Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-11-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Στραβοπάτησε" η ΑΕΚ

  • [01] "Στραβοπάτησε" η ΑΕΚ

    Παρότι είχε πολύ καλή απόδοση στο β΄ ημίχρονο, οι παίκτες της "σημάδεψαν" τρεις φορές το δοκάρι, ενώ ο Μπασινάς έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Μπλάζιτς) στις καθυστερήσεις. Ετσι, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.

    Εργοτέλης-Ξάνθη: 0-0

    Υστερα από ένα "μοιρασμένο" αγώνα, ο Εργοτέλης και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο "Παγκρήτιο" στάδιο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Αρης-Πανσερραϊκός: 2-0

    Με γκολ των Σέρχιο Κόκε στο 80΄ και Μάριο Ρεγκέιρο στις καθυστερήσεις ο Άρης πήρε τη νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το "δεύτερο πιάτο" της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Τον Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός, ενώ ξεχωρίζει και η συνάντηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

    ΚΥΡΙΑΚΗ

    (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:00/NET)

    (Κομοτηνή) Πανθρακικός-ΟΦΗ (19:00/NOVA)

    Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: 1-1

    Νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών μέσα στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι "πράσινοι" παραχώρησαν ισοπαλία με σκορ 1-1 στους Αρκάδες και πλέον, κινδυνεύουν να χάσουν από πολύ νωρίς και το "τρένο" της δεύτερης θέσης. Ο Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 44΄ έδωσε το προβάδισμα στο "τριφύλλι", αλλά στο 71΄ ο Μπαστία με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΟΚ: 1-2

    Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεαρός Στέφανος Αθανασιάδης, που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και χάρισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νίκη μέσα στην έδρα του Θρασύβουλου με 2-1, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τον Κονσεϊσάο και ο Θρασύβουλος ισοφάρισε στο 86' με τον Αλβες, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από πάσα με το χέρι, που του έκανε ο Ρόκας. Τελικά ο Αθανασιάδης χάρισε την πολύτιμη νίκη στον ΠΑΟΚ και τον κράτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

    ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ: 2-0

    Ο Ηρακλής έγινε σήμερα 100 ετών, αλλά δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα "γενέθλιά" του με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Λάρισα πήρε τη νίκη στο Αλκαζάρ με 2-0, στον αγώνα για τη 12η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας κι έτσι ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ σημείωσαν ο Ματσέι Ζουράφσκι στο 47ο και ο Νίκος Νταμπίζας στο 88ο λεπτό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 30 November 2008 - 17:30:26 UTC