Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-08-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα Κολλέγια
  • [02] Υπάρχει νερό στον Αρη...
  • [03] Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

  • [01] Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα Κολλέγια

    Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων,από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ,το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά κολέγια,στο Ββ Θερινό Τμήμα της Βουλής.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε για άλλη μία φορά στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων, με βολές και κρίσεις σχετικά με τις παλαιότερες τοποθετήσεις του Αλέκου Αλαβάνου για τα Κολέγια - αλλά και για τις προειδοποιήσεις του σχετικά με ένα θερμό φθινόπωρο στην Παιδεία.

    «Πώς προαναγγέλλεται από το βήμα της Βουλής η κατάσταση στην Παιδεία τον Σεπτέμβριο;Τι σχέση και τι συνάφεια υπάρχει ανάμεσα σβ αυτά τα δύο; Ξεκαθαρίστε επιτέλους τη θέση σας», κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.

    «Σεβόμαστε απολύτως την αυτονομία του φοιτητικού κινήματος,αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να περάσουμε τις θέσεις μας και να ασκήσουμε ιδεολογική ηγεμονία.Κανένα κόμμα δεν εξαντλεί τη λειτουργία του στο Κοινοβούλιο», απάντησε ο Τάσος Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ).

    Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Κ.Αλυσανδράκης επεσήμανε ότι από τα Πρακτικά του Ευρωκοινοβουλίου,προκύπτει ότι το ψήφισμά του,το φιλικό προς τα ιδιωτικά ΑΕΙ,καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής,μόνον από τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ,ενώ υπερψηφίστηκε από τους παρόντες ευρωβουλευτές της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ. Παράλληλα,ο κ.Αλυσανδράκης ζήτησε «να μας πει ευθέως ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, ποια είναι η επίσημη άποψη του κόμματος για τους ήδη αποφοίτους των ΚΕΣ».

    «Οι 25000 απόφοιτοι των ΚΕΣ δεν είναι παιδιά δεύτερης κατηγορίας για πέταμα. Μπορούμε να συζητήσουμε διάφορους τρόπους για το τι θα γίνει με τους αποφοίτους αυτούς», απάντησε ο κος Κουράκης.

    Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης τασσόμενος υπέρ της λειτουργίας ιδιωτικών ΑΕΙ,υποστήριξε πως η Πολιτεία δεν θα έπρεπε να αφήσει την αξιολόγηση των Κολεγίων στα ξένα πανεπιστήμια,αλλά «να θέσει ασφαλιστικές δικλείδες ότι αυτός που θα αγοράζει Χάρβαρντ, θα αγοράζει Χάρβαρντ». Αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει ένα εμπόριο ελπίδας,ότι με το όποιο χαρτί, οιουδήποτε Κολεγίου,κάποιος θα μπορεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη πρόσβαση στην αγορά».

    «Μπαίνουν αυστηρά κριτήρια,κυρίως για τη λειτουργία των Κολεγίων, επιβάλλοντας τον εσωτερικό κανονισμό.Και επιτέλους,το ΥΕΠΘ ασκεί τον έλεγχο της ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών»,απάντησε ο Κ. Γκιουλέκας.

    Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης παρατήρησε πως «η κυβέρνηση προσπαθεί αγωνιωδώς να μεταφέρει τη συζήτηση από την ουσία του νομοσχεδίου, στις θέσεις και απόψεις άλλων κομμάτων».

    Η ουσία, είπε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ,είναι ότι το υπουργείο, «χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ρυθμίσει τον χώρο των ΚΕΣ»,αφήνοντας πολλά κενά: «δεν τολμά να αναθέσει τον έλεγχό τους σε ανεξάρτητη αρχή, αλλά σε επιτροπή του υπουργείου Παιδείας,δεν προσδιορίζει τι εννοεί όταν ζητά «επαρκείς υποδομές»».

    «Το νομοσχέδιο ανατρέπει κάθε ρητορεία της κυβέρνησης»,υποστήριξε και ο Ευ Βενιζέλος.

    «Έλεγαν ότι στόχος ήταν το μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο, με τους μεγάλους χορηγούς,ενταγμένο στο σύστημα εκπαίδευσης. Τώρα, συλλαμβάνονται ψευδόμενοι, να παραπλανούν τις ελληνικές οικογένειες. Τι απάντηση δίνουμε στα παιδιά ενθαρρύνοντας αυτήν τη νέα αγορά των Κολεγίων;».

    «Η παραπλανητική τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου,εγκλώβισε το κόμμα του σε μια αδιέξοδη θέση όταν γινόταν η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος,αλλά δεν θα εγκλωβίσει τη Βουλή, ούτε την κυβέρνηση»,απάντησε ο υπουργός Παιδείας. «Η κυβέρνησή σας,χωρίς να κάνει έρευνα αγοράς στην Ελλάδα, δημιούργησε 46 τμήματα χωρίς να αναγνωρίσει επαγγελματικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 350.000 νέοι που αποφοίτησαν από Δημόσια ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εμείς, με πρόσφατες αποφάσεις μας τακτοποιήσαμε 110.000 απβαυτούς και θα φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος του έτους», είπε.

    «Με το άθλιο και αντισυνταγματικό άρθρο 10 του νομοσχεδίου, ο υπουργός Παιδείας ανοίγει την πόρτα στη διάλυση του πανεπιστημίου, τον εξευτελισμό των σπουδών και την πλήρη εμπορευματοποίηση», επέμεινε ο Ε. Βενιζέλος.

    «Με την τοποθέτησή σας,κε Βενιζέλο,εκφράζετε στην αίθουσα τη φιλοδοξία σας να ηγηθείτε του ΣΥΡΙΖΑ»,απάντησε ο Ε. Στυλιανίδης.

    «Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του,είχε ταχθεί κατά των κερδοσκοπικών ΑΕΙ, με τη χαμηλή ποιότητα και τους κανόνες λειτουργίας τους από το εξωτερικό», ανέφερε η ¶ννα Διαμαντοπούλου. «Αυτά τα τρία ζητήματα δεν τα αντιμετωπίζετε».

    «Ούτε δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν ταυτόσημες απόψεις» απάντησε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Φ. Πατριανάκου. «Η 1η Αυγούστου 2008 ίσως είναι η μέρα που απελευθερώνονται και οι τελευταίοι όμηροι από τις πολιτικές του παρελθόντος. 25000 απόφοιτοι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, Κολλεγίων, Εργαστηρίων ξέρουν πλέον τι ισχύ έχουν τα πιστοποιητικά, οι βεβαιώσεις σπουδών που ελάμβαναν - ενώ στο παρελθόν δεν είχαν καμία ισχύ και καμία αναγνώριση»,συμπλήρωσε η βουλευτής.

    «Το σχέδιο νόμου που συζητούμε δεν ρυθμίζει δικαιώματα αναγνώρισης ακαδημαϊκών ή επαγγελματικών προσόντων», υπενθύμισε ο εισηγητής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας.

    «Αυτό συνδέεται άμεσα και με τη σχετική κοινοτική οδηγία, και με την εκκρεμούσα δίκη, ενώπιον του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων».

    Για την δίκη αυτή,ο υπουργός εμφανίστηκε απαισιόδοξος: «Επίκειται η καταδίκη της Ελλάδας, για τη μη εφαρμογή της Οδηγίας που υπέγραψε η Β. Παπανδρέου. Γνωρίζω την εισήγηση του εισαγγελέα και την γνώμη της Επιτροπής. Εμείς το 2005, καταψηφίσαμε την μετεξέλιξη αυτής της Οδηγίας, υπερασπιστήκαμε με συνέπεια, όλβ αυτά που συζητούμε, προσπαθώντας να περιφρουρήσουμε την εθνική κυριαρχία στο επίπεδο της αρμοδιότητας για την εκπαίδευση. Πριν τοποθετηθούμε για το θέμα της Οδηγίας, αναμένουμε να δούμε την απόφαση του Δικαστηρίου και μετά να εναρμονίσουμε το εθνικό δίκαιο μβ αυτήν».

    Δήλωση Θ. Ρουσόπουλου

    Επικίνδυνη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη δήλωση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου, στη συζήτηση για τα ΚΕΣ, σύμφωνα με την οποία "θα τρίβετε τα μάτια σας".

    Ο Αλέκος Αλαβάνος με τις χθεσινές δηλώσεις οφείλει να εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες τί ακριβώς εννοεί.Διότι οι δηλώσεις αυτές δύναται να υποκινήσουν αντιδράσεις,οι οποίες να ξεφεύγουν των ορίων της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είπε ο κ.Ρουσόπουλος,εννοώντας, όπως ξεκαθάρισε,επεισόδια στους δρόμους,σαν αυτά που έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν.

    Οταν μια πολιτική,κοινοβουλευτική,δύναμη,κάνει τέτοιες δηλώσεις δια του αρχηγού της,η αναταραχή που δημιουργεί σε πολιτικό επίπεδο,είναι μια αναταραχή που μπορει να οδηγηθεί σε επίπεδο αντιπαράθεσης στους δρόμους,με τους όποιους θελήσουν να διαδηλώσουν,τόνισε ο κ.Ρουσόπουλος.

    Και κατέληξε: "Η δήλωση του κ.Αλαβάνου, κατά τη γνώμη μου, είναι επικίνδυνη δήλωση".

    Απάντηση του Ανδρέα Καρίτζη

    Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ Ανδρέας Καρίτζης σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο, τόνισε ότι "μία κυβέρνηση που κουρελιάζει το Σύνταγμα δεν δικαιούται να δίνει μαθήματα δημοκρατίας".

    Ο κ. Καρίτζης πρόσθεσε ότι "οι νέοι άνθρωποι, το φοιτητικό και πανεπιστημιακό κίνημα θα δώσει στην κυβέρνηση την απάντηση που της αξίζει. Με συλλογικές μαζικές ειρηνικές μορφές πάλης θα καταργήσει στην πράξη τα αντισυνταγματικά σχέδια της κυβέρνησης και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην οριστική απόσυρση της κυβέρνησης της ΝΔ, μιας κυβέρνησης που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν".

    Ο υπεύθυνος του ΣΥΝ κατέληξε λέγοντας ότι "στην προσπάθεια του ελληνικού λαού να απαλλαγεί από μια κυβέρνηση που δεν του αξίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών. Η λάσπη και ο εκφοβισμός δεν πρόκειται να μας σταματήσει και σίγουρα δεν πρόκειται να «σώσει» την κυβέρνηση από το θλιβερό πεπρωμένο της».

    Σχόλιο του ΚΚΕ

    Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ σε σχόλιό του για την ψήφιση του Νομοσχεδίου αναφέρει:

    Η ψήφιση κατακαλόκαιρα στη Βουλή του νομοσχεδίου που οδηγεί στην αναγνώριση των ψευτοκολεγίων με τα ΑΕΙ-ΤΕΙ και ανοίγει το δρόμο για την εφαρμογή της απαράδεκτης οδηγίας της ΕΕ 36/05, πρέπει να σημάνει ένα νέο ισχυρό κύμα ανυπακοής - απειθαρχίας της νεολαίας και του λαού κατά της αντιδραστικής πολιτικής στην Παιδεία κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου.

    Ο λαός και η νεολαία πρέπει να τιμωρήσουν την κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική τους και τα μεγάλα τους ψέματα και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη του υποκρισία, όπου με θεατρινισμούς μες τη βουλή επιχειρεί να κρύψει ότι συμφωνεί και με την επιχειρηματική δράση στην Παιδεία και με τις επιλογές της ΕΕ.

    [02] Υπάρχει νερό στον Αρη...

    Επιστήμονες της NASA ανακοίνωσαν ότι έχουν οριστικές αποδείξεις πως υπάρχει νερό στον ¶ρη αφού εξέτασαν περαιτέρω τον πάγο που είχε βρεθεί στον Κόκκινο πλανήτη τον Ιούνιο από το διαστημικό όχημα Φοίνιξ.

    "Έχουμε νερό", δήλωσε ο Γουίλιαμ Μπόιντον, ο υπεύθυνος του TEGA (όργανο ανάλυσης των αερίων που προκύπτουν από τη θέρμανση στοιχείων) του Φοίνιξ. "Είχαμε αποδείξεις για τον πάγο από πριν, από τις παρατηρήσεις της "Οδύσσειας" και από τα ψήγματα που εξέτασε το Φοίνιξ τον περασμένο μήνα, όμως είναι η πρώτη φορά που αγγίξαμε και γευτήκαμε αρειανό νερό", είπε, αναφερόμενος, φυσικά, στα όργανα του διαστημικού σκάφους.

    Σύμφωνα με τον Μπόιντον, το νερό αυτό εντοπίστηκε αφότου ο ρομποτικός βραχίονας του σκάφους μετέφερε, την Τετάρτη, ένα δείγμα εδάφους σε ένα όργανο που αναγνωρίζει τους ατμούς που παράγονται από τη θέρμανση.

    [03] Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

    Η κλήρωση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία διεξήχθη στη Νιόν (οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12 ή 13 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 26 ή 27 του μήνα), έχει ως εξής:

    Ανόρθωση (Κύπρος) ή Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

    Γκιμαράες (Πορτογαλία) - Γκέτεμποργκ (Σουηδία) ή Βασιλεία (Ελβετία)

    Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Ντομζάλε (Σλοβενία) ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

    Σάλκε (Γερμανία) - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

    ¶αλμποργκ (Δανία) ή Μόντριτσα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) - Ρέιντζερς (Σκοτία) ή FBK

    Κάουνας (Λιθουανία)

    Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) ή Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)

    Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) - Αντερλεχτ (Βέλγιο) ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)

    Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) - Λίβερπουλ (Αγγλία)

    Ιντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) ή Παρτιζάν (Σερβία) - Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) ή ΜΤΚ

    Βουδαπέστης (Ουγγαρία)

    Τβέντε (Ολλανδία) - ¶ρσεναλ (Αγγλία)

    Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) - Ντροχέντα (Ιρλανδία) ή Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

    Γιουβέντους (Ιταλία) - Τάμπερε Γιουνάιτεντ (Φινλανδία) ή Αρτμέντια (Σλοβακία)

    Μπραν (Νορβηγία) ή Βέντσπιλς (Λετονία) - Μαρσέιγ (Γαλλία)

    Φιορεντίνα (Ιταλία) - Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

    Γαλατασαράι (Τουρκία) - Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ή Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) - Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία) ή Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

    Εξάλλου, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κυργιάκο ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αγγελο Μπασινά, η «Ένωση» απέκτησε και τον 29χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό. Πλέον, η διοίκηση κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Παπασταθόπουλου, ενώ και η μεταγραφή του Μπασινά την ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό στη μεσαία γραμμή.

    «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων» αναφέρει η ανακοίνωση για το "αλάνι", ο οποίος στο διάστημα αυτό θα εισπράξει καθαρά 5 εκατ. ευρώ. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Κυργιάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι εδώ για να προσφέρω μαζί με τα άλλα παιδιά και με τον κόσμο της ΑΕΚ ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της.»

    Κλήρωση Κυπέλλου UEFA

    Η κλήρωση για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA, η οποία διεξήχθη στη Νιόν (οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 14 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 28 του μήνα), έχει ως εξής:

    Ομόνοια (Κύπρος)-ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

    ¶ΡΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (Κροατία)

    Σιρόκι Μπρίγεγκ (Βοσνία)-Μπεσίκτας (Τουρκία)

    Μπράγκα (Πορτογαλία)-Ζρίνσκι (Βοσνία)

    Λοκομοτίβ Σόφιας (Βουλγαρία)-Μπόρατς Τσάτσακ (Σερβία)

    Βοϊβοντίνα (Σερβία)-Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

    Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία)-Χάποελ Ιρόνι (Ισραήλ)

    Λα Κορούνια (Ισπανία)-Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία)

    ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

    Βλάζνια (Αλβανία)-Νάπολι (Ιταλία)

    Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ)-Τσέρνο Μόρε (Βουλγαρία)

    Μέταλουργκς Λιέπαγιας (Λετονία)-Βασλούι (Ρουμανία)

    Ζυρίχη (Ελβετία)-Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)

    Στουτγκάρδη (Γερμανία)-Γκιόρ (Ουγγαρία)

    Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Γκρασχόπερς (Ελβετία)

    Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)-Ζίλινα (Σλοβακία)

    WIT Τιφλίδας (Γεωργία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

    Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)-Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία)

    Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-FK Μόσχας (Ρωσία)

    Ντνίπρο (Ουκρανία)-Μπελιντσόνα (Ελβετία)

    NK Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία)

    Σούντουβα (Λιθουανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

    Τζουργκάρντεν (Σουηδία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

    Κουίν οφ Σάουθ (Σκωτία)-Νόρντζελαντ (Δανία)

    Γάνδη (Βέλγιο)-Κάλμαρ (Σουηδία)

    Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μίντιλαντ (Δανία)

    Χόνκα (Φινλανδία)-Βίκινγκ (Νορβηγία)

    Χάκα (Φινλανδία)-Μπρόντμπι (Δανία)

    Στάμπαεκ (Νορβηγία)-Ρεν (Γαλλία)

    Κοπεγχάγη (Δανία)-Λίλεστρομ (Νορβηγία)

    Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία)

    ¶στον Βίλα (Αγγλία)-Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία)


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 1 August 2008 - 18:30:18 UTC