Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-05-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυβερνητική Επτροπή για θέματα οικονομίας
  • [02] "Να τεθούν κανόνες διαφάνειας"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Κυβερνητική Επτροπή για θέματα οικονομίας

    Θέματα του Υπουργείου Οικονομίας θα συζητηθούν στην Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδριάζει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στις 12. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

    "Η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την οικονομική και κοινωνική σπουδαιότητα του τουρισμού ξαντλεί κάθε δυνατότητα για τη στήριξή του. Τολμώ να πω ότι έκανε περισσότερα από όσα για οποιονδήποτε άλλο κλάδο". Αυτό επισήμανε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην 17η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

    "Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι ο περιορισμός των δυσμενών συνεπειών" τόνισε ο πρωθυπουργός σε άλλο σημείο της ομιλίας του, συμπληρώνοντας ότι: "Απώτερος στόχος είναι η διατήρηση αλλά και η ενίσχυση της δυναμικής του τουριστικού προϊόντος μας. Ας σκεφτούμε και ας λειτουργήσουμε με σκοπό να μεταβάλλουμε τη διεθνή κρίση σε εθνική ευκαιρία"

    Ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στους εμπλεκομένους με τον τουρισμό ανέφερε ότι σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι προς όφελός τους να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη συμπίεση των τιμών. "Χρειάζεται για το σκοπό αυτό να αναπτυχθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια" τόνισε "σε συνδυασμό με τη διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών". Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι προς όφελος της τουριστικής βιομηχανίας αλλά και της κοινωνίας.

    Παρουσιάζοντας τις δράσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό κλάδο, ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι πλήρεις απαντήσεις στις ανάγκες και τα αιτήματα που εγείρονται από τον κάθε άξονα χωριστά είναι αδύνατο να δοθούν. "Πολιτικές με μονόπλευρη στόχευση θα προκαλούσαν ανισορροπία και δυσμενείς παρενέργειες" σημείωσε.

    "Υποσχέσεις σε όλους και για όλα, ιδίως μάλιστα κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία, θα συνιστούσαν είτε απροκάλυπτη υποκρισία και εμπαιγμό, είτε άγνοια και διολίσθηση σε επικίνδυνους δρόμους. Πολιτικές που στόχο έχουν "να ακούγονται ευχάριστα" αγνοούν τη διεθνή πραγματικότητα και δεν μπορούν να είναι χρήσιμες στον τόπο" δήλωσε. "Πολιτικές που λύνουν με ευχάριστα μέτρα δύσκολες καταστάσεις δεν βρέθηκαν και δεν μπορεί να βρεθούν πουθενά στον κόσμο" συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

    Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος επεσήμανε στην ομιλία του ότι αυτή τη δύσκολη χρονιά που περνάμε, με την παγκόσμια ανασφάλεια των πολιτών λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, η πολιτική παίζει σοβαρότατο ρόλο στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού. "Αυτή τη δύσκολη χρονιά - επεσήμανε ο υπουργός - η κυβέρνηση συμβάλλει τα μέγιστα στην στήριξη του ελληνικού τουρισμού και πρωτοπορεί σε πολλά ζητήματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της".

    Επίσης, από το βήμα της κλειστής συνεδρίασης ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης τόνισε ότι η κατάσταση στην πορεία της τουριστικής κίνησης βελτιώνεται αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες παρά την άσχημη έναρξη της περιόδου. Αναφερόμενος στην κρίση ο υπουργός τόνισε ότι η διαχείρισή της είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων προς την κατεύθυνση της προώθησης της τουριστικής κίνησης.

    Από την πλευρά της, η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για θέματα τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου σημείωσε ότι η ίδρυση του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο τόνισε ότι οι αρμοδιότητες του είναι περιορισμένες όπως επίσης και οι πόροι του. Παράλληλα άσκησε κριτική στη φετινή τουριστική καμπάνια την οποία χαρακτήρισε άνυδρη με συγκεχυμένα μηνύματα.

    Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Νίκος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι ο συντονισμός των συναρμόδιων με τον τουρισμό Υπουργείων να γίνεται, είτε άμεσα από το Πρωθυπουργό, είτε από όργανο υπαγόμενο απβ ευθείας σβ αυτόν. "Αυτό συνεχίζει να είναι το κεντρικό αίτημα των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του τουρισμού" συμπλήρωσε.

    Ο κ. Ν. Αγγελόπουλος τόνισε ότι οι συχνότατες αλλαγές πολιτικής ηγεσίας στο τουρισμό υπό διάφορα σχήματα προκαλούν ασυνέχειες στην άσκηση συγκεκριμένης τουριστικής πολιτικής, σημειώνοντας ότι τα τελευταία 17 χρόνια, 42 διαφορετικά πρόσωπα είχαν τις ιδιότητες του Υπουργού, Υφυπουργού, Προέδρου και ΓΓ του ΕΟΤ.

    Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών

    Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα, με βάση το οποίο ορίζεται ως ημερομηνία των Ευρωεκλογών η 7η Ιουνίου, δηλαδή άρχισε κανονικά η προεκλογική περίοδος.

    Ενημέρωσα, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος τον πρωθυπουργό, για τα στοιχεία του εκλογικού Σώματος και όλα όσα αφορούν τον τρόπο που θα πάμε στις Ευρωεκλογές.

    Στόχος, πρόσθεσε, είναι να έχουμε μια προεκλογική περίοδο και διενέργεια των εκλογών όπως ταιριάζει στον πολιτικό μας πολιτισμό.

    Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι "όταν αναλογιστεί κανείς πόσο σημαντικές είναι αυτές οι Ευρωεκλογές για μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει αυτή την κρίση και πόση περίσκεψη πρέπει να υπάρξει όλη αυτή τη χρονική περίοδο για το μέλλον της Ευρώπης, έχουμε ξεκινήσει τόσο νωρίς ώστε όλα να γίνουν με τον τρόπο που πρέπει".

    Ο κ. Παυλόπουλος διευκρίνισε ότι έχουν εκδοθεί οι σχετικές εγκύκλιοι και αποφάσεις, και από δω και πέρα η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην έγκαιρη σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής και στη συζήτηση που θα γίνει σε αυτήν, ώστε η συμμετοχή των κομμάτων να διευκολυνθεί και κυρίως να ενημερωθούμε όλοι για τη σημασία των Ευρωεκλογών.

    [02] "Να τεθούν κανόνες διαφάνειας"

    Σφροδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

    Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε «μεγάλη ήττα της κυβέρνησης» τη ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη και επέρριψε ευθύνες προσωπικά στον κ. Καραμανλή τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση με τη στάση τους είναι σε πλήρη ομηρία των συμφερόντων, που υπηρετούν».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Siemens (σσ. πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής συζητείται την Τετάρτη στη Βουλή), για την οποία έχουν κατηγορηθεί και οι δύο παρατάξεις, υποστηρίζοντας πως «ο κ. Καραμανλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ερευνηθεί η υπόθεση και να τεθούν κανόνες διαφάνειας. Η ΝΔ δεν τόλμησε, γιατί δεν ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια, αλλά μόνο να είναι στην εξουσία για να υπηρετεί συμφέροντα».

    Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου, ανέφερε πως «η διαφθορά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», καθώς, όπως είπε, «το ευρύτερο πρόβλημα είναι η συγκεκριμένη αντίληψη διακυβέρνησης».

    «Γι αυτό, το ζητούμενο δεν είναι η στοχοποίηση του α΄ και του β΄ προσώπου, ή κάποιου κόμματος, αλλά να αλλάξουμε την αντίληψη διακυβέρνησης», είπε και υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αυτή την πολιτική βούληση».

    Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση από τη ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι στη διάρκεια της πενταετίας κατασπαταλήθηκε το αναπτυξιακό και κοινωνικό απόθεμα της χώρας, ενώ μιλώντας για τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έκανε λόγο για «πλήρη δημοσιονομική αποτυχία για την οποία δεν ευθύνεται κυρίως η διεθνής κρίση, αλλά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση».

    Προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα οδηγηθεί στη λήψη περιοριστικών μέτρων, κάτι που, «είναι ό,τι χειρότερο σε περίοδο ύφεσης» και πρόσθεσε ότι «είναι εθνική ανάγκη να υπάρξει διαφορετική πορεία στον τρόπο διαχείρισης των αναπτυξιακών πόρων».

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε επίσης, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές και έθεσε ως στόχους τη νίκη στις ευρωεκλογές και την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. «΄Οποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα παραλάβει τη χώρα στη βαθύτερη κρίση από τη μεταπολίτευση», πρόσθεσε.

    «Οι εκλογές θα είναι μια σκληρή μάχη απέναντι σε ισχυρά συμφέροντα και απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό», ανέφερε και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «παρ΄ολα αυτά, το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει την ανατροπή, χωρίς να έχει συμβιβαστεί και αυτό γιατί πιστεύουμε σε καθαρές σχέσεις, ώστε να λειτουργούν οι θεσμοί προς όφελος του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος».

    «Οι ευρωεκλογές δεν θα είναι μόνο μια εθνική μάχη, αλλά μια μάχη για την κατεύθυνση της Ευρώπης. Η απάντηση απέναντι στις επιθέσεις, που δέχεται το ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσει να δέχεται, είναι ηχηρή και είναι η ισχυρή παρουσία του Κινήματος η συστράτευση, η ομόνοια και η ενότητα», υποστήριξε τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Παρουσίαση προγραμμάτων του δικτύου «Ανακαλύπτω τη Θεσσαλονίκη - Σχολικό Έτος 2008-2009», που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (09:30:00, Θεσσαλονίκη)

  • Ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου, η Δημοτική Αστυνομία θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στα γραφεία της, για την πυροπροστασία του δάσους του Σέιχ Σου (11:00:00, Θεσσαλονίκη/Μοναστηρίου 93)

  • Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΒΕΘ για την παρουσίαση έρευνας με θέμα «Επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στο εργατικό δυναμικό των ΜΜΕ του νομού Θεσσαλονίκης (11:30:00, Θεσσαλονίκη/Αριστοτέλους 27)

  • Συνέντευξη Τύπου με θέμα "Θεσμικό πλαίσιο προστασίας Υμηττού και νέοι οδικοί άξονες της Αττικής" θα δώσουν ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Παξινός, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Αλαβάνος και δήμαρχοι (12:00:00, Αθήνα/ΔΣΑ-Ακαδημίας 60 )

  • Η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση φοιτητών (12:00:00, Θεσσαλονίκη/ΑΠΘ). Σημείωση: Πριν από την ομιλία, η κ. Παπαρήγα θα κάνει δηλώσεις στο Αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ

  • Ομιλία προέδρου ΣΥΝ Α. Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας (12:00:00, Πάτρα)

  • Συνέντευξη Τύπου της πολιτικής κίνησης "Δράση" για την παρουσίαση των θέσεών της για την ΕΕ (12:00:00, Αθήνα/Ακαδημίας 23)

  • Συνεδρίαση Κυβερνητικής Επιτροπής (12:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου) για θέματα Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών

  • Συνεδρίαση ΔΣ της ΚΕΔΚΕ (12:30:00, Αθήνα/Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65)

  • ΟΠΑΠ-Γενική Συνέλευση (13:00:00, Αθηνα/Λ.Κηφισού 62)

  • Συνέντευξη Τύπου από το υπουργείο Εσωτερικών για την παρουσίαση της Εθνικής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης www.ermis.gov.gr - Ομιλίες Πρ. Παυλόπουλου και Χρ. Ζώη (14:00:00, Αθήνα/ξενοδοχείο King George)

  • Μπάσκετ-Ο πρωθυπουργός υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρωλίγκας Παναθηναϊκό στο μέγαρο Μαξίμου (14:30:00)

  • Εκδήλωση με θέμα "Ορυκτά: Η αναγκαιότητα τους και η νέα Ευρωπαϊκή Πολιτική για τη διασφάλιση τους", οργανώνει ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (17:30:00, Αθήνα/ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7)

  • Εκδήλωση με θέμα "Αιολικά Πάρκα και Βιοποικιλότητα" διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου (18:00:00, Θεσσαλονίκη/Εγνατία 156)

  • Συζήτηση για την Ευρώπη οργανώνουν ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας) και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (18:30:00, Αθήνα/Αμαλίας 8). Ομιλίες: Τ. Ιωακειμίδης, Αχ. Μητσός και Λ. Τσούκαλης

  • Εκδήλωση του ΥΜΑΘ, σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων παράκτιων περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης, με τίτλο «10+ για τον Θερμαϊκό», στο ξενοδοχείο ΔΑΪΟΣ (18:30:00, Θεσσαλονίκη/Λ. Νίκης 59). Σημείωση: Ο υπουργός θα συζητήσει με νέους για το Θερμαϊκό.

  • Συζήτηση με θέμα "Η δημοσιογραφία στην εποχή του Διαδικτύου" (19:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής). Ανάμεσα στους ομιλητές είναι ο Ερίκ Φοτορινό, συγγραφέας και διευθυντής της εφημερίδας «Le Monde», ο Χαβιέ Μορένο, διευθυντής της εφημερίδας «El Pais», η Τζορτζίνα Χένρι, διευθύντρια του διαδικτυακού Comment is Free του «Guardian» και ο Τζιμ Ρόμπερτς, διευθυντής της διαδικτυακής έκδοσης των «New York Times»

  • Εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα "Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης: Οι σύγχρονες απειλές της ``ασφάλειας`` και των ιδιωτικών εξουσιών" - Ομιλητές: Θ. Πάγκαλος και Γ. Κουβελάκης (19:00:00, Αθήνα/αίθουσα ΕΣΗΕΑ)

  • Εκδήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 14ου Μαθητικού Διαγωνισμού σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου του Νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Β. Ελλάδας, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (20:00:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Ιπποδρομίου)

  • Επίσκεψη Παπούλια στη Φινλανδία

    Βουλή - Πρόγραμμα

    10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενσωμάτωση Οδηγιών 2006/98/ΕΚ, 2008/8/ΕΚ και 2007/74/ΕΚ, διατάξεων των Οδηγιών 2006/112/ΕΚ και 2006/69/ΕΚ, διατάξεις φορολογίας εισοδήματος, κεφαλαίου, ΦΠΑ και λοιπών φορολογιών και λοιπές διατάξεις». (2/3)

    12:00 (151) Επιτροπή ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Προγράμματος «Οικουμενικός Ελληνισμός» Σταύρο Πανουσόπουλο και τον Αθανάσιο Αγγελόπουλο, καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επιστημονικό επόπτη του Προγράμματος.

    12:00 (150) Υποεπιτροπή ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Ενημέρωση των μελών της υποεπιτροπής από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Ιωάννη Βαρδακαστάνη, για θέματα της αρμοδιότητάς του.

    17:00 (223) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτριο Αβραμόπουλο, για τη νέα γρίπη - νέο ιό.

    18:00 (ολομέλεια) Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 144 του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Γεώργιος Παπανδρέου και 100 Βουλευτές του Κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης «Siemens» στο σύνολό της.

  • Αγρότες της Κρήτης οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

    Αθλητική ατζέντα

  • Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (τελικοί, 3ος αγώνας) - 19:00:00, Αθήνα/Αμπελόκηποι (GRC), 19:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

  • Βόλεϊ-Α2 Ανδρών (πλέι οφ, θέσεις 2-3, 3ος αγώνας) - 19:00:00, Θεσσαλονίκη/Πολίχνη (GRC), 19:00 Επίκουρος-Πανελλήνιος

  • Βόλεϊ-Α1 Ανδρών (πλέι οφ, θέσεις 5-6, 3ος αγώνας) - 17:00:00, Θεσσαλονίκη/Βασιλικά (GRC), Αρης-Φοίνικας Σύρου

  • Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, ημιτελικοί, 3ος αγώνας): Ολυμπιακός-Εθνικός - 19:30:00, Πειραιάς (GRC)

  • Χάντμπολ-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, ημιτελικοί & θέσεις 5-8, 3οι αγώνες), ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

    18:00 Αναγέννηση Άρτας-Νέα Ιωνία

    ΘΕΣΕΙΣ 5-8

    20:00 Άρης Θεσ.-Αναγέννηση Βύρωνα

  • Υδατοσφαίριση-Α2 ανδρών (16η ημέρα), 14.00 Νηρέας Χαλ.-ΝΟ Σύρου

    15.00 Κέρκυρα-Ποσειδών Ιλ.

    17.00 Ιωνικός-Λάρισα

    17.00 Γλυφάδα-ΟΦΗ

    18.00 Ηλυσιακός-ΟΥΚ Βόλου

    20.45 Περιστέρι-Καλαμάκι


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 6 May 2009 - 4:30:21 UTC