Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-06-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δέσμη μέτρων για την οικονομία
  • [02] "Να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Δέσμη μέτρων για την οικονομία

    Συνεργασία με την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντ. Μπακογιάννη θα έχει ο πρωθυπουργός, στις 10.30 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών κ.Ευρ.Στυλιανίδη.

    Πακέτο μέτρων το οποίο αναμένεται να αποφέρει στα κρατικά ταμεία έσοδα ύψους 1,9 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου.

    Τα μέτρα αποφάσισε η Διϋπουργική Επιτροπή για την οικονομία, η οπιά συνεδρίασε χθες,υπό την προεδρία του κ.Κώστα Καραμανλή.

    Τα μέτρα αυτά αν και δεν είναι ευχάριστα είναι αναγκαία και δίκαια κοινωνικά κατανεμημένα, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά είναι τα εξής:

    -Επιβάλλονται τέλη κυκλοφορίας στα σκάφη άνω των δέκα μέτρων. Και έκτακτη εισφορά στους κατόχους των σκαφών αναψυχής. Το μέτρο αυτό θα αποφέρει 60-70 εκατ. ευρώ.

    -Επιβάλλεται ετήσιος ειδικός φόρος για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ο ειδικός φόρος θα επιβάλλεται κλιμακωτά ανάλογα με τον κυβισμό και αναμένεται να αποφέρει 80 εκατ. ευρώ.

    -Αυξάνεται ο ειδικός φόρος στα καύσιμα από τα 359 ευρώ στα 410 ευρώ. Ο φόρος αυτός δεν αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης και αναμένεται να αποφέρει στα έσοδα άλλα 200 εκατ. ευρώ.

    -Τροποποιείται ο υπολογισμός πληρωμής της κινητής τηλεφωνίας. Και επιβάλλεται στα καρτοκινητά ένα τέλος ίσο με 10%. Αναμένεται η είσπραξη περίπου 140 εκατ. ευρώ.

    -Καταργείται το αφορολόγητο όριο στα λαχεία κλπ. και αναμένεται η είσπραξη 180 εκατ. ευρώ.

    -Τακτοποιείται το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων με αποτέλεσμα να εισπραχθούν 1,15 δισ. ευρώ.

    -Μειώνεται η διεθνής αναπτυξιακή βοήθεια κατά 120 εκατ. ευρώ.

    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου υπογράμμισε ότι οι κυβερνητικοί στόχοι, της μείωσης του ελλείμματος στο 3,7% το 2009, της δημιουργίας προϋποθέσεων για τον περιορισμό του δημοσίου χρέους και της διατήρησης της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας παραμένουν σταθεροί. Επίσης είπε ότι η μάχη κατά της φοροδιαφυγής θα συνεχιστεί όπως και οι προσπάθειες για την περικοπή δαπανών.

    Ανέφερε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί σε θερινό τμήμα της Βουλής σχέδιο νόμου σχετικά με τα πετρελαιοειδή και ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στη διακίνηση των πετρελαιοειδών για την είσπραξη περισσότερων εσόδων.

    Τόνισε, τέλος, ότι το κυβερνητικό σχέδιο είναι σαφές και συγκεκριμένο και ότι αν πλήρωναν όλοι τους φόρους που τους αναλογούσαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων.

    [02] "Να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης"

    Την Αλβανία επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της χώρας Εντι Ράμα, τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και τον πρόεδρο της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλη Ντούλε.

    Αύριο, ο κ.Γ.Παπανδρέου θα μεταβεί στο Βελιγράδι. Θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, το οποίο παραθέτει ο Πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας και υπουργό Εσωτερικών,Ιβιτσα Ντάσιτς.

    Την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, όπου θα προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η διεθνής οικονομική κρίση, οι κλιματικές αλλαγές, η λαθρομετανάστευση και οι περιφερειακές κρίσεις.

    «Το ζητούμενο για τη χώρα είναι να μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και αυτό αποτελεί πρόκληση για το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, στην εισήγησή του στον Επιτελικό Κύκλο Οικονομίας, όπου παρουσίασε τέσσερις άξονες, στους οποίους «πρέπει να κινηθεί η προσπάθεια για να ξαναμπεί η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά».

    Ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στην αναμενόμενη επιβολή νέων φόρων, υποστήριξε ότι «κάτι τέτοιο είναι η εύκολη επιλογή για μια κυβέρνηση, που δεν έχει ούτε σχέδιο εξυγίανσης, ούτε σχέδιο παραγωγικής αναδιάρθρωσης της οικονομίας».

    Παράλληλα, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε προειδοποιήσει πριν τις ευρωεκλογές «για τους νέους φόρους που έρχονται», καθώς και ότι είχε ζητήσει από την κυβέρνηση «να πει καθαρά στους πολίτες τι τους επιφυλάσσει».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «καταστροφική» για την οικονομία και «εξοντωτική» για τη μέση ελληνική οικογένεια, μια επιπλέον φορολογική επιβάρυνση στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, σε περίοδο ύφεσης.

    «Το ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει σε τροχιά ύφεσης και δημοσιονομικής εκτροπής -είπε- επιβεβαιώνουν, τόσο ο ΟΟΣΑ, όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σοβαρό σχέδιο για να μπορέσει να ορθοποδήσει η χώρα και ότι έχει την απόλυτη ευθύνη, διότι η χώρα εισήλθε σε περίοδο ύφεσης, εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της. Επιπλέον, την επέκρινε ότι δεν έλαβε κανένα μέτρο στήριξης της οικονομίας, όπως έκαναν άλλες χώρες. Ζήτησε, τέλος, από την κυβέρνηση «να μη φυγομαχεί και να δώσει όλα τα στοιχεία για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας».

    Κατά τον κ. Παπανδρέου, οι τέσσερις άξονες, στους οποίους πρέπει να κινηθεί η προσπάθεια να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, είναι:

    Α. Αντιμετώπιση της οικονομικής υστέρησης της χώρας, χρηματοδότηση και αναδιάρθρωση του παραγωγικού ιστού για μια νέα οικονομία με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη.

    Β. Ενίσχυση της αξιοπιστίας της οικονομικής πολιτικής και μείωση του κόστους χρηματοδότησης παραγωγικών επενδύσεων.

    Γ. Εφαρμογή κανόνων διαφάνειας, συμμετοχής και συνυπευθυνότητας.

    Δ. Σοβαρή δημοσιονομική εξυγίανση με ριζική αλλαγή του τρόπου κατάρτισης του προϋπολογισμού.

  • ** Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο.

    Μ.Χρυσοχοϊδης για ΕΠΑΝ ΙΙ, Επιτροπή Ανταγωνισμού, καύσιμα Εμπορική

    Κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί στον τομέα της οικονομίας και ειδικότερα στην αναπτυξιακή πολιτική άσκησε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Αναφερόμενος ειδικότερα στις ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Χατζηδάκη για το Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας του ΕΣΠΑ, γνωστό ως ΕΠΑΝ ΙΙ, ο κ.Χρυσοχοϊδης επισήμανε ότι "ο υπουργός εξήγγειλε τρία μικρά προγράμματα - ψίχουλα, ύψους 184 εκατομμυρίων ευρώ, σ' ένα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, όπως είναι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας, ύψους 6 δις ευρώ".

    "Δυστυχώς, για το υπουργείο Ανάπτυξης η πικρή αλήθεια είναι ότι μέχρι το 2010 καμία μικρή ή μεσαία επιχείρηση της χώρας πλην αυτών που επιδοτήθηκαν από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ", ανέφερε ο κ.Χρυσοχοϊδης, επισημαίνοντας ότι "οι μόνοι που φαίνονται να χρηματοδοτούνται αφειδώς από το ΕΣΠΑ χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα πολύ γρήγορα, είναι οι κατασκευαστές κλιματιστικών μηχανημάτων από ξένες χώρες. Ακριβώς ό,τι συνέβη με τ' αυτοκίνητα, με τη διαφορά ότι εκεί δαπανήθηκαν χρήματα του ελληνικού κράτους".

    Αναφερόμενος στο ζήτημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού και στο σχέδιο νόμου το οποίο προτίθεται να ψηφίσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε μεταξύ άλλων ότι "από τον Ιανουάριο που εξαγγέλθηκαν οι αλλαγές μέχρι σήμερα, το νομοσχέδιο αυτό συζητιέται σε διάφορα όργανα, μακάρι όμως τα προβλήματα να ήταν μόνο χρονικά και καθυστέρησης".

    "Στην Ελλάδα δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Αυτό οφείλεται σε μια σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με το θεσμικό περιβάλλον του ανταγωνισμού στη χώρα μας", πρόσθεσε.

    Για την αγορά των καυσίμων ο κ.Χρυσοχοΐδης είπε ότι "συνεχίζεται η κερδοσκοπία σε μια αγορά για την οποία η κυβέρνηση επανειλημμένα έχει αναφερθεί, επανειλημμένα προσπάθησε με συνεννοήσεις να ρυθμίσει τις στρεβλώσεις του κλάδου, επανειλημμένα όμως απέτυχε".

    Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις της Εμπορικής Τράπεζας που αφορούν θέματα εργαζομένων (εθελουσία έξοδος 1.500 υπαλλήλων κλπ ) ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι "και αυτή η εξέλιξη ένα δείγμα του πως η επιχειρηματικότητα στη χώρα μέρα με τη μέρα φθίνει, με πρώτο όμως στόχο και εύκολο μάλιστα στόχο με τις ευλογίες της κυβέρνησης την απασχόληση".

    Σχέδιο δράσης κατά των ναρκωτικών

    Εθνικό σχέδιο δράσης κατά των ναρκωτικών με συνεχή εκπαίδευση, αξιολόγηση και αδιαφάνεια των παρεχόμενων υπηρεσιών, συνολική κάλυψη της χώρας με κέντρα πρόληψης με θεσμική κατοχύρωση και συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων, καθώς και θέσπιση προγραμμάτων εναλλακτικών της φυλάκισης για χρήστες με μικροπαραβατικότητα, είναι μερικές από τις προτάσεις-δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της μάστιγας ναρκωτικών.

    Τις κατευθύνσεις του κόμματος παρουσίασε ο πολιτικός του εκπρόσωπος του για θέματα Υγείας, Γ. Φλωρίδης, σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

    Ο κ. Φλωρίδης επισήμανε, ακόμη, ότι το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών περιλαμβάνει, τόσο την ενίσχυση της λειτουργίας των οργανισμών απεξάρτησης, «ώστε να δοθεί τέλος στις λίστες της ντροπής», όσο και τη δημόσια κάλυψη της παροχής υπηρεσιών.

    Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η κυβερνητική πολιτική «στερείται σχεδίου δράσης» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι την ώρα που «αρνείται συστηματικά να πληρώσει δεδουλευμένα μηνών στους εργαζόμενους των κέντρων πρόληψης, ο υπουργός Υγείας, όπως πληροφορηθήκαμε, θα διαθέσει 3,5 εκ. ευρώ για διαφημιστική καμπάνια στα ζητήματα των εξαρτήσεων».

    Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο «τα μέτρα, που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη διυπουργική επιτροπή να είναι στο πλαίσιο μιας φοροεπιδρομής, που θα λειτουργήσει ως προάγγελος εκλογών το Σεπτέμβρη», ο κ. Φλωρίδης είπε πως «τέτοιο καιρό πέρυσι, ο κ. Αλογοσκούφης είχε πει ότι πιάσαμε πάτο» και πως «αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της ομολογημένης αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της Ν.Δ. σε 5 χρόνια».

    Επιπλέον, ο κ. Φλωρίδης υποστήριξε ότι «από τη μια μεριά η κυβέρνηση με πολιτικές φοροεπιδρομής θέλει να εισπράξει και το τελευταίο ευρώ από ανθρώπους, που δεν το έχουν και από την άλλη, έχει ανοικτές τις "κάνουλες" της σπατάλης και της διαφθοράς του δημόσιου τομέα, με αιχμή τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στις προμήθειες των νοσοκομείων».

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στην Αλβανία. Στις 10.00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντυ Ράμα και ακολούθως με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, θα επισκεφθεί το Κέντρο Πρόληψης "Διέξοδος" , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (10:30:00, Αθήνα/πλ. Αγ. Νικολάου 3)

  • Συνάντηση πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη (10:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

  • Κλιμάκιο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ( 11:00:00, Θεσσαλονίκη/γραφεία ΔΣΘ)

  • Γενική Συνέλευση της ΕΥΑΘ στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (11:00:00, Θεσσαλονίκη/ΧΚΘ)

  • Τελετή αποχώρησης του προέδρου του ΣτΕ (11:00:00, Αθήνα/ΣτΕ )

  • Συνάντηση πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με υπουργό Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδη ( 11:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

  • Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Κασσάνδρας για την ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεών του (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Εγνατία Παλλάς)

  • Συνέντευξη Τύπου του Δήμου Καλλιθέας Θεσσαλονίκης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις "Φώτα στους Βράχους" (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Βασιλικό Θέατρο)

  • 61η Σύνοδος Πρυτάνεων και Προέδρων Δ.Ε. στα Ιωάννινα. Ομιλία του υπουργού Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλου

  • Εκδήλωση με θέμα: Νέα Κοινή Δράση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Εθνική Τράπεζα (12:00:00, Αθήνα/Μέγαρ Μελά, Πλατεία Κοτζιά)

  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα έχει συνάντηση με την Εθνική Συντονιστική Επιτροπή για το Κάπνισμα (13:00:00, Αθήνα/Περισσός)

  • Το 6ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη από τις 26 μέχρι τις 28 Ιουνίου (18:00:00, Θεσσαλονίκη/Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Σημείωση - την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Philippe Lamberts εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και το μέλος του ΠΣ των Οικολόγων Πράσινων Ολγα Κήκου

  • Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, με τη συμμετοχή του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, του διοικητή του ψυχιατρικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Γούλιου και της εκπροσώπου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, Εφης (19:00:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Αριστοτέλους)

  • Συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ "Μετανάστες, μετανάστριες και πολιτική συγκυρία", με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον διευθυντή του Εθνικού Παρατηρητηρίου του Ρατσισμού ΕΝΩΣΗ - ΚΕΜΟ, Μίλτο Παύλου (19:30:00, Θεσσαλονίκη/4ο Πάρκο Παραλίας). Σημείωση - Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του αντιρατσιστικού φεστιβάλ

  • 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Συκεών (20:00:00, Θεσσαλονίκη/στο γήπεδο μπάσκετ,δίπλα στο κέντρο Πολιτισμού του δήμου Συκεών)

  • Επίσκεψη Κ. Παπούλια στη Συρία

    Αθλητική ατζέντα

  • Βόλεϊ-Ευρωπαϊκό Λιγκ Ανδρών (4η αγωνιστική) - 20:30:00, Λαμία/Λαμία (GRC), 20:30 Ελλάδα-Γερμανία

  • Βόλεϊ-Γκαλά CEV/Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ, Βιένη/Βιένη (AUT), Γκαλά CEV-Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ Α/Γ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και Κυπέλλου Συνομοσπονδίας Ανδρών (ΕΑ Πατρών, Ηρακλής) και Γυναικών (Παναθηναϊκός)

  • Μεσογειακοί Αγώνες-Πεσκάρα 2009, Πεσκάρα (ITA)

    ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

    11:00 Σύνθετο ατομικό - Προκριματικά (Palazzetto dello sport "Tricalle"-Chieti)

    18:00 Σύνθετο ατομικό - Προκριματικά (Palazzetto dello sport "Tricalle"-Chieti)

  • μετέχουν Αικατερίνη Γιακουμέλου, Ευαγγελία Γκουντρούμπη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Τάχα

    ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ

    Κατηγορίες: -55,-60,-66,-74,-84

    09:00-13:00 Προκριματικά & Ρεπεσάζ (Palazzetto dello sport "Febo"-Pescara)

    16:30-18:30 Τελικοί (Palazzetto dello sport "Febo"-Pescara)

  • μετέχουν Γρηγόρης Αναστασιάδης (55κ.), Ευστάθιος Θεοδοσιάδης (60κ.), Γιεβγκένι Πέντορετς (66κ.), Γιάννης Σπυριδάκης (74κ.), Αλέξανδρος Ποικιλίδης (84κ.)

  • Βόλεϊ-Ευρωπαϊκό Λιγκ Γυναικών (6η αγωνιστική) - 18:30:00, Λαμία/Λαμία (GRC), 18:30 Ελλάδα-Σερβία

    ΜΠΑΣΚΕΤ

    Β` Όμιλος - Άνδρες

    16:30 Ιταλία-Λιβύη (Palazzetto dello sport-Teramo)

    19:00 Μαυροβούνιο-Αλβανία (Palazzetto dello Sport-Teramo)

    ΧΑΝΤΜΠΟΛ

    Α` Όμιλος - Γυναίκες

    15:00 Ιταλία-Ελλάδα (Palazzetto dello sport"S. Filomena" -Chieti)

    17:00 Τουρκία-Ισπανία (Palazzetto dello sport"S. Filomena" -Chieti)

    ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

    Κατηγορίες: 56, 62 κιλά

    10:30-12:00 Β` Γκρουπ 56 & 62 κιλών (Competizione Palazzetto dello sport "Rigopiano"-Pescara)

    12:30-14:00 Α` Γκρουπ 56 κιλών (Competizione Palazzetto dello sport "Rigopiano"-Pescara)

    16:00-17:30 Α` Γκρουπ 62 κιλών (Competizione Palazzetto dello sport "Rigopiano"-Pescara)

  • Τζούντο-Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 (1η ημέρα), (Χατζηδοπαυλάκης Ι.)
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 26 June 2009 - 4:30:25 UTC