τα V.I.P.

    Με επιβάρυνση θα πληρώνουν το εισιτήριο, όσοι κάνουν αγορά μέσω πιστωτικής από το Ιντερνετ, όπου τουλάχιστον σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα παρουσίασε πρόβλημα, λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 27 June 2008 - 12:30:23 UTC