Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-05-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Φορητοί υπολογιστές σε μαθητές Γυμνασίου"
  • [02] «Επενδύσεις για "πράσινη" ανάπτυξη»
  • [03] "Να τα αλλάξουμε όλα"
  • [04] Καμπάνια για τις ευρωεκλογές
  • [05] Εκρηξη σε τράπεζα

  • [01] "Φορητοί υπολογιστές σε μαθητές Γυμνασίου"

    Για την πορεία της ψηφιακής στρατηγικής στην Ελλάδα ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου την Κυβερνητική Επιτροπή, που συνεδρίασε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    Ο υπουργός ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται δυόμισι χιλιάδες έργα στον τομέα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, τα οποία έχουν μεταξύ τους συνεκτικότητα και σημείωσε ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στον τομέα της ψηφιακής σύγκλισης, υπογραμμίζοντας ότι "απο τελευταία χώρα στην Ευρώπη έχουμε, σε πάρα πολλά σημεία, φτάσει στο κοινοτικό μέσο όρο".

    Ο κ. Παπαθανασίου, παρουσιάζοντας σε συνέντευξη Τύπου την πορεία της ψηφιακής στρατηγικής στην Ελλάδα εξήγγειλε πως με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τον προσεχή Οκτώβριο, θα διανεμηθούν 120.000 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε ισάριθμους μαθητές της Α' Γυμνασίου, των δημοσίων και των ιδιωτικών σχολείων. Παράλληλα, περίπου 1.200 σχολικά βιβλία θα υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή και θα μπορούν οι μαθητές να τα χρησιμοποιούν.

    Οπως διευκρινίστηκε και από τον ειδικό γραμματέα ψηφιακού σχεδιασμού Βασίλης Ασημακόπουλος θα διανεμηθεί στους γονείς των μαθητών από ένα κουπόνι μέσω του οποίου θα αγοράζουν το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή της αρεσκείας τους.

    Όλα τα έργα στον τομέα της Κοινωνίας της Πληροφορίας αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και στην ενίσχυση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της χώρας, σημείωσε ο κ. Παπαθανασίου και πρόσθεσε πως τώρα όλο και περισσότερα νοικοκυριά απολαμβάνουν τις δυνατότητες της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

    Ο κ. Παπαθανασίου πρόσθεσε ότι εννιά στα δέκα παιδιά και νέους έως 24 ετών χρησιμοποιούν στην Ελλάδα το διαδίκτυο, ενώ η πρόσβαση των νοικοκυριών φτάνει το 39%. Επίσης, οι 97 στις 100 επιχειρήσεις με άνω των δέκα εργαζομένων έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    Αναφερόμενος στο έως τώρα έργο που πραγματοποιήθηκε στον τομέα της ψηφιακής στρατηγικής, ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δημιουργήθηκαν υποδομές για την ευρυζωνικότητα, έγιναν παρεμβάσεις στην παιδεία και στον πολιτισμό και η πρόοδος στους τομείς αυτούς είναι αναμφισβήτητη. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ως το 2013 οι ευρυζωνικές συνδέσεις θα φτάσουν στο επίπεδο της ΕΕ.

    Περίπου 300.000 πολίτες θα έχουν επωφεληθεί έως το 2013 μέσω των δράσεων της ψηφιακής στρατηγικής.

    Από την πλευρά ο ειδικός γραμματέας ψηφιακού σχεδιασμού είπε μεταξύ άλλων, ότι η ψηφιακή στρατηγική στηρίζεται στο τρίπτυχο της ενίσχυσης με διάφορες δράσεις του κράτους, των επιχειρήσεων και των πολιτών.

    Επίσης, είπε ότι προωθούνται δράσεις σχετικά με τη διασύνδεση όλων των δήμων και ότι προγραμματίζονται νέες δράσεις μέσω επιδοτήσεων σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε εξαγωγικές με ειδικότερο στόχο να βελτιωθεί γενικότερα η πρόσβαση όλων στο διαδίκτυο. Απαντώντας δε σε σχετικές ερωτήσεις είπε ότι στο ΕΣΠΑ έχουν ενταχθεί περίπου 80 νέα έργα συνολικής δαπάνης 185 εκατ. ευρώ.

    Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, σημείωσε ότι ξεκίνησε η εξυγίανση του προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας", το οποίο τον Μάρτιο του 2004 ήταν απαξιωμένο.

    Είχαμε μείνει σχεδόν σε μηδενικό σημείο, ανέφερε, σημειώνοντας πως παρουσιάσαμε πρόοδο στο σχετικό δείκτη επιχειρήσεων, πολιτών, δημόσιας διοίκησης, και πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι σήμερα πρώτη στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας.

    Ο κ. Αντώναρος τόνισε πως η επιλογή της κυβέρνησης έφερε το 2006 την Ελλάδα στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην ανάπτυξη ευρυζωνικότητας και το 2007 στην 6η θέση παγκοσμίως και στην 1η στην ΕΕ. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι μηνιαίες τιμές ADSL μειώθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85% ενώ τον Ιανουάριο του 2008 είμαστε στην έκτη θέση μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ σε ότι αφορά τις ταχύτητες.

    "Η διεισδυτικότητα του γρήγορου ίντερνετ στον πληθυσμό είναι στο 13,4% έναντι 0,1% στις αρχές του 2004", είπε και πρόσθεσε πως στις επιχειρήσεις που έχουν πάνω από 10 άτομα προσωπικό, το 99% των εργαζομένων χρησιμοποιούν Η/Υ και το 97% έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το ποσοστό των επιχειρήσεων με ευρυζωνικό ίντερνετ από 30% το 2004 έχει φτάσει στο 83% σήμερα. "Όλα αυτά δείχνουν ότι με γοργά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση", συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  • ** Αύριο το πρωί στις 11 ο πρωθυπουργός θα έχει συνεργασία με τον γραμματέα της ΝΔ κ. Λ. Ζαγορίτη.

    [02] «Επενδύσεις για "πράσινη" ανάπτυξη»

    Τη θέση ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προωθήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αναπτύξει τις επενδύσεις προς την κατεύθυνση της "πράσινης" οικονομίας, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή ασφάλεια που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο στην Αθήνα το Ινστιτούτο για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια.

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως η χώρα είναι πίσω σε ό,τι αφορά τις υποδομές για την "πράσινη" ανάπτυξη και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θέτει ως βασική προτεραιότητα την προώθηση αυτής της πολιτικής με έμφαση στις δημόσιες επενδύσεις. Όπως εξήγησε, η χώρα πρέπει να στραφεί στα ποιοτικά προϊόντα και στη χρήση των νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς (μεταφορές, υγεία, τουρισμός κλπ). Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως έχει μεγάλη σημασία η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό (μέσω της εκπαίδευσης) προκειμένου να καλύψουν υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας.

    Στη συνέχεια της παρέμβασης του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει μια χώρα όπως η Ελλάδα (εξαιτίας της γεωμορφολογίας της και των καιρικών συνθηκών) σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολική, γεωθερμία κλπ) ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία της αποκέντρωσης μέσα από την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη. Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως η γραφειοκρατία και η διαφθορά αποτελούν τις βασικές αιτίες που δεν επιτρέπουν την προώθηση τους.

    Σχετικά με την προσεχή Διάσκεψη της Κοπεγχάγης, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι βασική πρόκληση των εργασιών της θα είναι η προώθηση μιας χρηστής διακυβέρνησης του πλανήτη μας, προκειμένου να ακουστεί η φωνή όλων των κρατών που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση. Όπως σημείωσε χρειάζεται συνεργασία και χρηστή διακυβέρνηση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως η Ελλάδα θα μπορούσε, στο πλαίσιο αυτό, να παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου. Μάλιστα, σημείωσε πως μια τέτοια διαδικασία θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά και σε ό,τι αφορά τις διενέξεις που υπάρχουν στην περιοχή (το περιέγραψε με τον όρο "πράσινηΒ¨ διπλωματία").

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η πράσινη ανάπτυξη πρέπει να προωθηθεί με στόχο ένα βιώσιμο πλανήτη και καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τους πολίτες, αλλά, και για έναν ακόμα γεωπολιτικό λόγο: όπως σημείωσε αν συνεχίσουμε στον τομέα της ενέργειας με τις πηγές που χρησιμοποιούμε σήμερα, ο ανταγωνισμός για τα εναπομείναντα αποθέματα θα προκαλέσει νέες συγκρούσεις.

    Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο Συμπόσιο των Αθηνών με θέμα «Η Σοσιαλδημοκρατία και οι προκλήσεις του μέλλοντος. Ποιο θα είναι το προοδευτικό μοντέλο για την Ευρώπη;», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στην Κίνα

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ), Γιώργος Παπανδρέου αναχωρεί αύριο για το Πεκίνο, για μια συνάντηση κορυφής μεταξύ της ηγεσίας της Διεθνούς και της ηγεσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της ΛΔ της Κίνας, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο και θα προεδρεύσει της επιτροπής της ΣΔ για την "βιώσιμη παγκόσμια κοινωνία", παρουσία των συντονιστών της επιτροπής, του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας Γκόραν Πέρσον και του πρώην προέδρου της Χιλής Ρικάρντο Λάγος.

    Ομιλία στον ΣΕΒ

    Πέντε προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, από το βήμα της οποίας εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση για την κρίση και το κλείσιμο της Βουλής.

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χώρα πορεύεται ακυβέρνητη καθώς η κυβέρνηση έχει ακινητοποιηθεί και βρίσκεται σε σύγχιση ενώ η χώρα βρίσκεται μπροστά σε κίνδυνο περιθωριοποίησης και ένταξης σε μια ιδιότυπη δεύτερη ταχύτητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αναφερόμενος στο κλείσιμο της Βουλής υπογράμμισε ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεν αρμόζουν σε ευνομούμενο κράτος, λειτουργούν διαλυτικά, οδηγούν σε παραγραφή υποθέσεων που βρίσκονται υπό διερεύνηση και δημιουργούν την εντύπωση ότι οι έχοντες εξουσία έχουν απόλυτη ασυλία για οποιαδήποτε ασυδοσία.

    Οι προτεραιότητες που παρουσίασε ο κ.Παπανδρέου περιλαμβάνουν:

    - Ευνομούμενο κράτος με διαφάνεια, ευθύνη και αποτελεσματικότητα που θα λειτουργεί με αξιοκρατία και χωρίς σπατάλες. Κράτος επιτελικό και ισχυρό που θα θέτει κανόνες, θα ελέγχει και θα σχεδιάζει σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας.

    - Νέα δυναμική ανταγωνιστική οικονομία με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη, η οποία θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και πλούτο για τη χώρα.

    - Σύγχρονο, αποτελεσματικό σύστημα δημόσιας δωρεάν παιδείας.

    - Σύγχρονο κοινωνικό κράτος, που θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους.

    -Συμμετοχή, διεκδίκηση, διαπραγμάτευση για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων με σαφή και σταθερή εθνική στρατηγική.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε πελατειακή διαχείριση του εθνικού πλούτου και εκτετυαμένη διαφθορά ενώ μίλησε για συνολική και όχι μόνο οικονομική κρίση. Υπάρχει, τόνισε, αίσθηση ανομίας και ατιμωρησίας, δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχει το δίκαιο του ισχυρού, του καπάτσου, του κομματικού παράγοντα.

    Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για άμεσα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας, μίλησε για διακριτούς ρόλους με τον επιχειρηματικό κόσμο και τα media και εξήγγειλε αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με κατάργηση του ΕΤΑΚ και προοδευτική φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, φορολόγηση των μερισμάτων στην κλίμακα και χαμηλότερους συντελεστές για τα κέρδη που επανεπενδύονται. Τέλος ανέφερε πως «δεν θα πάμε σε απογραφή αλλά θα πρέπει να αποτυπώσουμε πού βρισκόμαστε».

    [03] "Να τα αλλάξουμε όλα"

    Εκκληση στους πολίτες, με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, να "κάνουν ένα βήμα μπροστά" για την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών και την αλλαγή στην πολιτική ζωή του τόπου, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει στην Κοζάνη.

    «Εχουμε κουραστεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Εχουμε κουραστεί να μας ξανασερβίρουν το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι η ώρα να τα αλλάξουμε όλα και μπορούμε να κάνουμε το βήμα. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα για την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών, μπορούμε να κάνουμε το βήμα για μια μεγάλη αλλαγή στην πολιτική ζωή, αλλά και στη ζωή μας κι αυτό είναι το σημαντικότερο», επισήμανε.

    Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο κέντρο της Κοζάνης, συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές και μίλησε σε εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΝ «Αριστερή Ενότητα» στο ΤΕΙ, όπου είπε ότι οι νέες και οι νέοι δεν πρέπει να επιλέξουν την αποχή από τις ευρωεκλογές.

    «Ένα μεγάλο "φτάνει πια" πρέπει να είναι η απάντηση των πολιτών στις 7 του Ιούνη και οι νέες και οι νέοι δεν θα πάνε διακοπές, όπως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα και να διαμορφώσουν, αν θέλετε, μια κατεύθυνση, στέλνοντας τον κόσμο, διοχετεύοντας τη δυσαρέσκεια και την οργή των νέων ανθρώπων στην αποχή. Αποχή σημαίνει στήριξη όλων όσοι ευθύνονται για τη σημερινή μας κατάσταση», τόνισε.

    Στις 8 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Κοζάνης.

    [04] Καμπάνια για τις ευρωεκλογές

    Την τηλεοπτική καμπάνια του υπουργείου Εσωτερικών για τις Ευρωεκλογές παρουσίασε σήμερα στο Ζάπειο ο υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος.

    Με κεντρικό σύνθημα "Ψήφισε στις Ευρωεκλογές, Αψήφισε την αδιαφορία" ο υπουργός επεσήμανε ότι το σύντομο και εύστοχο τηλεοπτικό μήνυμα, έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, ώστε η χώρα -όπως κατά παράδοση πράττει- να έχει τη μικρότερη αποχή από τις κάλπες.

    "Με τις επικείμενες εκλογές", είπε, "συμπληρώνονται 30 χρόνια ευρωεκλογών" και πρόσθεσε ότι "οι συγκεκριμένες εκλογές έχουν μία επιπλέον σημασία, καθώς τόσο η ΕΕ όσο και ολόκληρος ο κόσμος διανύουν μία κρίσιμη περίοδο, με μία πρωτόγνωρη διεθνή οικονομική κρίση σε εξέλιξη, που επηρεάζει τους κεντρικούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών".

    Στις εκλογές αυτές θα συμμετέχουν 9.866.913 ψηφοφόροι εκ των οποίων οι 110.562 θα είναι νέοι εκλογείς.

    Στους νέους καταλόγους οι ετεροδημότες ανέρχονται σε 119.034, ενώ οι Ευρωπαίοι πολίτες που ζουν στη χώρα μας και θα προσέλθουν στις κάλπες φτάνουν τους 6.530.

    Αντίθετα, οι Ελληνες, κάτοικοι των κρατών - μελών φτάνουν τους 36.757. Γενικώς, πάντως, οι πολίτες μπορούν να καλούν το 1500 προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στις διαδικασία της ψηφοφορίας.

    [05] Εκρηξη σε τράπεζα

    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο αστυνομικοί με τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο υποκατάστημα της Eurobank, Βουλιαγμένης και Γερουλάνου, στην Αργυρούπολη, ανακοινώθηκαν από την αστυνομία.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, περί ώρα 3.30 τα ξημερώματα το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομικής διεύθυνσης νοτιοανατολικής Αττικής βρέθηκε τετ α τετ με δύο άτομα έξω από την τράπεζα, τα οποία φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας και ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε δίκυκλο μεγάλου κυβισμού.

    Πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να κάνουν κάτι, ο ένας από τους δράστες τους απείλησε με πιστόλι και αμέσως με τον συνεργό του, πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Ακριβώς πίσω τους τούς ακολούθησε δεύτερη μοτοσικλέτα με άλλα δύο άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν τη στιγμή εκείνη και δεν τα είχαν αντιληφθεί οι αστυνομικοί.

    Οι αστυνομικοί ερεύνησαν αμέσως την τράπεζα και διαπίστωσαν ότι ήταν σπασμένη η τζαμαρία στον προθάλαμο και μέσα είχε τοποθετηθεί ένας μαύρος σάκος.

    Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε τηλεφώνημα στην "Ελευθεροτυπία" που ανέφερε ότι επρόκειτο να γίνει έκρηξη σε μισή ώρα.

    Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή γι' αυτό και δεν υπήρξε κίνδυνος για διερχόμενους πολίτες.

    Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και προξένησε εκτεταμένες ζημιές στην τράπεζα και σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 12 May 2009 - 16:30:19 UTC