Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Με υπευθυνότητα απέναντι στις προκλήσεις"
  • [02] "Να καθαρίσει ο δημόσιος βίος του τόπου"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας
  • [04] "Αντεπίθεση του λαού"
  • [05] "Βαρύτατες ευθύνες"
  • [06] "Να δώσουν εξηγήσεις"

  • [01] "Με υπευθυνότητα απέναντι στις προκλήσεις"

    "Ξεκάθαρα μηνύματα" προς τις γειτονικές χώρες έστειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών που διεξάγεται στην Κομοτηνή.

    "Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο και ανυπόκριτο μήνυμα στους γείτονές μας. Θέλουμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με όλους του γειτονικούς λαούς, υποστηρίζουμε την ευρωατλαντική προοπτική όλων των γειτόνων μας, όπως κάναμε για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία σε ό,τι αφορά την ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια αλλά και όπως πράξαμε πιο πρόσφατα με την Αλβανία σε ό,τι αφορά την ένταξή της στην Ατλαντική Συμμαχία", είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

    Kαι πρόσθεσε: "θέλουμε να είναι η ευρύτερη περιοχή μας μια γειτονιά ειρήνης, μια γειτονιά σταθερότητας, μια γειτονιά ασφάλειας για όλους. Μια γειτονιά ανάπτυξης, μια γειτονιά προόδου για μας αλλά και για τους γείτονες μας. Στην πορεία αυτή απαράβατος γνώμονάς μας είναι το Διεθνές Δίκαιο, οι Διεθνείς Συνθήκες, ο αλληλοσεβασμός. Επαναλαμβάνω με απόλυτη σιγουριά ότι κάνουν λάθος, μεγάλο λάθος όσοι επενδύουν σε εθνικιστικές εξάρσεις, σε προκλητικές συμπεριφορές, σε ανιστόρητες εμμονές. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά προς τα γειτονικά Σκόπια ότι η ιστορία αιώνων ούτε διαγράφεται, ούτε παραγράφεται. Επαναλαμβάνω στα εθνικά μας ζητήματα χαράξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές. Και από τις γραμμές αυτές δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω".

    "Η Θράκη αλλάζει εικόνα"

    "Η Θράκη δεν είναι πια η εγκαταλελειμμένη εσχατιά. Η Θράκη αλλάζει εικόνα, αλλάζει ρόλο, αλλάζει προοπτική. Οι αντιλήψεις της μιας και της άλλης τάχα Ελλάδας ανήκουν οριστικά στο παρελθόν", τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών στην Κομοτηνή.

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι και θα είναι κοντά στη Θράκη και θα κάνει όσα χρειάζονται για την ανάπτυξη και ανάδειξή της σε διεθνή εμπορικό και ενεργειακό κόμβο, σε γέφυρα προς άλλους λαούς και πολιτισμούς. Επισήμανε ότι η κυβέρνηση τιμά τους αγώνες των Θρακών και αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που ολοκληρώθηκαν και άλλα που βρίσκονται υπό εκτέλεση τα οποία αλλάζουν την εικόνα της Θράκης.

    Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Εγνατία Οδό που ολοκληρώθηκε, τους κάθετους οδικούς άξονες που και αυτοί ολοκληρώνονται, τον αγωγό φυσικού αερίου, τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τα έργα που υλοποιούνται στα λιμάνια και το αεροδρόμιο της περιοχής. Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο για το οποίο είπε ότι είναι το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, δημιουργούνται συνεχώς νέα τμήματα, θα προσελκύει όλο και περισσότερους Έλληνες και ξένους φοιτητές και αναδεικνύεται σε διεθνή πνευματικό φάρο της Θράκης. Για την κατασκευή και συντήρηση σχολείων στη Θράκη (μεταξύ αυτών και μειονοτικά) διατίθενται 200 εκατομ. ευρώ. Το όραμα για τη Θράκη, σημείωσε ο πρωθυπουργός, γίνεται πλέον μια απτή πραγματικότητα.

    Από το βήμα του συνεδρίου ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και είπε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει μια σύγχρονη μειονοτική πολιτική που δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα, την καταγωγή ή τη γλώσσα. Εφαρμόζει την ισονομία και την ισοπολιτεία.

    Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυνε ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος χαρακτήρισε ιστορική την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συνέδριο των Θρακών και αναφερόμενος στο νέο πρόσωπο της Θράκης παρατήρησε ότι τα μειονεκτήματα του παρελθόντος μετεξελίσσονται σε πλεονεκτήματα του μέλλοντος.

    "Στο δρόμο του έργου και της ευθύνης"

    Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα η κυβέρνηση πορεύεται στο δρόμο του έργου και της ευθύνης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά τη δοξολογία, με αφορμή τη γιορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην ιστορική Μητρόπολη της Κομοτηνής, την οποία παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγό του Νατάσσα.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει προσήλωση στην υπεράσπιση της ποιότητας της Δημοκρατίας και του κύρους της πολιτικής μας ζωής, αφοσίωση στα διδάγματα της ιστορίας και του πολιτισμού μας και ζήτησε από όλους υπευθυνότητα, συστράτευση και εθνική ομοψυχία για να μπορέσει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις μεγάλες και καθοριστικές για το μέλλον μας προκλήσεις που προκύπτουν από τη δύσκολη διεθνή συγκυρία.

    Επιθεώρηση έργων

    Εργα που έχουν μεγάλη, ουσιαστική και συμβολική σημασία στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος με δηλώσεις του υπογράμμισε αυτήν ακριβώς τη σημασία.

    Το πρώτο έργο που επισκέφθηκε ήταν ο κάθετος οδικός άξονας που συνδέει την Κομοτηνή με τη Νυμφαία και τη Βουλγαρία, για τον οποίο ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι ένας σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος, ο οποίος για χρόνια έμενε στα λόγια και τώρα γίνεται πραγματικότητα.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπευθύνων, ο αυτοκινητόδρομος έχει μήκος 23 χλμ, έχει 5 σήραγγες,είναι δύσκολος στην κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμος το καλοκαίρι του 2010.

    Το δεύτερο έργο ήταν ο οικισμός των εργατικών κατοικιών Ξυλαγανής, για τον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι θα είναι έτοιμος σύντομα,θα φιλοξενήσει 36 οικογένειες και κατασκευάζεται με τις αυστηρότερες οικιστικές,ενεργειακές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Τόνισε επίσης ότι ο οικισμός αυτός είναι προάγγελος για την κατασκευή άλλων τεσσάρων ανάλογων οικισμών στην περιοχή.

    Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 4-ου αιώνα π.Χ. Σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της ανακατασκευής, οι εργασίες του γίνονται με γρήγορους ρυθμούς και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.

    Ο Κ. Καραμανλής σημείωσε, για την ανακατασκευή του αρχαίου θεάτρου, ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, καίριας σημασίας, γιατί προσφέρει μία ακόμη "αδιάψευστη μαρτυρία για τη συνεχή, τη διαχρονική, τεράστια προσφορά της Θράκης στην ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό".

    Καθ' οδόν από την Κομοτηνή προς τα έργα που επισκέφθηκε ο Κώστας Καραμανλής έγινε δεκτός από τους κατοίκους στα χωρια Ξυλαγανή και Προσκυνητές.

    [02] "Να καθαρίσει ο δημόσιος βίος του τόπου"

    "Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, από την Πάρο.

    Πρέπει να γίνουν "οι απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία", είπε. Τόνισε ότι "εμείς μπορούμε, αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες τομές που θα δημιουργήσουν μια Πολιτεία που σέβεται τον πλούτο του Ελληνικού λαού και τις δυνατότητες του κάθε Έλληνα. Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη".

    Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποφασιστικότητα του ΠΑΣΟΚ "να καθαρίσει τον δημόσιο βίο του τόπου, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης".

    "Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας", είπε χαρακτηριστικά.

    "Να δοθούν στοιχεία"

    Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο γραμματέας του Κινήματος κ. Γιάννης Ραγκούσης πρόκειται, τις προσεχείς ημέρες, να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου "να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens", αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

    Στην ίδια ανακοίνωση "υπογραμμίζεται ότι τέτοια δέσμευση - υποχρέωση, ήδη, έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία".

    Και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει:

    "Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία. Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές".

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ποδόσφαιρο-Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων, 19:00 Βασλούι-Μπρασόφ (Ρουμανία, 3η ημέρα)

  • Στίβος-Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Βερολίνο, 10:05 Σφαιροβολία - Προκριματικά (Γ)

    10:10 800μ - Σειρές (Γ) -Έλενα Φιλάνδρα-

    10:45 Ακοντισμός - Προκριματικά (Γ) -Βοϊσάββα Λίκα-

    11:00 3.000μ στιπλ - Σειρές (Α)

    11:35 Μήκος επτάθλου -Αργυρώ Στρατάκη-

    11:55 100μ - Σειρές (Γ)

    12:00 20 χιλιόμετρα βάδην - ΤΕΛΙΚΟΣ (Γ) -Ευαγγελία Ξυνού, Μαρία

    Χατζηπαναγιωτίδου-

    12:15 Ακοντισμός - Προκριματικά (Γ)

    18:05 Ακοντισμός επτάθλου -Αργυρώ Στρατάκη-

    18:35 100μ - Προημιτελικά (Γ)

    19:00 Τριπλούν - Προκριματικά (Α) -Δημήτρης Τσιάμης-

    19:10 100μ - Ημιτελικά (Α)

    19:25 Ακοντισμός επτάθλου -Αργυρώ Στρατάκη-

    19:40 400μ - Ημιτελικά (Γ)

    20:15 400μ εμπόδια - Ημιτελικά (Α) -Περικλής Ιακωβάκης, αν

    προκριθεί από τα προκριματικά-

    20:20 Σφαίρα - ΤΕΛΙΚΟΣ (Γ)

    20:50 800μ επτάθλου (Γ) -Αργυρώ Στρατάκη, τελευταίο αγώνισμα-

    21:35 100μ - ΤΕΛΙΚΟΣ (Α)

    [04] "Αντεπίθεση του λαού"

    "Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Ζήμενς καταδεικνύουν, εκτός των άλλων, το πόσο υποκριτικές και δόλιες είναι οι διακηρύξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια των οικονομικών των κομμάτων", αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις εξελίξεις στο θέμα.

    Σύμφωνα με το ΚΚΕ, "το μόνο ασφαλές κριτήριο για να διαπιστώνει ο λαός τον πραγματικό ρόλο των κομμάτων και τις πηγές των οικονομικών τους, είναι το αν η πολιτική τους υπηρετεί τα δικά του συμφέροντα ή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων".

    Και προσθέτει:

    "Ας θυμηθούν όλοι ποια ήταν η θέση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών - ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, το C4i και ποιο κόμμα τα αντιπάλεψε εκτός του ΚΚΕ. Ο λαός μπορεί να γλιτώσει από τα αντιλαϊκά μέτρα και τη διαφθορά μόνο αν εμπιστευθεί τη δύναμή του και αντεπιτεθεί κατά της αντιλαϊκής πολιτικής τη ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των μονοπωλίων".

    [05] "Βαρύτατες ευθύνες"

    "Είναι προτιμότερο η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αντί υποκριτικά να αλληλοκατηγορούνται, να δώσουν απαντήσεις για το πόσα χρήματα πήραν και πότε θα τα επιστρέψουν στον ελληνικό λαό. Είναι φανερό ότι ο διεφθαρμένος δικομματισμός έχει φτάσει στα όριά του. Είναι η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο", τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΝ.

    «Η κατάθεση Χριστοφοράκου έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή αίσθηση των Ελλήνων πολιτών ότι τα δυο μεγάλα κόμματα επί σειρά ετών έχουν στήσει κοινοπραξία με χορηγό τη Ζίμενς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «τα στελέχη των δύο κομμάτων που εμπλέκονται και ειδικότερα οι κομματικοί ταμίες δεν μπορεί να ενεργούσαν ερήμην των κομματικών τους ηγεσιών».

    Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους κκ Καραμανλή και Παπανδρέου «να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό», ενώ υπογράμμισε ότι οι δύο ηγέτες «οφείλουν να μας απαντήσουν ποιος τα πήρε, πόσα πήρε και τι τα έκαναν και κυρίως οφείλουν να πουν πότε θα επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο. Γιατί δεν πρόκειται για χρήματα της Siemens αλλά για χρήματα του ελληνικού δημοσίου, που θα μπορούσαν να είχαν γίνει σχολεία, νοσοκομεία, δημόσια έργα».

    "Η αντιπαράθεση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens δεν μπορεί να κρύψει τις βαρύτατες ευθύνες και των δυο τους", δήλωσε ο κ. Δ. Στρατούλης.

    Συνάντηση με ΓΕΣΕΒΕΕ

    "Χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στενάζουν και έχουν υποθηκεύσει το μέλλον τους στις τράπεζες", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με την ηγεσία της ΓΕΣΕΒΕΕ και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση η οποία είναι οριακή.

    Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι το μεγάλο κραχ που αναμένεται να έρθει από τον Σεπτέμβρη, είναι αυτό που αφορά στις ακάλυπτες επιταγές, που έχουν φτάσει κοντά στα 2 δισ. ευρώ και αυτό αφορά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις οι οποίες επιβιώνουν οριακά και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούν να συνεχίσουν να επιβιώνουν από το φθινόπωρο και μετά.

    Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών ο κ. Τσίπρας πρότεινε:

    1.- Να υπάρξει ουσιαστική και γενναία ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με κρατική εγγύηση και χωρίς καθυστερήσεις.

    2.- Να παγώσουν οι δανειακές υποχρεώσεις των πολύ μικρών επιχειρήσεων προς τις τράπεζες για τουλάχιστον ένα χρόνο.

    3.- Να καταργηθεί η "ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε." που έχει μαυρίσει σχεδόν τη μισή Ελλάδα και να αντικατασταθεί από μια δημόσια υπηρεσία που θα λειτουργεί με κοινωνικούς όρους και κριτήρια.

    4.- Να υπάρξει δημόσιος έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω της εθνικοποίησης της Εθνικής Τράπεζας αλλά και με την ίδρυση μιας Τράπεζας Ειδικού Σκοπού για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις προκειμένου να στηρίξει την πραγματική οικονομία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    5.- Να υπάρξει αλλαγή της νομοθεσίας για την εμπορική χωροταξία ώστε "να σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο να φυτρώνουν τα MALL στον αστικό ιστό σαν τα μανιτάρια".

    6.- Να υπάρξει ουσιαστική στήριξη του ασφαλιστικού ταμείου των μικρομεσαίων επαγγελματιών το οποίο, αν δεν στηριχθεί οικονομικά και ουσιαστικά από την κυβέρνηση, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει.

    [06] "Να δώσουν εξηγήσεις"

    «Εύχομαι η Παναγία να συγχωρήσει όσους αμαρτάνουν εις βάρος της Ελλάδας», δήλωσε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι "ο κ. Καραμανλής με τη στάση του οδηγεί τη χώρα σε εκλογές", ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens είπε ότι "η Βουλή θα πρέπει να καλέσει τον συνήγορο του κ. Χριστοφοράκου για να εξηγήσει τα όσα ισχυρίζεται".

    «Οι προτάσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, οι οποίες περιφέρονται στα χείλη διαφόρων φορέων της ημεδαπής και της αλλοδαπής, σημαίνουν περισσότερα λεφτά στους τραπεζίτες και «μαχαίρι» στους εργαζομένους. Τα αντιλαϊκά μέτρα που στοχεύουν στο να καλυφθούν οι αδυναμίες του συστήματος δεν επιτρέπεται να περάσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις παραινέσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 17 August 2009 - 17:21:52 UTC