Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-11-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Λύτρωση" στις καθυστερήσεις

  • [01] "Λύτρωση" στις καθυστερήσεις

    Με δύο γκολ των Μαϊστόροβιτς και Τζεμπούρ στο 90ο και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, σε αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Τρίπολης είχε προηγηθεί στο 67ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρσελάο.

    ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ: 0-2

    Με δύο γκολ του Σουάνη (70', 79') η Ξάνθη πήρε πολύτιμη νίκη 2-0 μέσα στο Ηράκλειο από τον κακό ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: 0-2

    Νέα βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα σε αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας που έγινε στην Κομοτηνή, επικράτησε 1-0 του Θρασύβουλου, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ριέρα στο 14ο λεπτό.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2

    Επιστροφή στην ηρεμία για τον Παναθηναϊκό, καθώς σε αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στο κατάμεστο (10.500 εισιτήρια) γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 22` με τον Γκάμπριελ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67ο λεπτό με τον Κουμορτζί, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Γκούμας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παναθηναϊκός, τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουν στο 66` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

    ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ: 0-0

    Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τη Λάρισα, για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 0-0

    Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση στη Λειβαδιά, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 39', λόγω αποβολής του Ζουντί με 2η κίτρινη κάρτα.

    Οι υπόλοιποι αγώνες

    Στο σημερινό πρόγραμμα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη (7μμ), που εντυπωσίασε (κυρίως ο νεαρός Κουτσιανικούλης) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι Κρήτες θα παίξουν ελεύθερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού δεν έχουν να χάσουν κάτι, και απέναντι στον Ολυμπιακό, που δεν έχει βρει ακόμη τα «πατήματα» του, δεν αποκλείεται να κάνουν την ζημιά.

    Ο ΠΑΟΚ που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, δοκιμάζεται εκτός έδρας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ανεβασμένο ψυχολογικά Ηρακλή (7μμ), ενώ η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θέλει μόνο τη νίκη, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται σε εξέλιξη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 2 November 2008 - 17:30:24 UTC