Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών
  • [02] Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
  • [03] "'Ολα στο φως"
  • [04] "Να δοθούν στοιχεία"
  • [05] "Νέα αντεργατικά μέτρα"
  • [06] "Υποθηκεύουν το μέλλον τους"
  • [07] "Παιχνίδι αισχροκέρδειας"

  • [01] Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών

    Στην Ιθάκη θα βρεθεί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

    Από τη Λευκάδα όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στην Ιθάκη για να παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι.

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου της θρακικής πόλης.

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Κ. Καραμανλής θα απευθυνθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Α. Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

    Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρίσκεται στη Νέα Μάκρη.

    Το Δεκαπενταύγουστο,ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα είναι στα Χανιά, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Αθαμανία Άρτας, τόπο καταγωγής του.

    Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί το 15Αυγουστο το πρωί στον Ι. Ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του Ν. Φθιώτιδας, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

  • ** Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, που θα πραγματοποιηθούν παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

    [02] Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

    Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στις δύο εθνικές οδούς, καθώς κορυφώνεται η έξοδος του Αυγούστου, με τους τελευταίους αδειούχους να εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την Αθήνα, με αφορμή και το τριήμερο της Παναγίας.

    Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, καθώς δεκάδες χιλιάδες επιβάτες και οχήματα θα ταξιδέψουν προς τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τον Αργοσαρωνικό.

    Εκτακτα μέτρα έχει λάβει η Τροχαία στις εθνικές οδούς, αλλά και το λιμενικό σε όλα τα λιμάνια της χώρας.

    Την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των εθνικών οδών κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

    Αναλυτικότερα, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως ακολούθως:

    1.Την Παρασκευή 14-8-2009 για το ρεύμα εξόδου και από 16.00΄ έως 22.00΄ ώρας θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

    α)Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια του Ρίου.

    β)Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ/θ 365+400) μέχρι τη κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ/θ 410).

    γ)Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από τη διασταύρωση Μοδίου μέχρι τη γέφυρα Στρυμώνα.

    δ)Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

    ε)Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ/θ 12+300).

    2.Την Κυριακή 16-8-2009 για το ρεύμα εισόδου από 16.00΄ έως 23.00΄ ώρας, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

    α)Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια του Ρίου μέχρι τα Διόδια της Ελευσίνας.

    β)Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (χ/θ 410) μέχρι τη Λάρισα (χ/θ 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλλου μέχρι τον κόμβο Αγίου Στεφάνου (Κρυονέρι).

    γ)Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμώνα μέχρι τη διασταύρωση Ρεντίνας.

    δ)Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

    ε)Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ/θ 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

    3.Εξαιρούνται της απαγόρευσης κυκλοφορίας:

    α)Τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα των ΕΛ.ΤΑ., τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών διανομής Τύπου, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν ζώντα ζώα, παστεριωμένο γάλα, νωπά ψάρια και κρέας.

    β)Τα φορτηγά αυτοκίνητα μεταφοράς νερού (υδροφόρα), όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

    γ)Τα φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) που μεταφέρουν νωπά οπωροκηπευτικά προϊόντα.

    δ)Τα φορτηγά που μεταφέρουν υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης για αδρανοποίηση, εφόσον διαθέτουν σχετική άδεια από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και συνοδεύονται από το προβλεπόμενο εμπορικό έγγραφο.

    ε)Τα φορτηγά σιλοφόρα αυτοκίνητα δημοσίας χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) που μεταφέρουν έτοιμο σκυρόδερμα, στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών από τα Διόδια του Ρίο έως το Δρέπανο, στο ρεύμα προς Αθήνα.

    στ)Τα βυτιοφόρα υγρών καυσίμων, και όσον αφορά στο ρεύμα εξόδου, μόνο για το τμήμα από διασταύρωση Μοδίου μέχρι τη γέφυρα Στρυμώνα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

    [03] "'Ολα στο φως"

    "Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του επιμένουν να μην σέβονται την ελληνική δικαιοσύνη, η έρευνα της οποίας φέρνει συνέχεια στο φως πτυχές αυτής της υπόθεσης", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου να επικοινωνήσει με επιστολή με τους δικηγόρους του Μ. Χριστοφοράκου.

    "Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του επιμένουν να αποζητούν τον ανεπίτρεπτο διάλογο με τους συνηγόρους ενός υπόλογου φυγόδικου, ο οποίος οφείλει να προσκομίσει στη δικαιοσύνη όσα στοιχεία τυχόν έχει για τους αστήρικτους ισχυρισμούς που διατυπώνει", ανέφερε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε:

    "Η θέση μας είναι απλή, ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη: Όλα στο φως. Να διερευνηθεί το κάθε τι από τη Δικαιοσύνη".

    Ας σταματήσουν επιτέλους το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του, που βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, να προσπαθούν να καλύψουν την αγωνία τους με μικροκομματικές κορώνες. Απαιτείται σοβαρότητα η οποία έχει εγκαταλείψει τον κ. Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα".

    "Έχουμε δηλώσει και το επαναλαμβάνω ότι δεν έχει υπάρξει εισροή χρημάτων από την SIEMENS στο κόμμα της ΝΔ", δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Λ.Ζαγορίτης.

    "Το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα που χρησιμοποιούμε από το 1995 είναι απόλυτα αξιόπιστο και η διαχείριση των Γενικών Διευθυντών του κόμματος μας μέχρι σήμερα υπήρξε ανεπίληπτη.Ο κ. Χριστοφοράκος είναι υπόλογος ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία οφείλει να καταθέσει ό,τι γνωρίζει. Τα πάντα για τους πάντες. Για να ελεγχθούν τα όσα ισχυρίζεται, διότι προκειμένου να υπερασπισθεί τον εαυτό του χρησιμοποιεί ψεύδη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της ΝΔ.

    Ο κ. Ζαγορίτης κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, πως "ούτε αξιόπιστα οικονομικά στοιχεία και βιβλία έχει, ούτε εμπιστεύεται τα εντεταλμένα κορυφαία στελέχη και τους στενούς του συνεργάτες".

    [04] "Να δοθούν στοιχεία"

    Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο γραμματέας του Κινήματος κ. Γιάννης Ραγκούσης πρόκειται, τις προσεχείς ημέρες, να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου "να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens", αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

    Στην ίδια ανακοίνωση "υπογραμμίζεται ότι τέτοια δέσμευση - υποχρέωση, ήδη, έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία".

    Και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει:

    "Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία. Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές".

    Απάντηση Μ. Καρακλιούμη

    Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Καρακλιούμη, σχετικά με την απάντηση του Γραμματέα της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λ. Ζαγορίτη, στην απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση Siemens, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    "Η αμηχανία της ηγεσίας της ΝΔ στην απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι έκδηλη. Αυτό όμως, είναι κάτι που αφορά τους ίδιους. Το αμείλικτο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο και αφορά τη χώρα και τους πολίτες είναι, για ποιο λόγο δεν ζητούν ό,τι ζητά και το ΠΑΣΟΚ. Να έλθουν στο φως, στοιχεία και αποδείξεις. Όσο αυτό δεν γίνεται, όσο δεν ανοίγει ο φάκελος της SIEMENS, μοναδικός υπεύθυνος και γι αυτό έκθετος, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ευθύνεται για το γκρίζο πολιτικό τοπίο, που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, από γερμανικού εδάφους. Ευθύνεται, γιατί δεν δέχθηκε τη διερεύνηση του σκανδάλου από Εξεταστική Επιτροπή. Ευθύνεται, γιατί μεθόδευσε έτσι τα πράγματα, ώστε να μην μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση σε όλες της τις πτυχές".

    [05] "Νέα αντεργατικά μέτρα"

    Για "νέα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένουν να διατηρήσουν την υψηλή κερδοφορία τους τα ευρωπαϊκά μονοπώλια" κάνει λόγο το ΚΚΕ, μετά τις "συστάσεις της ΕΚΤ για άμεση επιτάχυνση των αντιδραστικών μέτρων που έχουν αποφασίσει και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΕΕ σε βάρος των εργασιακών, μισθοδοτικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων".

    "Αποκαλύπτεται το πραγματικό σχέδιο που έχουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία. Το τι περιμένει τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους όσο αυτά τα κόμματα παραμένουν ισχυρά, όσο δεν βρίσκουν απέναντί τους ένα ισχυρό εργατικό πολιτικοποιημένο λαϊκό κίνημα, αποφασισμένο να τους βάλει φρένο και να ανατρέψει την πολιτική τους", καταλήγει η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

    [06] "Υποθηκεύουν το μέλλον τους"

    «Η κατάθεση Χριστοφοράκου έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή αίσθηση των Ελλήνων πολιτών ότι τα δυο μεγάλα κόμματα επί σειρά ετών έχουν στήσει κοινοπραξία με χορηγό τη Ζίμενς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «τα στελέχη των δύο κομμάτων που εμπλέκονται και ειδικότερα οι κομματικοί ταμίες δεν μπορεί να ενεργούσαν ερήμην των κομματικών τους ηγεσιών».

    Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους κκ Καραμανλή και Παπανδρέου «να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό», ενώ υπογράμμισε ότι οι δύο ηγέτες «οφείλουν να μας απαντήσουν ποιος τα πήρε, πόσα πήρε και τι τα έκαναν και κυρίως οφείλουν να πουν πότε θα επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο. Γιατί δεν πρόκειται για χρήματα της Siemens αλλά για χρήματα του ελληνικού δημοσίου, που θα μπορούσαν να είχαν γίνει σχολεία, νοσοκομεία, δημόσια έργα».

    Συνάντηση με ΓΕΣΕΒΕΕ

    "Χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στενάζουν και έχουν υποθηκεύσει το μέλλον τους στις τράπεζες",δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με την ηγεσία της ΓΕΣΕΒΕΕ και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση η οποία είναι οριακή.

    Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι το μεγάλο κραχ που αναμένεται να έρθει από τον Σεπτέμβρη, είναι αυτό που αφορά στις ακάλυπτες επιταγές, που έχουν φτάσει κοντά στα 2 δισ. ευρώ και αυτό αφορά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις οι οποίες επιβιώνουν οριακά και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούν να συνεχίσουν να επιβιώνουν από το φθινόπωρο και μετά.

    Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών ο κ. Τσίπρας πρότεινε:

    1.- Να υπάρξει ουσιαστική και γενναία ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με κρατική εγγύηση και χωρίς καθυστερήσεις.

    2.- Να παγώσουν οι δανειακές υποχρεώσεις των πολύ μικρών επιχειρήσεων προς τις τράπεζες για τουλάχιστον ένα χρόνο.

    3.- Να καταργηθεί η "ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε." που έχει μαυρίσει σχεδόν τη μισή Ελλάδα και να αντικατασταθεί από μια δημόσια υπηρεσία που θα λειτουργεί με κοινωνικούς όρους και κριτήρια.

    4.- Να υπάρξει δημόσιος έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω της εθνικοποίησης της Εθνικής Τράπεζας αλλά και με την ίδρυση μιας Τράπεζας Ειδικού Σκοπού για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις προκειμένου να στηρίξει την πραγματική οικονομία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    5.- Να υπάρξει αλλαγή της νομοθεσίας για την εμπορική χωροταξία ώστε "να σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο να φυτρώνουν τα MALL στον αστικό ιστό σαν τα μανιτάρια".

    6.- Να υπάρξει ουσιαστική στήριξη του ασφαλιστικού ταμείου των μικρομεσαίων επαγγελματιών το οποίο, αν δεν στηριχθεί οικονομικά και ουσιαστικά από την κυβέρνηση, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει.

    [07] "Παιχνίδι αισχροκέρδειας"

    «Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά η σκέψη του Ελληνικού λαού οδηγείται στην «Υπερμάχω Στρατηγό», για να βοηθήσει με τη χάρη της τόσο στα εθνικά μας θέματα, όσο και στην αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανέχειας που πλήττουν τον Ελληνικό λαό. Εκεί που είναι τα πράγματα, χρειάζεται μόνον ένα θαύμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ.Καρατζαφέρης.

    «Όπως είχε αποκαλύψει στις 30/06/09 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1» του Πειραιά, ο κ. Χριστοφοράκος κατέγραφε τα πάντα μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει στο γραφείο του. Η αποκάλυψη αυτή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ αποδεικνύει ότι τα βίντεο που έχει στα χέρια του ο Χριστοφοράκος λένε πολλά. Ακόμα τα αποσιωπούν⦻, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις εξελίξεις στη Siemens.

    Αναφορικά με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την Ελληνική Οικονομία, ο κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, τόνισε ότι "το παιχνίδι της αισχροκέρδειας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Πολυεθνικές και πολυκαταστήματα ασελγούν στο αδύναμο πορτοφόλι του καταναλωτή. Η κυβέρνηση απλώς παρακολουθεί παθητικάβ¦"


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 14 August 2009 - 4:30:25 UTC