Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-11-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών
  • [02] "Καταργούνται προνοιακές υποδομές"

  • [01] Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών

    Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών κ. Κ.Χατζηδάκη θα έχει ο πρωθυπουργός, στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Το μεσημέρι, στις 12.30, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής της Ουρουγουάης.

    Το απόγευμα θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει το "Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής" με θέμα "Quo vadis Europe".

    Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους των συνταξιούχων, οι οποίοι νωρίτερα έκαναν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

    Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Μαυροδόγλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "ο πρωθυπουργός μας άκουσε μεν, αλλά ανέφερε ότι τα αιτήματά μας θα πρέπει να εξεταστούν υπό το πρίσμα των αντοχών της οικονομίας".

    "Βγαίνουμε με άδεια χέρια", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο κ. Καραμανλής τους είπε ότι θα πρέπει να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πετραλιά για να συζητήσουν αναλυτικά τα αιτήματά τους.

    Επίσης, οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων διαμαρτυρήθηκαν, μεταξύ άλλων, και για τα υψηλά τιμολόγια των ΔΕΚΟ,τ ην ακρίβεια και ανέφεραν πως το κόστος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δεν πρέπει να το πληρώσουν οι ίδιοι, αλλά εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση.

    Συνεδρίασαν Κυβερνητική Επιτροπή και ΚΥΣΕΑ

    Ομοφώνως ενέκρινε η Κυβερνητική Επιτροπή, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την εισήγηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά, για το ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    Νωρίτερα, το ΚΥΣΕΑ συζήτησε θέματα αναδιάρθρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το ζήτημα της αποστολής φρεγάτας στη Σομαλία όπου το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα φαινόμενα πειρατίας εμπορικών πλοίων.

    Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής, ο κ.Σουφλιάς τόνισε ότι η έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού, η γραφειοκρατία και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος προκαλούσαν προβλήματα στις επενδύσεις και με το σχέδιο γίνονται οι αναγκαίες διαρθρωτικές παρεμβάσεις.

    Με το νέο σχέδιο, η Ελλάδα θα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και, νωρίτερα από το 2020 που προβλέπει η ΕΕ, θα έχει πιάσει το στόχο για την παραγωγή ενέργειας 20% από ανανεώσιμες πηγές, πρόσθεσε.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Γιώργος Σουφλιάς είπε ότι "δεν βλέπω".

    Ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μειμαράκης, αναφερόμενος στην προηγηθείσα συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ανέφερε ότι ενέκρινε ομόφωνα τη συμμετοχή της χώρας στη διεθνή δύναμη που θα πάει στη Σομαλία, με βάση τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

    Η χώρα μας θα είναι παρούσα με μία φρεγάτα και το ελικόπτερό της, καθώς και με επιτελικά στελέχη. Η Ελλάδα θα έχει τη διοίκηση της επιχείρησης για όσο χρόνο χρειαστεί και συμφωνηθεί, τόνισε ο υπουργός Άμυνας, σημειώνοντας ότι μπορεί να υπάρχει και εναλλαγή στη διοίκηση της διεθνούς δύναμης.

    Επίσης, ανέφερε ότι εγκρίθηκε ο διορισμός του προέδρου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, έγινε ενημέρωση για το σχεδιασμό του 15ετους εξοπλιστικού προγράμματος, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι ελήφθησαν αποφάσεις για εξοπλισμούς, ενώ συζητήθηκε και η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι γιαυτά τα θέματα θα ενημερώσει τη Επιτροπή Εσωτερικών και Άμυνας της Βουλής, καθώς στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να υπάρξει σ' αυτά τα θέματα η ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

    Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει θέμα αρχηγού ΓΕΣ, ο κ.Μεϊμαράκης είπε "ότι δεν υπάρχει θέμα αρχηγών" και σημείωσε ότι ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος με το ελικόπτερο Απάτσι.

    Ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε ότι αν γίνουν εκλογές θα γίνουν το 2010, στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας.

    Οι εντολές και οι οδηγίες που έχουμε είναι για δουλειά και μακρύ προγραμματισμό, πρόσθεσε.

    Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τις αυξήσεις που προτείνει ο πρόεδρος της ΔΕΗ, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι εκείνη που αποφασίζει, με βάση και τις κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν κάθε στιγμή, σημειώνοντας ότι οι διοικητές των Οργανισμών πολλές φορές δεν έχουν πολιτική οπτική και κάνουν τις προτάσεις τους με διαφορετικά κριτήρια.

    Ο υπουργός Άμυνας είπε ότι δεν γνωρίζει το επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά πρόσθεσε ότι θα πρέπει η ΔΕΗ να κάνει νέες επενδύσεις.

    Σε άλλη ερώτηση για το αν θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του ο κ. Τατούλης, με αφορμή σχετικές δηλώσεις που έκανε κι ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, ο κ. ΜεΪμαράκης είπε ότι "δεν παρεμβαίνω σε αυτό, καθένας έχει την άποψή του και την δική του θεσμική ιδιότητα".

    Ο υπουργός Άμυνας ανέφερε ακόμη ότι κάθε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα βοηθήσει στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής με τη στάση του στη Βουλή και με βάση τη συνείδησή του.

    Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για τις αυξήσεις στους μισθούς των βουλευτών, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση και ακρίβεια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην εξεγείρεται η κοινωνία.

    Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός ανακοίνωσε μέτρα για την ενίσχυση των παραγωγών δημητριακών.

    Η εξισωτική αποζημίωση, ύψους 170 εκατ. ευρώ, θα δοθεί άμεσα -4 μήνες νωρίτερα, είπε ο κ.Κοντός, ενώ στους συνεταιρισμούς που συγκεντρώνουν δημητριακά θα δοθούν άτοκα δάνεια 150 εκατ. ευρώ, ώστε να δώσουν προκαταβολές στους αγρότες και να πωλήσουν αργότερα τα προϊόντα τους, όταν η συγκυρία θα είναι καλύτερη για τις τιμές των δημητριακών.

    Εγκρίθηκε το Ειδικό Χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

    Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή το τελικό σχέδιο του Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι είναι μία πολύ σημαντική διαρθρωτική παρέμβαση για την ανάπτυξη της λεγόμενης πράσινης ενέργειας και εντάσσεται στην μεγάλη μεταρρύθμιση της θεσμοθέτησης επιτέλους ολοκληρωμένου Χωροταξικού Σχεδιασμού στην χώρα μας. Καθιερώνονται σαφείς, ενιαίοι και αναλυτικοί κανόνες και κριτήρια για την χωροθέτηση των ΑΠΕ και δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν από τον καθένα.

    [02] "Καταργούνται προνοιακές υποδομές"

    Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γιάννη Ραγκούση, αποτελούμενο από τον πολιτικό εκπρόσωπο για θέματα Υγείας, Γιώργο Φλωρίδη, τον εισηγητή ΚΤΕ Υγείας, Μανώλη Σκουλάκη και τον γραμματέα του Τομέα, Ηλία Καρανίκα, θα επισκεφθεί σήμερα, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο στη λειτουργία του.

    Δεν αρκούν οι κινήσεις των μεμονωμένων τραπεζών προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολιτών, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι αυτό που χρειάζεται είναι νομοθετική παρέμβαση της Πολιτείας.

    Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τις διοικήσεις των τραπεζών.

    Οπως είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου,ο κ. Παπανδρέου έθεσε στους συνομιλητές του τέσσερα θέματα:

    1. Την ανάγκη αναχρηματοδότησης των δανείων και επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης.

    2. Το πάγωμα των δανείων μέχρι το τέλος του 2009 με συγκεκριμένα κριτήρια και για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.

    3. Την αμεση κατάργηση ολων των καταχρηστικών όρων των τραπεζών σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

    4. Τη μείωση του ύψους των επιτοκίων στα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες.

    Για όλα αυτά, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση από την πολιτεία και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μη στείλει άλλα μηνύματα προς τις τράπεζες, αλλά να αναλάβει αν μπορεί τις απαιτούμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες και αν μπορεί να συγκρουστεί για να πετύχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

    Επίσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου τονισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την διάθεση των 28 δισ. στις τράπεζες, νομοσχέδιο το οποίο χαρακτήρισε αδιαφανές και το οποίο, όπως είπε, δεν δίνει εγγυήσεις ότι τα χρήματα αυτά θα επιστρέψουν στους Ελληνες πολίτες.

    Σχολιάζοντας εξ άλλου σημερινή δήλωση του κ. Αντώναρου σχετικά με το ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλίες πριν αντιληφθεί το πρόβλημα ο κ. Παπανδρέου,ο κ. Παπακωνσταντίνου ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τί ακριβώς κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση και τί μέτρα πήρε για τις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού και τα μεσαία νοικοκυριά, όπως και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Ρώτησε επίσης τον κ. Αντώναρο πού βρίσκεται το θέμα του ταμείου κατά της φτώχειας από την πρώτη εξαγγελία του οποίου συμπληρώνεται ένας χρόνος.

    Κάποιος, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να απαντήσει υπεύθυνα τί γίνεται με το θέμα αυτό και αν θα πάρουν κάποιοι χρήματα και ποιοι θα είναι αυτοί.

    Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε ότι στην τελευταία παρουσία του στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της διοίκησης της ΔΕΗ και αναρωτήθηκε αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι και αν η διοίκηση της Επιχείρησης καλώς πράττει.

    Αναρωτήθηκε επίσης πως είναι δυνατόν να μην μειώνεται η τιμή του ρεύματος την ώρα που συνεχίζει η πτώση της τιμής του πετρελαίου ενώ η "Γκασπρομ" ανακοίνωσε μείωση των τιμών του φυσικού αερίου για το 2009 στην Ευρώπη.

    Η ΔΕΗ, υπογράμμισε ο κ. Παπακωνσταντίνου μπορεί να πάει σε μειώσεις των τιμολογίων του ρεύματος.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις φυλακές, τονίζοντας ότι δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοιου είδους εξέγερση και απηύθυνε έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης ώστε να υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας για αποσυμφόρηση των φυλακών. Σημείωσε επίσης ότι ποτέ τόσοι κρατούμενοι δεν βρίσκονται σε απεργία πείνας τόσες ημέρες και ποτέ τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν είδαμε κρατούμενους με ραμμένα τα στόματα. Αυτα, πρόσθεσε, μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες τα έχουμε δει.

    Απαντώντας σε ερώτηση αν λόγω της εξέλιξης της υπόθεσης Τατούλη εκτιμά ότι μπορεί να έχουμε πρόωρες εκλογές, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξει πορεία η χώρα μέσω της γρήγορης προσφυγής σε εκλογές, αλλά όχι όμως με παραγραφή των ευθυνών για τα όποια σκάνδαλα υπάρχουν.

    Σε ερώτηση εξ άλλου για το αν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον πρωθυπουργό για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα και να υπάρξει προσφυγή στις εκλογές, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι πρέπει να περιμένουμε πρώτα να ολοκληρώσει το έργο της η Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι και στη συνέχεια να δούμε ποια θα είναι η διάθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη Σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών και για άλλα ζητήματα τα οποία έχει προτείνει η Αντιπολίτευση. Και με βάση αυτά, είπε, θα τοποθετηθούμε.

    Ερωτηθείς εξ άλλου για το αν προκύπτει ενοχή και για νέα πρόσωπα στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου επιφυλάχθηκε να μιλήσει για το θέμα με βάση το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής.

    Σε ερώτηση για το θέμα της βουλευτικής αποζημίωσης ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρίνησε ότι το ΠΑΣΟΚ ψήφισε στη Βουλή υπέρ του προϋπολογισμού της Βουλής και όχι την αύξηση του μισθού των βουλευτών. Οι αυξήσεις, πρόσθεσε, δίνονται στο πλαίσιο της εισοδηματικής πολιτικής από την κυβέρνηση.

    Και το ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχθεί αυξήσεις που θα υπερβαίνουν το ποσοστό της αύξησης που θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους και το οποίο, όπως ανέφερε, κινείται κάτω από τα όρια του πληθωρισμού.

    Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου με τραπεζίτες

    Με τις συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εμπορικής Τράπεζας, Αντώνη Κροντηρά και τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank Γιάννη Κωστόπουλο και Δημήτρη Μαντζούνη, ολοκληρώθηκαν οι επαφές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τραπεζίτες, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την εξεύρεση τρόπων εξόδου από την οικονομική και πιστωτική κρίση.

    Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

    Την αμέριστη υποστήριξή του στην απρόσκοπτη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο κέντρο της Δάφνης.

    Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε από την διευθύντρια Χριστίνα Κόκοτα και το νομικό σύμβουλο των ΚΔΑΠ Θόδωρο Πέπα, "για τη δεκαετή επιτυχή λειτουργία του θεσμού και του κέντρου αλλά και τον επαπειλούμενο κίνδυνο συρρίκνωσής του". Συνομίλησε με παιδιά στην αίθουσα μουσικής προπαιδείας, γονείς και εργαζόμενους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δήλωσε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του θεσμού και όλων αυτών που είναι σχετικές με την οικογενειακή προστασία.

    Κατά την ενημέρωση, τόσο η κ. Κόκοτα όσο και ο κ. Πέπας αναφέρθηκαν στην "κρίσιμη καμπή που περνά ο θεσμός μετά το πέρασμα της εποπτείας του στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας" - ο οποίος είναι και ο τελικός δικαιούχος των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων κατά 70% των προνοιακών δομών - μετά από σχετική υπουργική απόφαση.

    Τον Σεπτέμβριο, του ανέφεραν, έκλεισαν 24 από τα 206 ΚΔΑΠ γιατί οι απαιτούμενοι από τον ΟΕΕ όροι συμμετοχής των δικαιούχων έγιναν αυστηρότεροι. Πολλοί γονείς που δεν τηρούσαν τις νέες προϋποθέσεις αναγκάστηκαν να σταματήσουν ή να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά διδασκαλεία ώστε να συνεχίσουν τα προγράμματα μουσικής θεάτρου, ζωγραφικής κλπ, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν τα ΚΔΑΠ και να κλείσουν, αφήνοντας τεράστιο κενό, κυρίως στην περιφέρεια (Σέριφος, Πογωνιανή, Κεφαλόβρυσο Αμαλιάδα και αλλού). Από τους εκπροσώπους των ΚΔΑΠ ζητήθηκε η παρέμβαση του κ. Παπανδρέου για τη συνέχιση του θεσμού και από την κυβέρνηση να επανεξεταστεί αυτό το σοβαρό θέμα. Ανέφεραν ότι έχουν ήδη προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης που περιορίζει τη δυνατότητα επιλογής των γονιών να συμμετέχουν τα παιδιά στα κέντρα "με αποτέλεσμα να χάνεται ένας θεσμός που επί δέκα χρόνια είχε μεγάλη επιτυχία και αποδοχή".

    Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου αφού ενημερώθηκε από τα παιδιά και τους γονείς για τις δραστηριότητες και τις δυνατότητες που παρέχονται στα κέντρα, υπογράμμισε ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης η συνέχιση του θεσμού. Δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναδείξει και θα ενισχύσει την προσπάθεια με στόχο την επέκτασή της και για τα παιδιά του γυμνασίου και λυκείου. Τα κριτήριά μας, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, για το παιδί είναι να μεγαλώνει, να δημιουργεί και να αναδεικνύει τα ταλέντα του κοντά στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά και γι' αυτό πρέπει να ενισχυθούν αυτές οι δομές κοινωνικής και οικογενειακής προστασίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 13 November 2008 - 5:30:30 UTC