Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Κοινωνικά δίκαιες αποφάσεις"
  • [02] "Μέτρα χωρίς αποτελεσματικότητατα"
  • [03] Συνάντηση Κ.Παπούλια-Ντ.Μπακογιάννη
  • [04] Αποζημίωση επιχειρήσεων στο Κολωνάκι
  • [05] Μονοπάτι 12 χλμ. στο ρου του Αξιού
  • [06] Μέτρα για τους ασθενέστερους

  • [01] "Κοινωνικά δίκαιες αποφάσεις"

    Την εισοδηματική πολιτική συζήτησε η Διυπουργική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου και την οποία θα ανακοινώσει αργότερα σήμερα ο Υπουργος Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου.

    Οι αποφάσεις είναι ανάλογες με την οικονομική συγκυρία, δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς κα πρόσθεσε πως "είναι σαφώς δυσάρεστες, αλλά, όμως, η προσπάθεια είναι να έχουν το στοιχείο του δικαίου, να είναι, δηλαδή, κοινωνικά δίκαιες και να συμμετέχουν όλοι σ' αυτή την προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ανάλογα με το εισόδημά τους".

    Το πρωί, ο κ. Κ.Καραμανλής συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον καθηγητή Πολ Γκρούγκμαν, παρουσία του υπουργού Οικονομίας κ.Γ.Παπαθανασίου.

    Ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της διήμερης συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

    Ο Κ. Καραμανλής θα συμμετάσχει σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και κατόπιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Tο απόγευμα της Πέμπτης, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της πρώτης ημέρας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το βράδυ ο πρωθυπουργός θα μετάσχει στο δείπνο εργασίας των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

    Η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Συνόδου θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής, μετά δε την ολοκλήρωσή της, ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

    [02] "Μέτρα χωρίς αποτελεσματικότητατα"

    Για «έλλειψη σοβαρότητας» και «αδυναμία κατάρτισης σχεδίου για την ασφάλεια των πολιτών», επέκρινε την κυβέρνηση ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης.

    «Μιλούμε για μέτρα τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως αποτελεσματικότητα, μιλούμε για μέτρα τα οποία δεν εντάσσονται σε ένα συνολικό σχέδιο, τα οποία κυριολεκτικά δεν προδίδουν σοβαρότητα» τόνισε.

    Ο κ.Καστανίδης δήλωσε είπε ότι οι εξαγγελθείσες περιπολίες δικυκλιστών της Αστυνομίας θα διεξάγονται μόνο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι γειτονιές θα μένουν απροστάτευτες, όπως και η Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες πόλεις για τις οποίες -όπως είπε απαντώντας αργότερα σε ερώτηση- δεν έχει ανακοινωθεί κανένα μέτρο.

    «Το πρόβλημα δεν είναι οι ποινές, αλλά η αδυναμία της αστυνομίας να αποτρέψει τα σχέδια των κουκουλοφόρων και να τους συλλάβει», είπε ο κ.Καστανίδης προσθέτοντας ότι αν και από το 2004 η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει αυστηρότερες ποινές για μια σειρά εγκλήματα, εντούτοις η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί.

    Ο κ.Καστανίδης χαρακτήρισε «παρωδία» την αυτεπάγγελτη δίωξη για «εξύβριση δημόσιου λειτουργού», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν είχε εφαρμοσθεί στις μαθητικές κινητοποιήσεις, όπου ακούστηκαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας, τότε θα είχαν συλληφθεί και καταδικασθεί μαθητές».

    Ερωτηθείς σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο, ο κ.Καστανίδης είπε ότι «δεν ευθύνεται το άσυλο [καθώς] οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι εκτός ασύλου» και πρόσθεσε ότι το «άσυλο υπάρχει για να προστατεύει την διακίνηση ιδεών και όχι για να προστατεύει εγκληματικές πράξεις».

    «Ο νόμος προβλέπει ότι αν τελούνται αυτόφωρα κακουργήματα μπορούν να επέμβουν δυνάμεις, υπό την εποπτεία εισαγγελέα, χωρίς την άδεια κανενός», τόνισε ο Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας ότι «είναι θέμα εφαρμογής του νόμου».

    Ο πολιτικός εκπρόσωπος για θέματα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε, τέλος, τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίες περιλαμβάνουν:

    - Απαλλαγή των αστυνομικών από διοικητικό "πάρεργο".

    - Δημιουργία ινστιτούτου αντεγκληματικής πολιτικής.

    - Ριζική αναδιοργάνωση της εκπαίδευσης των αστυνομικών, με δημιουργία Ακαδημίας και 13 κέντρων -όσες και οι περιφέρειες της χώρας- μετεκπαίδευσης και δια βίου εκπαίδευσης.

    - Δημιουργία ισχυρών περιφερειακών στρατηγείων της Αστυνομίας.

    - Αλλαγή του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και

    - Ενίσχυση μέσω δημοσίων επενδύσεων των υποδομών της Αστυνομίας.

    Συνάντηση Παπανδρέου-Ντάτσιτς

    Την ικανοποίησή του καθώς η κυβέρνηση της Σερβίας "προχωρά συστηματικά και με αποφασιστικότητα σε σημαντικά θέματα που αφορούν την πορεία της προς την ΕΕ", εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ) Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του, μετά την συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Σερβίας και πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας Ιβιτσα Ντάτσιτς.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι συνομίλησε με τον κ.Ντάτσιτς για τα Βαλκάνια, αλλά και για το πώς οι σοσιαλιστές της Βαλκανικής Χερσονήσου θα αντιμετωπίσουν την μεγάλη οικονομική κρίση, ενώ υπάρχει η σκέψη προετοιμασίας συνάντησης των σοσιαλιστικών κομμάτων της Βαλκανικής με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση της συνεργασίας τους στην αντιμετώπιση της κρίσης.

    Από την πλευρά του, ο κ.Ντάτσιτς ανέφερε ότι η παρούσα οικονομική κρίση είναι απόδειξη της αποτυχίας του νεοφιλελεύθερου μοντέλου, τονίζοντας ότι οι σοσιαλιστές πρέπει να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση.

    Επίσης, ο κ.Ντάτσιτς ανέφερε ότι συζήτησε με τον κ.Παπανδρέου και το θέμα του Κοσσόβου.

    Ο αντιπρόεδρος της Σερβικής κυβέρνησης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις καταστροφές που έχει υποστεί η σερβική εθνική κληρονομιά στην περιοχή, ενώ έθεσε και το ζήτημα της αναγνώρισης της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου από διάφορα κράτη εκτός πλαισίου ΟΗΕ.

    Τέλος, ο κ.Ντάτσιτς εξέφρασε την επιθυμία του κόμματός του να καταστεί μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Χαιρετισμός Γ. Παπανδρέου στον καθηγητή Π. Κρούγκμαν

    Ο καθηγητής Πωλ Κρούγκμαν διατυπώνει λόγο τολμηρό και ασυμβίβαστο και με την προσωπική του στάση έδειξε ότι επιστήμη και πολιτική δεν είναι αντιφατικές έννοιες.

    Με τα λόγια αυτά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου καλωσόρισε τον καθηγητή του πανεπιστημίου Princeton και κάτοχο του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας 2008 Πωλ Κρούγκμαν,ο οποίος είναι ο κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που διεξάγεται στην Αθήνα,με θέμα την διεθνή οικονομική κρίση.

    Όπως σημείωσε ο κ.Παπανδρέου,ο καθηγητής Κρούγκμαν συνδύασε τα γνωστικά αντικείμενα του Διεθνούς Εμπορίου,της Οικονομικής Γεωγραφίας και της Εφαρμοσμένης Οικονομικής Πολιτικής κι έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σε ό,τι αφορά την οικονομία στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης.

    Ο κ.Παπανδρέου επισημαίνοντας ότι προσεγγίζει το έργο του καθηγητή Κρούγκμαν από κοινωνιολογική σκοπιά,τόνισε ότι θέτει επί τάπητος το ζήτημα Δημοκρατία,καθώς η διευρυμένη ανισότητα στο σύγχρονο κόσμο θέτει σε αμφισβήτηση την ύπαρξη Δημοκρατίας.

    Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά,επί κυβερνήσεως Μπους στις ΗΠΑ οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι μεσαίοι και οι φτωχοί πολύ φτωχότεροι.

    Εξ άλλου,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη απαντήσεων σε ερωτήματα,όπως το ποιος εγγυάται σήμερα τη σταθερότητα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος,το πώς θωρακίζεται η παγκόσμια οικονομία έναντι των κλυδωνισμών που δέχεται,του ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά ενός νέου συστήματος επόπτευσης και ρύθμισης,καθώς και ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τις νέες προκλήσεις όπως είναι η κλιματική αλλαγή, η προώθηση της πράσινης οικονομίας και η μεγάλη μεταναστευτική ροή.

    [03] Συνάντηση Κ.Παπούλια-Ντ.Μπακογιάννη

    Για τις ελληνικές πρωτοβουλίες στον ΟΑΣΕ, οι οποίες «αναμένουμε να εξελιχθούν τους προσεχείς μήνες», ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

    Στόχος της ελληνικής προεδρίας είναι να συμβάλει στην εμπέδωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας, είπε η κα Μπακογιάννη, η οποία ως προεδρεύουσα του ΟΑΣΕ αναχωρεί την Δευτέρα για την Τιφλίδα της Γεωργίας.

    Ταυτόχρονα, πρόσθεσε εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, η ελληνική προεδρία επιδιώκει «να διευκολύνει έναν διάλογο ο οποίος κρίνεται από όλους αναγκαίος, πάνω στις προτάσεις του Ρώσου και του Γάλλου προέδρου για την ευρωπαϊκή ασφάλεια».

    «Βάλατε μπροστά τη σύνοδο, με την ευκαιρία της πρότασης- του ρώσου Προέδρου- Μεντβέντεφ», είπε ο Πρόεδρος υποδεχόμενος την υπουργό, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ελληνικής προεδρίας ότι προτίθεται να συγκαλέσει άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ, για την ανταλλαγή απόψεων, στο θέμα τους ανασχεδιασμού της ευρωπαϊκής ασφάλειας.

    Ερωτηθείσα για το θέμα επικαιρότητας που αφορά την εσωτερική ασφάλεια, η υπουργός Εξωτερικών απάντησε ότι «ο κόσμος απαιτεί από την κυβέρνηση και όλους τους φορείς να υπάρξει τάξη και ασφάλεια στην Αθήνα». Επανέλαβε δε, αυτό που είπε στη χτεσινή της ομιλία σε φόρουμ για την ασφάλεια, ότι «ο εξοπλισμός που έχουν αγοράσει οι κυβερνήσεις πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια να προστατευτούν οι πολίτες».

    [04] Αποζημίωση επιχειρήσεων στο Κολωνάκι

    Την αποζημίωση των καταστηματαρχών του Κολωνακίου που επλήγησαν από τα πρόσφατα επεισόδια προβλέπει προσθήκη του υφυπουργού Οικονομίας & Οικονομικών Αθ. Μπούρα σε σχετική τροπολογία του νομοσχεδίου για τους άυλους τίτλους, που συζητάται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής.

    Συγκεκριμένα, η τροπολογία αναφέρει πως "οι πληγείσες επιχειρήσεις από τα επεισόδια της 13/03/2009, στο κέντρο της Αθήνας δύνανται να αποζημιωθούν για την αποκατάσταση των ζημιών επί των προθηκών και υαλοπινάκων των καταστημάτων, έπειτα από προσκόμιση βεβαίωσης του Επιμελητηρίου και των σχετικών τιμολογίων στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος".

    [05] Μονοπάτι 12 χλμ. στο ρου του Αξιού

    Την πανέμορφη διαδρομή του Αξιού ποταμού, από τον Άγιο Παντελεήμονα Μικροδάσους έως το παλιό υδραγωγείο του Πολυκάστρου, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε περίπου ένα χρόνο κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής, περπατώντας δίπλα στο ποτάμι, μέσα σε μια όαση πρασίνου, στο μονοπάτι που κατασκευάζει ο δήμος Πολυκάστρου, κατά μήκος του ρου του Αξιού.

    Είναι η πρώτη φορά που το ποτάμι του Ομήρου, ο Αξιός, γίνεται προσιτός για τον άνθρωπο σε μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων, προσφέροντας την ομορφιά της διαδρομής του. Στόχος της δημιουργίας του μονοπατιού είναι η προώθηση δραστηριοτήτων δασικής αναψυχής και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος κατά μήκος του ποταμού.

    Ήδη έχει κατασκευαστεί το πρώτο και το δυσκολότερο τμήμα του μονοπατιού μήκους 2,5 χιλιομέτρων από τον Αγ. Παντελεήμονα Μικροδάσους με κατεύθυνση την πόλη του Πολυκάστρου. Για το υπόλοιπο τμήμα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σύνταξης της μελέτης από το δήμο Πολυκάστρου σε συνεργασία με το δασαρχείο.

    Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Ηρακλή Τομπουλίδη, το έργο, που προβλέπει τη διάνοιξη του μονοπατιού και την τοποθέτηση ξύλινων και πέτρινων σκαλοπατιών και κάγκελων, θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2009.

    «Παράλληλα προωθούνται σειρά άλλων οικοτουριστικών δραστηριοτήτων, που έχουν σχέση με το ίδιο το ποτάμι και το φυσικό περιβάλλον (παρατηρητήρια πουλιών, κανό στο ποτάμι, ψάρεμα, κ.λπ.)», αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

    Σημειώνεται ότι στον ποταμό Αξιό συναντάται σημαντικός αριθμός ειδών πανίδας και χλωρίδας και για το λόγο αυτό, θεωρείται σ' όλο το μήκος του, ως βιότοπος ειδικού ενδιαφέροντος με ιδιαίτερη σημασία λόγω και του δέλτα του στο Θερμαϊκό, που προστατεύεται με την διεθνή σύμβαση Ramsar.

    [06] Μέτρα για τους ασθενέστερους

    Η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα συγκροτημένο σχέδιο για να στηρίξει τα εισοδήματα των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων και να επιμερίσει το κόστος της κρίσης, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου ανακοινώνοντας πακέτο μέτρων με στόχο τον περιορισμό των δαπανών στο δημόσιο.

    Οπως είπε ο κ. Παπαθανασίου οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι δύσκολες και ανακοίνωσε ότι στους δημοσίους υπαλλήλους που το εισόδημά τους έφθανε τα 1500 ευρώ στις 31/12/2008 θα δοθεί εφάπαξ βοήθημα 500 ευρώ. Στους μισθωτούς που το εισόδημά τους ήταν από 1500-1700 ευρώ θα δοθεί έκτακτο εφάπαξ βοήθημα 500 ευρώ.

    Τέλος δεν θα δοθούν αυξήσεις στους μισθούς άνω των 1700 ευρώ ενώ παράλληλα δεν θα χορηγηθούν αυξήσεις στους βουλευτές, τους δικαστικούς και τους γιατρούς. Ανάλογες ρυθμίσεις θα ισχύσουν και για τους συνταξιούχους. Σε όσους η σύνταξη είναι έως 800 ευρώ θα δοθεί εφάπαξ βοήθημα 500 ευρώ. Και σε όσους παίρνουν σύνταξη 800-1100 ευρώ θα δοθεί εφάπαξ βοήθημα 300 ευρώ.

    Ταυτόχρονα επιβάλλεται έκτακτη οικονομική εισφορά 1000 ευρώ για όσους έχουν εισόδημα από 60.000-80.000 ευρώ (για τα εισοδήματα του 2007). Επίσης επιβάλλεται έκτακτη εισφορά 2000 ευρώ για όσους έχουν εισόδημα από 80.000-100.000 ευρώ. Από 3.000 ευρώ καθορίζεται η έκτακτη εισφορά για όσους έχουν εισόδημα από 100.000-150.000 ευρώ και 4.000 ευρώ για όσους έχουν εισόδημα άνω των 150.000 ευρώ.

    Επίσης για το 2009 επιβάλλεται κράτηση 5% στο εισόδημα των βουλευτών. Οπως είπε ο κ. Παπαθανασίου πρόκειται περί συμβολικής κίνησης. Εξάλλου φέτος θα γίνουν μόνο 12.000 προσλήψεις δεδομένου ότι αποχώρησαν το 2008 περίπου 21.500 δημόσιοι υπάλληλοι.

    Ο κ. Παπαθανασίου είπε ότι η ελληνική οικονομία και η ευρωπαϊκή οικονομία είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη κρίση από εκείνη του 1929 και ότι οι προβλέψεις των διεθνών Οργανισμών είναι ολοένα και πιο δυσμενείς. Οι συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς προς το δυσμενέστερο και στόχος της κυβέρνησης είναι να θωρακιστεί η ελληνική οικονομία.

    Δημιουργούμε, πρόσθεσε, ένα δίκτυο ασφαλείας για την ελληνική οικονομία έναντι της κρίσης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με την εφαρμογή των μέτρων θα πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα οι επιλογές της κυβέρνησης έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την φερεγγυότητα της ελληνικής οικονομίας.

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Παπαθανασίου είπε ότι στόχος παραμένει να είναι σε χαμηλά επίπεδα το έλλειμμα. Επίσης απάντησε σε σχετική ερώτηση γιατί τα μέτρα ελήφθησαν τώρα και δεν ελήφθησαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

    Ο κ. Παπαθανασίου είπε ότι τα μέτρα ελήφθησαν τώρα διότι η κρίση ξέσπασε τώρα. Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν επιβάλλεται φορολογία στις επιχειρήσεις είπε ότι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης στόχος είναι να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να μην προκύψει απώλεια θέσεων εργασίας.

    Τέλος είπε ότι από τα μέτρα περιορισμού της εισοδηματικής πολιτικής αναμένεται η εξοικονόμηση πόρων 350 εκατ. ευρώ.

    Σε ό,τι αφορά τις αυξήσεις σε ΕΚΑΣ και ΟΓΑ θα γίνουν ανακοινώσεις αργότερα. Επισημαίνεται ότι από το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων οι 135.000 αμείβονται μέχρι 1500 ευρώ, οι 78.000 αμείβονται με 1500-1700 ευρώ και οι 478.000 αμείβονται με 1700 ευρώ και άνω.

    Για τους συνταξιούχους υπάρχουν τα κάτωθι στοιχεία: Οι 108.000 έχουν σύνταξη μέχρι 800 ευρώ, οι 74.000 από 800-1000 ευρώ και οι 188.000 από 1000 ευρώ και άνω.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 18 March 2009 - 15:31:05 UTC