Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-02-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο
  • [02] "Γενικευμένο αίσθημα ανομίας"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο

    Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και οι επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης στη χώρα, θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στις 12.00.

    Το θέμα των πρόωρων εκλογών έκλεισε ο κ. Καραμανλής μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

    «Δεν μας αφορούν, δεν μας απασχολούν. Δεν σκέφτομαι εκλογές. Τέρμα η συζήτηση αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας σενάρια ανευθυνότητας τα περί εκλογολογίας τα οποία, όπως είπε, διακινεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Κάλεσε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο του 2010. «Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη στάση μας απέναντι στο θέμα αυτό, δεν μπορούμε να παίζουμε με κορυφαίους θεσμούς όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε ότι, «όλα τα άλλα είναι χονδροειδείς ανευθυνότητες που εκθέτουν τους πρωταγωνιστές τους».

    Ο πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κρίσης. "Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή, είπε, είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να περιορίσουμε τις αναπόφευκτες συνέπειές της. Αυτή είναι η έγνοια μας, δεν μας αφορούν τα άλλα, είναι άγχος άλλων κομμάτων και ζημιώνουν τον τόπο". Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης με έμφαση ότι, δεν παίζει με το μέλλον του τόπου και πως δεν θα υποχωρήσει σε εφήμερες σκοπιμότητες.

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κατάσταση του δημοσίου χρέους, που παρέλαβε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε πολύ υψηλό και είπε ότι είναι μεγάλη πληγή της οικονομίας σήμερα. Τόνισε ότι τα πέντε χρόνια που βρίσκεται η ΝΔ στην εξουσία έγινε σημαντικό έργο. Τολμούμε τη σύγκριση, είπε ο πρωθυπουργός, και αναρωτήθηκε τί θα γινόταν αν σήμερα με την κρίση είχαμε την ανεργία του 2004.

    Ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης έχει απτά αποτελέσματα και πρόσθεσε: Ας μην αφήσουμε τα αποτελέσματα αυτά να επισκιάζονται από την παραπολιτική, τη φημολογία και την ανεύθυνη σεναριολογία.

    Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι οι προκλήσεις δεν αντιμετωπίζονται με λόγια και με νοοτροπίες του παρελθόντος και τόνισε ότι βλάπτει την οικονομία και την κοινωνία η στάση που επέδειξαν πολιτικές δυνάμεις στο πρόσφατο κλείσιμο των δρόμων και νωρίτερα στις ταραχές και πρόσθεσε ότι κάνουν ζημιά όσοι διαγκωνίζονται σε παραχολογία. Ο πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει και να ξεπεραστεί η κρίση.

    Ο κ. Καραμανλής αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στην κρίση για την οποία είπε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος και την έκτασή της και τόνισε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε καλύτερη θέση από άλλες στην ευρωζώνη, αφού την ώρα που πανίσχυροι κολοσσοί καταρρέουν και οι απολύσεις στην Ευρώπη παίρνουν χαρακτήρα χιονοστιβάδας η Ελλάδα προβλέπεται να έχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, χαμηλότερο έλλειμμα και χαμηλότερη ανεργία συγκριτικά με την ευρωζώνη. Δεν έχουμε όμως περιθώρια ευελιξίας λόγω του τεράστιου χρέους, το οποίο είναι η ανοιχτή πληγή της οικονομίας, είπε ο πρωθυπουργός, και τόνισε ότι επιλογή του είναι να λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

    Σημείωσε ακόμα ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και ότι απαιτείται διαρκής ισορροπία ανάμεσα στους αναπτυξιακούς, δημοσιονομικούς και κοινωνικούς στόχους. Απόφασή μας είναι να δώσουμε έμφαση στις ανάγκες του σήμερα χωρίς να υπονομεύσουμε τις αντοχές της οικονομίας, είπε ο πρωθυπουργός. Ανέφερε ότι το τρίπτυχο της πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η ανάπτυξη, η δημοσιονομική εξυγίανση και η στήριξη των ασθενέστερων. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα στήριξης της ρευστότητας στην αγορά με τα 28 δισ. ευρώ, ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως είπε, υπονομεύτηκε. Επιτέθηκε, δε, στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέροντας τα εξής: «Συμφωνεί ή όχι στη μείωση των επιτοκίων, συμφωνεί ή όχι στην πιστωτική επέκταση επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων και αν συμφωνεί γιατί δεν στήριξε το πρόγραμμα;»

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο διάλογο που πραγματοποιείται για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και κάλεσε τους νέους να συνεισφέρουν στο διάλογο αυτό.

    [02] "Γενικευμένο αίσθημα ανομίας"

    Τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την ασφάλεια στη χώρα, ζητεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα.

    Αιτείται, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα για την διεξαγωγή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, συζήτησης «σχετικής με την διάλυση του κράτους και της συνακόλουθης αδυναμίας του να εξασφαλίζει στοιχειώδη προστασία και ασφάλεια στην καθημερινή ζωή των πολιτών».

    Στο κείμενο της επιστολής του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για γενικευμένο αίσθημα ανομίας στη χώρα, επισημαίνοντας ότι:

    -Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ δείχνουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται δραματικά. «Τόσο το κοινό, όσο και το οργανωμένο έγκλημα πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική πρόοδο», αναφέρει.

    - Η αίσθηση κατάλυσης ενός ευνομούμενου κράτους συμπληρώνεται από την ανάλγητη και ταξική πολιτική της κυβέρνησης, που «χτυπά ευρύτατα κοινωνικά στρώματα και καλλιεργεί φτώχεια, ανισότητα και νέες κοινωνικές εντάσεις».

    - Η διάλυση του κράτους πήρε τα χαρακτηριστικά γελοιοποίησης των μέτρων ασφάλειας στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού. «Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι ίδιοι δράστες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, απέδρασαν δύο φορές, κονιορτοποιώντας στα μάτια της έκπληκτης ελληνικής και - δυστυχώς για την πατρίδα - διεθνούς κοινής γνώμης, κάθε έννοια δημόσιας τάξης και ασφάλειας στη χώρα μας», τονίζει.

    - Αυτή η εικόνα συμπληρώνεται από τα πρόσφατα γεγονότα εκτεταμένης βίας στα κέντρα των πόλεών μας, με την καταστροφή περιουσιών, τις βιοπραγίες εις βάρος πολιτών και την καταστρατήγηση βασικών ατομικών ελευθεριών και δημοκρατικής νομιμότητας.

    - Αναβιώνουν ταυτόχρονα και πολλαπλασιάζονται τρομοκρατικές πρακτικές, «στις οποίες οι ελληνική δημοκρατία είχε καταφέρει να θέσει τέλος».

    «Η διάλυση κι ο ευτελισμός του κράτους βαρύνουν αποκλειστικά αυτή την κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει την σημερινή κρίση ασφάλειας, διότι έχει η ίδια την κύρια ευθύνη για τα φαινόμενα αυτά», καταλήγει το κείμενο της επιστολής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Παπανδρέου, στην εισήγησή του στον επιτελικό κύκλο πολίτη-κράτους-αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε χθες κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "στο θέμα των Σωμάτων Ασφαλείας προτάσσει τις μικροκομματικές της σκοπιμότητες έναντι του δημοσίου συμφέροντος και προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη σχεδίου και αποτελεσματικότητας με μια υποτιθέμενη αυστηρότητα".

  • ** Το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

    Δηλώσεις εκπροσώπου ΠΑΣΟΚ

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στη συνάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ,δήλωσε ότι "σε συνθήκες κρίσης δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρώσουν τον λογαριασμό".

    Πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ "προσβλέπει στην στήριξη από την ΑΔΕΔΥ και τους δημοσίους υπαλλήλους ευρύτερα, στην μεγάλη προσπάθεια που θέλει να κάνει, ως κυβέρνηση, για την αλλαγή στο κράτος".

    "Δίνουμε μεγάλη έμφαση,όπως και η ΑΔΕΔΥ,σε ζητήματα διαφάνειας, αξιοκρατίας, κοινωνικής λογοδοσίας και λειτουργίας του δημοσίου τομέα, ζητήματα τα οποία η κυβέρνηση με την πολιτική της τα έχει επαναφέρει", τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

  • ** Για "περίεργα μηνύματα σχετικά με την φορολογία",καθώς και για "μισόλογα για την επιβολή νέων φόρων", έκανε λόγο ο κ.Παπακωνσταντίνου και κάλεσε την κυβέρνηση να "τοποθετηθεί καθαρά", ενώ επεσήμανε ότι "από την κρίση δεν βγαίνεις με πολιτική λιτότητας,αλλά με αναπτυξιακή προοπτική".

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών,σχετικά με την διάλυση του κράτους και την ανάγκη προστασίας των πολιτών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο αίτημά του αναφέρεται στην κατάσταση ανομίας που υπάρχει στην χώρα, στην αυξανόμενη εγκληματικότητα και στην ανασφάλεια της ελληνικής οικογένειας.

    Επιπλέον είπε ότι "η ανομία τροφοδοτείται από την κομματική αναξιοκρατία" και πρόσθεσε ότι η "αίσθηση κατάρρευσης ενός ευνομούμενου κράτους συμπληρώνεται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που δημιουργεί αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας".

    "Η διάλυση του κράτους έφθασε στα όρια της γελοιοποίησης με την πρόσφατη απόδραση και συμπληρώνεται από τα πρόσφατα γεγονότα εκτεταμένης βίας στα κέντρα των πόλεών μας",είπε ο κ.Παπακωνσταντίνου και χρέωσε στην κυβέρνηση "αποκλειστικά με την διάλυση και τον ευτελισμό του κράτους".

    Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί από τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες,ο Παπακωνσταντίνου είπε ότι "το αίσθημα ανασφάλειας ξεκινά από τα "μικρά" προβλήματα βίας και φθάνει ως τις τρομοκρατικές επιθέσεις με όλα αυτά να συνιστούν ένα περιβάλλον ασφάλειας που έχει να κάνει με τον τρόπο που δεν λειτουργούν τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας".

    "Θέλουμε να προκαλέσουμε μια συζήτηση για το πώς αυτή η κυβέρνηση κομματικοποίησε την αστυνομία και την έχει αφήσει χωρίς επιχειρησιακά σχέδια και εξοπλισμό, από τον "δρόμο" μέχρι τις φυλακές, αλλά και για την διάλυση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας", τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης,ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε λέγοντας ότι "έχουμε ζητήσει εκλογές. ο συγκεκριμένο ερώτημα είναι ζήτημα τακτικής και πάντως δεν είναι στις άμεσες προθέσεις μας. Ο έλληνας πολίτης δεν αντέχει άλλο".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε επιπλέον ότι "η εικόνα της χώρας έχει φθάσει σε βαθμό γελοιοποίησης".

    Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ διαπίστωσε "κενά" με αφορμή την πρόσφατη απόδραση από τον Κορυδαλλό,ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι "πριν 3 χρόνια που είχε γίνει ακριβώς το ίδιο, είχαν ανακοινωθεί κάποια μέτρα για να μην ξανασυμβεί και συνέβη. Ή τα μέτρα δεν ελήφθησαν ή υπήρξε επιχειρησιακή αστοχία. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που κάποιος πρέπει να αναλάβει".

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επέκρινε την κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας, αφού "αυτά που έλεγαν χθές στελέχη της,σήμερα διαψεύδονται, όπως με τα 40.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό σωφρονιστικού υπαλλήλου και σήμερα αποδεικνύεται πως είναι 45.000 δρχ".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι "μας ανησυχεί και το πώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα ζητήματα αυτά" και καταλόγισε στην κυβέρνηση "απίστευτο άγχος και αγωνία να βρεθούν ή κατασκευαστούν ένοχοι γιατί θέλει να αποσείσει από πάνω της κάθε πολιτική ευθύνη".

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου απέδωσε στο "άγχος και την αγωνία της κυβέρνησης" και μια σειρά μέτρων και διερωτήθη "αν δεν υπήρχε ανωνυμία στα καρτοκινητά δεν θα είχε αποδράσει ο κ. Παλαιοκώστας, ή αφού είχε απαγορευθεί η χρήση κινητών στις φυλακές, γιατί αυτά λειτουργούσαν;".

    Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να διερευνήσει τις χθεσινές καταγγελίες του κ. Αλεβιζόπουλου,προέδρου των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,σύμφωνα με τις οποίες είχε υποβάλλει προτάσεις για την χρήση των ελικοπτέρων τις οποίες "σταμάτησε υπουργός",ο εκπρόσωπος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τον ρόλο ερευνητή, ωστόσο περιμένει παρέμβαση εισαγγελέα, εφόσον οι εν λόγω καταγγελίες είναι επώνυμες.

  • ** Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην υποχρέωση της κυβέρνησης να ενημερώσει τους ετεροδημότες, μετανάστες, αλλά και ξένους, που θέλουν να ψηφίσουν τα ελληνικά ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών για τις προθεσμίες εγγραφής τους στους εκλογικούς καταλόγους.

  • ** Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ακολουθώντας, όπως είπε, την πάγια τακτική του, δεν θέλησε να σχολιάσει τα αποτελέσματα τελευταίας έρευνας της κοινής γνώμης που φέρει εκ νέου προηγούμενο το ΠΑΣΟΚ και αρκέσθηκε στο "γενικό σχόλιο" περί "επιβεβαίωσης μιας ανατροπής και στροφής του κόσμου προς το ΠΑΣΟΚ".

  • ** Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να σχολιάσει αποστροφή του πρώην υπουργού κ. Θ. Πάγκαλου "να μην γίνει το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ "τσούλα"" και αρκέσθηκε να συμφωνήσει με τη δημοσιογραφική παρατήρηση ότι ο εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Κινήματος "έχει ωραίες επικοινωνιακές ατάκες".

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ημερίδα με θέμα "Ανακύκλωση συσκευασιών και άλλων προϊόντων- Δράσεις και αποτελέσματα" διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Α. και την Αναπτυξιακή Εταιρία ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., στο NOESIS (10:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Συλλαλητήριο ΟΛΜΕ στο άγαλμα Βενιζέλου (11:00:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Αριστοτέλους)

  • 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ - Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος (11:00:00, Αθήνα)

  • Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου (12:00:00, Αθήνα/Βουλή)

  • Με αφορμή την έκθεση άγνωστων έργων του ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, που διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον καλλιτέχνη, στην CASA BIANCA. (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Βασ. Όλγας 180)

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της παράστασης «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ από το ΚΘΒΕ, στο φουαγιέ του κτιρίου της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών. (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Εθνικής Αμύνης 4 )

  • Συνέντευξη Τύπου για την όπερα "Θαϊς" (12:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

  • Τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (13:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Συνάντηση του Α Αλαβάνου με τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων και το Σύλλογο Συντηρητών Αρχαιοτήτων (13:00:00, Αθήνα/Βουλή)

  • Παρουσίαση έρευνας του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Η διαφθορά στην Ελλάδα" (18:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Παρκ")

  • Εκδήλωση με θέμα "Από το 1909 στον εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο την πολιτική εξυγίανση και την Εθνική Ανόρθωση - Πολιτικές εξελίξεις των αρχών του 20ού αιώνα - Ομοιότητες και διαφορές με το σήμερα" (18:30:00, Αθήνα/Πολεμικό Μουσείο) -Ομιλητές: Γεράσιμος Αρσένης, Βάσος Λυσσαρίδης, Σαράντος Καργάκος, Κωνσταντίνος Σβολόπουλος-Την εκδήλωση οργανώνει ο Πολιτικός και Κοινωνικός Σύνδεσμος "Ο Νικόλαος Ζορμπάς"

  • Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη με την Επίτροπο Ντανούτα Χούμπνερ (19:00:00, Αθήνα/υπουργείο Ανάπτυξης)

  • Συζήτηση με θέμα "``Κλασικά`` μουσεία και avant-garde εκθέσεις. Εισβολή ή συνύπαρξη;" οργανώνεται από το Μουσείο Μπενάκη με την ευκαιρία της έκθεσης "Βλάσης Κανιάρης. Γενέθλιον" ( 20:00:00, Αθήνα/Κουμπάρη 1)

  • Συνάντηση Μπακογιάννη με την Χίλαρι Κλίντον, Ουάσιγκτον

    Αθλητική ατζέντα

  • Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (β' προημιτελικός): ΑΕΚ-Ξάνθη - 19:00:00, ΟΑΚΑ

  • Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (8η ημέρα, εξ αναβολής): ΠΑΟΚ-Εθνικός

    - 19:30:00, Θεσσαλονίκη (GRC)

  • Υδατοσφαίριση-LEN Trophy ανδρών (Ημιτελικοί, α΄ αγώνας): Πανιώνιος-Μπαρτσελόνα - 20:00:00, Αθήνα/Νέα Σμύρνη (GRC)

  • Στίβος-Διεθνές μίτινγκ «Αθήνα 2009» στο ΣΕΦ

  • Ποδόσφαιρο-Δ` Εθνική (4ος όμιλος, 23η ημέρα)

  • Υδατοσφαίριση-Α1 Ανδρών (15η ημέρα), 15.15 ΠΑΟΚ-Χανιά

    17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

    17.15 Χίος-Βουλιαγμένη

    18.00 Παλ.Φάληρο-Εθνικός

    19.00 ΝΟ Πατρών-ΝΕ Πατρών

  • Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (19η ημέρα), 18:00 Άρης-Πανελλήνιος

    18:00 Ηρακλής Θεσ.-Ηρακλής Κηφ.

    19:00 Κτησιφών-Πανιώνιος

    19:00 Μαρκόπουλο-Ολυμπιακός

    19:00 Ίωνες-Παναθηναϊκός

    19:30 ΕΑ Λαρίσης-Κερατέα

  • Βόλεϊ-Α1 Ανδρών (18η ημέρα), 17:00 Απόλλων Καλ.-Μίλωνας

    18:00 Παναθηναϊκός-ΑΟ Κηφισιάς

    19:00 Λαμία-ΕΑ Πατρών

    19:00 Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξ/λης

    19:00 ΠΑΟΚ-Ηρακλής

    19:00 Φοίνικας Σύρου-Άρης


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 25 February 2009 - 5:30:26 UTC