Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-04-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρχισε η μεγάλη έξοδος
  • [02] "Aμοιβαία συμφέροντα"
  • [03] "Δεν υπάρχει σχέδιο"

  • [01] Αρχισε η μεγάλη έξοδος

    Άρχισε από νωρίς το πρωί η έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα η οποία αναμένεται ότι θα κορυφωθεί αύριο.

    Όλη η δύναμη της Τροχαίας βρίσκεται επί ποδός για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ τροχονόμοι βρίσκονται στα διόδια όπου μοιράζουν φυλλάδια με χάρτες που είναι σημειωμένα τα επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών και συνιστούν στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο τα τροχαία ατυχήματα.

    Η κίνηση στους δρόμους θα παρακολουθείται από αέρος με τα ελικόπτερα της αστυνομίας απ΄όπου θα δίνονται υποδείξεις στις επίγειες δυνάμεις να παρεμβαίνουν όπου παρατηρείται πρόβλημα.

    Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα είναι εμφανής η αστυνομική δύναμη στους δρόμους όλη την εορταστική περίοδο, την Πρωτομαγιά μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, ενώ έχουν συσταθεί ειδικά συνεργεία για τον εντοπισμό επικίνδυνων παραβάσεων όπως είναι η υπερβολική ταχύτητα, η μέθη και άλλα τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των θανατηφόρων δυστυχημάτων.

    Ιδιαίτερα θα είναι αυξημένη η αστυνομική παρουσία στα επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών, στα διόδια, στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων πόλεων, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στους σταθμούς τρένων και υπεραστικών λεωφορείων.

    Για τη διευκόλυνση των εκδρομέων αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών για την έξοδο σήμερα από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, αύριο Μεγάλη Παρασκευή από τις 6 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

    Για την επιστροφή τα φορτηγά θα απαγορεύονται τη Δευτέρα του Πάσχα από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ και την Τρίτη του Πάσχα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το μεσημέρι. Το ίδιο μέτρο θα εφαρμοστεί και για την Πρωτομαγιά με απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών. Την Τετάρτη 30 Απριλίου για την έξοδο από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και για την επιστροφή την Πέμπτη 1η Μαΐου από τις 3 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ. Τα φορτηγά θα απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν και την Παρασκευή 2 Μαΐου για την έξοδο από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και για την επιστροφή την Κυριακή του Θωμά από τις 3 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ. Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα ισχύουν απαγορεύσεις.

    Επίσης από τις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα θα είναι ανοικτά τα διόδια του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) και θα περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα στην Ελευσίνα, τον Ισθμό της Κορίνθου, το Ζευγολατιό, του Ρίου, του Ακτιου και των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης.

    Ιδιαίτερα μέτρα έχουν ληφθεί στο Πέταλο του Μαλιακού όπου αναμένεται ότι το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από οπουδήποτε, λόγω των έργων που εκτελούνται στο τμήμα από το 195 χιλιόμετρο έως το 214 και ειδικότερα στα σημεία που ενώνονται τα κομμάτια τα οποία έχουν δοθεί στην κυκλοφορία με το παλιό τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται στένωση αφού από δύο λωρίδες γίνονται μία.

    Τα σημεία αυτά είναι το 195 χιλιόμετρο, η υπόγεια διάβαση Δαμάστας στο 201, η παράκαμψη Ανθήλης από το 204,5 μέχρι το 206, το 208,5 και από το 212 έως το 214 στην περιοχή Αγίας Παρασκευής.

    Η Τροχαία επισημαίνει ότι στο Πέταλο του Μαλιακού δεν μπορεί να γίνει μονοδρόμηση λόγω του ότι δεν υπάρχουν παρακαμπτήριοι δρόμοι και τα αυτοκίνητα στις στενώσεις αναγκαστικά θα κινούνται σε μονό στοίχο γι αυτό συνιστά στους οδηγούς υπομονή και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων που θα βρίσκονται συνεχώς στα σημεία αυτά ή θα περιπολούν με μοτοσικλέτες και περιπολικά για να επιταχύνουν την κυκλοφορία.

    Στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας υπάρχει εναέρια ηλεκτρονική πινακίδα από την οποία θα μεταδίδονται μηνύματα για την κίνηση το Πέταλο του Μαλιακού και σε περίπτωση μεγάλων κυκλοφοριακών προβλημάτων παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέγουν το εναλλακτικό δρομολόγιο από Κάστρο Βοιωτίας - Ορχομενό, Τιθορέα, Αμφίκλεια, Μπράλο, Δαμάστα, Ηράκλεια, Μοσχοχώρι, Λαμία.

    Παράλληλα, από τον ίδιο δρόμο θα γίνεται εκτροπή όσων κινούνται για Καρδίτσα - Γρεβενά και γενικά τη δυτική Στερεά.Το ίδιο θα εφαρμοστεί και τις μέρες τις επιστροφής.

    Ελεύθερα τα διόδια

    Ακριβότερη θα είναι φέτος η μετακίνηση με το αυτοκίνητο, καθώς εκτός από την αύξηση στα καύσιμα έχουν αυξηθεί, από τις 2 Απριλίου, και τα διόδια τόσο στον οδικό άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη όσο και προς την Πελοπόννησο.

    Πάντως, από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ανακοινώθηκε ότι στα διόδια Μαλγάρων, Ελευσίνας, Ισθμού, Ζευγολατιού και Ρίου, η διέλευση από τις 20:00 του Μεγάλου Σαββάτου έως τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, η διέλευση των οχημάτων θα είναι ελεύθερη.

    Χαλάει ο καιρός

    Οι εκδρομείς δεν θα έχουν σύμμαχο τον καλό καιρό καθώς για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

    Αύριο Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρξει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με νεφώσεις βροχές και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

    Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο, με σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, χιόνια στα ορεινά. Για την Κυριακή του Πάσχα στην Κεντρική και νότια Ελλάδα τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ.

    [02] "Aμοιβαία συμφέροντα"

    Ελλάδα και Ρωσία προωθούν με τη σταθερή πολιτική τους τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια και στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, διαπίστωσε ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτoρείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, ενόψει της επίσκεψής του στη Μόσχα την Τρίτη του Πάσχα.

    "Έχουμε αμοιβαία συμφέροντα στη σφαίρα της ανάπτυξης και της ευημερίας και εγγύς απόψεις, σε πολλά διεθνή ζητήματα", δήλωσε ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, που επισκέπτεται για τρίτη φορά τη Μόσχα και τον Πρόεδρο Πούτιν, "ένα μεγάλο Ευρωπαίο ηγέτη, αλλά και φίλο της χώρας μου".

    Στη συνέντευξή του, ο κ. Κ.Καραμανλής δηλώνει ικανοποιημένος γιατί "τα τελευταία τέσσερα χρόνια Ελλάδα και Ρωσία ήρθαν κοντύτερα, μέσα από την ουσιαστική, εντατική όσο και στενή συνεργασία σε καίρια θέματα κοινού ενδιαφέροντος" και προσθέτει ότι η "στρατηγική", όπως την χαρακτήρισε το 2004 ο Β.Πούτιν, συνεργασία αυτή "απέδειξε το ειδικό βάρος και τη σημασία της όχι μόνο στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων, αλλά και ως προς το ευρωπαϊκό μας μέλλον".

    Οι υπάρχουσες προϋποθέσεις συνηγορούν ότι και αυτή η επικείμενη συνάντηση θα αποδειχθεί "πολλαπλά επωφελής για τον ελληνικό και το ρωσικό λαό", εκτιμά ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι προσβλέπει και στη συνάντησή του με τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ, "δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη μπροστά μας πολλές προκλήσεις και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών μας και την ενδυνάμωση της φιλίας μας σε όλους τους τομείς".

    Σε ερώτηση για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας και Ρωσίας ο κ. Καραμανλής την χαρακτήρισε "ουσιαστική, αλλά και με διευρυνόμενη προοπτική", επισημαίνοντας ότι στο τέλος του 2015 η χώρα μας θα καταναλώνει 7 δισεκατομύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, το 80% του οποίου θα προέρχεται από τη Ρωσία. Υπογράμμισε, τη σημασία της ευρωπαϊκής ενεργειακής ασφάλειας, προσθέτοντας ότι "η ανάγκη για διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας συνιστά πλέον προτεραιότητα για τις χώρες της Ευρώπης, δεδομένου ότι σημαντικές ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα εισρεύσουν στην ευρωπαϊκή αγορά από την περιοχή της Κασπίας στο εγγύτερο μέλλον".

    Αναφερόμενος ειδικότερα στον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι η πορεία του έργου εξελίσσεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, καθώς "το διεθνές κονσόρτσιουμ που θα αναλάβει την κατασκευή και τη διαχείρισή του έχει ήδη δημιουργηθεί στην Ολλανδία και δουλεύει εντατικά για την υλοποίηση του έργου".

    Ο κ. Καραμανλής θα έχει συνομιλίες στη Μόσχα με τον απερχόμενο πρόεδρο Πούτιν και το νέο πρόεδρο Μεντβιέντεφ.

    Ο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ ορκίζεται και αναλαμβάνει επισήμως την προεδρία της Ρωσίας στις 7 Μαΐου, ενώ την επομένη αναμένεται ότι η Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή) θα επικυρώσει την προεδρική πρόταση και θα εκλέξει τον Βλαντίμιρ Πούτιν πρωθυπουργό της χώρας. Οι συνομιλίες με τον κ. Κώστα Καραμανλή είναι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κρεμλίνου, από τις τελευταίες συναντήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν με ξένους ηγέτες υπό την προεδρική του ιδιότητα.

    Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη 30 Απριλίου.

    [03] "Δεν υπάρχει σχέδιο"

    "Δεν έχουμε έλθει εδώ για να κάνουμε φιέστες", τόνισε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε με φορείς στη Νομαρχία Ηλείας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Ο Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας σε επικρίσεις ορισμένων εκ των συνομιλητών του οι οποίοι διατύπωσαν παράπονο για το σύντομο των επισκέψεων, τόνισε ότι αυτή συνάντηση είναι προπαρασκευαστική διότι, όπως ανέφερε, πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στις περιοχές, αμέσως μόλις αναρρώσει από το πρόσφατο ατύχημά του.

    Στη διάρκεια της σύσκεψης τόσο ο νομάρχης Ηλείας όσο και ο δήμαρχος Πύργου ενημέρωσαν τον κ.Ραγκούση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και τα οποία εστιάζονται στον οικιστικό και τον αγροτικό τομέα, καθώς και στο τεράστιο πρόβλημα ανεργίας που αντιμετωπίζει ο νομός.

    Ο Δήμαρχος Πύργου επέμεινε στο ότι πρέπει να υπάρξει συνολικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της περιοχής, ενώ πρότεινε στο ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει παρατηρητήριο στην περιοχή.

    Από την μεριά του ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε την κατάσταση ζοφερή και προσβλητική για τον ελληνικό λαό, καθώς, όπως είπε, ούτε απλά ζητήματα διεκπεραίωσης δεν προχωρούν.

    Ο κ.Ραγκούσης είπε ότι ήταν συνειδητή επιλογή το ΠΑΣΟΚ να αφήσει να περάσει ένα διάστημα ώστε να μπορούν να εξαχθούν με ασφάλεια συμπεράσματα και επέκρινε την κυβέρνηση για επικοινωνιακή πολιτική στις πλάτες καταστραμμένων ανθρώπων τόπων και κοινωνιών.

    Επίσης σημείωσε ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης έχει σχέση με την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, καθώς "σήμερα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης ενεργοποιήθηκαν".

    Ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι δεν υπάρχει σχέδιο αναγέννησης της περιοχής και αυτό φαίνεται στο εθνικό χωροταξικό σχέδιο, ενώ, όπως είπε, οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση.

    Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πληροφορίες που υπάρχουν για ενδεχόμενες παραιτήσεις στελεχών των επιτροπών που συγκέντρωναν χρήματα από ιδιώτες για βοήθεια, καθώς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συμβεί σημεία και τέρατα. Είπε δε ότι το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή κατέθεσε πρόταση η οποία επικεντρώνεται στο όραμα για τη Νέα Ολυμπία για την περιοχή και υπογράμμισε ότι αυτό το πρόγραμμα δεσμεύει και θα δεσμεύει το ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας ότι από τη μεριά μας θα πιέζουμε την κυβέρνηση να διευθετήσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της.

    Ο Γ.Ραγκούσης και το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ηλεία με επισκέψεις στον δημοτικό διαμέρισμα Βαρβάσαινας όπου υπάρχουν και καμένα χωριά και παγετοπληκτες εκτάσεις,τελευταίος δε σταθμός της περιοδείας του ήταν το πυρόπληκτο χωριό Σαλμόνι.

    Επίσκεψη στη Νέα Μανωλάδα

    Τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν μετανάστες εργάτες γης στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος περιόδευσε στην περιοχή.

    Το πρώτο συμπέρασμα απ' αυτά που είδα είναι ότι δεν υπάρχει κράτος, είπε ο κ. Ραγκούσης, επισημαίνοντας πως "δεν υπάρχει κράτος", ούτε για να ελέγξει την είσοδο και την παραμονή των οικονομικών μεταναστών στη χώρα, ούτε τις συνθήκες υγιεινής και εργασίας, αλλά ούτε και για να αφουγκραστεί τα προβλήματα των παραγωγών, οι οποίοι καλλιεργούν ένα τόσο δυναμικό προϊόν.

    Ο κ. Ραγκούσης είπε επίσης ότι κράτος δεν υπάρχει ούτε και για να μπορέσει να στηρίξει τη διακίνηση της φράουλας, το 95% της πανελλαδικής παραγωγής καλλιεργείται στη Νέα Μανωλάδα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ενώ η φράουλα "φεύγει" από το χωράφι γύρω στο 1 ευρώ και κάτι, σε επώνυμα σούπερ μάρκετ της Αθήνας πωλείται 3 και 68 ευρώ το κιλό, δηλαδή σε τριπλάσια τιμή, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, κυριαρχούν στην αγορά τα καρτέλ και οι μεσάζοντες.

    Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα ούτε διαμαρτυρίας, ούτε φασαρίας, τόνισε ότι το όλο πρόβλημα αφορά την κυβέρνηση Καραμανλή και την κάλεσε να επισκεφθεί την περιοχή και να δώσει λύσεις άμεσα στα προβλήματα διαβίωσης των οικονομικών μεταναστών.

    Επίσης, είπε, ότι η επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ έγινε μετά από εντολή του κ. Παπανδρέου, για τον οποίο τα δικαιώματα των μεταναστών αλλά και όλων των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτα. Επίσης, πρόσθεσε, ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα, ενώ θα φέρει το ζήτημα και στη Βουλή.

    Τέλος, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε από την Αθήνα συναντήθηκε στη Νέα Μανωλάδα και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννη Κουτσούκο, Θάνο Μωραϊτη, Δημήτρη Γεωργακόπουλο και Μιχάλη Κατρίνη.

    Αλ.Κοντός: «Εργα υποδομών»

    Για τα τεκταινόμενα στον αγροτικό τομέα, για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, τις κλιματικές αλλαγές και τις επιπτώσεις που έχουν στην αγροτική παραγωγή για την κτηνοτροφία και την άλλη γεωργία, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός σε συνεργασία που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Επίσης, τον ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης της μελέτης σχετικά με την αποκατάσταση των πυρόπληκτων νομών. Η μελέτη, είπε ο αρμόδιος υπουργός, υλοποιείται κανονικά, καθώς εγκρίθηκε το πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων απο την ΕΕ ύψους 350 εκατ. ευρώ, ενώ 230 εκτιμητές του ΕΛΓΑ προχωρούν στις εκτιμήσεις των ζημιών.

    Ο κ. Κοντός πρόσθεσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εκτιμήσεις για το πάγιο και το ζωικό κεφάλαιο και κινούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς οι εκτιμήσεις στο φυτικό κεφάλαιο.

    Την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τους νομάρχες των πυρόπληκτων νομών, ώστε να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να προχωρήσουν τα έργα που έχουν σχέση με τις υποδομές στον αγροτικό τομέα.

    Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τα μέτρα για τη δασοπροστασία ενόψει του θέρους, ο κ. Κοντός είπε "λαμβάνονται συνέχεια μέτρα για την δασοπροσστασία και παράλληλα προχωρούν οι εφαρμοστικές μελέτες για τον εμπλουτισμό και την προστασία των δασών στις περιοχές αυτές".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 April 2008 - 14:30:26 UTC